Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#202   2011. 11. 22. kedd 06:09
X Törölt felhasználó (805295)
(fikció) nyes nyes
1. rész (sajnos.. darabolni kell)

Megáll az eszem.. egyedül ülök ebben a kis teremben a moziban ő sehol nincs.. a film vacak... unottan majszolom a maradék pattogatott kukoricát... mikor valaki megérinti a vállam..belecsókol a nyakamban és azt súgja ne nézz hátra... Félelmetes s egyben baromira izgató érzés járta át a testem... elkezdett simogatni.. valamivel a szemem is bekötötte.. de még mindig mögöttem volt... hajam megmarkolta s csak annyit liheget... mond hogy kívánsz.. akarsz engem... nem szóltam semmit... vadul megcsókolt s mostmár erőteljes hangon így szólt.. Mondd... vagy elmegyek... én kértem hogy ne.. de késő... adott egy csókot és elment.. kábán ültem ott egy párpercig.. nem akartam levenni a szememről a kötést.. elrejtette szomorú síró szemem... na mindegy ..összeszedtem magam .. felálltam.. ott hagytam a filmet és hazaindultam..
Sírtam s üvölteni tudtam volna... velem ezt egy pasi -->mit pasi "pasika" megmeri tenni.. ott hagy .. ki ő s mit képzel (ilyen és hasonló gondolatok jártak a fejemben) az egom tombolt... annyira fel voltam háborodva.. hogy észre sem vettem.. már a kapu ajtóban álltam.. persze a kulcsom nem találtam.. .. grhhhh remek nap... na mindegy ..éppen jött valaki.. reménykedtem abban.. hogy a barátnőm otthon van.. s nem kell telon hívni s órákat várni míg hazaér... Külső rács nyitva "jójel." bekopogok .. yeeeeeees.. fordul a kulcs a zárban.. (örülök) nagy hévvel kezdeném a mesét .. hogy jártam... milyen tahó pasi ez is.. csak hülyít hónapok blablabla.. felnézek s ő állt az ajtóban.. nevetett ..a kulcsot lóbálta.. ezt keresed szívem.... hebegek és habogok.. a harag a düh a félelem keveréke a fejembe.. behúzott... és fordult a kulcs a zárban... Rám nézett és azt mondta vetkőzz... én persze nem tettem az egom reagált ..mit képzelsz.. kivel szórakozol. te kis idióta stb .. kocc innen.... ő persze nevetett láttam a szememben a vágyat attól függetlenül mit mondott az ajkam.. oda lépett hozzám.. fülem mögé türte a hajam s megcsókolta a szám szélét... gyengéden szétfeszítette a nyelve az ajkam.. és először finoman majd mohón felfedezte minden egyes zegzúgát... rám nézett s már szónélkül szabadított meg a ruháimtól.. szobámba tessékelt -->ámultam.. volt bor.. halk zene s a bilncs is előkerült a a fiókomból nevetett s így szólt:
- a barátnőd nagyon készséges segített mindenben... .. ja .. azt látom...
Sok puszika borozgatás dumcsi után az ágyon/ágyban kötöttünk ki... nem volt kérdés hogy a bilincs kattani fog a csuklómon.... lassan fedezte fel mindenegyes porcikám... lehelet finoman vándorolt a nyelve a testemen.. élvezte ahogy vonaglik alatta a testem.. nedvesedik a csikló stb stb... Megcsókolt .. kért.. hogy nézzek a szemében.. s mondjam neki.. hogy kívánom. akarom megörülök érte .. örömmel tettem.. mert tényleg így volt széttárta a lábam s nagyon gyengéden nyalt.. égett a testem a vágytól.. sajnos nem tudtam megérinteni a bilincs gusba kötette kezeim ami most ölelt simogatott és karmolta volna ő
#201   2011. 11. 21. hétfő 22:27
X Törölt felhasználó (734072)
Nagyon tetszik smile Jó lehet annak a csajnak akinek ilyen nyitott párja van.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805846)
2011. 11. 21. hétfő 14:37
......A másik srác nagy zavarában berohan a szobájába. Lassan oldódik vissza a hangulat, de Te nem tudsz másra gondolni a benned lévő szerszámmal csak az orgazmusra. Tovább mozogsz. Én lassan újra kész vagyok. Ekkor helyett cserélünk és végre én is megérezhetem öled forróságát. A srác kimegy a fürdőbe egy kicsit rendbe rakni magát.
Őrült szenvedéllyel esünk egymásnak, Te a csiklódat kezded simogatni miközben szinte már ugrálsz rajtam. Én csukott szemmel élvezem.
Hallom ahogy Andris vissza ér és sikolyaid elmaradásából arra következtetek, hogy a szádban van. Kinyitom a szemem és irtóra meglepődök. Nem Andris az, hanem a lakótársa! Élvezettel engeded a szádba, nyalod körkörösen őt és engeded vissza amíg csak bírod.
