Tegnap a duna parton meztelenűl fűrődtem egy eldugott helyen, és kőzbe a farkammal játszadoztam.Egyszercsak jőtt egy csomo kajakos és hogy ne lássák mit csinálok elsétáltam a fák kőzé Mikor elmentek vissza mentem a partra és fojtattam amit abba hagytam.Már kellően felizgattam magam amikor észre vettem hogy mégegy jőn feláltam hogy elsétálok és akkor latom hogy egy csaj evez felfelé a bokor helyett a vizbe áltam kőkemény farokkal elkezdem simogatni a végét amikor mellém ért hatalmassat lőtem
Még anno általánosban matek órán vertem ki néhányszor. A tanárnőnek iszonyat jó feneke volt, és nem bírtam magammal. Egyedül ültem a hátsó padsorban, nem vett észre senki. Legalábbis szerintem...
hát én is még anno középsuliban, legelsőnek bementem a suliba, és vagy az osztályban, vagy bementem a wc-be. Azt hiszem, mármint remélem, hogy sohase kaptak rajta

hát én is még anno középsuliban, legelsőnek bementem a suliba, és vagy az osztályban, vagy bementem a wc-be. Azt hiszem, mármint remélem, hogy sohase kaptak rajta

Én imádom!Föleg h bármikor megláthatnak.Multkor is éjszaka vártam a buszt és egy 3 fös lánycsapat megjelent meglááttak és akkor élveztem el csak kár h azt már nem látták
Dunaparton meztelenűl napozo 50 es hőlgy től 10 m re letelepedtem.Levetkőztem meztelenre egy darabig űltem a helyemen, a kukac kezdett a gondolatoktol meredezni elsétaltam előtte lattam nagyon néz. Usztam egyett majd visszafelé oda mentem hozzá megkérdeztem zavarok e ha oda űlők nem mondott nemet. Elkezdtűnk beszélgetni ugy űltem hogy lássa a az egyre jobban duzado kukacom, pár perc mulva a szexről beszélgettűnk. Egyszer megkérdeztem mit szolna ha játszanék a kukaccal. Elkezdtem simogatni az adigra kőkamény kukacot nagyon izgato volt ahogy nézte megkérdeztem nem e akar dugni, nem ő inkább nézi mit csinalok. Nagyon nagyot lőttem
Én ha egyedül autózok mindig kiveszem a farkam,a gyalogátkelőknél a csajok legtöbbször odapillantanak.Érdekes a legtöbbjük nem kapja ela tekintetét,ha egyedül van a csajszi akkor egy kicsit meg szoktam mozgatni a farkam a kezemmel,ez nagy mosolyokat okoz.
Renceresen masztizok nyilvános hejeken!Izgalmas és hatalmasakat spriccelek!A leg durvább eddig az anyósom ágya volt mesztelenűl!Bár mikor bejöhetett volna ,de nem!
Sziasztok!
Én egy 26 éves szőka pasi vagyok...még sosem cwsináltam ezt a nyilvános maszti dolgot de nagyon izgi lehet.....persze azzal remélem mindenki tisztában van, hogy ezért akár le is csukhatják az embert, nem?
Én egy 26 éves szőka pasi vagyok...még sosem cwsináltam ezt a nyilvános maszti dolgot de nagyon izgi lehet.....persze azzal remélem mindenki tisztában van, hogy ezért akár le is csukhatják az embert, nem?

Maszturbált száguldás közben
Kimagyarázhatatlan bizonyítékot készített saját magáról az a férfi, akit a rendőrség először gyorshajtás miatt állított félre:
A férfi ugyanis felvette a telefonja kamerájával, ahogy maszturbál a kocsiban, miközben 150 kilométer per órával száguldott.
A férfi azzal védekezett a bíróság előtt, hogy senkire nem jelentett veszélyt, mert csak ő egyedül sérülhetett volna meg. Ez azonban nem hatotta meg az amerikai hatóság embereit, és fél évnyi börtönbüntetésre ítélték.
(Ez egy válasz dpaa üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 12:05
Kimagyarázhatatlan bizonyítékot készített saját magáról az a férfi, akit a rendőrség először gyorshajtás miatt állított félre:
A férfi ugyanis felvette a telefonja kamerájával, ahogy maszturbál a kocsiban, miközben 150 kilométer per órával száguldott.
A férfi azzal védekezett a bíróság előtt, hogy senkire nem jelentett veszélyt, mert csak ő egyedül sérülhetett volna meg. Ez azonban nem hatotta meg az amerikai hatóság embereit, és fél évnyi börtönbüntetésre ítélték.

Sziasztok!

