semmi sincs ellenemre, ha a szexről van szó...csak szeretek beleegyezni
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 12:50

Hmmm, mondasz valamit, Gabici! És tényleg nem lenne sok gusztusom abba a tóban, és pont ott úszni, ahova közvetlenül előttem éppen egy másik ffi élvezett. De lássuk be: manapság hol mehetsz biztosra a víz tisztaságát illetően?
...-Lehet ezért IS növekszik évről-évre a saját kertben felállítható medencék eladásának statisztikája?
u.i.: Örülök, hogy nincs ellenedre a nyilvános masztizás!
...-Lehet ezért IS növekszik évről-évre a saját kertben felállítható medencék eladásának statisztikája?

Nem dijjazom a dolgot.
A hozzászólásotokat olvasva kedvem támadt egy kis masztira.Az utolsó 8-10 hozzászólóval szivesen csinálnám együtt,egy helyen,egymás örömére.
Nem nagyon bírnék magammal, ha látnálak maszti közben!
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenki otthon rázza a saját farkát, én nem vagyok erre vevő. Ja, ha oda élvezne, ahol épp fürdöm, akkor lenyeletném vele az tuti
A saját medence csak a szomszéd miatt van....
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 12:50

Hmmm, mondasz valamit, Gabici! És tényleg nem lenne sok gusztusom abba a tóban, és pont ott úszni, ahova közvetlenül előttem éppen egy másik ffi élvezett. De lássuk be: manapság hol mehetsz biztosra a víz tisztaságát illetően?

(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 06. 20. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 18:14

nem az ellen van kifogásom, hogy valaki veri a farkát nyilvánosan, de nem szivesen fürdök abban a medencében, amibe egy idegen férfi beleélvezett.....de gondolom, uraim, ezért szintén lincselés lenne, ha ti vennétek észre.....vagy tévedek???
Mivel a Luppán egyre kevesebb hely van (vagy nincs is)nem csak nudizni, hanem egy kicsit rosszalkodni, írjatok lehetőségeket, hol lehet még meztelenül napozni. Bennünk nem zavar, ha egy-két intelligens, arányos testalkatú férfi masztizik a Párom látványára....(vagy esetleg többre)
nem az ellen van kifogásom, hogy valaki veri a farkát nyilvánosan, de nem szivesen fürdök abban a medencében, amibe egy idegen férfi beleélvezett.....de gondolom, uraim, ezért szintén lincselés lenne, ha ti vennétek észre.....vagy tévedek???
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 10:47

Szerintem addig jó egy nyilvános helyen masztizni, míg az egyértelműen a másik beleegyezésével történik! Nem árt tehát kipuhatolni előtte, hogy a hölgyet érdekelné-e... Eléggé visszataszító, amikor valaki csak úgy előveszi és kiveri, nem törődve azzal, hogy ez a másiknak tetszik-e vagy sem.
Arról nem is beszélve, milyen felháborító(undorító..stb) mindez, amikor egy köcsög csinálja ugyanezt (pl egy bányatavon, egy másik, hetero pasas előtt)-és persze lesz felháborodva miután ezért jól megverik!
Arról nem is beszélve, milyen felháborító(undorító..stb) mindez, amikor egy köcsög csinálja ugyanezt (pl egy bányatavon, egy másik, hetero pasas előtt)-és persze lesz felháborodva miután ezért jól megverik!

Szerintem addig jó egy nyilvános helyen masztizni, míg az egyértelműen a másik beleegyezésével történik! Nem árt tehát kipuhatolni előtte, hogy a hölgyet érdekelné-e... Eléggé visszataszító, amikor valaki csak úgy előveszi és kiveri, nem törődve azzal, hogy ez a másiknak tetszik-e vagy sem.

igazad van én is szeretek strandon ma...tizni
na ezért nem járok én strandra.......még a végén teherbe esem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 02:18

Törölt felhasználó (31859)

húúú... nekem sok ideillő sztorim van! Talán a legjobb az volt, amikor motorozás közben a rövidnadrág száránál vettem elő a cerkát, és úgy vertem ki, hogy közben minden szembejövő simán láthatta... aztán otthon mosogathattam a rászáradt anyagot a tankról
...de ezenkívül strandon szinte minden alkalommal ellövöm... medencében, parton, vagy legrosszabb esetben a wc-ben. volt már olyan is hogy a barátnőm mellettem szundikált, és a másik oldalamon hason napozó ismeretlen csajt bámulva vertem ki...
...de sorolhatnám napestig, és úgysem kíváncsi rá senki

...de ezenkívül strandon szinte minden alkalommal ellövöm... medencében, parton, vagy legrosszabb esetben a wc-ben. volt már olyan is hogy a barátnőm mellettem szundikált, és a másik oldalamon hason napozó ismeretlen csajt bámulva vertem ki...

húúú... nekem sok ideillő sztorim van! Talán a legjobb az volt, amikor motorozás közben a rövidnadrág száránál vettem elő a cerkát, és úgy vertem ki, hogy közben minden szembejövő simán láthatta... aztán otthon mosogathattam a rászáradt anyagot a tankról

a munkahelyemen, a kollégám háttal ült nekem, miközben a pasim msn-n írta, hogy mit csináljak....meg persze a szoliban is.....de az ciki, ha ott marad a fehér folt.....kész lebukás

Én meg szívesen megnézném....Ha akarod fel is veszem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 20:46
Törölt felhasználó (23775)

hali
én pl bárki előtt szívesen masztiznék valahol...
Buszon a kabát alatt már többször volt benne részem.. Szuper a tudat, hogy a többiek sokszor semmit sem tudnak mi folyik ott valójában.
iskolaban,ora alatt...
olvasd el figyelmesebben a hszt...nem engem érdekel, én csak jó helyre irányítottam majat-ot
ez nem a nyilvános szeretkezős topic, hanem a nyilvános masztis
(Ez egy válasz kacumi üzenetére (2007. 06. 12. kedd 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 07:10

kedves mme,
engem is nagyon érdekel az általad itt felvetett kérdés: imádnék szeretkezni kedveskémmel autóban, úgy hogy mások is láthassák - akiket persze nem zavar
Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi...
engem is nagyon érdekel az általad itt felvetett kérdés: imádnék szeretkezni kedveskémmel autóban, úgy hogy mások is láthassák - akiket persze nem zavar

Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi...
kedves A.
nézd meg kacumit 3459...írj ott emailt, aztáneldöntjük közösen hol tekinthetem meg az akciódat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 20:46
nézd meg kacumit 3459...írj ott emailt, aztáneldöntjük közösen hol tekinthetem meg az akciódat...

Törölt felhasználó (23775)

hali
kedves mme,
Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 13:59

Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

majat #134 tegnap 22:57
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
éppen ezért takarítottam a topicot
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
éppen ezért takarítottam a topicot