Maszti nyílvános helyen (NEM TÁRSKERESŐ!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#309   2008. 05. 30. péntek 18:51
barbbaby barbbaby
szerintem a masztival nincs semmi gond teljesen természetes hogy valaki maszturbál ha van valakije ha nincs fiuknál ez ciki ha valaki szereti kiverni a farkát pedig na istenem én is sokat maszturbálok elég kiváncsi vagyok s néha segédeszközöket is használok néha jó egy gyors maszturbálás munkahelyen suliban vagy vendégségbe feldobja az ember
#308   2008. 05. 19. hétfő 15:20
szopnék szopnék
Én addig csak 1x: 8.-os koromban az általános iskolai WC-ben nem bírtam megállni egy kis új-gyakorlatozást, amikor annyira felizgatott a szexi kb. 22 éves biztonsági őr, hogy teljesen átnedvesedtem... :P
#307   2008. 05. 18. vasárnap 09:45
tom1019 tom1019 VIP Admin
és hol itt a maszti ?
a témádnak van külön topicja, akár a szauna, akár az exhibicionisták topicok...stb.)
ejnye1
(Ez egy válasz nok2 üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 07:22
a farkam tővére huzok egytestszinű gumit ami jol elszoritja hatalmasra szoktt duzadni,és ha nem játszok vele akkor megmarad a mérete csak logatja a fejét.a nudista szaunába igy szoktam menni.rettenetesen izgat ahogy a hőlgyek megbámulják.igy szoktam mászkálni,bemenni a szaunába az őltőzőbe a pihenőbe
#306   2008. 05. 18. vasárnap 07:22
nok2 nok2
a farkam tővére huzok egytestszinű gumit ami jol elszoritja hatalmasra szoktt duzadni,és ha nem játszok vele akkor megmarad a mérete csak logatja a fejét.a nudista szaunába igy szoktam menni.rettenetesen izgat ahogy a hőlgyek megbámulják.igy szoktam mászkálni,bemenni a szaunába az őltőzőbe a pihenőbe
#305   2008. 04. 24. csütörtök 19:39
X Törölt felhasználó (155111)
Hűha nimfo, te aztán jó helyen laksz smile
Gyakori az ilyen látványosság? Hol történt?
(Ez egy válasz nimfománcsaj üzenetére (2008. 04. 22. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 14:39
Én az erkélyen masztiztam 20.-án vasárnap késő este ,kinéztem a villamosmegállóra és akkor láttam hogy a csaj neki volt dőlve a szemetesnek a nadrágja lecsúszva és a srác farka berakva neki
az volt a feltűnő hogy nagyon mozognak, hát erre nagyon benedvesedtem és a jobb középső ujjammal villámgyorsan megcsináltam magamnak, a térdemig nedves lettem.
#304   2008. 04. 23. szerda 12:06
MrEnigma MrEnigma
Létezik ilyen rendezvény.
Masturbate-a-thon
Nem konkurrens szexoldalra mutat.

A lap tanúsága szerint 2006-ban rendezték meg. Előtte utána nem hallottam erről, de lehet máshol máskor megrendezésre kerül így vagy úgy. Ha ott tájékozódsz, hogy mi és hogy is zajlott, akár itthon is megszervezheted, és sok kistársaddal közösen maszturbálhattok egütt, vagy külön, igény szerint. smile
(Ez egy válasz masztis üzenetére (2008. 04. 22. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 16:19
Szeretnék nyilvános helyen részt venni egy közös maszti partin. Létezik ilyen rendezvény?
#303   2008. 04. 23. szerda 10:39
ZabSam ZabSam
Kellő exibicionizmussal rendelkezők kedves elfoglaltsága!
Nyáron, gyakorlatilag heti rendszerességgel látom a kedves szembeszomszéd-asszonyomat az erkélyükön foglalatoskodni magával. Kiül a kissámlira és játszik! Szerintem olyankor attól gerjed, hogy tisztában van azzal, hogy a fél lakótelep "gyönyörködik" benne. De az is lehet, hogy tök hülye, mert a lépcsőházban mindenki csak Műsornak hívja, az meg szerintem egy kicsit ciki...
