Sziasztok!
Szívesen megnéznék valakit xxxxxxxxxxxxxxxxxx
(a többi önhirdetésed és kérésed kimoderálva! eltévesztetted a házszámot! itt a témáról kellene írnod és NEM önmagadat hirdetni! van rá külön rovat! OTT, és sehol máshol! ----> Webkamerás szex a társkereső rovatban!) :tom)
Szívesen megnéznék valakit xxxxxxxxxxxxxxxxxx
(a többi önhirdetésed és kérésed kimoderálva! eltévesztetted a házszámot! itt a témáról kellene írnod és NEM önmagadat hirdetni! van rá külön rovat! OTT, és sehol máshol! ----> Webkamerás szex a társkereső rovatban!) :tom)
Sztem észreveszi ő, csak nem mondja.. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy mit gondol.. Mert én sem fújok ám orrot, csak a farkamat verem zsepibe.
Egyébként extrém hely.. Szüleim irodája egy körpanorámás üzlethelység volt, ott előfordult vagy 2-szer a dolog... Esetleg liftben stop gombot nyomva, szerencse hogy buli után kb 3-4 óra lehetett, olyankor meg már senki nem járt liften. (Ez egy válasz szexiiboy18 üzenetére (2008. 08. 27. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 22:03
Egyébként extrém hely.. Szüleim irodája egy körpanorámás üzlethelység volt, ott előfordult vagy 2-szer a dolog... Esetleg liftben stop gombot nyomva, szerencse hogy buli után kb 3-4 óra lehetett, olyankor meg már senki nem járt liften. (Ez egy válasz szexiiboy18 üzenetére (2008. 08. 27. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Na igen erre én is kiváncsi lennék h pl.drága jó édes anyukám nem veszi e észre h minden héten mikor takaritja a szobám full tele van zsepivel..az iroasztali kukám...és közbe fullra nem fujjom az orrom..
na meg azért..kádba is marad foltja ha nem mossa ki az ember és egyébb ilyen helyek...
na meg azért..kádba is marad foltja ha nem mossa ki az ember és egyébb ilyen helyek...
Bár igazából nem nagyon lepödhetnek meg..mert már én is hallgattam...egy két dolgot!északa..mellett volt h buliból félig nyitot szoba ajtonál elég durva dolgokat láttam..ami nem durva..csak furcsa szülöket ugy láttni!:S
Amugy az egy dolog h extrém helyen csinálod..de nekem voltak gondjaim az anyag elhelyezéssel..és igy járt már fal is foltosan kocsi ülés is..volt h monitor is kapot egy spriccet!
Legutobbi extrém helyem..egy wellnesbe szaunába volt..hát izzaztó volt mit ne mondjak!
Amugy az egy dolog h extrém helyen csinálod..de nekem voltak gondjaim az anyag elhelyezéssel..és igy járt már fal is foltosan kocsi ülés is..volt h monitor is kapot egy spriccet!
Legutobbi extrém helyem..egy wellnesbe szaunába volt..hát izzaztó volt mit ne mondjak!
Újabb tapasztalatokra tettem szert ezügyben és azt kell mondanom baromira jó érzés. A lövelés igen nagy lesz. Mostanában meztelenre vetkőzök le lépcsőházakban és ott verem ki. Baszott jó érzés, hogy bárki megláthat főleg meg ha felkapcsolom a villanyt a lépcsőházban és az üvegfalhoz megyek. Volt már folyóparti stégen is. Lakópark mögötti erdő és legutóbb fürdő környéki nyaraló egyik padján, csónakázó tó mellett, az sem volt rossz, de eddig a lépcsőházas vitte a prímet. Bár már korábban is csináltam ilyet, akkor nagyon bebaszva. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kis izgalmat akar.
Rengeteg nyilvános helyen kivertem már, és ki is fogom; izgató annak a lehetősége, hogy más is megláthatja.
A barátnőmmel mi csak egy nyilvános helyen masztiztunk. Az egy náddal körbenőtt horgászstég volt. Ott szoktunk nyáron napozni, ott nem lát senki, így fürdőruha sem kell.
