Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#802   2019. 09. 04. szerda 10:00
Gilmoore10 Gilmoore10
Mondjuk ezeknél a családon belüli történeteknél még a csend is jobb.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2019. 09. 04. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 08:55
Várjuk a jobb sztorikat,gondolom neked jobbak vannak...
#801   2019. 09. 04. szerda 08:55
Bayernpaar Bayernpaar
Várjuk a jobb sztorikat,gondolom neked jobbak vannak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4131192)
2019. 09. 03. kedd 21:46
vuk leuralta a topikot, mindenfelől ollózót vacak sztorijaival....kár!
#800   2019. 09. 03. kedd 21:46
X Törölt felhasználó (4131192)
vuk leuralta a topikot, mindenfelől ollózót vacak sztorijaival....kár!
#799   2019. 09. 03. kedd 17:22
vukk101 vukk101
Ágnest pedig ráfektettem én pedig mentem hátulról. Egyszerre tettük be a két farkunkat. Ez mind a hármunknak hatalmas élvezet volt. Finoman dugni kezdtük, majd egyre inkább begyorsítottunk. Sokáig nem tartottunk ki, néhány perc után Péter elélvezett. Nem csodálom. Majd lemásztam Ágnesről és nekem is kiverte. Itt hirtelen megváltozott a hangulat. Ágnes ideges lett és Pétert beküldte a szobájába, engem pedig felöltöztetett és konkrétan kitett az utcára. Másnap csak egy olyan üzenet fogadott, hogy ne keressem többé...
#798   2019. 09. 03. kedd 17:21
vukk101 vukk101
Eltelt néhány nap, Péntek este volt és ráírtam Ágnesre, hogy benne lenne-e egy menetben. Általában mindig nálam találkoztunk, de mivel a lakótársam otthon volt, nem szerettem volna, hogy megtudja, hogy ilyen idős nőkkel szexelek, így én indultam hozzá. Mikor beléptem az ajtón már jelezte felém, hogy bár most nincsenek otthon a gyerekek (egy közös barát házibulijába mentek),bármikor hazajöhetnek szóval bele kell húznunk. Aznap este kifejezetten kanos voltam és mindenféle vadságot szerettem volna csinálni, ugyanígy volt vele Ágnes is. Hamar egymásnak is estünk, egy vad menet közepén voltunk amikor hallottuk, hogy nyílik az ajtó és belépnek az előszobába. A szobánknak nem volt igazán ajtaja, csak egy elhúzható valami, így próbáltunk csendben maradni. Ágnes nyugtatgatott, hogy nagyon jól tudják a gyerekek, hogy néha feljön ez-az, nem csinálnak ebből ügyet, elvonulnak a szobájukba. Tovább folytattuk, próbáltuk a vad csapkodós stílusból egy kicsit visszavenni. Percek teltek el amikor is mocorgást hallottunk az előtérből. Nem foglalkoztunk vele, folytattuk a dolgunkat. Pár perc elteltével ismét hangokat hallottunk, így Ágnes hirtelen felugrott, hogy az illetőnek ne legyen ideje elrohanni. A fia Péter volt az. Egy szál kisgatyában állt előttünk, láthatóan félig kemény pénisszel. Ágnes egy szó nélkül behúzta őt a félhomályos szobába, leültette maga mellé az ágyra én pedig magamra húztam gyorsan egy takarót. Leültek egymás mellé, de egy szót sem szóltak. Kissé takarásban ültek nekem, de annyit vettem észre, hogy Ágnes simogatni kezdi Pétert, miközben fejér a vállára teszi és a nyakát csókolgatja. Nem hittem a szememnek, szinte sokkot kaptam. Nem hittem el, hogy ilyen létezik. Ez valami kandikamera? Egy kicseszett nagy átverés? Vagy én éltem eddig rossz bolygón és ez amúgy teljesen normális? Köpni nyelni nem tudtam, de zavaradottságom közben a farkam az kőkemény lett. Néhány percig néztem őket ahogy szép lassan belelendülnek. Nem történt semmi különleges csak Ágnes finoman verni kezdte Péter farkát. Ekkor felültem az ágyban, odamásztam Ágnes mögé és hátulról átkaroltam. Rámarkoltam a mellére és a válla fölött azt néztem ahogy a fia farkát veri. A fülébe súgtam, hogy vegye a szájába. Ágnes bátortalan volt és félénk. Éreztem, hogy erősen küzd benne a jó és a rossz. Felálltam, eléjük álltam és Ágnes szájába adtam a farkam. Finoman szopni kezdte, miközben a kezével nem állt le Péter farkán. Jeleztem Péternek, hogy álljon fel ide mellém. Beálltunk ketten az anyja fölé, két álló farokkal. Ágnes továbbra is az én farkam szopta, Péternek csak a kéz jutott. Éreztem, hogy közbe kell lépnem. Kihúztam a farkam és kis erővel konkrétan Péter farkára húztam Ágnest. Péter felnyögött. Egyébként egy fura srác volt (bár maga az egész család az volt) így gondoltam, hogy nem igazán lehetett még nővel. Ágnes szép lassan minden figyelmét Péterre fordította, kezdtek belelendülni. Néhány perc szopás után mondtam Péternek, hogy feküdjen le háttal az ágyra.
