Egyszer volt egy hasonló sztorim,sokat megyek mindenfelé és egyszer én is kitévedtem Majkra kocsival.Én felhajtottam a kocsival az Apátság alsó lezárt kapujához,ez mellett megy egy ösvény,gyalogút.Nagyon beindult a fantáziám és kinyitottam az ajtót és elkezdtem verni a falloszt.Még nem értem a végére és arra jött egy pár.Szerintem kapcsoltak,hogy mit csinálok mert gyorsan elhaladtak a kocsi mellett.Végül sikerült egy jó nagy adag spermát a földre lőni.Szuper volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 23. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 23. kedd 19:26

Törölt felhasználó (42919)

Sziasztok! Ma délelőtt jó idő volt ezért kimotorztam majkra az erdőbe. Iszonyatosan beindúlt a fantáziám hiszen ott állandóan sokan vannak. Sétálnak és bográcsoznak. Fogtam magam és masztiztam egy hatalmasat az erdő olyan részén ahól bár ki megláthat. Ez teljesen felízgatott. Nagyot élveztem tőle... de szerintem nem láttak meg...
Látom majk másnak is bejön... Sok pár jár oda dugni! Este rengeteg autó stb... található ott meg! Én imádok nyílvános helyen masztizni. Ha valakinek van kedve képeket cserélni én benne vagyok!
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2010. 03. 27. szombat 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 27. szombat 00:21

Egyszer volt egy hasonló sztorim,sokat megyek mindenfelé és egyszer én is kitévedtem Majkra kocsival.Én felhajtottam a kocsival az Apátság alsó lezárt kapujához,ez mellett megy egy ösvény,gyalogút.Nagyon beindult a fantáziám és kinyitottam az ajtót és elkezdtem verni a falloszt.Még nem értem a végére és arra jött egy pár.Szerintem kapcsoltak,hogy mit csinálok mert gyorsan elhaladtak a kocsi mellett.Végül sikerült egy jó nagy adag spermát a földre lőni.Szuper volt...

Hol van ez a majk? Mi is kiprobálnánk..
Majk komárom esztergom megyében van egy gyönyörű tó mellett. nagy és szép hely... igazi exibicionista paradicsom! itt tényleg sokan megfordúlnak esténként. Hiszen ez a dolog ízgató és akár párcserét is lehet rögtönözni...
(Ez egy válasz swingersexpar üzenetére (2010. 03. 28. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
SZia! Engem megnézhetsz! Írj privátba és megbeszéljük! Üdv: J.
(Ez egy válasz Zoracica üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 18:59

Sziasztok!
Szívesen megnéznék valakit xxxxxxxxxxxxxxxxxx
(a többi önhirdetésed és kérésed kimoderálva! eltévesztetted a házszámot! itt a témáról kellene írnod és NEM önmagadat hirdetni! van rá külön rovat! OTT, és sehol máshol! ----> Webkamerás szex a társkereső rovatban!) :tom)
Szívesen megnéznék valakit xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Érd, Tárnok Százhalombatta környékén vki ma kis kukkolás? közös maszti? Lányok Írjatok!!
Ajha nekem még nem volt hansonlóban dolgom itt Majkon mert itt lakok nem messze tőle de lehet egyszer belevágok
[#]

Jó lenne ha a Fehérvár környékén is lenne ilyen hely mint Majk.......
Gyere el és masztizunk együtt
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 14:49

Törölt felhasználó (745528)

Jó lenne ha a Fehérvár környékén is lenne ilyen hely mint Majk.......
Pécs vagy környékén egy közös maszti? fiú, lány....
Valaki holnap délelött vagy délután Majk közös maszti?

Régebben volt hogy felültem a biciklire, és mikor olyan helyen jártam ahol nem volt senki (puszta, szántóföld), akkor elővettem a farkam és tekerés közben kivertem. Szerintem nem látott senki, de lehet csak nem vettem észre. Igazán kellemes volt, nem is értem miért nem csinálom mostanában...

nem független bi srác masztizna nem független, normális nagyfaszú bi pasival :P írj bátran
Szia! Pontosan hol is van ez a majk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 29. hétfő 09:25
Törölt felhasználó (42919)

Majk komárom esztergom megyében van egy gyönyörű tó mellett. nagy és szép hely... igazi exibicionista paradicsom! itt tényleg sokan megfordúlnak esténként. Hiszen ez a dolog ízgató és akár párcserét is lehet rögtönözni...
Ne üljetek fel ennek a majki etetésnek. Az egyik parton étterem nyílik a tóra, körbe pecások és sétálgató emberek vannak. Itt nem jellemző amiről álmodoznak egyesek.
sziasztok
egyszer hazafele rámjött a masztizás lelassítottam majd benyúltam magamnak a gatyába már elég régóta vertem...és mielőtt elmentem volna megálltam és úgy élveztem el...
csodálatos volt,azthiszem holnap megismétlem
egyszer hazafele rámjött a masztizás lelassítottam majd benyúltam magamnak a gatyába már elég régóta vertem...és mielőtt elmentem volna megálltam és úgy élveztem el...

sziasztok az én párom egyszer eljött velem kamionnal és világos nappal masztizott menet közben a jobb ülésen 5ször csinálta egymás után őrült izgi volt!!!
Sziasztok! Mostanában csak egy törölközőt szoktam magam köré tekerni szaunázáskor. Tegnap délután is így történt egy elég forgalmas fitness központban (belváros). Sokszor álmodoztam, hogy milye.n jó lenne, ha egyszer egyedül maradnék a szaunában és jó ki tudnám elégíteni magam. Ez tegnap megtörtént...
Amikor beléptem a szaunába egy lány volt csak bent és már ekkor ágaskodni kezdett a farkam, ő 5 perc után magamra hagyott, kitakartam magam éss elkezdtem kényeztetni a szerszámom. Bármikor rám nyithattak volna, de ez volt az izgi. Hatalmasat élveztem, rá 4 mp-re egy lány is betoppant
Remélem nem érezte a sperma szagot

sziasztok én Nyíregyháza. Debrecen , Miskolc környékén szoktam nyilvánosan masztizni..
Az út szélén megállok ha látom,hogy arra bicajozik egy csaj és verem miközben elhalad mellettem...
Nagyon szeretnék olyan csajjal összefutni aki közben meglesne..
Az út szélén megállok ha látom,hogy arra bicajozik egy csaj és verem miközben elhalad mellettem...
Nagyon szeretnék olyan csajjal összefutni aki közben meglesne..
Nem próbáltam még ilyet, bár szerintem nem is fogok. Tudjátok fiúk, aki ilyet csinál, az gondoljon bele, hogy akár egy gyerek is megláthatja, vagy valamelyik rokona, kollégája, de akár a saját apja, anyja és hogy dumálja ki? Esetleg ha jól megverik érte az illetőt, ne legyen felhábordva. Aki pl. a buszon elkezdi verni vagy a villamosmegállóba, és jól tökön rúgja valaki, hát ne csodálkozzon. Kihez megy panaszra ? De hát mindenki azt csinál, amit akar ,csak vállalja a következményeit.