Nyilvános helyen? Hmmm... Valahogy nem vinne rá a lélek. Talán fel se álna, pedig nincs gong a potenciámmal. Csak háááát. És mi van hogyha rajtakapnak? Az nagy szopás.
megnyugtatlak, nem mind kamu kamu kamu...
én is szoktam csinálni, én a földre nyomatom az anyagot pl, ahová spriccen oda spriccen, kész...
valamelyik nap este hazafelé szintén az utcán elővettem és maszturbálni kezdtem, aztán megálltam egy sötétebb helyen, és pont mikor elélveztem jött ki 2 csaj a kapun, én majd összefostam magam, de ahogy épp élveztem, olyankor nem nagyon tudtam mozdulni meg reagálni, és ők meg szépen végignézték ahgy megremegek, aztán mosolyogtam 1et és mentem tovább, ők csak lestek, szerintem nem hittek a szemüknek
(Ez egy válasz kikolasz üzenetére (2007. 08. 31. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
én is szoktam csinálni, én a földre nyomatom az anyagot pl, ahová spriccen oda spriccen, kész...
valamelyik nap este hazafelé szintén az utcán elővettem és maszturbálni kezdtem, aztán megálltam egy sötétebb helyen, és pont mikor elélveztem jött ki 2 csaj a kapun, én majd összefostam magam, de ahogy épp élveztem, olyankor nem nagyon tudtam mozdulni meg reagálni, és ők meg szépen végignézték ahgy megremegek, aztán mosolyogtam 1et és mentem tovább, ők csak lestek, szerintem nem hittek a szemüknek

Sztem ez mind kamu kamu kamu kamu és kamu
és olyankor hova megy az "anyag"?
többen írtátok már hogy buszon, vonaton, hosszú kabát alatt... nade hova kerül a massza olyankor?

Ide elég kevesen írnak.
Régebben mikor dohányoztam,kijártam a lépcsőházba cigizni.Mivel nyár volt és tombolt bennem a magamutogatás(egészséges szinten)meztelenül jártam ki bagózni.Nem kapcsoltam villanyt és párszor ágaskodott a szerszám.Ilyenkor kézbe vettem az ügyet és kivertem,nagyon jó volt.Persze készültem zsepivel,törlőkendővel.Előfordult az is,hogy baromira állt a dákó és jöttek vagy mentek a lépcsőházban ilyenkor gyorsan beugrottam a lakásba,mert azért a szomszédok ne lássanak a saját farkammal a kezembe.
Bár ez nem zavart volna,de abban az időben otthon laktam és ne mondják vissza,hogy verem a lépiben.

Munkahelyről hazafelé éjjel (senki nem látta), de a munkahely raktár is megvolt, majdnem sikerült lebuknom a főnök előtt
Izgalmas volt...

Izgalmas volt...

Régebben suliban előadáson a hátsó sorban, öltözőben, szoliban, szaunában, pezsgőfürdőben...stb.
De a legjobb a buszon volt, mikor tele volt és a sofőr mellett álltam.
Mivel tél volt és hosszú kabát volt rajtam úgy tűnt, mintha szimplán zsebre lenne téve a kezem
Bár elég szűkösen álltunk,szal senki nem vette észre
De a legjobb a buszon volt, mikor tele volt és a sofőr mellett álltam.
Mivel tél volt és hosszú kabát volt rajtam úgy tűnt, mintha szimplán zsebre lenne téve a kezem

Bár elég szűkösen álltunk,szal senki nem vette észre

.
Szexpartira mennék el még szívesen. Ahhol elég sok jó nő van és mi srácok kefélgetnénk a csajokat. Külföldön elég sok diszkóban van ilyen. Valaki tud hasonlóról Magyarországon? Esetleg honlap címet is szúrna be?!
Ja + volt az autom hátsó ülésén.De azt nem nagyon élveztem mert nem volt kényelmes.De legalább extrém és különleges volt számomra.
--------------------------------------------------------------------------
KisStifler #187 | ma 22:48
Én Balatonon nyáron 2003ban a parton este egy padon Balatonszéplak alsón. Igaz akor már nagyon sötét volt + hajnal 2-3 körül volt. Nem volt nagy a forgalom...(SENKI NEM JÁRKÁLT ARRA)
De életem legnagyobb élménye...