#797   2019. 09. 03. kedd 17:20
vukk101 vukk101
Tinderes kalandok (családi szex)


A történet amit elmesélek, kb 5 éve történt meg Budapesten és sajnos minden szava igaz. Azért sajnos mert időközben férfivé váltam, boldog párkapcsolatban élek több mint egy éve és abszolút nem vagyok büszke erre a múltamra. Szóval azokban az időkben voltam úgymond a csúcson, heti szinten váltogattam a nőket. Nem igazán érdekelt sokszor, hogy fiatal vagy idős, sovány vagy kövér, hihetetlenül kanos voltam minden áldott nap. Szóval egy a sok közül volt Ágnes. Képei alapján sajnos jobban nézett ki mint a valóságban és az életkora is kevesebb volt mint amennyinek tűnt. Szóval amikor elsőnek átjött hozzám és a folyosón közeledett a lakásom felé, nem sok hiányzott, hogy még mielőtt bejön, rávágjam az ajtót. De hát ugye hihetetlenül kanos voltam, gondoltam majd becsukom a szemem és másra gondolok. Leültünk a kanapéra és beszélgetni kezdtünk. Ágnes elmondta, hogy neki ez pálinka nélkül nem fog működni, muszáj valami, hogy eltudjon lazulni. Szóval mikor már kb 20 perce beszélgettünk, feltette a nagy kérdést:
- Kaphatok valamit inni? - és mosolygott sunyin.
- Mondjuk egy kis pálinkát? - kérdeztem vissza.
- Mondjuk...
Kihoztam a legfinomabb pálinkámat és gyorsan le is vágtunk 3 kört, látszott, hogy ő is sietősben van. Megtörtént a menet, igazából egy fokkal jobb volt mint amire számítottam, így gondoltam megtartom őt ilyen vésztartaléknak, hogy ha nagyon nincs más és rámjön a görcs akkor legyen kihez fordulni. Napi kommunikációban maradtunk aminek a témája abszolút csakis a szex volt. Szinte mindent érintettünk már, kivéve egyet. A családi szexet. Bevallom ez a topik beszélgetés és fantáziálás szintjén mindig is izgatott, de tettekbe ezt soha nem szerettem volna megvalósítani (kamasz koromban odáig jutottam el, hogy az emeletről néztem ahogy anyám szexel és kivertem rá). Gondoltam feldobom a témát, veszíteni valóm nincs. Finoman vezettem fel (már tudtam korábbról, hogy van egy 18 lánya valamint 21 éves fia) és meglepő módon elég nyitottan tudtam vele beszélni. Elmesélte, hogy ő szándékosan elég szabadszellembem neveli őket, abszolút normális az, hogy néha közösen fürdik vagy a fiával vagy a lányával, valamint,hogy otthon meztelenül mászkálnak. A lányával általában megbeszélik az aktuális pasi témákat, szexuális aspektusból is. A beszélgetések során ugyan konkrétan nem kérdeztem rá és ő nem mondta ki, de teljesen egyértelmű volt, hogy volt már olyan szituáció mikor felizgult a gyerekeire.
#796   2019. 09. 02. hétfő 16:15
vukk101 vukk101
- Ráülhetek? Ugye rendben van még mindig ez?
Mi azt sem tudtuk éppen, hogy vagyunk már, Péter mikor újra kapcsolt, bólintott, majd látta, ahogy a farkam Eszterben eltűnik, miközben ő egyre mélyebben veszi a levegőt és halkan sikít, mire teljesen belécsusszantam. Két formás, óriási mell ingott a szemem előtt, csodálatos érzés volt. Percekkel később cseréltünk, Eszter Pétert lovagolta szemből, miközben nekem verte, majd abbahagyta, mondván, hogy elfáradt a keze. Jött a következő kérdés:
- Lehet bennem egyszerre két fasz? Ugye nem haragszol kicsim?
Péter gondolta, innen már úgyis minden, beleegyezett. Felálltam, és miközben Eszter Pétert lovagolta, finoman megközelítettem hátulról, és nagyon lassan, finoman kitágítva őt hátulról a farkam a fenekébe nyomtam. Eszter az elején sikoltott halkan egyet, majd egy percell később, hogy egyszerre ketten dugtuk, óriásit élvezett. Annyira tetszett neki a dolog, hogy sokáig csináltuk ketten, és sorozatban élvezett egymás után.
Miután kihúztam magam belőle, Eszter lefeküdt az ágy szélére, nagyon elfáradt a gyönyörben. Péter elzsibbadt, felállt kicsit, én is leültem az ágy szélére. Gondoltam, igazán emlékezetessé kellene tenni a pillanatot, lehet, hogy soha életemben nem lesz részem hármas szexben, lenyomtam Eszter csípőjét az egyik kezemmel az ágyra, a másikkal pedig két ujjal benyúltam, és elkezdtem a G-Pontját izgatni. Eszter egyre hangosabban nyögött, Péter figyelte a kezem mozgását, ahogy a barátnőjét ujjazom. Egyre gyorsabban köröztem, éreztem ahogyan az ütemes izgatásom egyre közelebb viszi őt az orgazmushoz. Ujjaimat megfeszítettem, és beadva a G-Pont-kegyelemdöfést, Eszter óriásit élvezett, lespriccelve a mellette ülő Pétert és beterítve az egész ágyat a nedvével.
