Egyszer egy dunakanyari strand ülőmedencéjében az ülőperemen hasra fekve finoman és sokáig sikerült ingerelnem magam úgy, hogy a végén csak egy egészen picit kellett rásegíteni. Igazi művészet volt, mert a víz max. 22 fokos volt... Az viszont segített, hogy egy tuti kis csajt néztem közben, a medencében meg körülöttem fürödtek még kb. tízen egy tízméteres körzetben.
de miért nyilvános hely ez
az OK, h undorító utánna benne fürödni, de erről egy ősrégi Hofi vicc jut eszembe:
két fickó beszélget:
-belevizeltem a medencébe! -nagyzol az egyik
-de hát mindenki belevizel! -szólt a másik!
-no de én a trambulinról!
no majd ha a trambulinon vered ki, akkor fog nyilvánosnak számítani!
aztán lehet lesz olyan hölgy, aki kifejezetten örülni fog ennek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 23:49
az OK, h undorító utánna benne fürödni, de erről egy ősrégi Hofi vicc jut eszembe:
két fickó beszélget:
-belevizeltem a medencébe! -nagyzol az egyik
-de hát mindenki belevizel! -szólt a másik!
-no de én a trambulinról!
no majd ha a trambulinon vered ki, akkor fog nyilvánosnak számítani!
aztán lehet lesz olyan hölgy, aki kifejezetten örülni fog ennek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167650)
Izgalmasnak tényleg izgalmas volt, meg.. uhh.. a forrú vízbe olyan nagyot élveztem hogy még a lábam is körcsbe rándult... de.. szégyeltem magam, hogy bele spricceltem a vízbe...
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S
Hát nem tudom.. lehetságes hogy valakira "rátapadt"
Elég nagy adagot beleküldtem a vízben... és hát.. ott úszkált a tetején.. mármint a víznek:S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 28. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 08:10
Elég nagy adagot beleküldtem a vízben... és hát.. ott úszkált a tetején.. mármint a víznek:S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 28. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen,közben nem gondolkodik az ember.
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél??
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél??
Hát igen,közben nem gondolkodik az ember.
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél?? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 23:49
a tóban,ahol többször elélveztem, nem zavar senkit,mivel hatalmas a víztömeg. Egy medence más, lehet hogy valakit lelőttél?? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmasnak tényleg izgalmas volt, meg.. uhh.. a forrú vízbe olyan nagyot élveztem hogy még a lábam is körcsbe rándult... de.. szégyeltem magam, hogy bele spricceltem a vízbe...
Drága Zsuzska 77!Lehet,hogy mégsem voltál elég figyelmes!Merre jársz?De hogy saját sztori is legyen:Moziban,utolsó sorban...(ez ugye nem évszakfüggő
,illetve a már "klasszikus"(mások által többször leírt)strand(nem a medencében,hanem a parton...).
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:22
,illetve a már "klasszikus"(mások által többször leírt)strand(nem a medencében,hanem a parton...).
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes, én miért nem találkozok ilyen emberekkel nyílvános helyen??? Pedig nyitva a szemem, gondolhatjátok!
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 19:25
Meg mondjuk kicsit tartottam a betegségektől vagy valami.. de tudod.. kielégülten már okos az ember. :S (Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
elhiszem,hogy izgalmas volt!
elképzeltem, milyen nagyot élveztél!
Én nyáron egy tóban masztizam nagyokat, mert nem akartam álló farokkal kijönni. a párom segített, de volt olyan hogy csak nézte,hogy élvezek el...
Nagyon jó volt
Én nyáron egy tóban masztizam nagyokat, mert nem akartam álló farokkal kijönni. a párom segített, de volt olyan hogy csak nézte,hogy élvezek el...
Nagyon jó volt
Jó történet.
Nekem van egy erdőben egy hely,ha arra járok mindíg megállok "
2007. 12. 27. csütörtök 18:50
Nekem van egy erdőben egy hely,ha arra járok mindíg megállok "
pi
". Persze utána hatalmasat spriccelek, sok-sok falevél lesz tiszta fehér...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
ln alf
i
Törölt felhasználó (23775)
sziasztok..
már korábban szóltam hozzá a fórumhoz, történeteimet elmondtam, most a napokban családlátogatás és így tovább, hát vonatra kellett ülnöm... délután-estefelé utazgattam a jelenlévő sötétben
hmmm feltaláltam magamat ismét, és egy nagyon jólesőt maszturbáltam ismét a vonaton, miközben a vonat nem volt üres.. (nem volt tömött, de üres sem)... nagyon felizgat a gondolod hogy bárki jöhet és ránézhet a farkamra...
már korábban szóltam hozzá a fórumhoz, történeteimet elmondtam, most a napokban családlátogatás és így tovább, hát vonatra kellett ülnöm... délután-estefelé utazgattam a jelenlévő sötétben
hmmm feltaláltam magamat ismét, és egy nagyon jólesőt maszturbáltam ismét a vonaton, miközben a vonat nem volt üres.. (nem volt tömött, de üres sem)... nagyon felizgat a gondolod hogy bárki jöhet és ránézhet a farkamra...
elhiszem,hogy izgalmas volt!