Ekkor jön ki csak András. Mosolyog. Oda jön ő is és a haverjával közre fog téged. Rajtam lovagolva markolod mindkét szerszámot. Heves mozogsz rajtam és élvezed a helyzetet amilyenbe még sose voltál. Tetszik neked, hogy ennyi férfi kíván és akar. Nem bírod tovább és sikítva élvezel el.
Rövid tisztálkodás után bort tölt nekünk András és újra simogatni kezd téged. Mosolyogva nyújtózol el és adod magad át neki. Végig csókolja gyönyörű tested és mikor kelyhedhez ér Te utat engedsz neki. Lábaid szét rakod és várod, hogy tovább izgasson. Lassan kezdi csiklódat izgatni, aztán egyre gyorsabb tempóra vált. Már zihálsz. Ekkor a másik srác is odalép és melleid kezdi simogatni. Oda húzod és megcsókolod. Én ülök és nézem ahogy élvezed a két férfi által okozott kéjt.
Andris feltérdel és óvatosan ajkaid közé nyomul. Lábaidat összekulcsolod a hátán és magadba húzod. Így kezdtek mozogni. A másik srác is feláll, Te megfogod férfiasságát és a szádhoz húzod. Élvezettel nézem ahogy eltűnik szádban. Gyorsul a tempó, Andris sosem látott tempót diktál és egyre jobban zihál, már nem lehet sok hátra. Ettől Te is bevadulsz és egyre mohóbban kényezteted a másik srácot. Egyszerre feszül meg testetek és a két srác is egyszerre lő ki. Andris a hasadra élvez, de a másik srác nem húzza ki szádból magát és Te orgazmusod csúcspontján hagyod, hogy szádba élvezzen.
#200   2011. 11. 21. hétfő 21:00
X Törölt felhasználó (787654)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 21. hétfő 18:13
Rajtam ne múljon....szívesen beszállok!!
#199   2011. 11. 21. hétfő 18:20
X Törölt felhasználó (805846)
Helló! Átjöttél ide?
(Ez egy válasz 1faszu üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 21. hétfő 18:15
Tudsz Te, ha akarsz. XD
#198   2011. 11. 21. hétfő 18:15
1faszu 1faszu
Tudsz Te, ha akarsz. XD
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 21. hétfő 18:13
#197   2011. 11. 21. hétfő 18:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (787654)
2011. 11. 21. hétfő 16:50
Nagyon jó! Ezt a szitut én is élveztem volna.....
#196   2011. 11. 21. hétfő 16:50
X Törölt felhasználó (787654)
Nagyon jó! Ezt a szitut én is élveztem volna.....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 21. hétfő 16:23
Klassz, bár én a végén "szendvicsbe meséltem volna a nőt a két sráccal smile
#195   2011. 11. 21. hétfő 16:23
BigJoe23 BigJoe23
Klassz, bár én a végén "szendvicsbe meséltem volna a nőt a két sráccal smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 21. hétfő 14:37
......A másik srác nagy zavarában berohan a szobájába. Lassan oldódik vissza a hangulat, de Te nem tudsz másra gondolni a benned lévő szerszámmal csak az orgazmusra. Tovább mozogsz. Én lassan újra kész vagyok. Ekkor helyett cserélünk és végre én is megérezhetem öled forróságát. A srác kimegy a fürdőbe egy kicsit rendbe rakni magát.
Őrült szenvedéllyel esünk egymásnak, Te a csiklódat kezded simogatni miközben szinte már ugrálsz rajtam. Én csukott szemmel élvezem.
Hallom ahogy Andris vissza ér és sikolyaid elmaradásából arra következtetek, hogy a szádban van. Kinyitom a szemem és irtóra meglepődök. Nem Andris az, hanem a lakótársa! Élvezettel engeded a szádba, nyalod körkörösen őt és engeded vissza amíg csak bírod.
Ekkor jön ki csak András. Mosolyog. Oda jön ő is és a haverjával közre fog téged. Rajtam lovagolva markolod mindkét szerszámot. Heves mozogsz rajtam és élvezed a helyzetet amilyenbe még sose voltál. Tetszik neked, hogy ennyi férfi kíván és akar. Nem bírod tovább és sikítva élvezel el.
Rövid tisztálkodás után bort tölt nekünk András és újra simogatni kezd téged. Mosolyogva nyújtózol el és adod magad át neki. Végig csókolja gyönyörű tested és mikor kelyhedhez ér Te utat engedsz neki. Lábaid szét rakod és várod, hogy tovább izgasson. Lassan kezdi csiklódat izgatni, aztán egyre gyorsabb tempóra vált. Már zihálsz. Ekkor a másik srác is odalép és melleid kezdi simogatni. Oda húzod és megcsókolod. Én ülök és nézem ahogy élvezed a két férfi által okozott kéjt.