Sziasztok!
Én ehhez témához azt hiszem hozzá tudok szólni!kb 16éves korom óta mániám hogy uj vagy extrém helyen maszturbáljak..eddig volt már távolsági buszon,leghátul..ketten voltak buszon rajtam kivül,volt kocsiban parkolás közben vártam a család többi tagját,kertben nyugágyon,balatonon vizben vizparton,lépcsöházban két emelett közt este,iskolába wc-be,egyszer még kezdö koromban azt hiszem strandon is sikerült a medencébe
,háztetön is akadt,valahogy mindig is izgatot h valaki meglátthat vagy h szabad helyen történik..és nem eldugva a fürdöbe meg wc-be,bár az ilyen extrém helyeknél voltak gondok h az anyag hova ment és h tüntettem el!
Én ehhez témához azt hiszem hozzá tudok szólni!kb 16éves korom óta mániám hogy uj vagy extrém helyen maszturbáljak..eddig volt már távolsági buszon,leghátul..ketten voltak buszon rajtam kivül,volt kocsiban parkolás közben vártam a család többi tagját,kertben nyugágyon,balatonon vizben vizparton,lépcsöházban két emelett közt este,iskolába wc-be,egyszer még kezdö koromban azt hiszem strandon is sikerült a medencébe

Szeriintetek az mar megcsalasnak szamit ha vegegnezi amig kiverem a farkam?
Nem.
De ha besegít, akkor már lehet, hogy igen.
Nem.
De ha besegít, akkor már lehet, hogy igen.
Egyszer a könyvtárban csináltam
, az anyag meg a függönyön végezte
, (persze a könyvtár nyitva volt)

Örülök h nem csak nekem vannak ilyen beteg dolgaim
hát igen az anyag elhelyezése sokszor necces..

Én kétszer vertem ki még gimiben kémiaórán leghátul(nadrágon keresztül).Előttem ült egy nagyon szép lány,akinek néha beláttam a blúzába,már a csaj haja is nagyon izgatott,meg hátulról az egész teste.Akkor még nem volt nagy probléma az anyaggal,csak eltűnt a gatyámban.Meg a wc ben is volt párszor hogy kivertem.
Szexiiboy! Szívesen meghallgatnám a történeteidet, mert én is szokatm ilyeneket csinálni!
(Ez egy válasz szexiiboy18 üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 19:32

Örülök h nem csak nekem vannak ilyen beteg dolgaim
hát igen az anyag elhelyezése sokszor necces..

Chuk!!
És nem volt gázos a gatyába élvezés!?:S
Mert magamból kiindulva nem két csepp szokott jönni és azért full gecisen egész nap elég necces!
És nem volt gázos a gatyába élvezés!?:S

Ezt én sem értem, hogyhogy csak úgy eltűnt a gatyádban??
Ráadásul jóanyád mosásnál nem vette észre, hogy mindig csupa beleszáradt geci a gatyád? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 15:16
Ráadásul jóanyád mosásnál nem vette észre, hogy mindig csupa beleszáradt geci a gatyád? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17787)

Én kétszer vertem ki még gimiben kémiaórán leghátul(nadrágon keresztül).Előttem ült egy nagyon szép lány,akinek néha beláttam a blúzába,már a csaj haja is nagyon izgatott,meg hátulról az egész teste.Akkor még nem volt nagy probléma az anyaggal,csak eltűnt a gatyámban.Meg a wc ben is volt párszor hogy kivertem.
Na igen erre én is kiváncsi lennék h pl.drága jó édes anyukám nem veszi e észre h minden héten mikor takaritja a szobám full tele van zsepivel..az iroasztali kukám...és közbe fullra nem fujjom az orrom..
na meg azért..kádba is marad foltja ha nem mossa ki az ember és egyébb ilyen helyek...

Maszti is, nyilvános hely is, csak kellemetlen szituáció.
Egyszer egy kórházi rendelő vetkőzőjében történt meg a dolog, aminek az egyik ajtaja a folyosóra, a másik a rendelőre nézett és a benn lévők mind tudták, hogy mit csinálok....
...ugyanis egy spermavizsgálat várt rám!
Tudjátok! Vetkőzőbe be, ápolónő (nem csinos, nem fiatal) kezedbe nyom egy poharat és közli, hogy ha készen vagyok kopogjak.
Egyszer egy kórházi rendelő vetkőzőjében történt meg a dolog, aminek az egyik ajtaja a folyosóra, a másik a rendelőre nézett és a benn lévők mind tudták, hogy mit csinálok....
...ugyanis egy spermavizsgálat várt rám!
Tudjátok! Vetkőzőbe be, ápolónő (nem csinos, nem fiatal) kezedbe nyom egy poharat és közli, hogy ha készen vagyok kopogjak.