Egyszer vonaton csináltam, bár már nagyon régen volt, 19 éves voltam

Nekem nyilvános helyen nem nagyon volt, ha a pasim kocsija nyilvános, akkor volt...A pasim lelépett, és annyira elvoltam, hogy amikor visszajött lebuktam...
))

és ha nem tartasz túúl tolakodónak, megosztod velem a tapasztalataidat?
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2007. 05. 25. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Én "Pillangóval" próbáltam, a vibritől féltem hogy kiesik...
olvasd a Figyelemfelhívások topicot, mert tiltás lesz a vége!
(Ez egy válasz zsidi üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha más csinálja az nagyon izgíttó.Utánna csinálnám én is.
dolgoznék Veled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 08:44

Törölt felhasználó (33740)

A munkah. nyilvánosnak számit, akkor gyakran megesik. És izgató hogy megcsörren a tel., vagy érkezik valaki. Bármikor benyíthatnak. Ettöl oly izgató
orvosi rendelőben amíg a bombázó ápolónőt vártam, sajna későn jött...
A munkah. nyilvánosnak számit, akkor gyakran megesik. És izgató hogy megcsörren a tel., vagy érkezik valaki. Bármikor benyíthatnak. Ettöl oly izgató
Én személy szerint nem kívánom a nyílvánosságot!!!!
akkor verd csak, gyíkarc!
(Ez egy válasz zsiga90 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:00

hát még milyen izgato!Én azt szeretem mikor ketten vagyunk valami csajjal a megálóban és elöveszem azt elkezdem verni
A "Balaton" látom mást is felizgat....
(Ez egy válasz apádság üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
hát még milyen izgato!Én azt szeretem mikor ketten vagyunk valami csajjal a megálóban és elöveszem azt elkezdem verni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 23:01
Törölt felhasználó (32169)

Én rendszeresen masztizok a nyílt utcán, persze ugy, hogy legyen aki meg is lát. Szerintem nagyon izgató tud lenni.
Én rendszeresen masztizok a nyílt utcán, persze ugy, hogy legyen aki meg is lát. Szerintem nagyon izgató tud lenni.
A Rudas fürdőbe köztudottan heteroszexuális, konzervatív férfiak járnak. Kár, hogy vagy 60 éve már nem engedik be a nőket, pedig az lenne az igazi. A Rudas vize jól hat a potenciára, egyszer, ahogy a nagy medencében a lezúduló víz alatt voltam, maszíroztattam magam a vízsugárral, a farkamra is adtam, ott sült el pár perc alatt. Ilyen még nem volt, csak egy jó nő hiányzott hozzá.
Uszodában a zuhanyzóban éppen fürödtem és gondoltam mért ne verhetném ki éppen ott bekentem tusfürdövel és szépen kivertem.Pár embert is izgatott a gondolat mivel láttam h aki látott az is probálkozott igencsak ált a farkuk.

Amikor először voltunk nudistastrandon az Adrián, nem bírtunk magunkkal, belementünk a vécébe, ott ült rá a farkamra, nagyon jó volt. Aztán megszoktuk. Vannak nagyon jó, borotvált fiatal párok, azok is felizgatnak rendesen. A feleségem nagyon szereti a nudizást. Néha látni párokat a sziklák között, nem bírnak magukkal, jókat kefélnek, számomra nagyon izgalmas.
Masztizó csaj a vonaton, vagy könyvtárban, bugyi nélkül, nekem nagyon izgis lehet.
Sziasztok!Ilyen van?Nem segitett a kiscsaj??Az lett volna a brutális!