Andris feltérdel és óvatosan ajkaid közé nyomul. Lábaidat összekulcsolod a hátán és magadba húzod. Így kezdtek mozogni. A másik srác is feláll, Te megfogod férfiasságát és a szádhoz húzod. Élvezettel nézem ahogy eltűnik szádban. Gyorsul a tempó, Andris sosem látott tempót diktál és egyre jobban zihál, már nem lehet sok hátra. Ettől Te is bevadulsz és egyre mohóbban kényezteted a másik srácot. Egyszerre feszül meg testetek és a két srác is egyszerre lő ki. Andris a hasadra élvez, de a másik srác nem húzza ki szádból magát és Te orgazmusod csúcspontján hagyod, hogy szádba élvezzen.
#194   2011. 11. 21. hétfő 16:13
christiano christiano
jó kis történet--a lakótárs már csak hab a tortán! Tetszik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 21. hétfő 15:59
Ennyire rossz volt vagy mindenki dolgozik?
#193   2011. 11. 21. hétfő 15:59
Ennyire rossz volt vagy mindenki dolgozik?
#192   2011. 11. 21. hétfő 14:37
#191   2011. 11. 21. hétfő 14:36
Biliárdozni vagyunk kettesben. A pultnál ül egy srác aki régóta téged néz, ahogy szűk szoknyád megfeszül fenekeden miközben az asztal fölé hajolsz. Te is látod és imponál, hogy ennyire rád gerjed. Kicsit rá is játszol. Jobban kitolod popsidat, kigombolsz még egy gombot a blúzodon és az a pár pohár bor is megteszi hatását....szóval kéreted magad, flörtöltök, mosolyogtok és játszotok egymással.
Én is látom és már alig bírok magammal. A nadrágomban már rég feszül minden.
Amikor kimész a mosdóba, én oda megyek az idegenhez és meghívom magunkhoz játszani.
Mikor kijössz és meglátod, széles mosoly fut végig az arcodon. Titkon bíztál benne, hogy ezt teszem.
Elkezdünk játszani.Ha lehet még erotikusabban adod elő magad, amitől mindketten kész vagyunk már.
Amikor szembe fordulsz velem és előre hajolsz, látom, hogy levetted a melltartódat így gyönyörű, feszes melleidre teljes a rálátás. Legszívesebben ott az asztalon kefélnélek meg mindenki szeme láttára, de türtőztetem magam és hagyom, hogy ez a te estéd legyen.
András, nevezzük friss barátunkat így már nem bír magával és kérdezi, hogy nem folytatjuk-e nála az ismerkedést. Te sietve bólintasz rá, én már csak helyeselni tudok.
Beülünk az autóba, Te hátra vele én természetesen vezetek.
Miközben navigál a lakás felé, hallom és látom is, hogy ti már nem csak az útra figyeltek.
Hevesen csókolóztok és simogatjátok egymást mindenhol. Hallok egy cipzár húzást és egy a tükörbe nézve téged már nem látlak, csak a srác fejét ahogy hátra dől. Megőrülök! Egy autóban kényeztetsz egy srácot szájjal. Alig hiszem el. Régóta szerettem volna.
A srác felhúz téged és leveszi blúzodat. Apró, feszes melleid kezdi harapdálni, nyalni.
A játék nem folytatódik tovább, mert szól, hogy megérkeztünk.
Ahogy felérünk, egymásnak esünk, heves csókokat váltasz velem és vele is.
Elénk térdelsz és egyszerre kezded mindkettőnk férfiasságát kényeztetni, hol én vagyok a szádba, hol ő.
Látsz egy kanapét. Felállsz és rá fekszel, szoknyádat felhúzod a derekadra és lehúzod a bugyid. Nedves puncid ragyog és várja már hogy valaki benne legyen. Szeretnék én lenni az első, de Te szólsz a srácnak, hogy jöjjön, mert akarod őt már nagyon. Oda térdel és kicsit simogatja, nyalogatja forró puncid. Te lihegsz, nyögsz és húzod magadra, hogy végre magadban érezhesd. Ekkor beléd hatol, Te felnyögsz és megemeled popsidat, hogy teljesen magadba tudd fogadni. Én csak állok és gyönyörködök benned, ahogy látom mennyire élvezed. Szemünk összetalálkozik és intesz, hogy lépjek melléd. Eleget teszek kérésednek és szenvedélyesen veszed szádba farkamat. Én nem bírom sokáig és hamar végzek is. Nem bírom amit csinálsz és a látvány is nagyon felpörgetett. Kimegyek a fürdőbe rendbe szedni magam.
Pár perc telik el amire vissza érek. Látom Te már lovagolsz és még mindig őrült hévvel mozogtok.
Zajt hallok. Felnézek és egy srác áll az ajtóban. Kicsit mindenki megijed, de András mondja csak a lakótársa az.........
