Uszoda zuhanyzójában,elég gyakran,renkívül jó ahogy a vízsugár folyik rá.Akkorát szoktam lőni,nagyon kedvelem...DDD
hali
én pl bárki előtt szívesen masztiznék valahol...
Egyszer munkából jövet nagyon meleg volt a kocsiban.Szorított a gatyesz,így kevettem a gyíkot,persze a szabad levegőn egyből ficergett és nagyon izgató volt mikor egy busz mellett mentem el és a kiváncsi szemek megláthattak.
Ez már régebben történt, a munkahelyen túlóráztam, a többiek már elmentek, már nagyon ágaskodott a rudi ezért arra gondoltam, hogy könnyítek magamon, odaültem a kolléganőm helyére és egy jó nagyot élveztem, izgató volt a gondolat, hogy valaki esetleg visszajön, vagy rámnyit. Azóta kipróbáltam több helyen is a masztit például raktárban, erdőben, seregben az őrtoronyban

Bocsi, de így beleolvasva a "maszti" a lányok önkielégítését jelenti nem? A fiukét másként hívták, de lehet, hogy felettem szálltak el az évek.

Régesrégen, mikor befejeztük a sulit /egészségügyibe jártam/, egy kórházban dolgoztam ápolónőként. Néhány napja feküdt az osztályon két srác fejsérülésel /karamboloztak/, ők folyamatosan megállás nélkül lökték a sódert, helyesek aranyosak voltak, de "házinyúlra nem lövünk" alapon nem történt semmi. Délutános voltam, a kolléganőm akivel egy műszakban voltam, lement a laborba, őt ismerve nem volt várható az érkezése, órákon át képes volt beszélgetni. A két srác miután kiudvarolták magukat, bevonultak a kórterembe pihenni, én pedig a nővérpultnál magamra maradtam. Őszintén szólva kicsit fel is húztak a srácok, így beljebb csúsztam a székkel a pult alá, az amúgy sem túl hosszú köpenyemet felhajtottam, félrehúztam a bugyimat, és élveztem egy nagyot
Nagyon izgi volt hogy bármikor jöhetnek és megláthatnak, és hogy csendben kell maradni, de szerencsére nem buktam le.

Nagyon izgi volt hogy bármikor jöhetnek és megláthatnak, és hogy csendben kell maradni, de szerencsére nem buktam le.
én is nagyon szeretek lányok,nök elött masztizni. volz hogy az utcán sétáltam és amikor szembe lött valem egy csaj elövettem a cerkát és csináltam. volt olyan is hogy a héven ültem,és amikor a csaj odament az ajtohoz elkezdtem verni, ö rámnézett én meg rá és majdnem elsültem. élvezem nagyon. aki kiváncsi rá irjon. *** ne írj be telefonszámot, mert törölni fogom, téged meg tiltalak: mmeprune
Nem akarok veled vitatkozni, de amit leirtál az elég érdekes. Mész a nyilt utcán jön a csaj szembe, előkapod és csinálod? Ha elmegy melletted akkor meg elteszed? Ez már talán egy kicsit betegesnek vagy tulzott feltünési mániának számit szerinetem, de lehet hogy én vagyok maradi.?
(Ez egy válasz krisz0720 üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 21:14

én is nagyon szeretek lányok,nök elött masztizni. volz hogy az utcán sétáltam és amikor szembe lött valem egy csaj elövettem a cerkát és csináltam. volt olyan is hogy a héven ültem,és amikor a csaj odament az ajtohoz elkezdtem verni, ö rámnézett én meg rá és majdnem elsültem. élvezem nagyon. aki kiváncsi rá irjon. *** ne írj be telefonszámot, mert törölni fogom, téged meg tiltalak: mmeprune
kedves mme,
engem is nagyon érdekel az általad itt felvetett kérdés: imádnék szeretkezni kedveskémmel autóban, úgy hogy mások is láthassák - akiket persze nem zavar
Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 13:59
engem is nagyon érdekel az általad itt felvetett kérdés: imádnék szeretkezni kedveskémmel autóban, úgy hogy mások is láthassák - akiket persze nem zavar

Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

majat #134 tegnap 22:57
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
éppen ezért takarítottam a topicot
gyerekek tudna valaki segíteni abban. hogy hol vannak olyan helyek ahol szex közben kukkolnak? Szeretném meglepni a kedvesem egy ilyen akcióval. Valahol olvastam egy M1 melletti pihenőről ahol körbeállják közben az autót, de nem találom azóta sem.
most látom csak, hogy rossz helyre írtad a hszt...ez nem a nyilvános szex, hanem a nyilvános maszti topic
éppen ezért takarítottam a topicot
kedves A.
nézd meg kacumit 3459...írj ott emailt, aztáneldöntjük közösen hol tekinthetem meg az akciódat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 20:46
nézd meg kacumit 3459...írj ott emailt, aztáneldöntjük közösen hol tekinthetem meg az akciódat...