- Ezt meg hogy csinálad? Nem is tudtam, hogy tudok ilyent - lepődött meg Eszter. Csak mosolyogtam. - Ezt mindenképpen tanítsd meg a Péternek, életem legnagyobb orgazmusa volt. Bár, az azt megelőző, mikor ketten dugtatok, vetekszik vele - mondta kuncogva. - Na, most én jövök, álljatok fel!
Letérdelt elénk, és újra a szájával kényeztetett minket felváltva. Először Péter élvezett hatalmasat az arcára, látszott, Eszter mennyire imádja a spermát.
- Ígérem, az utolsó kérdésem ma. Lenyelhetem az övét? Ugye nem haragszol?
Péter még eszméletlen volt az orgazmusa után, mit bánta ő, mi történik. Arra ocsúdott fel, ahogyan Eszter száját telelövelltem az ondómmal, amit ő fülig érő mosollyal nyelt le.
- Hát, ez isteni volt, köszönöm Péter, hogy mindezt megengedted!
Nem tudom, azóta Péter visszakapta-e a kölcsönt Esztertől, mindenesetre ha legalább feleennyire izgalmas kaland lett belőle, már szerencséje volt.
#795   2019. 09. 02. hétfő 16:14
vukk101 vukk101
- Péter, gyere, beszéljük meg, hogyan és mikor jöttök haza, mire készítsem el a vendégágyat és azt is, mit kértek reggelire.
Péter kicsit furcsán felvonta a szemöldökét, ugyan miért lehet olyan fontos ez most, de fogta magát, és követte Esztert a vendégszobába. Mire beértek, hamar újra magam köré csavartam a törölközőt, és úgy tettem, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy félmeztelenül ott ülök az ágy szélén.
- Leülhetek melléd? Ugye nem zavar? - kérdezte Eszter.
- Nem, gyertek, van itt elég hely, meg tudunk beszélni mindent hamar, aztán utána elkészülhetünk.
Ott ültünk egymás mellett hármat, mint a madarak a dróton, kicsit mindannyian feszélyezve, akkor még nem sejtve, miért.
- Péter, tudod, mióta a kapcsolatunk kicsit beszürkült, többször beszéltünk róla, hogyan dobhatnánk fel a magánéletünket. Sokszor mondtad, szeretnél egy lányt harmadiknak, amitől még mindig félek, de ahogyan megegyeztünk, ha meg lesz a megfelelő személy, akkor belevágunk.
- Persze Eszter, ennek én örülök a legjobban, te is tudod, de hogy jön ez most ide? Főleg így, hogy mások előtt beszélsz erről? - kérdezte kicsit értetlenkedve Péter.
- A dolog fordítottjáról még soha nem beszéltünk. Mit szólnál te ahhoz, ha egy fiú csatlakozna hozzánk?
- Hát, Eszter, nyilván két gyönyörű női mell látványa többet jelent, mint egy második férfi, de nyitott vagyok mindenre. Főleg ha tudom, te élvezed a dolgot. És valamennyire izgat a dolog, ha elképzelem, egy másik férfi is kíván téged.
- Hiába, az ágyunk már nem forró annyira, mint volt, de ez az én Péterem, önzetlen és odaadó, nem hiába szeretlek ennyire - majd Eszter megcsókolta finoman Pétert, miközben a keze az öve mögött a nadrágjába haladt. Én csak ültem ott megszeppenten a hallottak után. Még sohasem volt részem hasonló élményben.
- És mit gondolsz erről a helyzetről? Amint látod, itt van még egy farok - mire ezt kimondta, Eszter már fellibbentette a törölközőmet, és határozottan megfogta a farkam, ami erre elkezdett határozottan keményedni, ami egy újabb mosolyt csalt elő belőle. Nem tudom hogyan csinálta, de addigra a másik kezével kibontotta Péter nadrágját, és verte neki is. Péter köpni nyelni nem tudott, csak lesett. Eszter visszafordult felé, és egy dolgot kérdezett:
- Bekaphatom mindkettőt? Ugye nem fogsz megharagudni később?
Péter teljesen megvadult attól, hogy barátnőjét egy felizgatott bestiának látja. Kicsit ódzkodott, de bólintott. Erre Eszter letérdelt elénk, és elkezdett minket felváltva szopni, valami félelmetes beleéléssel. Nagyon ügyesen csinálta annak ellenére, hogy ilyent még sosem csinált előtte két férfival szinkron.