#190   2011. 11. 21. hétfő 04:33
X Törölt felhasználó (65919)
Én teljesen beőrültem. Kezdtem dobni a fenekem, rásegítendő az ő guggolásaira, de amire a ritmusunk összhangba került volna már elkezdtem spriccelni Z-né pinájába a langyos gecimet. Ő tovább gerjesztette magát és, még mielőtt a lanyhadó faszom kicsúszott volna belőle még egy nagyot élvezett.
#189   2011. 11. 21. hétfő 04:32
Z-né a kezével a rövidnadrágomon kezdett matatni, oldalra nyomta a faszomat és egy darabig markolászott, majd az oldalt kiszabadult nedvező makkomon kezdett az újaival körözni. Félretoltam a bugyiját és két ujjal a punciját kezdtem sikálni. Úgy tocsogott, mintha legalább egy flakon síkosítót odanyomtam volna. Egy konyhaszékre tette az egyik lábát, és így a nagyobb mozgásteret nyert újaim célirányosabban simogatták a hallhatóan nedves pináját. A nagy nyelves csókjai közben aprókat nyögött, majd fejét hátradobta, aztán visszarándult a nyakam irányába, és nagyokat nyögve, a pólómon keresztül belém harapott. Újaimmal éreztem: gyönyörben rángott, lüktetett a tocsogó puncija is.
Az orgazmusa után, mintha józanodni kezdett volna. A legelső értelmes mondata az volt: „Ezt mégsem kellett volna!”. Megijedtem, hogy hoppon maradok, és gyorsan puszilgatni és simogatni kezdtem: „Most már ha őrültek voltunk, éljünk a pillanatnak!” – mondtam. Beismerem, nem föltétlenül altruista megfontolásokból. Bementünk a hálószobába, ott ledobta a bugyiját, én is lemeztelenítettem magam és felfeküdtem az ágyra. A meredező faszom a kielégületlenségem felkiáltójeleként igényelte a további akciót. Z-né ráült a combomra, lába közé vette a farkamat és lazán verni kezdte. Habár nagyon szeretem ezt a pózt, nem igazán akartam így elmenni (ami már akkor nagyon közel volt), lassan eltoltam a kezét és, hevemet csillapítandó, kezemmel erősen megszorítottam a farkam tövét. Z-né talpára állva felguggolt, az egyik kezével megfogta a kezemet és a másikkal ráirányította a pinájára a makkomat (nagyon jó érzés volt azt az óriási, és eladdig annyit csodált puncit a farkam hegyével érezni). Aztán, és aprókat mozogva sétáltatta a nagy húsos puncivágatát a farkam felett. Én aprókat köröztem a farkammal és néztem azt a csodás látvány, ami ebből a pozícióból számomra kitárulkozott. Egy szép (és nagyra duzzadt), fazonra borotvált punciban szánkózik az epedő farkam, egy olyan punciban, amelyért legalább két hete csorog a nyálam (és nemcsak). Lassú mozgásokkal be- beengedte a farkam egyre nagyobb részét a pinájába, majd ugyanolyan lassan ki is csúsztatta belőle. Majd egyre gyorsabb lett, és egyszer csak beleült a faszom teljes hosszába és a szabadon maradt kezével, de legalább három újjal a csiklóját kezdte hihetetlen begyakorolt körkörös mozdulatokkal gerjeszteni. Majdnem teljes testével rám nehezedett, és csak a csiklóbosszantásának a mozgatásai hatására mozgott az összeforrott testünk. Az amúgy tágas pinájának az összeszorulásán éreztem, hogy ismét közeledik a csúcshoz, de bármennyire is izgató volt a helyzet, a farkamra nehezedő nyomás okán én vesztettem a lendületből, és azt hittem ő elmegy és én megint hoppon maradok. Ám mielőtt még egyszer elélvezett volna altestével egyre gyorsabban fel-alá mozgott, hihetetlen mennyiségű szafttal síkosította a baszást, egyre hangosabban jajgatott.
#188   2011. 11. 21. hétfő 04:31
A textíliákon keresztül kirajzolódó pinája olyan látvány volt, hogy az agyamból minden vér egybe a farkamba tolult. Pusztán annak a gondolatától, hogy megyünk át Z-néhez kávézni, és megint láthatom a textíliák által kidomborított idomait, már korán reggel robbanásig feszült az altestem. Lassanként az a benyomásom alakult ki, hogy bizonyos mozdulatok, testtartások már válaszok az epekedő tekinteteimre, nekem szólnak. Nem csoda: egyre gerjedőbb, és fojtottabb, de sajnos csak passzív nézője voltam a napi bájtornájának, sajnos nem igazán adódott lehetőség, alkalom rámozdulni.