Mélyen elítélem azokat az embereket, akik semmibe veszik az őt körülvevök sexuális hovatartozásukat. Az ilyen nyílvános maszturbálás során előfordulhat, hogy megbotránkoztat másokat, gyerekek nézhetik. Ha ezt egy iskola körül teszi, lehet nem is megy haza. A szülők egyszerűen meglincselik. Én tolerálom az eltérő sexuális szokásokat, addig, amíg az nem sért másokat. Tőlem bárki fedughat egy TV-t a hátsójába, sexelhet csoportosan, nemre tekintet nélkül, vagy a kutyájával, bírkájával, egész odáig, amíg ezt nem nyílvánosan teszi. Ezt a Btk. is keményen bünteti.Lehet, hogy a véletlen szemlélő csak elfordítja a fejét, de lehet, hogy ennek súlyosabb (esernyő. ököl, vagy rendőrség) következménye lehet. Gondolom az elkövető ennek tudatában teszi. ha nem akkor szellemi fogyatékos, ha igen akkor pedig orvosra, kezelésre van szüksége. Mégegyszer mondom, nekem semmi bajom a sexuális szokásokkal, csak könyörgöm ezt mindenki tegye olyan helyen, olyan közösségbe, ahol nem veszi semmibe a társasága nemi hovátartozását, és nem zaklatja, erőszakolja másra a nemi ingereit.. Ez túlmutat mindenen.
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz!
(nem elég csatlakozni! fejtsd ki bővebben a véleményedet, mert ez így kevés!)
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2008. 10. 04. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 04. szombat 07:17
(nem elég csatlakozni! fejtsd ki bővebben a véleményedet, mert ez így kevés!)
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2008. 10. 04. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mélyen elítélem azokat az embereket, akik semmibe veszik az őt körülvevök sexuális hovatartozásukat. Az ilyen nyílvános maszturbálás során előfordulhat, hogy megbotránkoztat másokat, gyerekek nézhetik. Ha ezt egy iskola körül teszi, lehet nem is megy haza. A szülők egyszerűen meglincselik. Én tolerálom az eltérő sexuális szokásokat, addig, amíg az nem sért másokat. Tőlem bárki fedughat egy TV-t a hátsójába, sexelhet csoportosan, nemre tekintet nélkül, vagy a kutyájával, bírkájával, egész odáig, amíg ezt nem nyílvánosan teszi. Ezt a Btk. is keményen bünteti.Lehet, hogy a véletlen szemlélő csak elfordítja a fejét, de lehet, hogy ennek súlyosabb (esernyő. ököl, vagy rendőrség) következménye lehet. Gondolom az elkövető ennek tudatában teszi. ha nem akkor szellemi fogyatékos, ha igen akkor pedig orvosra, kezelésre van szüksége. Mégegyszer mondom, nekem semmi bajom a sexuális szokásokkal, csak könyörgöm ezt mindenki tegye olyan helyen, olyan közösségbe, ahol nem veszi semmibe a társasága nemi hovátartozását, és nem zaklatja, erőszakolja másra a nemi ingereit.. Ez túlmutat mindenen.
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz azzal, hogy gyerekek környezetében tényleg gáz a dolog, felnőtt környezetben már nem gondolom ez. A dologban többnyire nem az az izgató hogy meglátnak, hanem hogy megláthatnak. Ha valaki meg éppen masztizó embert lát, szerintem az emberek egy része hajlamos túlreagálni, miközben ha nem érdekli csak annyit kellene tenni hogy nem nézi... olyan ez is mnt a tv, el kell kapcsolni ha nem tetszik a műsor. Ilyenkor gondolom előjönnek a berögzött félelmek, hogy aki ilyet csinál az biztos erőszakoskodik is, meg lop, meg gyilkos, meg blabla... a betanított keresztény erkölcsi sémák alapján megússza az ember hogy egyáltalán gondolkoznia kelljen, és ez ugye olyan kényelmes. Tudtommal pl. az ókori Rómában a nyilvános maszti egyáltalán nem volt semmi különös dolog, és mégsem emiatt lett vége a római birodalomnak. Szóval sok fafej elgondolkodhatna, hogy az ő hozzáállása mennyire zavarja a nyugodtan önkielégítő polgártársait
Hali.Egyszer megtöertént,hogy pároméknál aludtam és mire felkeltem ő sulibament.Mivel ruha nélkül alszok így reggel úgy járkáltam náluk a fűrdőbe.Közbe a nővére aki 23 éves hazajött a Fehérvári koleszból reggelre.Én pont a számitógépükön nézegettem szex tv-t és masztiztam amikor benyitott és azt mondta HOPPÁ!!!Elpirultam és kiment.Kb 2 perc mulva bejött és elkezdett szopni,élvezésig.Ennyi történt sajns csak.Ez is titok!Párom nem tudja!!Képeket csináltam
akit érdekel cserére az írjon zana1022@freemail.hu
akit érdekel cserére az írjon zana1022@freemail.hu
Én szeretem nézni amint a folyóparton a fiatal srácok (és a nem olyan fiatalok) verik. Ha kajakkal vagyok ki szoktam kötni a közelükben, van néhány aki akkor is folytatja ha odamegyek melléje (persze mert már be van gerjedve)olyankor melléjük ülök, hogy láthassanak és én is kielégitem magam. Egyszer egy srác akkorát spriccelt, hogy engem is beboritott, nem győzött bocsánatot kérni, de megmondtam neki, hogy nincs miért.