Mikor már pattanásig feszültünk Péterrel, Eszter felállt, újra kérdőn nézett Péterre:
#794   2019. 09. 02. hétfő 16:13
vukk101 vukk101
Vendèglàtàs

Kicsivel több, mint egy éve történt a következő eset. Egy régi egyetemi barátom meghívott a legénybúcsújára az egyik vidéki városba. Szerecsére van sok közös haverunk, így nem volt gond abból, hol fogok megszállni a legénybúcsú utáni éjszaka, Péter felajánlotta, nyugodtan aludjak náluk. Kicsit félt, a barátnője majd mérges lesz, hogy az éjszaka közepén két részeg férfi hazaállít majd és felébreszti őt, de Eszter gond nélkül belement.
Kis tervezgetés után elérkezett a nagy nap, néhány óra utazás után meg is érkeztem. Péterrel megegyeztünk, először felugrom hozzájuk és lerakom a csomagom náluk, kicsit iszogatunk, utána indulunk csak tovább. Vendégségbe érkezvén hoztam a családi pálinkából, mint ahogyan azt illik, a vendéglátóim nagy örömére. Az utazás gondjait hamar elfeledvén ittunk egy kört Péterrel. Nem sokkal később Eszter is hazaért a munkából, mérgesen jegyezte meg:
- Engem már meg sem kínáltok? Nem elég, hogy legénybúcsúra mentek, ahova lányként nem vagyok hivatalos, az első kört is nélkülem ittátok meg.
Ezen ne múljon, adódott az alkalom, hogy az ivást közösen folytassuk, sokat nevettünk együtt, hamar múlt az idő. Eszter azok közé a lányok közé tartozik, aki nőies, vékony alkata ellenére sok férfit megszégyenítő módon bírja az alkoholt. Nagyon meleg nyári nap volt, az alapozás megtette a hatását, éreztem, mielőtt elindulunk, jobb lenne hamar lezuhanyoznom. Elsiettem a fürdőbe, majd miután végeztem, kisomfordáltam a nappali melletti vendégszobába egy szál törölközőben. Miközben szárítkoztam, arra lettem figyelmes, hogy a résnyire nyitva hagyott ajtón át pont a nappaliban lévő kanapéra látni, ahonnan egy női szempár, vagyis Eszter, nem túl feltűnően, de tudatosan néz felém. A dolog nem nagyon zavart, nem vagyok szégyenlős, kibontottam a törölközőm elöl hogy a combom is megszáríthassam. Eszter már máshova nem nézett, és egy dolgot látott így, a férfiasságomat. Láttam, ahogy az arca mosolyra fordul és finoman beleharap az ajka szélébe. Péter háttal ült, beszélt tovább neki valami teljesen másról.
#793   2019. 09. 02. hétfő 16:11
vukk101 vukk101
Hali, ezeket màsoltam, ha talàlkozim a folytatàssal itt lesznek azok is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4093902)
2019. 08. 24. szombat 17:12
Ez is jó!Sasó Niki és anya is története is folytatódik még?
#792   2019. 08. 24. szombat 17:12
X Törölt felhasználó (4093902)
Ez is jó!Sasó Niki és anya is története is folytatódik még?
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 19:56
-Ohhh...Csaba?. -sóhajtotta.
A fiú megragadta a derekát és puszilgatni kezdte a hátát. Kriszta remegett az élvezettől. Látta hogy Nikolett tehetetlen rongybabaként ül a fia hímvesszőjén, miközben Shaen a hegyes keblét markolja. Azután az anyák és fiúk lassú mozgásba kezdtek. Kriszta puncija megrándult a közeledő orgazmustól és úgy érezte hogy a fia még nagyobbra duzzad benne és a méhszáját ostromolja. A kéjes érzést még inkább fokozta annak tudata hogy a fia hamarosan belé pumpálja ifjú magját. Amikor elélvezett, felsikoltott. A hüvelyének izmai megfeszültek és szinte fejni kezdték Csaba hímvesszőjét. A fiú felkiáltott és Kriszta punciját forró sperma öntötte el.
Amikor újra képes volt a monitorra fókuszálni, elégedetten elmosolyodott Nikolett és Kismóric láttán. A távoli páros visszamosolygott rá. Nikolett haja nedves volt és teste verejtéktől csillogott. Hozzá hasonlóan még mindig a fia ölében ült. Széttárt puncijából sperma szivárgott.
Nikolett: Nos...Jól esett? smile
Kriszta: Jobb volt mint álmodtam róla. Neked milyen volt?
Nikolett: Jézusom! Ilyet még nem éltem át. És még jobbá tette hogy közben nézhettelek benneteket.
Kriszta: Én is élveztem a látványotokat! Gyönyörűek voltatok! Azt hiszem ennél jobb már nem is lehet.
Nikolett: Talán van még egy dolog ami élvezetesebbé tenne egy ilyen pillanatot.
Kriszta: Mi?
Nikolett: Csak az lehetne még ennél is jobb, ha együtt csinálnánk és utána kinyalnánk egymás puncijából a fiaink nedveit.
Csaba felnyögött Nikolett szavait olvasva és Kriszta érezte hogy a hímvesszője merevedni kezd benne. A nő Nikolett-ra nézett, aki hátradőlt Kismóric-nek, széthúzta a szeméremajkait, két ujjával kikanalazott egy kicsit a fia spermájából, majd buja mosollyal lenyalta az ujjait. Kriszta felsóhajtott és gyorsan gépelni kezdett.