Nos, a véletlenek szerencsés sorozata változtatott ezen a helyzeten. A feleségemnek sürgősen vissza kellett rohanjon a munkahelyére, tehát még az esti vonattal elment. A gyerekkel reggel leautóztam a strandra és mivel valakivel kellet találkoznom a kisvárosban otthagytam őket, azzal hogy majd délután utánuk megyek. Akivel találkoznom kellet volna a városban, valami családi ügyre hivatkozva nem jött el, és már azon voltam, hogy visszamegyek én is a strandra, amikor a benzinóra lámpája üresedő tankot jelzett, és biztonságosabbnak tartottam tankolni. Mivel a benzinkút a falunk irányába volt, végül nem a strandra hanem haza mentem, gondolva, hogy egy rövidet henyélek. Otthon …. kellemetlen meglepetés: a reggel véletlenül nyitva hagyott hűtőnk beadta a kulcsot. A legromlandóbb cuccokat beletettem egy nagy zacskóba: mentsem, ami még menthető; és rohanás át a szomszédhoz, hátha kerül valami kis hely az ő frizsiderjében.
Z-né a kertben dolgozott, a szerelés ugyanaz volt: a meztelenségnél izgatóbb simuló textíliákkal kiemelt nőiesség. Amint hűtőszekrény körül tüsténkedtünk többször is eltévedt a pillantásom. Hol felülről lestem a kebleket, hol a lehajló szép nagy feneket bámultam. Aztán a segédkezés közben kezdtünk egymáshoz érni. Leguggoltam segítendő a fagyott csomagokat a hűtőláda rekeszei között rendezgetni. Combunk, vállunk egymásnak ért, én kissé agresszíven nyomultam. Neki nem volt helye menekülni, de nem is akart, hanem egyre inkább szembe fordult és így fogadta a nyomulásomat. Így történt, hogy a felkarom „véletlenül” a melléhez ért. Majd másodszor is… és harmadszor már ő nyomult neki a mellével a karomnak …. és nem mozdultunk. A szívem a torkomban dobogott egymásra néztünk és …… egymásnak estünk.
Nem csók volt az. Valósággal nyalta a szájamat, nyaltuk egymás száját, mint a pornófilmekben. Nekitámaszkodtunk a hűtőládának és Z-né a combomhoz kezdte dörzsölni a pináját, aprókat körözött a combomon és nyögött és hevesen nyaltuk egymás száját, közben markolásztam azokat a rakoncátlan csöcsöket, nem akartam csak a teljes hús mivoltukban tapogatni, hanem úgy, ahogyan egész nyáron át bámultam őket, a pamutblúzon keresztül gyömöszöltem és harapdáltam. Aztán ugyanígy, a reggeli táncokat oly izgatóan járó pináját kezdetem a naciján keresztül vacskolni. A finom formák és a selymes textíliák idomultak a tenyeremhez, és az érzékeny puncihusi önálló életre kelten mozgott az újaim alatt.
#187   2011. 11. 21. hétfő 04:29
Kilencven – tíz
Egy barátom bölcselkedése szerint egy nőt megkapni kilencven százalék alkalom és csak tíz százalék személyes fellépés kérdése. Nos, a következő (jelentéktelen részletektől eltekintve, igaz) történet végképp őt igazolja.
Már majdnem egy évtizede rendszeresen falun is nyaralunk. A település, habár nincs az Isten háta mögött, de viszonylag messze van a nagyvárostól ahol lakunk. Évente legalább két (sőt ha összejön több) hetet is eltöltünk a nagy kerttel körülvett kis házacskánkban.
A sok szomszéd közül igazából csak eggyel vagyunk jó viszonyban. A gyerekeink révén (akik korban közeliek) jöttünk össze és a viszonyunk eléggé jól alakult. Ha az elején a gyerekek a kerten másztak át, idővel kiskaput vágtunk a kerítésen és közvetlenül járunk át egymáshoz. A szomszéd amolyan szófukar, jó kezű mesterember, én meg inkább a dumámból élő nagyvárosi, így ritka sörözéseink során eléggé nehézkesen gördítjük a dumát. Amúgy is keveset van otthon, mivel gerendaházakat épít, éppen ott ahol megrendelése van. Így igazából a gyerekek és az asszonyok ápolgatják a barátságot. A közös, többnyire hármas (mi az asszonnyal és a szomszédasszony) reggeli kávézások már bevett rituálénak számítanak.
Eddig a nyárig nem nagyon vettem észre a szomszédasszonyba a nőt. Nem mintha késő harmincas bájai nem lettek volna vonzóak. Igaz a sok kerti munka testformáló hatása nem ér fel a rendszeres tornáéval, de bármilyen viszonylatban, a nagy teste formás volt és vonzó megjelenésnek számított. Annak az előtörténete, hogy nőt kezdtem benne lesni (amit ő is észrevett és méltányolt), klasszikusnak mondható. A feleségemmel egyre többet veszekszünk, és a nyár elejétől már nem is ruháztunk sokat a kapcsolatba így nem valami sok közös szexuális élményünk volt. És a pletykák szerint a szomszédoknál sem állt valami jól a széna. Ha minden igaz, a férj valamikor félrelépett, ami a nyár elején derült ki és ott is már elhúzódó a mosolyszünet.
