Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#142   2011. 06. 15. szerda 07:11
zola43 zola43
szívesen olvasnák erotikus masszázs történeteket ha van valakinek ilyen élménye kérem írja le
#141   2011. 06. 14. kedd 14:31
X Törölt felhasználó (29017)
így napozunk és minden fasz majd téged akar...és akkor elkezdesz szemezni az egyikkel és ha látod rajta hogy szívesen megdugna, odamész hozzá kicsit beszélgetni, kikezdel vele, aztán elvisszük magunkkal egy félreeső helyre ahol jól megszopatunk, megdugunk!
Andika fantáziája erre a felvetésemre: " smile Ilyen nudistrandra jövőre mindenképpen elmegyünk...így nézegelődhetünk mindketten kedvünkre és könnyedén kiválaszthatjuk az éppen ínyünkre valót, akár egy csajszit, akár valami vastagfaszút...vagy csak egyszerűen nézelődnénk, én meglátnál valami nagycsöcsű szép formás puncijú csajszit és a fülembe suttognád, hogy mit művelnél szívesen vele, mennyire megszopatnád, elfenekelnéd, megmarkolásznád a csöcseit, és utána keményen megbasznád. Erre egyből mindketten beindulnánk, neked is már merevedezne a dákód és már alig bírnánk magunkkal, legszívesebben ott mindenki előtt egymásnak esnénk. Én el is kezdeném magam egy kicsit megpuncizni, amire a velem szemben fekvő srác egyből felfigyel és hamarosan ő is magához nyúl és elkezdi húzogatni farkán a bőrt,csak úgy lassan, hogy már ne nagyon vegye észre. Ekkor felülsz Te is és észreveszed, hogy mi történik...látod, hogy a srác teljesen beindult a látványomtól és már nagyon bekeményedett neki. Beindul a fantáziád neked is...Bemegyünk fürdeni és látjuk hogy a srác jön utánunk és miközben te bemész úszni egy kicsit, ő mögém kerül, én csak először a merev fasz érzem popsim tájékán, de nem fordulok meg, mert gyorsan rájövök, hogy a srác került mögém. Egy pillanatig tétovázok, meg akarlak várni, hogy mit szólnál hozzá, de a srác addigra már, kicsit előredöntve bevágja nekem vastag, erektől duzzadó faszát és akkor már hagytam magam, csak úsztam az árral és engedtem neki...Közben Te már visszafele úszva észreveszed mi történik, ahogy látod eltorzult arcomat, a srác melleimet markolássza és lassan mozgunk előre hátra. Odaérsz hozzánk, a srác egy pillanatra megáll, de farkát bennem hagyja és várja a reakciódat, és Te intesz neki,hogy nyugodtan folytassa. Közben egyik kezeddel dörzsölöd puncimat a másikkal magadat izgatod. Majd a srác belém ereszti forró spermáját.. Kimegyünk a vízből és elmegyünk egy kicsit nyugodtabb helyre, ahova a srác is jött velünk és végig maszturbálja, ahogy megdugod nedves spermás pinámat... Csók Szerelmem, még írok Neked!Ez csak egy kis előjáték volt smile
#140   2011. 06. 14. kedd 11:04
X Törölt felhasználó (29017)
Andika levele Szerelmének: Kíváncsi lennék rá milyen mikor valaki szétdugja a puncikámat és én még az arcát se látnám. " A párommal sokat szoktunk beszélgetni, hogy vajon milyen lenne, ha egy másik férfival vagy nővel, vagy akár egy párral élhetnénk ki szexuális fantáziálgatásainkat, ami mindkettőnk számára nagyon izgató, már így beszélgetés szinten is. Így jött az ötlet, hogy akár kipróbálhatnánk többet is. Párom többször is említette, mennyire izgatná, ha láthatna egy másik palival, ha végignézhetné, hogyan szopok le egy idegen vastag faszt...Bevallom az ötlet nekem is tetszett, úgyhogy ő bele is kezdett a szervezkedésbe. Mondta, hogy van neki egy ismerőse, aki szívesen benne lenne egy kis játékban és valamelyik este átnéz hozzánk. Így is történt, bár én nem tudtam melyik este lesz az a bizonyos...Egyik este párom megkért, hogy vegyem fel neki szexi kis fűzőmet a harisnyakötővel, feküdjek az ágyra és kényeztessem magam egy kicsit, miközben ő fotózgatott. Majd mikor már látta rajtam, hogy