és ha nem tartasz túúl tolakodónak, megosztod velem a tapasztalataidat?
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2007. 05. 25. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2007. 05. 25. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én "Pillangóval" próbáltam, a vibritől féltem hogy kiesik...
olvasd a Figyelemfelhívások topicot, mert tiltás lesz a vége!
(Ez egy válasz zsidi üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zsidi üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha más csinálja az nagyon izgíttó.Utánna csinálnám én is.
dolgoznék Veled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 08:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)
A munkah. nyilvánosnak számit, akkor gyakran megesik. És izgató hogy megcsörren a tel., vagy érkezik valaki. Bármikor benyíthatnak. Ettöl oly izgató
orvosi rendelőben amíg a bombázó ápolónőt vártam, sajna későn jött...
A munkah. nyilvánosnak számit, akkor gyakran megesik. És izgató hogy megcsörren a tel., vagy érkezik valaki. Bármikor benyíthatnak. Ettöl oly izgató
Én személy szerint nem kívánom a nyílvánosságot!!!!
akkor verd csak, gyíkarc!
(Ez egy válasz zsiga90 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:00
hát még milyen izgato!Én azt szeretem mikor ketten vagyunk valami csajjal a megálóban és elöveszem azt elkezdem verni
A "Balaton" látom mást is felizgat....
(Ez egy válasz apádság üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
hát még milyen izgato!Én azt szeretem mikor ketten vagyunk valami csajjal a megálóban és elöveszem azt elkezdem verni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 23:01
Törölt felhasználó (32169)
Én rendszeresen masztizok a nyílt utcán, persze ugy, hogy legyen aki meg is lát. Szerintem nagyon izgató tud lenni.
Én rendszeresen masztizok a nyílt utcán, persze ugy, hogy legyen aki meg is lát. Szerintem nagyon izgató tud lenni.
A Rudas fürdőbe köztudottan heteroszexuális, konzervatív férfiak járnak. Kár, hogy vagy 60 éve már nem engedik be a nőket, pedig az lenne az igazi. A Rudas vize jól hat a potenciára, egyszer, ahogy a nagy medencében a lezúduló víz alatt voltam, maszíroztattam magam a vízsugárral, a farkamra is adtam, ott sült el pár perc alatt. Ilyen még nem volt, csak egy jó nő hiányzott hozzá.
Uszodában a zuhanyzóban éppen fürödtem és gondoltam mért ne verhetném ki éppen ott bekentem tusfürdövel és szépen kivertem.Pár embert is izgatott a gondolat mivel láttam h aki látott az is probálkozott igencsak ált a farkuk.

Amikor először voltunk nudistastrandon az Adrián, nem bírtunk magunkkal, belementünk a vécébe, ott ült rá a farkamra, nagyon jó volt. Aztán megszoktuk. Vannak nagyon jó, borotvált fiatal párok, azok is felizgatnak rendesen. A feleségem nagyon szereti a nudizást. Néha látni párokat a sziklák között, nem bírnak magukkal, jókat kefélnek, számomra nagyon izgalmas.
Masztizó csaj a vonaton, vagy könyvtárban, bugyi nélkül, nekem nagyon izgis lehet.
Sziasztok!Ilyen van?Nem segitett a kiscsaj??Az lett volna a brutális!
Szia!Nem akarom elhinni,hogy ezt megtetted!Üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 00:39
Törölt felhasználó (23775)
Hali... hát én is masztiztam már vonaton, elővettem és puff... volt aki látta, fiatal lányok, jót mosolyogtak, volt egyik lány aki leült mellém és nézte
érdekes volt
engem nagyon izgat...
érdekes volt
engem nagyon izgat...
Hali... hát én is masztiztam már vonaton, elővettem és puff... volt aki látta, fiatal lányok, jót mosolyogtak, volt egyik lány aki leült mellém és nézte
érdekes volt
engem nagyon izgat...
érdekes volt
engem nagyon izgat...

Tomka00