Nos, biztos ezeknek az előzményeknek is betudhatóan, de egyre célirányosabban kezdtem nézni Z-né bájait. Meleg nyár volt, és a reggeli kávézáskor meg az esti borozásokkor Z-né nagyon szűk rövidnadrágban és pólóban jelent meg. A pólóból kisejlettek a bő keblek, és az ujjbegynyi mellbimbók. A nyár folyamán látványos volt a vékony felső folyamatos szűkülése. A bőrének a vékonyodó pántok mellett kivilágló világosabb csíkjai ok jelezték, hogy Z-né a nyár előrehaladásával párhuzamosan (szándékosan talán) egyre lengébb és szűkebb trikókkal bizseregteti az ágyékom táját. Nos, nem ez volt a legbizsereghetőbb látvány rajta. Reggelente a szűk sorton keresztül kirajzolódó lábköze a kávénál végképp izgatóbb hatást gyakoroltak rám. Ahogyan Z-né a kerti padon a szűk ancugban mozgatta az altestét a lenge nadrágon és leheletnyi bugyin keresztül szépen kirajzolódó nagyajkak, maga a puncivágat, illetve felső felén felsejlő csikló fergeteges erotikus tornát járt.
#186   2011. 11. 20. vasárnap 18:10
X Törölt felhasználó (295546)
folyt.. nagyon élvezte.. hátranyúlt és széthúzta fenekét amihez így már könnyebben hozzáfértem... nyelvemmel benyaltam ... izgattam, ki be dugtam , ujjammal simogattam majd ahogy egyre jobban ellazult bedugtam először egyet majd kettő ujjamat...másik 2 ujjat a punciba és egyszerre izgattam mind a 2 lyukát... egyre gyorsabban... majd jól van most szopni akarok és nekemesett...amilyen gyorsan lehúzta a pólómat olyan gyorsan szabadított meg a nadrágomtól is... hátamra döntött kezébe vete merev farkamat és végig a szemembe nézve végignyalta a tövétől a makkomig.. a nyílásba beledugta nyelve végét majd fokozatosan eltűntette szájában a makkom. szopogatta, kezével a golyóimat simogatta, maszírozta..hol jobban, hol kevésbé jobban kapta be..volt amikor csak verte és smácizott velem... imádtam ahogy a golyóimat nyalogatta.... megcsókolt miközben farkamat becsúsztatta forró puncijába és lovagolni kezdett..."vágtatott" ahogy bírt melleivel a kezemben....néha a fenekébe markoltam... hátára fektettem lábait a vállamra tette...hangosan nyögött miközben így dugtam a punciját...farkam kivettem megmaszíroztam makkommal a csiklóját majd visszatettem és dugtam keményen......félig oldalára fordult...imádta váltogatni a pózokat...... odamentem a fejéhez, szájába adtam a farkam , szopogatott.... megcsókoltam , négykézláb helyezkedett ls hátulról tettem be.... belekapaszkodtam a csípőjébe és egyre hevesebben dugtam..... nem bírom tovább felelte én sem mondom...és hangos nyögés keretén belül elélvezett.mialatt beleélveztem a puncijába.......
#185   2011. 11. 20. vasárnap 17:41
X Törölt felhasználó (295546)
Meleg nyári este volt ... a gépnél dolgozott amikor mögé ültem.... apró puszit kapott a nyakára először jobbról aztán balról..hátrafordult,mosolygott megsimogatta arcomat és szájra puszit adott. majd visszafordult a géphez.. félrehúztam újra hosszú fekete haját és nyelvem hegyével megnyltam a nyakát..hmm picit várj még dolgoznom kell mondta..de én nem hagytam.. megpusziltam a fülét majd bedugtam a nyelvem, felszisszent felém fordítottam a székben majd csókot lehetlem az ajkára...amin aztán ujjamat végighúztam, fent majd lent....kicsit kinyitotta a száját nyelve hegyével benedvesítettem ujjamat , ujjammal pedig ajkait... rögtön nekemesett , karjával átkarolt, benyomta nyelvét a számba és vadul smacizni kezdtünk, néha kicsit megharapta a nyelvem.. feneke alá nyúltam felemeltem és átvittem az ágyra..