Törölt felhasználó (23775)

hali
olvasd el figyelmesebben a hszt...nem engem érdekel, én csak jó helyre irányítottam majat-ot
ez nem a nyilvános szeretkezős topic, hanem a nyilvános masztis
(Ez egy válasz kacumi üzenetére (2007. 06. 12. kedd 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 07:10

kedves mme,
Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi...

Megtudtad-e kérdésedre a választ? Előre is köszi...
iskolaban,ora alatt...
Buszon a kabát alatt már többször volt benne részem.. Szuper a tudat, hogy a többiek sokszor semmit sem tudnak mi folyik ott valójában.
Én meg szívesen megnézném....Ha akarod fel is veszem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 20:46
Törölt felhasználó (23775)

hali
a munkahelyemen, a kollégám háttal ült nekem, miközben a pasim msn-n írta, hogy mit csináljak....meg persze a szoliban is.....de az ciki, ha ott marad a fehér folt.....kész lebukás

húúú... nekem sok ideillő sztorim van! Talán a legjobb az volt, amikor motorozás közben a rövidnadrág száránál vettem elő a cerkát, és úgy vertem ki, hogy közben minden szembejövő simán láthatta... aztán otthon mosogathattam a rászáradt anyagot a tankról
...de ezenkívül strandon szinte minden alkalommal ellövöm... medencében, parton, vagy legrosszabb esetben a wc-ben. volt már olyan is hogy a barátnőm mellettem szundikált, és a másik oldalamon hason napozó ismeretlen csajt bámulva vertem ki...
...de sorolhatnám napestig, és úgysem kíváncsi rá senki

...de ezenkívül strandon szinte minden alkalommal ellövöm... medencében, parton, vagy legrosszabb esetben a wc-ben. volt már olyan is hogy a barátnőm mellettem szundikált, és a másik oldalamon hason napozó ismeretlen csajt bámulva vertem ki...

na ezért nem járok én strandra.......még a végén teherbe esem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 02:18

Törölt felhasználó (31859)

húúú... nekem sok ideillő sztorim van! Talán a legjobb az volt, amikor motorozás közben a rövidnadrág száránál vettem elő a cerkát, és úgy vertem ki, hogy közben minden szembejövő simán láthatta... aztán otthon mosogathattam a rászáradt anyagot a tankról

igazad van én is szeretek strandon ma...tizni
Szerintem addig jó egy nyilvános helyen masztizni, míg az egyértelműen a másik beleegyezésével történik! Nem árt tehát kipuhatolni előtte, hogy a hölgyet érdekelné-e... Eléggé visszataszító, amikor valaki csak úgy előveszi és kiveri, nem törődve azzal, hogy ez a másiknak tetszik-e vagy sem.
Arról nem is beszélve, milyen felháborító(undorító..stb) mindez, amikor egy köcsög csinálja ugyanezt (pl egy bányatavon, egy másik, hetero pasas előtt)-és persze lesz felháborodva miután ezért jól megverik!
Arról nem is beszélve, milyen felháborító(undorító..stb) mindez, amikor egy köcsög csinálja ugyanezt (pl egy bányatavon, egy másik, hetero pasas előtt)-és persze lesz felháborodva miután ezért jól megverik!

nem az ellen van kifogásom, hogy valaki veri a farkát nyilvánosan, de nem szivesen fürdök abban a medencében, amibe egy idegen férfi beleélvezett.....de gondolom, uraim, ezért szintén lincselés lenne, ha ti vennétek észre.....vagy tévedek???
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2007. 06. 20. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 10:47

Szerintem addig jó egy nyilvános helyen masztizni, míg az egyértelműen a másik beleegyezésével történik! Nem árt tehát kipuhatolni előtte, hogy a hölgyet érdekelné-e... Eléggé visszataszító, amikor valaki csak úgy előveszi és kiveri, nem törődve azzal, hogy ez a másiknak tetszik-e vagy sem.