Maszti nyílvános helyen (NEM TÁRSKERESŐ!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#349   2008. 10. 05. vasárnap 08:40
frenky69 frenky69
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz azzal, hogy gyerekek környezetében tényleg gáz a dolog, felnőtt környezetben már nem gondolom ez. A dologban többnyire nem az az izgató hogy meglátnak, hanem hogy megláthatnak. Ha valaki meg éppen masztizó embert lát, szerintem az emberek egy része hajlamos túlreagálni, miközben ha nem érdekli csak annyit kellene tenni hogy nem nézi... olyan ez is mnt a tv, el kell kapcsolni ha nem tetszik a műsor. Ilyenkor gondolom előjönnek a berögzött félelmek, hogy aki ilyet csinál az biztos erőszakoskodik is, meg lop, meg gyilkos, meg blabla... a betanított keresztény erkölcsi sémák alapján megússza az ember hogy egyáltalán gondolkoznia kelljen, és ez ugye olyan kényelmes. Tudtommal pl. az ókori Rómában a nyilvános maszti egyáltalán nem volt semmi különös dolog, és mégsem emiatt lett vége a római birodalomnak. Szóval sok fafej elgondolkodhatna, hogy az ő hozzáállása mennyire zavarja a nyugodtan önkielégítő polgártársait smile
#348   2008. 10. 05. vasárnap 01:17
X Törölt felhasználó (347117)
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz!

(nem elég csatlakozni! fejtsd ki bővebben a véleményedet, mert ez így kevés!) ejnye1
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2008. 10. 04. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 04. szombat 07:17
Mélyen elítélem azokat az embereket, akik semmibe veszik az őt körülvevök sexuális hovatartozásukat. Az ilyen nyílvános maszturbálás során előfordulhat, hogy megbotránkoztat másokat, gyerekek nézhetik. Ha ezt egy iskola körül teszi, lehet nem is megy haza. A szülők egyszerűen meglincselik. Én tolerálom az eltérő sexuális szokásokat, addig, amíg az nem sért másokat. Tőlem bárki fedughat egy TV-t a hátsójába, sexelhet csoportosan, nemre tekintet nélkül, vagy a kutyájával, bírkájával, egész odáig, amíg ezt nem nyílvánosan teszi. Ezt a Btk. is keményen bünteti.Lehet, hogy a véletlen szemlélő csak elfordítja a fejét, de lehet, hogy ennek súlyosabb (esernyő. ököl, vagy rendőrség) következménye lehet. Gondolom az elkövető ennek tudatában teszi. ha nem akkor szellemi fogyatékos, ha igen akkor pedig orvosra, kezelésre van szüksége. Mégegyszer mondom, nekem semmi bajom a sexuális szokásokkal, csak könyörgöm ezt mindenki tegye olyan helyen, olyan közösségbe, ahol nem veszi semmibe a társasága nemi hovátartozását, és nem zaklatja, erőszakolja másra a nemi ingereit.. Ez túlmutat mindenen.
#347   2008. 10. 04. szombat 07:17
WebDragon WebDragon
Mélyen elítélem azokat az embereket, akik semmibe veszik az őt körülvevök sexuális hovatartozásukat. Az ilyen nyílvános maszturbálás során előfordulhat, hogy megbotránkoztat másokat, gyerekek nézhetik. Ha ezt egy iskola körül teszi, lehet nem is megy haza. A szülők egyszerűen meglincselik. Én tolerálom az eltérő sexuális szokásokat, addig, amíg az nem sért másokat. Tőlem bárki fedughat egy TV-t a hátsójába, sexelhet csoportosan, nemre tekintet nélkül, vagy a kutyájával, bírkájával, egész odáig, amíg ezt nem nyílvánosan teszi. Ezt a Btk. is keményen bünteti.Lehet, hogy a véletlen szemlélő csak elfordítja a fejét, de lehet, hogy ennek súlyosabb (esernyő. ököl, vagy rendőrség) következménye lehet. Gondolom az elkövető ennek tudatában teszi. ha nem akkor szellemi fogyatékos, ha igen akkor pedig orvosra, kezelésre van szüksége. Mégegyszer mondom, nekem semmi bajom a sexuális szokásokkal, csak könyörgöm ezt mindenki tegye olyan helyen, olyan közösségbe, ahol nem veszi semmibe a társasága nemi hovátartozását, és nem zaklatja, erőszakolja másra a nemi ingereit.. Ez túlmutat mindenen.
#346   2008. 10. 03. péntek 13:12
X Törölt felhasználó (347117)
A barátnőmmel mi csak egy nyilvános helyen masztiztunk. Az egy náddal körbenőtt horgászstég volt. Ott szoktunk nyáron napozni, ott nem lát senki, így fürdőruha sem kell.
#345   2008. 09. 28. vasárnap 19:23
X Törölt felhasználó (355657)
Rengeteg nyilvános helyen kivertem már, és ki is fogom; izgató annak a lehetősége, hogy más is megláthatja.
#344   2008. 09. 15. hétfő 00:09
opre opre
Újabb tapasztalatokra tettem szert ezügyben és azt kell mondanom baromira jó érzés. A lövelés igen nagy lesz. Mostanában meztelenre vetkőzök le lépcsőházakban és ott verem ki. Baszott jó érzés, hogy bárki megláthat főleg meg ha felkapcsolom a villanyt a lépcsőházban és az üvegfalhoz megyek. Volt már folyóparti stégen is. Lakópark mögötti erdő és legutóbb fürdő környéki nyaraló egyik padján, csónakázó tó mellett, az sem volt rossz, de eddig a lépcsőházas vitte a prímet. Bár már korábban is csináltam ilyet, akkor nagyon bebaszva. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kis izgalmat akar.
#343   2008. 09. 14. vasárnap 10:17
szexiiboy18 szexiiboy18
Bár igazából nem nagyon lepödhetnek meg..mert már én is hallgattam...egy két dolgot!északa..mellett volt h buliból félig nyitot szoba ajtonál elég durva dolgokat láttam..ami nem durva..csak furcsa szülöket ugy láttni!:S