kamu... hihetőbb mesét
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 12:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (293876)
Én szeretem nézni amint a folyóparton a fiatal srácok (és a nem olyan fiatalok) verik. Ha kajakkal vagyok ki szoktam kötni a közelükben, van néhány aki akkor is folytatja ha odamegyek melléje (persze mert már be van gerjedve)olyankor melléjük ülök, hogy láthassanak és én is kielégitem magam. Egyszer egy srác akkorát spriccelt, hogy engem is beboritott, nem győzött bocsánatot kérni, de megmondtam neki, hogy nincs miért.
Szia nimfolanyka. Hová is szoktál járni szaunázni?
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 26. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 21:09
en a nudin mindig ugy fekszem,hogy läthassak a puncim,jol szeteszem a läbam.pär perc mulva tuti,hogy pär pasi ott lebzsel körülöttem ällo farokkal.majdnem mind maszturbäl is.ettöl nagyon beindulok,szabäjosan folyni kezd a puncikäm.volt mär,hogy pisiles közben lestek meg-persze nem bujtam el nagyon-es attol is baromira felizgultam es magamhoz is nyultam.ahova järok szaunäzni ott rendszeresen masztizom.
Ez szerintem tényleg izgató történet volt.Én az ilyenek kedvéért olvasom a Golden Gate-t.Kár hogy nagyon kevés van belőlük.
Szia lehet téged Nyelvel izgatnÓm?
(Ez egy válasz nimfománcsaj üzenetére (2008. 04. 22. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 14:39
Én az erkélyen masztiztam 20.-án vasárnap késő este ,kinéztem a villamosmegállóra és akkor láttam hogy a csaj neki volt dőlve a szemetesnek a nadrágja lecsúszva és a srác farka berakva neki
az volt a feltűnő hogy nagyon mozognak, hát erre nagyon benedvesedtem és a jobb középső ujjammal villámgyorsan megcsináltam magamnak, a térdemig nedves lettem.
az volt a feltűnő hogy nagyon mozognak, hát erre nagyon benedvesedtem és a jobb középső ujjammal villámgyorsan megcsináltam magamnak, a térdemig nedves lettem.
Hogy neked mennyi vízparti meg kajakos sztorid van. Egyszer én is lemennék arra a vízpartra, amerre te kajakozol... hátha mutathatnám magam neked, meztelenül
2008. 10. 20. hétfő 12:53
Törölt felhasználó (293876)
Ez elég izgalmasan hangzik... a pasas helyében én lehet, hogy maradtam volna és gyönyörködtem volna a látványban. Remélem, később aztán megjutalmaztad az asszonyod!
Sajnos hiába járok nyitott szemmel, az ilyen szituk messzire elkerülnek...
Sajnos hiába járok nyitott szemmel, az ilyen szituk messzire elkerülnek...
Azért jobb lehetett átélni,mint olvasni róla...
.Én biztos nem rohantam volna ki,az meg még biztosabb,hogy nem fürdőgatyában mentem volna be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 23:42
.Én biztos nem rohantam volna ki,az meg még biztosabb,hogy nem fürdőgatyában mentem volna be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 29. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)
Ez szerintem tényleg izgató történet volt.Én az ilyenek kedvéért olvasom a Golden Gate-t.Kár hogy nagyon kevés van belőlük.
Szerintem nem lehetett 100-as a pasi. Én biztosan maradtam volna. Legfeljebb ha semmit nem is kapok, legalább egy jót masztizom.
Hogy velem miért nem történnek meg ilyenek???
Hogy velem miért nem történnek meg ilyenek???
Szép és izgalmas történet. Annyi biztos, hogy én sem fürdőgatyában mentem volna be a szaunába és bármi is történik, nem állok föl és nem rohanok ki. Legfeljebb nekem is fölállt volna. Hogy miért nem talákoztam még veletek?!

Tomka00

Lion
Marketa B.