nagyon felizgultam, bekötötte a szemem és azt mondta, hogy van egy kis meglepetése. Ekkor már kezdtem sejteni, hogy ez lesz az az este.. és izgatottam vártam mi fog történni. Amint hallottam, hogy valaki bejött még a szobába, még nagyobb izgalomba jöttem, úgy hogy nem is láttam ki az. De talán ettől volt annyira izgalmas. Aztán éreztem, hogy elkezd simogatni először nagyon finoman egy kéz, a melleimtől egészen lefele a combom közéig. addigra már lucskos volt a pinám érezni lehetett, a forró nedvet. Alig vártam már, hogy valaki jól szétdugjon...de arra még várnom kellett.. miközben az idegen pali puncimat símogatta, párom merev duzzadó farkát éreztem számban, amit jó mélyre ledugott torkomon. Majd az idegen is kedvet kapva számhoz tolta vastag farkát és így hol egyiket tolták a torkomra, hol a másikat. Nagyon élveztem, hogy egyszerre két pasit is szophatok..Miután jól megszopattak a párom mondta az idegennek, hogy nyugodtan dugja be nekem és dugjon szét kegyetlenül...ő közben a számba nyomkodta farkát és nagyon élvezte a látványt...A srác nem habozott és először előröl kefélt szét, majd megkért, hogy fordítsak hátat mert szeretné betenni nekem hátulról is. A párom ezt helyeselte én pedig engedelmeskedtem. A srácnak nagyon vastag farka volt, úgyhogy először egy kicsit nehezen tudta betenni, a párom segített neki, szétfeszítette popsimat, benyalt egy párszor, majd az ujjával próbált egy kicsit kitágítani a vastag dákóhoz. Majd mikor becsúszott éreztem a forróságot, és pár pillanat után el is élveztem a gyönyörtől. A srác se bírta sokáig és kivéve szűk lyukamból a dákóját, megfordított és rámélvezett.. A párom ekkor még merev állapotban párszor még letolta számba a farkát majd beleélvezett...A srác közben felöltözött és mire magamhoz tértem a mámorból, már ott se volt. Levettem magamról a kendőt és egymásnak estünk a párommal és hatalmasat szexeltünk, miközben az idegennek a spermája még folyt rajtam. A mai napig nem tudom ki volt aki megdugott, de nagyon élveztem.
#139   2010. 10. 13. szerda 01:57
X Törölt felhasználó (455187)
(TILOS itt fotózást hirdetni!) ejnye1
#138   2010. 10. 06. szerda 14:41
exhi1 exhi1
Meztelenségem története

A történetem ott kezdődik, hogy már tinédzserként is imádtam meztelenül lenni, ha nem voltak otthon a szüleim vagy egyedül voltam a nyaralónkban mindig meztelenül voltam. Amikor pedig az egyik barátnőmmel elmentem egy nudista helyre már nem is volt kétségem én meztelenül érzem igazán jól magamat.
Az igazi szabadság akkor jött el amikor saját lakásba költöztem, onnantól kezdve nem volt probléma ha hazaértem ledobtam magamról a ruháimat és meztelenül voltam amikor csak akartam. Először csak a lakásban majd később az erkélyen is nyugodtan meztelenkedtem, sőt az erkélyen kialakított kis műhelysarkomban akár órák hosszát is dolgozgattam, nem igazán foglalkozva azzal ki láthat meg a szomszéd házból vagy hogy esetleg a szomszéd erkélyről. Egy kellemes nyári du. az erkélyen éppen egy új polc összerakásán fáradoztam amikor a munkámtól elfordulva a szomszédasszonyom mosolygós arcát láttam meg amint áthajol az erkély korlátján és figyel engem. Készültem rá, hogy előbb utóbb ez a helyzet bekövetkezik, de ott abban a pillanatban megállt bennem a levegő ott álltam egy száll semmiben egy csinos harmincas nő előtt. Próbáltam természetes lenni, de a meglepetéstől alig érthetően köszöntem neki. Ő továbbra is kedvesen mosolyogva visszaköszönt: Hello szomszéd, hallottam, hogy kint dolgozol, csak egy kis segítséget szerettem volna kérni, de lenyűgözött a látvány. Nem tudom mióta állhatott ott de most ahogy megfordultam vagy négyszer ötször végigmért a tekintetével és megismételte lenyűgöző a látvány.