Amugy az egy dolog h extrém helyen csinálod..de nekem voltak gondjaim az anyag elhelyezéssel..és igy járt már fal is foltosan kocsi ülés is..volt h monitor is kapot egy spriccet! nyes
Legutobbi extrém helyem..egy wellnesbe szaunába volt..hát izzaztó volt mit ne mondjak!
#342   2008. 09. 12. péntek 23:08
eroboy eroboy
Sztem észreveszi ő, csak nem mondja.. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy mit gondol.. Mert én sem fújok ám orrot, csak a farkamat verem zsepibe.
Egyébként extrém hely.. Szüleim irodája egy körpanorámás üzlethelység volt, ott előfordult vagy 2-szer a dolog... Esetleg liftben stop gombot nyomva, szerencse hogy buli után kb 3-4 óra lehetett, olyankor meg már senki nem járt liften.
(Ez egy válasz szexiiboy18 üzenetére (2008. 08. 27. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 22:03
Na igen erre én is kiváncsi lennék h pl.drága jó édes anyukám nem veszi e észre h minden héten mikor takaritja a szobám full tele van zsepivel..az iroasztali kukám...és közbe fullra nem fujjom az orrom.. nyes na meg azért..kádba is marad foltja ha nem mossa ki az ember és egyébb ilyen helyek...
#341   2008. 09. 11. csütörtök 18:59
Zoracica Zoracica
Sziasztok!

Szívesen megnéznék valakit xxxxxxxxxxxxxxxxxx

ejnye1 (a többi önhirdetésed és kérésed kimoderálva! eltévesztetted a házszámot! itt a témáról kellene írnod és NEM önmagadat hirdetni! van rá külön rovat! OTT, és sehol máshol! ----> Webkamerás szex a társkereső rovatban!) :tom) ejnye1
#340   2008. 09. 11. csütörtök 17:11
AYD AYD
Maszti is, nyilvános hely is, csak kellemetlen szituáció.
Egyszer egy kórházi rendelő vetkőzőjében történt meg a dolog, aminek az egyik ajtaja a folyosóra, a másik a rendelőre nézett és a benn lévők mind tudták, hogy mit csinálok....
...ugyanis egy spermavizsgálat várt rám!
Tudjátok! Vetkőzőbe be, ápolónő (nem csinos, nem fiatal) kezedbe nyom egy poharat és közli, hogy ha készen vagyok kopogjak.
smile
#339   2008. 08. 27. szerda 22:03
szexiiboy18 szexiiboy18
Na igen erre én is kiváncsi lennék h pl.drága jó édes anyukám nem veszi e észre h minden héten mikor takaritja a szobám full tele van zsepivel..az iroasztali kukám...és közbe fullra nem fujjom az orrom.. nyes na meg azért..kádba is marad foltja ha nem mossa ki az ember és egyébb ilyen helyek...
#338   2008. 08. 27. szerda 15:52
Ryobi Ryobi
Ezt én sem értem, hogyhogy csak úgy eltűnt a gatyádban??
Ráadásul jóanyád mosásnál nem vette észre, hogy mindig csupa beleszáradt geci a gatyád?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17787)
2008. 08. 25. hétfő 15:16
Én kétszer vertem ki még gimiben kémiaórán leghátul(nadrágon keresztül).Előttem ült egy nagyon szép lány,akinek néha beláttam a blúzába,már a csaj haja is nagyon izgatott,meg hátulról az egész teste.Akkor még nem volt nagy probléma az anyaggal,csak eltűnt a gatyámban.Meg a wc ben is volt párszor hogy kivertem.
#337   2008. 08. 27. szerda 13:05
szexiiboy18 szexiiboy18
Chuk!!