ő alul én felül... csókolóztunk majd áttértem újra a nyakára csókolgattam lentről felfelé..nyalogattam fentről lefelé...aztán újra visszatértem egy kis nyelvjátékra..felsője a "csata" közben félig felgyűrődött, előbújt gyönyörű köldöke, hasa, amit folyamatosan simogattam... lassan elkezdetm felhúzni felsőjét amitől rövid időn belül megszabadultunk..elémtárultak gyönyőrű mellei... egyszerre vettem mindkettőt a kezeimbe..egymáshoz nyomtam , megnyaltam a jobb majd a bal bimbóját amire kéjes felszisszenés volt a reakció. maszíroztam egyszerre a melleit..majd szopni, nyalni kezdtem az egyik bimbóját..felnéztem hogy lássam a szemeit és végignyalva a melleit jutottam el a másik bimbójához... finoman megharaptam, kis nyálat csorgattam rá amit nyelvemmel szétkentem..szopogattam nyalogattam felváltva a mellét közben egyre erősebben túrt bele a hajamba... felhúzott a szájához gyors smaci majd siettem vissza..apró csókokkal haladtam lefelé a mellétől a köldökéig amit nyelvem hegyével fedeztem fel...puszilgattam, simogattam a hasát..másik kezemmel néha meg megmarkoltam a mellét... szétrakta lábait amit a vállamra rakott miután közé térdeltem....csókolgattam-puszilgattam egyiket másikat haladva a combja felé.. különös figyeltem fordítottam mindkét belső combjára egyre több időt eltöltve ahogy haladtam a bugyi felé... tangája teljesen nedves volt már....teljesen beindult.. egyszer csak..mostmár nyalj ki mert nem bírom tovább utasítás jött : 2 pántját megfogva lehúztam bugyiját, elémtárult a nedvtől csillogó kopasz puncija..a nyílás mentén óvatosan végignyaltam amire azonnal kis nyögéssel válaszolt...végighúztam az egyik ujjam is rajta picit az ajkak közé rakva majd lenyaltam a nedvét róla...picit széthúztam kezeimmel és elkezdtem nyalni...iszonyú nedves volt.. saját nedvével simogattam a csiklóját köröztem rajta , nyalogattam szopogattam....miközben két ujjamat becsúsztattam a puncijába.... punciját ujjazva szoptam a csiklóját.. néha kivettem ujjaim és a szájába tettem, amit ő gondosan szopogatott.... oké, most akkor jön a popód szóltam neki és átfordítottam hirtelen..... puncijából benedvesítettem az ujjam és simogatni kezdtem a nyílását.... folyt...
#184   2011. 11. 20. vasárnap 11:45
Tetszik!!
(Ez egy válasz szendokedvelok üzenetére (2011. 11. 05. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 05. szombat 18:30
Eljött végre a szombat este.Kivoltam már éhezve egy kis kikapcsolodásra.Vártam már ,hogy végre önfeledten táncolhassak a testem a zene ütemére ringjon.
Nagy gondal öltzöködtem figyelve minden részletre és hogy kedvesem is jol lássa minden ruha darabomat.Rövid kis szoknyát választottam hozzá egy sexis combfixes harisnyát ne kelljen bajlodni harisnya levéttel ha végre egymásnak eshetünk.Felülre egy merészen kivágott felsőt választottam ami jól kihangsúlyozza formás nagy mellemet.Akartam hogy tánc közben ne tudjon másra gondolni mint arra hogy a kedvenc ruhadarabjai vannak rajtam amiböl annyira szeret kibontani és közben hatalmas gyönyörökhöz jutatt.
Már a gondolattol ,hogy mi lesz a buli után ahogy vadul egymásnak esünk és vad szeretkezésbe kezdünk benedvesedtem.Kicsit ittunk is hogy még jobban hozzá járuljunk a laza hangulathoz,épp csak egy kicsit,hiszen tudom ha többet iszom iszonyatos vágy fog el hogy kedvesem minél hamarabb érintsen izgasson vadul nyalja a puncimat érezzem az eres duzzadt farkát.
Ezekkel a gondolatokkal készülödtem.Mint ha csak nekem zenéltek volna a buliba latinos zene szólt.Rögtön táncba is kezdtem ,hagytam hogy a testem a zenével együtt hullámozzon.Párom rögtön szembe fordult velem és finoman magához húzott.Öltözékem megtette hatását.Éreztem ahogy a vágytol keményre duzzadt a farka,izgatta a csiklomat ahogy hozzám nyomta,gondolatba már szinte felnyársalt vele.Iszonyatos vágy kapott el hogy még erössebben hozzá nyomjam a már lüktető puncimat,éreztem ahogy a nedvesség szivárog a puncimból.Egyre vadabbul táncoltunk ,közel voltam az orgazmushoz amikor páromat egy ismerös elhívta.
Ott maradtam a táncparketten egyedül felizgulva.Nem álltam meg táncoltam tovább hiszen vitt a vágy tovább.Nem sokáig táncoltam egyedül éreztem ujra vissza jött a kedvesem.Most finoman hátulrol közelitett éreztem a kökemény farkát.Szinte felnyársalta a popsimat.Vad erös lökésekkel tudatta velem a popsimat is kívánja,remegtem már a vágytól.
Ahogy fél ájultan a gyönyörtöl táncoltam behunyt szemmel átélve azt a hatalmas orguzmust amit hamarosan megélek, a gondolataim már csak a vad kefélésünkön járt.