Ezek után alig telt el olyan nap, hogy ne nézett volna át vagy ne jött volna át valamilyen ürüggyel, én pedig élveztem, hogy egy csinos nő leskelődik utánam. Így telt el fogócskázva egy két hét, ő szemmel láthatóan élvezte, ha rajta kapott valamilyen szituban meztelenül. Én is nagyon élveztem nap mint nap alig vártam, hogy hazaérjek és vártam mi fog történni. Az egyik nap azután elhatároztam, hogy ma ha találkozunk áthívom, borozgatni este. Amikor este 6 körül hazaértem szokás szerint ledobtam a ruhámat és kinéztem az erkélyre, de nem láttam őt. Na gondoltam ennek a napnak vége majd holnap beszélünk. Amikor csengettek, ahogy indultam az ajtó felé, mivel nem zártam be kinyílt és ott alt a szomszédasszonyom egy áttetsző vékony ruhácskában amely inkább kiemelte mint eltakarta telt idomait. Hoztam egy üveg bort kinyitod?-kérdezte Ott álltam előtte egy szál semmiben földbegyökerezett lábbal. Kinyitod-kérdezte újra. Persze gyere be-invitáltam beljebb. Az erkélyen ültettem le, és mentem be dugóhúzóért. A testem égett a látványtól nem bírtam magammal mire kiértem már állt a szerszámom. Ő mosolyogva konstatálta végigsimogatta, majd az egész testemet. leültetett a székbe és az ölembe ült... A többi már álom volt.
Másfél évig voltunk egymás szeretői, nem akartunk egymástól mást csak szexet, de azt amikor csak lehetett. Nem illettünk össze komolyabban mondat Ő, 10 évvel idősebb volt nálam.
Azután egyszer csak elköltözött...
#137   2010. 05. 01. szombat 08:55
kandurmarci kandurmarci
Hány helyre rakod még föl ezt a szöveget?
#136   2010. 04. 19. hétfő 12:55
tzl tzl
Szerinted csak word automatikus javításával lehet helyesen írni? Ennyire elképzelhetetlen, hogy valaki képes volt megtanulni helyesen írni? A sztori egyébként teljesen egyértelműen nem írással foglalkozó ember alkotmánya, mert mesterkélt és erőltetett a szövege. Olyan fordulatok vannak benne, amelyeket író soha nem írna le. Az igazán szomorú az, hogy még erre a Blikk aktuális kiadásánál csak egy fokkal jobb minőségű szövegre is rá tudtok csodálkozni, hogy hűűűű, nincs benne helyesírási hiba meg háááá, milyen írói fordulatok.
Milyen minőségű szövegeket szoktál te olvasni, ha egy ilyen nálad a nonplusztultra, ami csak és kizárólag lopott lehet, mert élő ember ilyet írni nem tud?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 11. 16. hétfő 22:29
ne haragudj meg olvastam korábban is, és tudom mit fogok kapni a rajongóidtól, de!!!!

szerintem ezek másolt történetek.
- teljesen hibátlan helyesírási szempontból
- tele van szófordulatokkal, olyan szókinccsel, amit írók használnak, hétköznapi ember nem, teljesen szerkesztett az egész

persze mondhatjátok, hogy word-ben írta és ott kijavította autómatikusan, meg blablabla, de nem hiszem, hogy valaki erre szánna időt, hogy ilyen hosszú történeteket gépeljen le...

szerintem más tollával ékeskedsz! jó sztori, meg minden, de más nem írná ilyen részletesen, hanem rögtön a tárgyra térne. vagy Te magad egy író vagy, ami nem baj! akkor elismerésem, mert nagy a szókincs, de akkor a történet sem valós. alien2
#135   2010. 04. 18. vasárnap 13:48
dzivka dzivka
nem huztam ra meg ha akartam volna se nagyon lett volna mod a tomegben
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 11. 25. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 25. szerda 23:38
Spontán sültél el éber állapotban ??!!