#302   2008. 04. 22. kedd 16:19
masztis masztis
Szeretnék nyilvános helyen részt venni egy közös maszti partin. Létezik ilyen rendezvény?
#301   2008. 04. 22. kedd 14:39
nimfománcsaj nimfománcsaj
Én az erkélyen masztiztam 20.-án vasárnap késő este ,kinéztem a villamosmegállóra és akkor láttam hogy a csaj neki volt dőlve a szemetesnek a nadrágja lecsúszva és a srác farka berakva neki
az volt a feltűnő hogy nagyon mozognak, hát erre nagyon benedvesedtem és a jobb középső ujjammal villámgyorsan megcsináltam magamnak, a térdemig nedves lettem.
#300   2008. 04. 22. kedd 11:54
extremfiu extremfiu
sziasztok ! (nem társkereső a témához szólj hozzá! hirdetésed kimoderálva! :tom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 19. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96042)
2008. 04. 19. szombat 23:19
Sziasztok! Ez olyan, mint a dogging smile előre megbeszélt helyen szex smile . nekünk is vannak jó helyeink ilyen dolgokhoz. Szoktunk olyat is, hogy ha elmegyünk pl kerékpáros mellett, akkor 1 km után félreállunk és dugunk, az út mellett, akkor tuti hogy el fog menni mellettünk és nézni fog smile
#299   2008. 04. 20. vasárnap 12:26
Ryobi Ryobi
Ezt részleteznéd? Valahogy nem tudom elképzelni az ilyet. Mit vettél észre, mennyi voltál, mennyi ideig tartott, más nem vette észre?
#298   2008. 04. 19. szombat 23:55
Peter_xx Peter_xx
Kár, hogy nem felénk autóztok! Én is szoktam kerékpározni, de nincs ilyen szerencsém.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 19. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96042)
2008. 04. 19. szombat 23:19
Sziasztok! Ez olyan, mint a dogging smile előre megbeszélt helyen szex smile . nekünk is vannak jó helyeink ilyen dolgokhoz. Szoktunk olyat is, hogy ha elmegyünk pl kerékpáros mellett, akkor 1 km után félreállunk és dugunk, az út mellett, akkor tuti hogy el fog menni mellettünk és nézni fog smile
#297   2008. 04. 19. szombat 23:35
tony74 tony74
Helo!Egyszer buszon kedved kaptam hozzá elővettem a faszomat rántottam 1 párat rajta nem élveztem el de ez is valami smile izgató volt
#296   2008. 04. 19. szombat 23:19
X Törölt felhasználó (96042)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (155490)
2008. 04. 16. szerda 19:42
Szia !
Mi itt a budai hegyekben Csobánka felé egy bekötőút mellett,de hogy mikor megyünk azt nem tudom.Ha az asszony megkívánja akkor megyünk .Neki nagyon tetszik.
Üdv.
#295   2008. 04. 19. szombat 22:38
Peter_xx Peter_xx
Hova jársz szaunázni?
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2008. 01. 26. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 21:09
en a nudin mindig ugy fekszem,hogy läthassak a puncim,jol szeteszem a läbam.pär perc mulva tuti,hogy pär pasi ott lebzsel körülöttem ällo farokkal.majdnem mind maszturbäl is.ettöl nagyon beindulok,szabäjosan folyni kezd a puncikäm.volt mär,hogy pisiles közben lestek meg-persze nem bujtam el nagyon-es attol is baromira felizgultam es magamhoz is nyultam.ahova järok szaunäzni ott rendszeresen masztizom.
#294   2008. 04. 16. szerda 19:42
X Törölt felhasználó (155490)
Szia !