Kriszta: A játék még nem ért véget,hiszen döntetlenre áll. Az új kihívásom az, hogy te és Kismóric gyertek el hozzánk és tegyük meg amit javasoltál.
Nikolett elmosolyodott, majd mondott valamit a fiának, aki mohón bólintott.
Nikolett: Mikor?
#791   2019. 08. 22. csütörtök 19:56
vukk101 vukk101
-Ohhh...Csaba?. -sóhajtotta.
A fiú megragadta a derekát és puszilgatni kezdte a hátát. Kriszta remegett az élvezettől. Látta hogy Nikolett tehetetlen rongybabaként ül a fia hímvesszőjén, miközben Shaen a hegyes keblét markolja. Azután az anyák és fiúk lassú mozgásba kezdtek. Kriszta puncija megrándult a közeledő orgazmustól és úgy érezte hogy a fia még nagyobbra duzzad benne és a méhszáját ostromolja. A kéjes érzést még inkább fokozta annak tudata hogy a fia hamarosan belé pumpálja ifjú magját. Amikor elélvezett, felsikoltott. A hüvelyének izmai megfeszültek és szinte fejni kezdték Csaba hímvesszőjét. A fiú felkiáltott és Kriszta punciját forró sperma öntötte el.
Amikor újra képes volt a monitorra fókuszálni, elégedetten elmosolyodott Nikolett és Kismóric láttán. A távoli páros visszamosolygott rá. Nikolett haja nedves volt és teste verejtéktől csillogott. Hozzá hasonlóan még mindig a fia ölében ült. Széttárt puncijából sperma szivárgott.
Nikolett: Nos...Jól esett? smile
Kriszta: Jobb volt mint álmodtam róla. Neked milyen volt?
Nikolett: Jézusom! Ilyet még nem éltem át. És még jobbá tette hogy közben nézhettelek benneteket.
Kriszta: Én is élveztem a látványotokat! Gyönyörűek voltatok! Azt hiszem ennél jobb már nem is lehet.
Nikolett: Talán van még egy dolog ami élvezetesebbé tenne egy ilyen pillanatot.
Kriszta: Mi?
Nikolett: Csak az lehetne még ennél is jobb, ha együtt csinálnánk és utána kinyalnánk egymás puncijából a fiaink nedveit.
Csaba felnyögött Nikolett szavait olvasva és Kriszta érezte hogy a hímvesszője merevedni kezd benne. A nő Nikolett-ra nézett, aki hátradőlt Kismóric-nek, széthúzta a szeméremajkait, két ujjával kikanalazott egy kicsit a fia spermájából, majd buja mosollyal lenyalta az ujjait. Kriszta felsóhajtott és gyorsan gépelni kezdett.
Kriszta: A játék még nem ért véget,hiszen döntetlenre áll. Az új kihívásom az, hogy te és Kismóric gyertek el hozzánk és tegyük meg amit javasoltál.
Nikolett elmosolyodott, majd mondott valamit a fiának, aki mohón bólintott.
Nikolett: Mikor?
#790   2019. 08. 22. csütörtök 19:56
vukk101 vukk101
Nikolett: Már azt hittem sohasem kéred ezt!
Nikolett elfordult a billentyűzettől és a kezébe vette a fia hímvesszőjét. A nyelve hegyével kinyalta az előváladékot a nyílásából, majd az egészet a szájába vette és szenvedélyes szopásba kezdett. Kismóric felkapta a webkamerát és felemelve lefelé fordította, így Kriszta és Csaba sz ő szemszögéből láthatta az eseményeket. Nikolett teljesen elvesztette az időérzékét.
Kriszta: Fél percet mondtam te ribi! nyes
Kismóric elnevette magát amikor elolvasta az üzenetet. Visszatette a kamerát a helyére és lassan eltolta magától az anyját. Nikolett boldogtalan arccal fordult vissza a gépéhez.
Nikolett: Fogalmad sincs milyen nehéz abbahagyni! Csaba! Térdelj anyukád combjai közé, húzd le a bugyiját és nyald fél percig!
Csaba arca tűzpiros volt, de eszébe sem volt ellenkezni. A nyelve olyan gyakorlottan mozgott hogy Kriszta biztosra vette hogy nem először csinál ilyet. A nő nyögött és csípőjét mozgatta miközben a fiú hajába markolt és magához szorította. Ugyanúgy elvesztette az időérzékét mint Nikolett.
Nikolett: Fél perc! Emlékszel? Engedd el a fejét ribi! smile
Kriszta frusztráltan felsóhajtott. Nagy volt a kísértés hogy ne engedje Csaba-nak hogy abbahagyja. Már érezte a kezdődő orgazmust.
Kriszta: Majdnem elélveztem! Isteni a nyelve! Jöjjön a döntő feladat! Kismóric, Csaba! A kihívásom az, hogy engedjétek anyáitokat hogy a hímtagotokon lovagoljanak amíg meg nem töltitek őket a magotokkal!
Nikolett: Legfőbb ideje volt! Már majdnem megőrülök itt!