Vagy ráhúztál párat miközben az asszony más faszát szopta ?
Jó sztori ha igaz-ha nem.
#134   2009. 12. 15. kedd 15:17
Lemezes díszhaltáp Lemezes díszhaltáp
Mostanában megszaporodott a munka a melóhelyemen, szinte minden percem be van osztva. Amint lesz némi szabadidőm, máris írom a folytatást.
#133   2009. 11. 26. csütörtök 23:07
husband35 husband35 VIP
Nálam a következő történt.Mindig esténként elmegyek mozogni,fő az egészség.Jövök haza és nálunk vannak a barátok.Szoktak jönni akár váratlanul felugrani így nem lepődtem meg.Mondtam gyorsan letusolok mert megizzadtam.Mire kijövök párom szexi fehérneműben.-combfix miegymás.Jövök be a szobába a barátok szintén nekivetkőzve.Egyébként szemrevaló a barátom felesége és nem vagyok neki közömbös illetve barátom is tudtomra adta,hogy bizony nem kéne neki sok biztatás annak érdekében,hogy páromra vesse magát.A szokatlan az volt,hogy négyest én akartam de eddig feleségem nem ment bele.Most viszont beruházott egy szextársasba és áthívta a "kiszemelt" párt.A szitu egyértelmű volt.Párom ajánlotta,hogy párcserében játszuk a társast.Tehát ha kihúzol egy kártyát,azon szexfeladat van különböző erősségű.Simogatás,csók,petting,,orális kényeztetés és szex.A lényeg,nem szabad elélvezni mert akkor a másik pár nyer.Mondanom sem kell mekkora örömet éreztem.Egyszerre éltem át barátom feleségének forró punjának szorítását és láthattam mint feleségem örömmel szopja a másik farkat.A csúcs az volt mikor "meglovagolta" barátom farkát.Röviden ennyi.... wave
#132   2009. 11. 25. szerda 23:38
melpi81 melpi81
Spontán sültél el éber állapotban ??!!
Vagy ráhúztál párat miközben az asszony más faszát szopta ?
Jó sztori ha igaz-ha nem.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 22. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 22. vasárnap 13:42
Meg a 90es evekben tortent,a polonia expresen utaztunk.Akkor meg tomve voltak a vonatok,utaztunk mint a halak a szardinias dobozban.Hiaba vettunk helyjegyett mert mint kiderult ugyan azt a hejet mar egyszer el adtak Varnaban.Igy a tomot folyoson kezdtuk az utazast,a nejem probalt a hejjegy szerinti fulkeben legalabb egy hejet kialkudni.De a nyolc helyen mar igy is kilenc lengyel ffi volt,egy kis ido multan az asszony odasugta sikerult meg egyeznem szoritanak egy helyet,most en ulok egy kicsit aztan majd cserelunk.Ok mondtam es a fulke falanak tamaszkodtam hogy aranylag kenyelmes legyen.A nejem meg bement leullni,mar jo oraja igy utaztunk es mar alig alltam a labamon mikor egy allomason meg egy csomo ember felszalt,teljesen oda preselve arcal a fulke oldalanak.Egy ido mulva elmozdult a fuggony es be lattam a fulkebe.Majd megpukkadtam az elemtarulo latvanytol az asszony szinte meztelenul foglalatoskodott a ben levo ffiakkal.Be akartam menni de a tomegben mozdulni is alig lehetett nem hogy be menni engedtek volna.Mit tehettem egyebet mergesen neztem a bent lejatszodo esemenyeket.Kozben a latvany hatasara ereztem hogy a nadragban feszulve agaskodik a dakom,nem sokara el elveztem.Ugyhogy Katowice kornyeken ahogy megurult a vonat es be mehettem leullni szegyelve igyekeztem a nadragomon levo foltot eltakarni.S bar a nejemen meg latszottak a lezajlott esemenyek nyomai,"ki gombolt bluz,sperma a szajaszelen nyakan,felig felhuzott harisnya stb"csendben leulltem remelve hogy senki se veszi eszre a foltott.Az asszony mellem ullt megcsokolt es "artatlan bocsanatkero tekintettel (ahogy csak egy no kepes nezni)igy szolt bocs de olyan jol szorakoztunk a ffiakkal hogy elfeledtem hogy kint varsz.A nadragomra mutatva" hat ez?"kerdezte, tudod elhuzodott a fuggony, o jezusom sikoltott es hosszan megcsokolt.Kedvem lett volna ellokni megverni de nem akartam megjobban szetkurtolni a tortenteket igy csendben ulltem s hagytam hogy a nejem simogasson csokolgasson.Mire Warsoba ertunk szinte megszaradt a nadragom ugyhogy a folt alig latszott hal istennek.Othon ahogy kerdore vonta az asszonyt, ahelyet hogy bocsanatotkert volna mindent letagadott ,es azt allitotta hogy en talaltam ki az egesszet,csak ahogy a sok gecitol meg nedves bugyijahoz nyultam egy rovid bocs kisereteben megcsokolt majd a fulembe suttogta felejtsuk el kerlek.