És nem volt gázos a gatyába élvezés!?:S nyes Mert magamból kiindulva nem két csepp szokott jönni és azért full gecisen egész nap elég necces!
#336   2008. 08. 27. szerda 09:01
molinos2 molinos2
Szexiiboy! Szívesen meghallgatnám a történeteidet, mert én is szokatm ilyeneket csinálni!
(Ez egy válasz szexiiboy18 üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 19:32
Örülök h nem csak nekem vannak ilyen beteg dolgaim nyes hát igen az anyag elhelyezése sokszor necces..
#335   2008. 08. 25. hétfő 15:16
X Törölt felhasználó (17787)
Én kétszer vertem ki még gimiben kémiaórán leghátul(nadrágon keresztül).Előttem ült egy nagyon szép lány,akinek néha beláttam a blúzába,már a csaj haja is nagyon izgatott,meg hátulról az egész teste.Akkor még nem volt nagy probléma az anyaggal,csak eltűnt a gatyámban.Meg a wc ben is volt párszor hogy kivertem.
#334   2008. 08. 21. csütörtök 19:32
szexiiboy18 szexiiboy18
Örülök h nem csak nekem vannak ilyen beteg dolgaim nyes hát igen az anyag elhelyezése sokszor necces..
#333   2008. 08. 21. csütörtök 15:06
Kojacko Kojacko
Egyszer a könyvtárban csináltam nyes , az anyag meg a függönyön végezte vigyor2 , (persze a könyvtár nyitva volt)
#332   2008. 08. 21. csütörtök 12:32
Gheorgius Gheorgius
Szeriintetek az mar megcsalasnak szamit ha vegegnezi amig kiverem a farkam?

Nem.
De ha besegít, akkor már lehet, hogy igen.
#331   2008. 08. 20. szerda 12:43
szexiiboy18 szexiiboy18
Sziasztok!

Én ehhez témához azt hiszem hozzá tudok szólni!kb 16éves korom óta mániám hogy uj vagy extrém helyen maszturbáljak..eddig volt már távolsági buszon,leghátul..ketten voltak buszon rajtam kivül,volt kocsiban parkolás közben vártam a család többi tagját,kertben nyugágyon,balatonon vizben vizparton,lépcsöházban két emelett közt este,iskolába wc-be,egyszer még kezdö koromban azt hiszem strandon is sikerült a medencébe nyes ,háztetön is akadt,valahogy mindig is izgatot h valaki meglátthat vagy h szabad helyen történik..és nem eldugva a fürdöbe meg wc-be,bár az ilyen extrém helyeknél voltak gondok h az anyag hova ment és h tüntettem el!
#330   2008. 08. 19. kedd 07:28
tom1019 tom1019 VIP Admin
Maszturbált száguldás közben
Kimagyarázhatatlan bizonyítékot készített saját magáról az a férfi, akit a rendőrség először gyorshajtás miatt állított félre:

A férfi ugyanis felvette a telefonja kamerájával, ahogy maszturbál a kocsiban, miközben 150 kilométer per órával száguldott.

A férfi azzal védekezett a bíróság előtt, hogy senkire nem jelentett veszélyt, mert csak ő egyedül sérülhetett volna meg. Ez azonban nem hatotta meg az amerikai hatóság embereit, és fél évnyi börtönbüntetésre ítélték. eplus2
(Ez egy válasz dpaa üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 12:05
Sziasztok!
Én egy 26 éves szőka pasi vagyok...még sosem cwsináltam ezt a nyilvános maszti dolgot de nagyon izgi lehet.....persze azzal remélem mindenki tisztában van, hogy ezért akár le is csukhatják az embert, nem? smile

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tomka00 Tomka00
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 549db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 27. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!