Kriszta felállt, Csaba pedig hitetlenkedő arckifejezéssel leült a székre. Az anyja előrehajolt és megcsókolta. Egy kicsit masszírozta a péniszét és megnyugtatóan azt mondta neki:
-Így van.. Meg fogsz dugni! Csináld jól édesem!
Ezzel a kamera felé fordult és remélte hogy higgadtabbnak látszik mint ahogy érzi magát. A fantáziálás a végéhez közeledett. Nikolett-val kettesben minden konvencionális normán túl tolták a fiaikkal való kapcsolatot és most készen álltak a tiltott vonal átlépésére. Nem érzett megbánást csak olyan várakozást, amit talán egy izgatott szűzlány érezhet a nászéjszakáján. Nikolett és Kismóric hozzájuk hasonló pózba helyezkedett. Kriszta látta a barátnője szétnyíló szeméremajkait, a saját combjai közt pedig érezte a fia péniszének hegyét. Nikolett-val bólintottak egymásnak és mintha olvasták volna egymás gondolatait, némán számolni kezdtek: Egy...kettő..három! A háromra mindketten leereszkedtek a fiuk merev hímvesszőjére. Nikolett szeme tágra nyílt, Kriszta pedig hangosan felnyögött. Mindkét fiú méretes volt és a nőknek az izgalmuk és nedvesedésük ellenére lassan kellett leereszkedniük. Kriszta alig tudta feldolgozni azt, hogy a fia húsa visszatér a születése helyére. A bűnös élvezet szinte elviselhetetlen volt. Az idő lelassult számára. Tudta hogy mély hangon nyög miközben Nikolett reakcióját bámulja Kismóric merev hímvesszőjének behatolására. A barátnője teste megvonaglott a kéjtől. A szeméremajka Csaba szőrzetének nyomódott. A fia teljesen benne volt.
#789   2019. 08. 22. csütörtök 19:55
vukk101 vukk101
Csaba már hajolt is előre a csókra, Kriszta szája pedig nyitva várta. Ugyanekkor a nő érezte hogy a fiú felhúzza a topját és megragadja a kebleit. Felnyögött. Az időt megint rövidnek érezte.
Kriszta: Ez csodás volt! Kismóric! Szeretném ha Nikolett bugyijába nyúlnál és beszámolnál arról amit találsz!
Nikolett szeme nagyra nyílt, de megemelkedett a székében és kicsit előre csúszott, hogy Kismóric-nek jobb hozzáférést, Kriszta-nek és Csaba-nak pedig jobb rálátást biztosítson. Nikolett megrándult mintha áramütés érte volna, amikor Kismóric keze eltűnt a bugyijában. Az alsónemű szövetének mozgás jelezte az ujjak felfedező tevékenységét. Kismóric a kamerába vigyorgott és szabad kezével írni kezdett:
Forró és nedves. Tudtad hogy borotválja?
Amikor Kismóric keze kicsúszott, Nikolett láthatóan tiltakozva előrelökte a csípőjét. A fia két ujját a kamera elé tartotta. Kriszta és Csaba látta rajta a nedves csillogást. Kismóric kacsintott és nyalni kezdte az ujjait, mintha fagyi lett volna.
Nikolett: Csaba! Tedd meg ugyanezt édesanyáddal!
Kriszta Nikolett-hoz hasonlóan megemelte magát és lábait a széke karfájára tette. Ohhhh.. -nyögte amikor a fia keze a puncijára csúszott. Csaba ujjai végigcirógatták a rövidre nyírt szőrzetet, majd becsúsztak a nedves nyílásba. Kriszta kéjesen nyöszörgött. Kezdett felemelkedni a székből, de Csaba a másik kezével gyengéden visszanyomta. Amikor Csaba előhúzta az ujjait, vastagon állt rajtuk Kriszta nedve. Kismóric-hez hasonlóan lenyalta az ujját, majd megírta beszámolóját:
Forró mint egy gejzír! Még a rövid szőrzete is benedvesedett.
Kriszta mellbimbói olyan duzzadtak voltak hogy szinte fájtak.
Kriszta: Most te jössz anyuka! Azt szeretném, ha elővennéd és simogatnád a fiad hímvesszőjét!
Nikolett elmosolyodott és előhalászta a merev hímtagot. Lassan és büszkén masszírozni kezdte a fia péniszét. Kriszta nyikkanó hangot hallatott amikor látta hogy mekkora. Amikor Nikolett vonakodva elengedte a férfiasságot, az keményen csapódott Kismóric hasához.
Nikolett: Kriszta! Azt szeretném ha lehúznád Csaba alsónadrágját és egy kicsit puszilgatnád és nyalogatnád a péniszét!
-Megtehetem? -kérdezte Kriszta a fiát.
-Ohh...igen!!! -felelte Csaba és már le is tolta az alsónadrágját.
Kriszta a kezébe vette a hímtagot és puncija már bizsergett is várva a majdani behatolást. A duzzanatból sejtette hogy Csaba sem kicsi, de most meg is győződhetett róla. Talán kicsit rövidebb volt a pénisze mint Kismóric-é, de vaskosabb volt. Néhányszor megpuszilta és végignyalta.