#131   2009. 11. 25. szerda 23:34
melpi81 melpi81
Multkor jövök haza melóbol, busszal mint szoktam máskor is.
A hogyan lettem pornófilmes c. hangoskönyvet hallgattam , persze fülhallgatóval. Az aktusokat elég konkrétan leírták, így néhol állt is a farkam rendesen. Erre még rá is tett egy lapáttal, hogy egy fasza kiscsaj ült le mellém (de csak azért mert máshol már nem volt hely), a sofőr meg fűtött rendesen, le kellett dobni a kabátot hamar. A csaj dekoltázsát figyelgettem szemem sarkából, bár nemigazán kellett zavartatnom magam, mert bealudt a suna.
A gond ott kezdődöt, hogy én is hamar bealudtam, mint már évek óta mindig. Álló fasszal.
Aztán arra ébredek, hogy elsültem, spontán magömlés basszameg, és perszehogy világos-drapp nadrágban voltam. Úúúú, mondom ilyen nincs. A buszról utóljára szálltam le, először a kabátomat, majd miután a sarokban elfordulva felvettem, a sporttáskámat tartottam oda, takarván a foltokat és így futottam hazáig. Hálistennek itthon még nem volt senki, gyorsan be is pakoltam a mosógépbe.
#130   2009. 11. 22. vasárnap 21:29
jh0nny jh0nny
Az még nem is lenne baj, hogy kitalált a történet (hiszen a téma leírásában is benne van), de legalább a helyesírásra figyeltél volna. Annyira rossz, hogy fájdalmas olvasni.

Ha netalán mégis igaz, akkor a nejed egy jó nagy k***a, már elnézést.
#129   2009. 11. 22. vasárnap 18:01
X Törölt felhasználó (37937)
Ugye nem haragszol meg, és nem sértődsz meg ha azt mondom, hogy ez nem más mint egy kitalát történet !? Annyira valósághűtlen amit írtál, hogy az már vicc !
