Parnerem keresem, aki fiatalabb, aktív, és eljönne hozzám, ma este, vagy holnap napközben. Pssiv, hellyel rendelhező pasi vagyok, Érd és környékéről keresek... Csak aktívat..

Sziasztok!
18/6-al rendelkező, egyedülálló, enyhén sportos hetero férfi keresi alkalmi partnerét Szekszárd és körzetében első sorban, de ha nagyon nagy a kémia, akkor szívesen utazom többet is.
Időnként munka miatt Pesten is elérhető vagyok, kb havonta 1 hetet.
Beszélgetés és képcsere az alap. Lehet rövid távú dolog, de akár rendszeres kapcsolat is kialakulhat belőle.
29/f

18/6-al rendelkező, egyedülálló, enyhén sportos hetero férfi keresi alkalmi partnerét Szekszárd és körzetében első sorban, de ha nagyon nagy a kémia, akkor szívesen utazom többet is.
Időnként munka miatt Pesten is elérhető vagyok, kb havonta 1 hetet.
Beszélgetés és képcsere az alap. Lehet rövid távú dolog, de akár rendszeres kapcsolat is kialakulhat belőle.
29/f
                	Sziasztok!
Kedves, diszkrét fiatal-fiatalos pàrt keresek.

Kedves, diszkrét fiatal-fiatalos pàrt keresek.
                	Sziasztok nagy méretü ffi ma este nagy méretel minimum 19-20 cm

Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.

Két férfi csinos sub nőt keres.

Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni magát, a végtelenségig, mint nyalószolgája.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat 

Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor... 

Teljes élvezet, teljes titokban.

Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat

Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...

Teljes élvezet, teljes titokban.
                	Sziasztok, 26 éves srácként idősebb hölgyet keresek sexkapcsolatra Komárom-Esztergom megyében!

Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.

Angol tanárnőt keresek, 29F. Pécs vagy Budapest környéken.

Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...

Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
                	Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel

Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek

Sziasztok, budapesten keresek fiatalabb hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok

Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi vagyok. Fiatal lányt kényeztetnék. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr

hello fiatal 24 éves srác vagyok aki idősebb férfival ismerkedne

Idősebb hölgyeket kefélnék korhatár nélkül, párokat is.

ma 19:29
                		ma 19:29

laci0099
 laci0099

sasa3
    	        	sasa3
 Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13