Kinyitottam a szemem.Kedvesem állt velem szemben.Kicsit megijedtem, meglepödtem akkor ki van mögöttem?Ki volt az aki folytatta párom megkezdett elö játékát én meg láthatatlanul bele mentem.Mi lesz most? Meg akartam fordulni de kedvesem elém jött és ugyan olyan hévvel folytatta a táncot mint amikor elhívták.Éreztem a duzzadt kemény farkát a puncimon ohh a másik kemény farok a popsimnál.Satuba fogott két kemény fasz.Iszonyatos vágy kapott el hogy ne csak ruhán keresztül érezzem öket.Kívántam hogy csicsogo puncimba mélyen benyomja kedvesem az eres faszát,közben popsimban az idegen. A zene le állt.Most már ideje volt az idegent kicsit megismerni.A vágytol mind hárman remegtünk és gondolatban mindanyian a folytatáson agyaltunk.
Elmentünk hármasban egy italra.Rövid gyors ismerkedés után meghívtuk magunkhoz,folytassuk ott az ismerkedést.Közel laktunk sétáltunk
#183   2011. 11. 05. szombat 18:30
szendokedvelok szendokedvelok
Eljött végre a szombat este.Kivoltam már éhezve egy kis kikapcsolodásra.Vártam már ,hogy végre önfeledten táncolhassak a testem a zene ütemére ringjon.
Nagy gondal öltzöködtem figyelve minden részletre és hogy kedvesem is jol lássa minden ruha darabomat.Rövid kis szoknyát választottam hozzá egy sexis combfixes harisnyát ne kelljen bajlodni harisnya levéttel ha végre egymásnak eshetünk.Felülre egy merészen kivágott felsőt választottam ami jól kihangsúlyozza formás nagy mellemet.Akartam hogy tánc közben ne tudjon másra gondolni mint arra hogy a kedvenc ruhadarabjai vannak rajtam amiböl annyira szeret kibontani és közben hatalmas gyönyörökhöz jutatt.
Már a gondolattol ,hogy mi lesz a buli után ahogy vadul egymásnak esünk és vad szeretkezésbe kezdünk benedvesedtem.Kicsit ittunk is hogy még jobban hozzá járuljunk a laza hangulathoz,épp csak egy kicsit,hiszen tudom ha többet iszom iszonyatos vágy fog el hogy kedvesem minél hamarabb érintsen izgasson vadul nyalja a puncimat érezzem az eres duzzadt farkát.
Ezekkel a gondolatokkal készülödtem.Mint ha csak nekem zenéltek volna a buliba latinos zene szólt.Rögtön táncba is kezdtem ,hagytam hogy a testem a zenével együtt hullámozzon.Párom rögtön szembe fordult velem és finoman magához húzott.Öltözékem megtette hatását.Éreztem ahogy a vágytol keményre duzzadt a farka,izgatta a csiklomat ahogy hozzám nyomta,gondolatba már szinte felnyársalt vele.Iszonyatos vágy kapott el hogy még erössebben hozzá nyomjam a már lüktető puncimat,éreztem ahogy a nedvesség szivárog a puncimból.Egyre vadabbul táncoltunk ,közel voltam az orgazmushoz amikor páromat egy ismerös elhívta.
Ott maradtam a táncparketten egyedül felizgulva.Nem álltam meg táncoltam tovább hiszen vitt a vágy tovább.Nem sokáig táncoltam egyedül éreztem ujra vissza jött a kedvesem.Most finoman hátulrol közelitett éreztem a kökemény farkát.Szinte felnyársalta a popsimat.Vad erös lökésekkel tudatta velem a popsimat is kívánja,remegtem már a vágytól.
Ahogy fél ájultan a gyönyörtöl táncoltam behunyt szemmel átélve azt a hatalmas orguzmust amit hamarosan megélek, a gondolataim már csak a vad kefélésünkön járt.
Kinyitottam a szemem.Kedvesem állt velem szemben.Kicsit megijedtem, meglepödtem akkor ki van mögöttem?Ki volt az aki folytatta párom megkezdett elö játékát én meg láthatatlanul bele mentem.Mi lesz most? Meg akartam fordulni de kedvesem elém jött és ugyan olyan hévvel folytatta a táncot mint amikor elhívták.Éreztem a duzzadt kemény farkát a puncimon ohh a másik kemény farok a popsimnál.Satuba fogott két kemény fasz.Iszonyatos vágy kapott el hogy ne csak ruhán keresztül érezzem öket.Kívántam hogy csicsogo puncimba mélyen benyomja kedvesem az eres faszát,közben popsimban az idegen. A zene le állt.Most már ideje volt az idegent kicsit megismerni.A vágytol mind hárman remegtünk és gondolatban mindanyian a folytatáson agyaltunk.
Elmentünk hármasban egy italra.Rövid gyors ismerkedés után meghívtuk magunkhoz,folytassuk ott az ismerkedést.Közel laktunk sétáltunk

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 12. 01. hétfő 16:59
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját vágyfantáziánkról. Az aktuális partnerrel... Tovább
2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!