--------------------------------------------------------------------------
KisStifler #187 | ma 22:48
Én Balatonon nyáron 2003ban a parton este egy padon Balatonszéplak alsón. Igaz akor már nagyon sötét volt + hajnal 2-3 körül volt. Nem volt nagy a forgalom...(SENKI NEM JÁRKÁLT ARRA)
De életem legnagyobb élménye...
Vezetés közben nagyon izgató volt verni a farkam. Letoltam a gatyám és nyomtam. Lépcsőházban is jó volt verni egyszer. Levetkőztem totál meztelenre, de baromira izgató volt, hogy bárki jöhetett volna. Utcán már többször vertem. Nem rég hazafelé a buliban leültem az utcánkban lévő bolt lépcsőjére és ott hokiztam. A szomszédok közül bárki megláthatott volna, vagy az arra járók. Volt már rá pla, amikor jól berúgva szintén az utcánkban elkezdtem verni, de ilyenkor mindig hatalmasakat spricceltem, hogy a lábam is beleremegett. Izgató.
és hogyan tünteted el a "produktumot"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 16:14
Törölt felhasználó (55044)

Most az irodában nyomom, meló közben az asztal alatt..., ez nyílvános?

Most az irodában nyomom, meló közben az asztal alatt..., ez nyílvános?

autóbusz, vonat, próbafülke, mozi....
Régebben nekem is volt ehhez a kis játékhoz szerencsém:
Egy nagyon csinos lánnyal sétáltunk a folyópaton, és a séta alatt kicsit elfáradtunk így leültünk egy padra. Majd egyszer csak megkívántuk egymást, és elkezdtünk smárolni, na és persze tapizni egymást. Olyannyira elszaladt velem a ló, hogy felhajtottam a lány szoknyáját, és először csak bugyiján keresztül, majd a bugyiját félre hajtava kezdtem el őt ujjazni. Nemsokára észrevettem magamat, és éppen abba akartam hagyni, mikor a csaj, elkapta a kezem, és arra kért, hogy folytassam. Én pedig eleget tettem a csajszi kérésének, és addig ujjaztam, amíg totál be nem nedvesedett, elfolytott kis sóhajok között elélvezett. Isteni volt látni, ahogy az alsóajkát harapdálja gyönyörében, és vonaglik a kezem kis munkájától!
Egy nagyon csinos lánnyal sétáltunk a folyópaton, és a séta alatt kicsit elfáradtunk így leültünk egy padra. Majd egyszer csak megkívántuk egymást, és elkezdtünk smárolni, na és persze tapizni egymást. Olyannyira elszaladt velem a ló, hogy felhajtottam a lány szoknyáját, és először csak bugyiján keresztül, majd a bugyiját félre hajtava kezdtem el őt ujjazni. Nemsokára észrevettem magamat, és éppen abba akartam hagyni, mikor a csaj, elkapta a kezem, és arra kért, hogy folytassam. Én pedig eleget tettem a csajszi kérésének, és addig ujjaztam, amíg totál be nem nedvesedett, elfolytott kis sóhajok között elélvezett. Isteni volt látni, ahogy az alsóajkát harapdálja gyönyörében, és vonaglik a kezem kis munkájától!

Ha igazán csúcsra akarod juttatni vágyaidat,másszál kötélre tornaórán,s maszturbálj közben.Vastaps lesz a jutalom garantálhatom,ha igy felmászol.

Na engem felejts el, rossz helyen kopogtatsz öreg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 16:40

Törölt felhasználó (93934)

A hozzászólásotokat olvasva kedvem támadt egy kis masztira.Az utolsó 8-10 hozzászólóval szivesen csinálnám együtt,egy helyen,egymás örömére.
mind ilyenek vagyunk (szerintem) csak, hogy milyen módon vegyetek rá, azon kell gyötrődni......az én esetemben 10 perces nyakharapdálás után kevés dolog amire nem lehet rávenni....20 perc után pedig .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 07:55

Törölt felhasználó (89427)

imádom ha egy nő ilyen!!!
imádom ha egy nő ilyen!!!