Kriszta: Nikolett! Fél perc szopás!
#788   2019. 08. 22. csütörtök 19:55
vukk101 vukk101
Kriszta: Oké! Nem könnyű? Úgy tűnik Kismóric egy kicsit túl van öltözve. Nikolett! Vedd le a nadrágját!
Nikolett ördögi mosollyal megfordult és gombolni kezdte Kismóric farmerét. Mohón lerángatta a nadrágot a fiúról és felfedte annak boxeralsóját a sátorral az elején.
Nikolett: Tetszik ez a játék! Én jövök! Csaba! Szeretném ha megcsókolnád anyukádat! Nem nyelves csók? Fél percig!
Kriszta felnézett és látta hogy Csaba kérdően néz le rá. Elmosolyodott és bólintott. Megfogta a fia kezét és megszorította. Az a bátorítást érezve előrehajolt és ajkát az anyja ajakira nyomta. Kriszta elig bírta megállni hogy engedve az édes nyomásnak, szétnyissa a száját. Úgy érezte hogy a fiú túl hamar húzódik vissza. Szíve szerint még folytatta volna.
Kriszta: Ez isteni volt! Maradjunk ennél, csak legyen vadabb! Kismóric! Harminc másodperc nyelves csók az édesanyáddal!
Kismóric nem vesztegette az időt. Előrehajolt és szája az anyjáéra tapadt. Csaba és Kriszta lenyűgözve nézte a szenvedélyes csókot. Nikolett felemelte a karját és átkarolta a fiát. A nyelvük vad táncot járt. Amikor Kismóric elhúzódott, Nikolett egy utolsó, szerelmes nyalást adott ajkainak, majd írni kezdett.
Nikolett: Te ördögi ribanc! Nem is tudod milyen jó volt! Kriszta! Állj fel és hajolj előre! Csaba! Szeretném ha anyukád popsiját simogatnád fél percig!
Kriszta levegő után kapott amikor rájött hogy közelednek a ponthoz ahonnan nincs visszatérés. Felállt, megfordult és a székre támaszkodva előrehajolt. A válla fölött a fiára nézett. Csaba-on látszott hogy szeretné megtenni, de nem biztos abban hogy nem kap miatta büntetést.
-Csinálhatod. -mondta neki Kriszta.
Csaba a tenyerével lassan és gyengéden simogatni kezdte. A vágaton végigsimító ujjaitól Kriszta remegni kezdett.
-Olyan sima? -sóhajtotta a fiú, Kriszta pedig átkozódott magában amikor letelt az idő.
Kriszta: Teljesen kimelegedtem! Kismóric! Szeretném ha a kezed anyukád felsője alá csúsztatnád és fél percig simogatnád a melleit!
Kismóric olyan kábult tekintettel nézett, amivel csak az tud, akinek felajánlották egy régi álma megvalósulását. A kezét újra Nikolett vállára tette, aki puszit nyomott rá. Kismóric keze lassan a top alá csúszott és megfogta az anyja kebleit. Nikolett csukott szemmel és az ajkába harapva élvezte a merev mellbimbóit simogató tenyeret. Valószínűleg nem is volt tudatában hogy mit csinál, amikor a cirógatás közben lejjebb rángatta a top-ját és felfedte a gyönyörű kebleit.
-Gyönyörű! -zihálta Kriszta.
-A tieid sokkal szebbek! -mondta Csaba hozzá hasonló csodálattal a hangjában.
Nikolett: Ideje piszkosabbnak lenni! Csaba! Azt szeretném, ha anyukád melleit simogatnád és közben nyelves csókot váltanál vele. Fél perc!
#787   2019. 08. 22. csütörtök 19:54
vukk101 vukk101
Kriszta: Odalent TV-t néz és várja a beígért jóéjt puszit. Mondhatom a tervem?
Nikolett élénken bólogatott, Kriszta pedig gyorsan megírta a részleteket és élvezte a barátnője arcán elterülő mosoly látványát.
Kriszta: Szerinted működni fog?
Nikolett: Semmi kétség. A fiúk imádni fogják. Hívhatom Kismóric-t?
Kriszta: Igen. Én hívom Csaba-t. Kezdődjék a játék!
Kriszta megfordult a székével és elkiáltotta magát:
-Csaba! Feljönnél pár percre?
Lábdobogás hallatszott a lépcsőn és Csaba már ott is volt.
-Valami baj van? -kérdezte.
-A segítségedre lenne szükségem, de előbb hadd mutassam be Nikolett-t.
Csaba közelebb hajolt a monitorhoz és elismerő pillantással végignézte a másik vonzó anyát. Nikolett intett neki, ő pedig visszaintett. Pár pillanattal később egy jóképű fiú jelent meg Nikolett mellett. Kriszta a látványában gyönyörködött, amíg Nikolett beszélt hozzá. Ő is barátian intett Kriszta-nek és udvariasan biccentett Csaba-nak.
-Ő Kismóric, Nikolett fia. -tájékoztatta Kriszta Csaba-t.
Nikolett a billentyűzetére mutatott.
Nikolett: Azt hiszem mi készen állunk. Szeretnéd te elmondani a részleteket?
