Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
50-65 közötti pasit keresnék aki használná a számat. 40-es pasi csepel sziget
50 feletti hölggyel ismerkednék. Én 40 vagyok Szigetszentmikós
Sziasztok. Ismerkednék 50 feletti hölggyel.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok idősebb hölggyel, asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok idősebb hölggyel, asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok! Fiatal 20-on éves férfi ismerkedne hölggyel vagy párral az idősebb korosztályból. Helyem van Budapesten. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan

Sziasztok.
Budapesti ápolt pasi vagyok.
48 éves vagyok...
Hölggyel ismerkednék...nem baj ha idösebb,érettebb
irj
köszi
48 éves vagyok...
irj
köszi
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék mindenki örömére, új dolgok megélésére
Esetleg fiatal hölgy jaszbereny ill környékéről?
Szép napot. Elsősorban levelezésre keresek olyan 50-60-an körüli urat akinek lenne kedve harmincas feleségemről beszélgetni.
Sziasztok! Olyan nálam fiatalabb hölgyet keresek, aki a szexben nyitott gondolkodású, vékony, átlagos, vagy sportos testalkatú, benne lenne többes szexben is, esetleg összeköltözés sem áll távol tőle. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
sziasztok ! ma este unatkozo holgy esetleg? Bp.
Helyem van
Helyem van

Sziasztok, párokkal ismerkednék Borsod és Szabolcs megyékből, utazni tudok de helyem is van, Valaki hétvégén Nyékre nudizni?
Sziasztok!
Szőrös jó farkú haveromat keresem Hatvan + 35 km-es környékén... Én is jó farkú szőrös
Szőrös jó farkú haveromat keresem Hatvan + 35 km-es környékén... Én is jó farkú szőrös

Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Sziasztok fiatal lányt , párt keresünk!!!!
Bp-n , Pest megye!!
Bp-n , Pest megye!!
Sziasztok.
48 éves vagyok...
irj
köszi
48 éves vagyok...
irj