Nagyon jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 25. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 21:24
Nagyon jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 25. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Eléggé szégyenlem ezt a történetem.. na de ha akarod.. akkor elmondom.
Noshát.. úgy történt, hogy.. elmentem a strandra.. bár tél volt.. de fedett uszodába mentem
ott volt egy meleg, termál vizes medence, ami nem volt áttetsző.
Ülök a medence szélén, lazulok a meleg vízben..
közben pedig figyeltem, egy nagyon jó nőt. Finsi kis tangában volt, hatalmas nagy cicik, szépen látszódó mellbimbó. Hát.. akkor már vagy 5 napja nem maszturbáltam.. és nagyon kanos voltam már, plusz még a meleg víz is rákontrázott.
Benyultam a fürdőnadrágomban.. és ecsak a makkom kezdtem el simogatni, de... pillanatok alatt kő kemény lett a farkam... ekkor már nem tudtam mit tenni.. és a bokámig letoltam a gatyóm.. és masztiztam egyet.
Nagyon vigyáztam.. megne lásson senki.. bár kevesen voltak.. mondhatni vagy 4-5 ember...
Szégyenlem, hogy beleélveztem a vízbe... hülye voltam.. de ezt leszámítva nagyon jól esett
Noshát.. úgy történt, hogy.. elmentem a strandra.. bár tél volt.. de fedett uszodába mentem
közben pedig figyeltem, egy nagyon jó nőt. Finsi kis tangában volt, hatalmas nagy cicik, szépen látszódó mellbimbó. Hát.. akkor már vagy 5 napja nem maszturbáltam.. és nagyon kanos voltam már, plusz még a meleg víz is rákontrázott.Benyultam a fürdőnadrágomban.. és ecsak a makkom kezdtem el simogatni, de... pillanatok alatt kő kemény lett a farkam... ekkor már nem tudtam mit tenni.. és a bokámig letoltam a gatyóm.. és masztiztam egyet.
Nagyon vigyáztam.. megne lásson senki.. bár kevesen voltak.. mondhatni vagy 4-5 ember...
Szégyenlem, hogy beleélveztem a vízbe... hülye voltam.. de ezt leszámítva nagyon jól esett
sziasztok..
Eléggé szégyenlem ezt a történetem.. na de ha akarod.. akkor elmondom.
közben pedig figyeltem, egy nagyon jó nőt. Finsi kis tangában volt, hatalmas nagy cicik, szépen látszódó mellbimbó. Hát.. akkor már vagy 5 napja nem maszturbáltam.. és nagyon kanos voltam már, plusz még a meleg víz is rákontrázott.
Benyultam a fürdőnadrágomban.. és ecsak a makkom kezdtem el simogatni, de... pillanatok alatt kő kemény lett a farkam... ekkor már nem tudtam mit tenni.. és a bokámig letoltam a gatyóm.. és masztiztam egyet.
(Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
közben pedig figyeltem, egy nagyon jó nőt. Finsi kis tangában volt, hatalmas nagy cicik, szépen látszódó mellbimbó. Hát.. akkor már vagy 5 napja nem maszturbáltam.. és nagyon kanos voltam már, plusz még a meleg víz is rákontrázott.Benyultam a fürdőnadrágomban.. és ecsak a makkom kezdtem el simogatni, de... pillanatok alatt kő kemény lett a farkam... ekkor már nem tudtam mit tenni.. és a bokámig letoltam a gatyóm.. és masztiztam egyet.
(Ez egy válasz krisz9999 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nem árulod el, h merre jársz? lehet jópáran arrafelé tévednénk, h véletlenül meglássál!
2007. 12. 20. csütörtök 20:22
Érdekes, én miért nem találkozok ilyen emberekkel nyílvános helyen??? Pedig nyitva a szemem, gondolhatjátok!
mesélj....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 02:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 22. szombat 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
a kedvenc esetem az a strandon volt ...
a kedvenc esetem az a strandon volt ...
en is szoktam nyilvanos helyen veregetni...a nyaron az udvaron veregettem es a szomszed neni nezte az erkelyrol....utanna rajottem, hogy ahanyszor elokapom a szerszamom o is megjelenik a teraszon...ugy hogy mindig kivertem elotte,
ui. a szomszed neni 60 folott van, es egy logo csecsu , nagy feneku nenike!
ui. a szomszed neni 60 folott van, es egy logo csecsu , nagy feneku nenike!
Sajna arrafelé nem járok. :(
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A Luppa tavaknál ennek már szinte hagyománya van...
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:20
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Van élmény, igen.
Nudistrandon pölö láttam, hogy egy nő kinézett magának. Gondoltam, ha már egyszer néz, hát lásson is valamit.
És végignézte!
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta.
Nudistrandon pölö láttam, hogy egy nő kinézett magának. Gondoltam, ha már egyszer néz, hát lásson is valamit.
És végignézte!Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta.
Van élmény, igen.
És végignézte!
Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
És végignézte!Aztán máskor meg a barátnőm csinálta nekem, azt meg egy 3-4 fős társaság látta. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen élményeid voltak ezzel kapcsolatban? Volt "közönség" is?
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nyilvános helyen nem rossz dolog csinálni...

Tomka00

shelby18
Carli Banks