ez már az exhibicionizmus kategóriába tartozik!
(Ez egy válasz futball üzenetére (2008. 01. 30. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 14:46

Masztiztam en is nyilvanos helyeken mint pl parkban ejszaka a padon, biciklin menetkozben, bar igaz hogy este volt de voltak emberek az utcakon es izgatott hogy akar meglathatnak.
Masztiztam 3. emelet teraszan es ott is barki meglathatott volna vagy akar megis latott nem tudom.
Engem nagyon izgat ha akar lathatak es akkor megnagyobbat elvezek.
Masztiztam 3. emelet teraszan es ott is barki meglathatott volna vagy akar megis latott nem tudom.
Engem nagyon izgat ha akar lathatak es akkor megnagyobbat elvezek.
van kedved együtt szaunázni? nem kell tenned semmit, csak exhib vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 09:09
Törölt felhasználó (142623)

Szaunában én is rendszeresen masztizok. Egyszer csak ketten a barátnőmmel voltam a gőzben és magamhoz nyúltam. . Bejött egy ifjú pár, mellém ültek, úgy, hogy a fiú volt közelebb. Olyan gőz volt, hogy szinte nem láttunk semmit. Igyhát folytattam a simogatásomat. a Srác észrevehette, mert átnyúlt és megujjazott. Nem tudom miért, a barátnője kimnet, én pedig másodpercek alatt kivertem a farkát. Mindketten jót élveztünk, állitólag a barátnőm is, aki állitja, hogy az egészet látta.
szia... hol szoktál nudizni? nyáron elnéznék arrafelé, lehet a barátnőmmel... jó lenne ha vernék rá
meg téged is megnéznénk
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 26. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 21:09

en a nudin mindig ugy fekszem,hogy läthassak a puncim,jol szeteszem a läbam.pär perc mulva tuti,hogy pär pasi ott lebzsel körülöttem ällo farokkal.majdnem mind maszturbäl is.ettöl nagyon beindulok,szabäjosan folyni kezd a puncikäm.volt mär,hogy pisiles közben lestek meg-persze nem bujtam el nagyon-es attol is baromira felizgultam es magamhoz is nyultam.ahova järok szaunäzni ott rendszeresen masztizom.
És hol a sok esetről a történet?
Szeretnénk olvasni. (Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 08:19
Szeretnénk olvasni. (Ez egy válasz omni üzenetére (2007. 06. 06. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendszeresen csinálom, közlekedési eszközökön, moziban, várakozás közben. Szeretem, ha megsejtik, vagy észreveszik és felizgulnak rá. Van egy csomó esetem ezzel kapcsolatban.
Éjszakai buszon a legkirályabb,hátul.Ott mindig van vevő rá.Na meg erdős részeken nyáron.
Akkor mostantól kerülni fogom az éjszakai buszok hátsó ülését... Inkább a sofőr ölébe ülök, csak ne menjek hátra...
(Ez egy válasz tom75 üzenetére (2008. 02. 09. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 15:14

Éjszakai buszon a legkirályabb,hátul.Ott mindig van vevő rá.Na meg erdős részeken nyáron.
A dunán a csonakbol tavcsővel kiszemelem a parton lévő nőt nőket, kikőtők ,általában főlőtte ugy ,hogy ő ne lássa hogy meztelen vagyok.Eluszok előtte kőzben a kukcot huzogatom ,kb mikor 1 őtven méterrel lejeb vagyok kijővők a vizből de csak akkor ha már rendessen megkeményedett.Elkezdek visszafelé sétalni s figyelem a tekintetét ahogy nézi a kőkeményen felalló farkam .Volt már olyan ,hogy nem birtam ki mig visszaérek a csonakig és ot előtte kivertem hatalmassat szoktam lőni
holnap megyek szaunázni.Alig várom,hogy ott legyek.Remélem lessz egy pár csaj akinek megmutathatom a kukacot.
Nekem zuhanyzáskor mindig föláll a farkam,és gyakran ki is verem.A strand zuhanyzójában is szoktam ahol többen is vannak és látják is.Eleinte befelé fordultam most már viszont egyáltalán nem takargatom.
Más meg utána ott zuhanyzik?
Azért az exhibicionizmusnak és a higiéniának is megvan a maga határa nem???
Nem kötözködöm félre ne érts csak ez már nekem gáz. És gondoltam megkérdem a fenti kérdésről TE mit gondolsz.
Szívesen használnál e olyan zuhanyzót ahol az előbb a szemed láttára verte bele egy másik faszi? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 22:46
Azért az exhibicionizmusnak és a higiéniának is megvan a maga határa nem???
Nem kötözködöm félre ne érts csak ez már nekem gáz. És gondoltam megkérdem a fenti kérdésről TE mit gondolsz.
Szívesen használnál e olyan zuhanyzót ahol az előbb a szemed láttára verte bele egy másik faszi? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217424)

