kedves mme,
engem is nagyon érdekel az általad itt felvetett kérdés: imádnék szeretkezni kedveskémmel autóban, úgy hogy mások is láthassák - akiket persze nem zavar
Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 13:59
engem is nagyon érdekel az általad itt felvetett kérdés: imádnék szeretkezni kedveskémmel autóban, úgy hogy mások is láthassák - akiket persze nem zavar

Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

majat #134 tegnap 22:57
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
éppen ezért takarítottam a topicot
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
Nem akarok veled vitatkozni, de amit leirtál az elég érdekes. Mész a nyilt utcán jön a csaj szembe, előkapod és csinálod? Ha elmegy melletted akkor meg elteszed? Ez már talán egy kicsit betegesnek vagy tulzott feltünési mániának számit szerinetem, de lehet hogy én vagyok maradi.?
(Ez egy válasz krisz0720 üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 21:14

én is nagyon szeretek lányok,nök elött masztizni. volz hogy az utcán sétáltam és amikor szembe lött valem egy csaj elövettem a cerkát és csináltam. volt olyan is hogy a héven ültem,és amikor a csaj odament az ajtohoz elkezdtem verni, ö rámnézett én meg rá és majdnem elsültem. élvezem nagyon. aki kiváncsi rá irjon. *** ne írj be telefonszámot, mert törölni fogom, téged meg tiltalak: mmeprune
én is nagyon szeretek lányok,nök elött masztizni. volz hogy az utcán sétáltam és amikor szembe lött valem egy csaj elövettem a cerkát és csináltam. volt olyan is hogy a héven ültem,és amikor a csaj odament az ajtohoz elkezdtem verni, ö rámnézett én meg rá és majdnem elsültem. élvezem nagyon. aki kiváncsi rá irjon. *** ne írj be telefonszámot, mert törölni fogom, téged meg tiltalak: mmeprune
Régesrégen, mikor befejeztük a sulit /egészségügyibe jártam/, egy kórházban dolgoztam ápolónőként. Néhány napja feküdt az osztályon két srác fejsérülésel /karamboloztak/, ők folyamatosan megállás nélkül lökték a sódert, helyesek aranyosak voltak, de "házinyúlra nem lövünk" alapon nem történt semmi. Délutános voltam, a kolléganőm akivel egy műszakban voltam, lement a laborba, őt ismerve nem volt várható az érkezése, órákon át képes volt beszélgetni. A két srác miután kiudvarolták magukat, bevonultak a kórterembe pihenni, én pedig a nővérpultnál magamra maradtam. Őszintén szólva kicsit fel is húztak a srácok, így beljebb csúsztam a székkel a pult alá, az amúgy sem túl hosszú köpenyemet felhajtottam, félrehúztam a bugyimat, és élveztem egy nagyot
Nagyon izgi volt hogy bármikor jöhetnek és megláthatnak, és hogy csendben kell maradni, de szerencsére nem buktam le.

Nagyon izgi volt hogy bármikor jöhetnek és megláthatnak, és hogy csendben kell maradni, de szerencsére nem buktam le.
Bocsi, de így beleolvasva a "maszti" a lányok önkielégítését jelenti nem? A fiukét másként hívták, de lehet, hogy felettem szálltak el az évek.

Ez már régebben történt, a munkahelyen túlóráztam, a többiek már elmentek, már nagyon ágaskodott a rudi ezért arra gondoltam, hogy könnyítek magamon, odaültem a kolléganőm helyére és egy jó nagyot élveztem, izgató volt a gondolat, hogy valaki esetleg visszajön, vagy rámnyit. Azóta kipróbáltam több helyen is a masztit például raktárban, erdőben, seregben az őrtoronyban

Egyszer munkából jövet nagyon meleg volt a kocsiban.Szorított a gatyesz,így kevettem a gyíkot,persze a szabad levegőn egyből ficergett és nagyon izgató volt mikor egy busz mellett mentem el és a kiváncsi szemek megláthattak.
hali
én pl bárki előtt szívesen masztiznék valahol...
én pl bárki előtt szívesen masztiznék valahol...
Uszoda zuhanyzójában,elég gyakran,renkívül jó ahogy a vízsugár folyik rá.Akkorát szoktam lőni,nagyon kedvelem...DDD
Lebuktál? Az mit jelent? Nem tetszett neki, kikaptál? Vagy éppen tetszett neki és felizgult?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 25. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 22:07

Nekem nyilvános helyen nem nagyon volt, ha a pasim kocsija nyilvános, akkor volt...A pasim lelépett, és annyira elvoltam, hogy amikor visszajött lebuktam...
))

Merre járkálsz, lehet tudni? Az élményeket pedig ne titkosítsd, hanem írd meg nekünk. Látod, többen is erre kérünk.
(Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 08:19

Rendszeresen csinálom, közlekedési eszközökön, moziban, várakozás közben. Szeretem, ha megsejtik, vagy észreveszik és felizgulnak rá. Van egy csomó esetem ezzel kapcsolatban.
kivele, és ne fogd vissza magad
(Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendszeresen csinálom, közlekedési eszközökön, moziban, várakozás közben. Szeretem, ha megsejtik, vagy észreveszik és felizgulnak rá. Van egy csomó esetem ezzel kapcsolatban.
na mesélj... kiváncsi vagyok

majat #134 tegnap 22:57
Végre egy hely ahol lányok nyilatkoznak ha csak nem magukat lányként bejelentkezett fiukról van szó ami manapság egyre sürübb.

én csináltam már vonaton. meglehetősen izgi. a férjem felapörgött tőle
en az elozo munkahelyemen csinaltam, rendszeresen...kocsmaban dolgoztam, s mindig elvonultam a raktarba a borosuvegek fele...finom volt..a fonok mindig kerdezte miert vagy igy kipirosodva? lfaradtal? sok volt a melo ma? nem gondolta hogy epp azelott ket perccel elveztem egy hatalmasat

Kocsiban már csináltam és a munkahelyen is.
Vonaton már én is csináltam, meg autóban is...