#128   2009. 11. 22. vasárnap 13:42
dzivka dzivka
Meg a 90es evekben tortent,a polonia expresen utaztunk.Akkor meg tomve voltak a vonatok,utaztunk mint a halak a szardinias dobozban.Hiaba vettunk helyjegyett mert mint kiderult ugyan azt a hejet mar egyszer el adtak Varnaban.Igy a tomot folyoson kezdtuk az utazast,a nejem probalt a hejjegy szerinti fulkeben legalabb egy hejet kialkudni.De a nyolc helyen mar igy is kilenc lengyel ffi volt,egy kis ido multan az asszony odasugta sikerult meg egyeznem szoritanak egy helyet,most en ulok egy kicsit aztan majd cserelunk.Ok mondtam es a fulke falanak tamaszkodtam hogy aranylag kenyelmes legyen.A nejem meg bement leullni,mar jo oraja igy utaztunk es mar alig alltam a labamon mikor egy allomason meg egy csomo ember felszalt,teljesen oda preselve arcal a fulke oldalanak.Egy ido mulva elmozdult a fuggony es be lattam a fulkebe.Majd megpukkadtam az elemtarulo latvanytol az asszony szinte meztelenul foglalatoskodott a ben levo ffiakkal.Be akartam menni de a tomegben mozdulni is alig lehetett nem hogy be menni engedtek volna.Mit tehettem egyebet mergesen neztem a bent lejatszodo esemenyeket.Kozben a latvany hatasara ereztem hogy a nadragban feszulve agaskodik a dakom,nem sokara el elveztem.Ugyhogy Katowice kornyeken ahogy megurult a vonat es be mehettem leullni szegyelve igyekeztem a nadragomon levo foltot eltakarni.S bar a nejemen meg latszottak a lezajlott esemenyek nyomai,"ki gombolt bluz,sperma a szajaszelen nyakan,felig felhuzott harisnya stb"csendben leulltem remelve hogy senki se veszi eszre a foltott.Az asszony mellem ullt megcsokolt es "artatlan bocsanatkero tekintettel (ahogy csak egy no kepes nezni)igy szolt bocs de olyan jol szorakoztunk a ffiakkal hogy elfeledtem hogy kint varsz.A nadragomra mutatva" hat ez?"kerdezte, tudod elhuzodott a fuggony, o jezusom sikoltott es hosszan megcsokolt.Kedvem lett volna ellokni megverni de nem akartam megjobban szetkurtolni a tortenteket igy csendben ulltem s hagytam hogy a nejem simogasson csokolgasson.Mire Warsoba ertunk szinte megszaradt a nadragom ugyhogy a folt alig latszott hal istennek.Othon ahogy kerdore vonta az asszonyt, ahelyet hogy bocsanatotkert volna mindent letagadott ,es azt allitotta hogy en talaltam ki az egesszet,csak ahogy a sok gecitol meg nedves bugyijahoz nyultam egy rovid bocs kisereteben megcsokolt majd a fulembe suttogta felejtsuk el kerlek.
#127   2009. 11. 18. szerda 19:39
Lemezes díszhaltáp Lemezes díszhaltáp
Remélem tetszett a 3. epizód is! Már írom a folytatást, és mindenkinek köszönöm a biztatást!

(Ha valaki nem ismeri az előzményeket és kíváncsi rá, kérem látogasson át a húgom kukkolom topikba, ott megtalálhatóak a korábbi történetek!)
#126   2009. 11. 17. kedd 23:18
husband35 husband35
Jól van csak elragadott a hév,elnézést az érintettől wave
Legközelebb meggondolom mit írok... nyes
(Ez egy válasz Lemezes díszhaltáp üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 23:09
Köszönöm véleményed! Szerintem is a rendőrség egész nap a Goldengate-et bámulja! smile
#125   2009. 11. 17. kedd 17:49
felnihitel felnihitel
Azért mert valaki tud helyesen írni, jól fogalmazni, választékosan beszél, akkor már lopta a történetet? Bakker... magadat minősíted.
Szerintem irtó jó a sztori, és kizárt, hogy kitalált.
#124   2009. 11. 17. kedd 11:53
dwarf85 dwarf85
(ezt a megfelelő topicba írd, ide csak a valós, vagy a kitalált az erotikus történeteket!) :tom felkialtas
#123   2009. 11. 17. kedd 00:27
melpi81 melpi81
Ha-ha, de állítom, álló fasszal olvastad végig !
Egyébként meg mind a ketten kiskorúak voltak, tehát utólag sem büntethetők, ráadásul kitudja hány éve volt, ha volt, el is évülhetett.
Folytasd nyugodtan díszhaltáp !
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 23:02
Ne haragudj de az Ip címed alapján le lehet nyomozni téged,nem bántás végett de inkább fordulj orvoshoz,ugyanis amit csináltok/csináltatok az kezelésre szorul.Sok mindent eltudok képzelni de,hogy a húgomat stíröljem/nyaljam az kicsit "meredek".Nem csodálkoznék azon ha pedofil hajlamok erősödnének benned. ejnye1
Egyébként tiszteletben tartom a különböző igényeket de ez feldühített.Szerintem ez nem erotikus történet,hanem.... levele

(hanem...mese...és innentől fogva nincs valóságalapja, nem tartozik hatósági jogkörbe...tessék így is kezelni!) buck
 
... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!