Nekem zuhanyzáskor mindig föláll a farkam,és gyakran ki is verem.A strand zuhanyzójában is szoktam ahol többen is vannak és látják is.Eleinte befelé fordultam most már viszont egyáltalán nem takargatom.
Igazad van,de ez a busz hátsó ülésétől kezdve a szaunában,a nudista strandon sem higiénikus ahogy a többi hozzászóló csinálta,itt legalább lefolyik a vízzel.Egyébként a koleszban mindenki itt csinálta,eleinte zavart de később már föl sem tűnt.
Hmmm...
Mondasz valamit. Megaztán a koli tényleg egy más világ.
De félreértés ne essék, nem kötözködés, vagy szidalmazás vagy bármiféle hasonló erkölcshajáhászás nem akart lenni csak kérdés.
Mondasz valamit. Megaztán a koli tényleg egy más világ.

De félreértés ne essék, nem kötözködés, vagy szidalmazás vagy bármiféle hasonló erkölcshajáhászás nem akart lenni csak kérdés.

szia Androme én szívesen mennék veled szaunázni kérlek írj.
szia még csak annyit én is imádok nudizni meztelenkedni picit én is exibicionista vagyok,tálán együtt is csinálhatnánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 04:04
Törölt felhasználó (23775)

szia... hol szoktál nudizni? nyáron elnéznék arrafelé, lehet a barátnőmmel... jó lenne ha vernék rá
meg téged is megnéznénk

MrEnigma , nagyon igazad van
betegek vagytok, undorító...
Lehet h te ezt tartod betegesnek hogy egy sort írtam, de én meg azt hogy beteg emberek a 4 es 6 os villamoson, -ezeknek az állapotoknak amit itt korábban írtak- a felülélvezetére fiatal lányokra verik a farkukat akik utána hetekig sírnak. Megnézném te okostojás ha a kislányod így megy haza akkor mi lenne a véleményed... Bármit írsz erre, nem fogok reagálni, gondoltam azért benézek ide hátha vannak hozzám hasonló emberek akik értik egy szóból is mit miért ír az ember.... nem oktalanul...
az általánosítás rossz megközelítés!
abban igazad van, hogy egyes megnyilvánulások és vélemények betegesek, de szólás és szexuális szabadság van!
illik elfogadni mások véleményét is, és nem általánosítva lebetegezni, és undorítónak kikiáltani mindenkit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 00:21
abban igazad van, hogy egyes megnyilvánulások és vélemények betegesek, de szólás és szexuális szabadság van!
illik elfogadni mások véleményét is, és nem általánosítva lebetegezni, és undorítónak kikiáltani mindenkit!

Törölt felhasználó (25577)

betegek vagytok, undorító...
Sysike tudom nagy kérés igy ismeretlenül de szívesen mennék veled szaunázni.Kérlek írd meg mikor és hova jársz szívesen megismernélek vagy ha gondolod csak ismeretlenül is .elnézést de nagyon izgató a story.
Nimfolányka kérlek írd meg hova jársz én imádom nézni a lányokat m.. közben egyébként is de valahogy soha nincs rá modom kérlek segíts.köszönöm