Mi itt a budai hegyekben Csobánka felé egy bekötőút mellett,de hogy mikor megyünk azt nem tudom.Ha az asszony megkívánja akkor megyünk .Neki nagyon tetszik.
Üdv.
#293   2008. 04. 16. szerda 18:03
Amman Amman
nem vagyok buzi csak én nem vagyok olyan bátor mint itt sokan, viszont szeretném ha néznének maszti közben
(Ez egy válasz sisika üzenetére (2008. 04. 16. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 17:41
már megbocsájs de te buzi vagy?
#292   2008. 04. 16. szerda 17:41
sisika sisika
már megbocsájs de te buzi vagy?
(Ez egy válasz Amman üzenetére (2008. 04. 16. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 16:10
Engem is izgat a nyílvános önkielégítés, de én még csak éjszaka folyóparton mertem csinálni. Ekkor arra gondoltam bár csk jönne valaki arra de tudtam, hogy nincs rá sok esély. Ha nyilvánosnak számít a WC akkor csináltam, vasárnap du. a körúton még pénzbedobással működött a WC ajtó egyedül voltam bent és bokáig letoltam a nadrágomat és a pisoárnál maszturbáltam (sajnos nem jött senki).
#291   2008. 04. 16. szerda 16:10
Amman Amman
Engem is izgat a nyílvános önkielégítés, de én még csak éjszaka folyóparton mertem csinálni. Ekkor arra gondoltam bár csk jönne valaki arra de tudtam, hogy nincs rá sok esély. Ha nyilvánosnak számít a WC akkor csináltam, vasárnap du. a körúton még pénzbedobással működött a WC ajtó egyedül voltam bent és bokáig letoltam a nadrágomat és a pisoárnál maszturbáltam (sajnos nem jött senki).
#290   2008. 04. 11. péntek 21:54
Fögenyó Fögenyó
Hát baszki....... zavart2
Van jópár olyan nőismerősöm aki erre úgy megvert volna mint a lovat.

SZVSZ ez már erősen kimeríti a szatír fogalmát, majd valamelyik jogász megmondja mi jár érte.

Mindenesetre remélem, hogy egyszer ezt akkor csinálod, amikor a csaj egy kickbox bajnok....
Elég szar úgy ülni az előzetesben egy szál faszban, hogy a társad egy benga, többszörösen visszaeső genetikailag hiperpigmentált rőfnyi farokkal rendelkező brontoszaurusz. mf3
(Ez egy válasz maszti69 üzenetére (2008. 04. 11. péntek 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 01:58
Ma délután sétaltam a dunaparton egy elhagyatottab helyen a város szélén amikor észre vettem egy 40 kőrűli hőlgyet a vizparton, bokor tővében űlt rgy kővőn.Én a háta mőgőtt mentem egy tőltés tetején ő nem látott engem.Tovább mentem és akkor jőtt az őtlet,hogy megkéne rantani a kukacot,és ahogy eszembe jutott már éreztem hogy dagad.Lementem a vizpartra elkezdtem visszafelé menni megaltam a bokor másik oldalán,néztam egy darabig a vizet,ugy csináltam mintha nem látnám őt.Levetkőztem és áltam a vizparton.A kukac kőkemenyen ágaskodott,elkezdtem huzogatni kőzbe a szemem sarkábol láttam ahogy engem néz.Egyszer csak hallok egy női hangot,ahogy a kutyajat hivja.A part félé fordultam és fent a tamfalon egy 20 kőrűli csaj jőtt felém,felé fordultam és ugy huzogattam a kukacot.Amikor észrevett zavartan elkapta a fejét és rám se nézett csak ment tovább.Én végig felé fordulva vertem a gyikotés mikor a bokor takarásába kerűlt én megkerűltem a bokrot és ott áltam a nénivel szenben ránéztem és lattam ahogy nézi mit csinálok abban a pillanatban akkorat lőttem hogy talán életemben nem ment ilyen messzire.

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tomka00 Tomka00
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 549db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 27. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!