Kriszta: Igen. Kismóric! Anyukád és én az elmúlt hónapokban igen jó barátnők lettünk. Mindent megosztunk vagy megbeszélünk egymás közt. Gondolom te és az én fiam is észrevettétek hogy mostanában megváltozott kicsit a viselkedésünk..és az öltözködésünk is. Így van?
Kriszta érezte hogy Csaba megfeszül mellette. Kismóric láthatóan elvörösödött. Egy pillantást vetett lefelé Nikolett szinte félmeztelen testére, majd Kriszta-re nézett és bólintott.
Kriszta: Anyukád és én arra jutottunk hogy meglehetősen romlott anyák vagyunk és élvezzük a dolgot! A jelekből ítélve pedig a fiainknak is teszenek a romlott anyáik.
-Uhh...nagyon? -hallotta Kriszta Csaba suttogását.
Nikolett a fia reakciója miatt aggódva nézett fel Kismóric-re, de elmosolyodott amikor az kinyúlt és megszorította a csupasz vállát.
Kriszta: Szeretnénk eldönteni hogy melyikünk a romlottabb és ehhez kell a segítségetek. Egyféle kihívásos játékot fogunk játszani. Néha nektek, fiúknak kell tenni valamit, néha nekünk, az anyáknak. Renden? Az veszít, aki először nem teljesíti a kapott kihívást.
Csaba és Kismóric is úgy nézett ki, mint akit egy láthatatlan baseball ütővel fejbevágtak, de Kriszta látta Kismóric nadrágjának kiemelkedését és egy oldalpillantással meggyőződött róla hogy Csaba is készen áll.
Kriszta: Mindenki készen áll? Ki kezdjen?
Nikolett: Ez a te játékod. Szerintem te.
#786   2019. 08. 22. csütörtök 19:51
vukk101 vukk101
Kriszta: Valami szórakoztató és mocskos, de még át kell gondolnom egy kicsit. Holnap mindent elmondok!
Még beszélgettek egy kicsit, de Kriszta ellenállt Nikolett tervét illető érdeklődésnek. Az eddigre szokásossá vált Szeretlek!-kel búcsúztak és megpróbáltak aludni.
Kriszta sokat gondolkodott a másnap esti viseletén, végül egy vállpántos top és tangabugyi mellett döntött. A melltartót mellőzte. A tükörben megnézte magát és elégedett volt. A top anyaga olyan vékony volt, hogy kivehetők voltak a mellbimbói udvarának kis kiemelkedései. A hazatérő fiát a kanapén összekucorodva és TV-t nézve fogadta. Csaba lezuhanyozott és egy pólóban és bermuda nadrágban csatlakozott hozzá. A fiú a kanapé túlvégére ült, hogy a legjobb rálátása legyen Kriszta testére. Egy darabig általánosságokról beszélgettek. Munka, iskola, sport. Kriszta puncija egész idő alatt nedvesedett és bizsergett. Egy gyors lefelé pillantás azt is elárulta neki, hogy mellbimbói mindent megtesznek azért hogy átszúrják top-ja szövetét. Csaba shortján határozott sátor képződött. Amikor eljött az idő Kriszta felállt és kinyújtózott. A kezét magasra emelte, hogy keblei alsó része kivillanjon a top alól. Tudta hogy bugyija láthatóan nedves.
-Azt hiszem csevegek még egy kicsit a barátnőmmel, Nikolett-val mielőtt lefekszem. -mondta.
-Rendben! Én még egy darabig TV-zek.-felelte Csaba.
Komoly csalódottság volt a hangjában. Valószínűleg egy kis show-nál többre számított. Kriszta odahajolt és puszit nyomott az arcára, amjd azt mondta:
-Mielőtt ágyba bújok még lejövök egy jóéjt puszira. Szeretlek Csaba! A legjobb fiú vagy akit egy anya csak kaphat.
Miközben felment a lépcsőn, a fia pillantását olyannak érezte a popsiján, mintha annak kezei lettek volna. Az emeletre érve annyira remegett a keze, hogy kétszer is elütötte a bejelentkezési jelszavát. Nikolett gyönyörű és ideges volt. Egy szűk topot viselt, ami keblei felső részét szabadon hagyta és egy Kriszta-éhez hasonló bugyit. Még az elején levő nedves folt is hasonló volt.
Nikolett: Tényleg megtesszük, ugye? Szeretkezünk velük.
Kriszta: Méghozzá egyszerre. Kismóric hol van?
Nikolett: A szobájában tanul. Nem sikerült jól az egyik tesztje és úgy tettem mintha megharagudtam volna rá. Csaba-nal mi a helyzet?
#785   2019. 08. 22. csütörtök 19:51
vukk101 vukk101
Kriszta: Ilyen élményben még sohasem volt részem!
Nikolett: Nekem sem. Nem tudom meddig bírják a fiúk és azt is be kell vallanom hogy olyasmit érzek irántad amit korábban nem.
A barátnője szavaitól Kriszta szívverése felgyorsult.
Kriszta: Megértelek...én is hasonlóan érzek irántad. Valami őrült és vad dolgot kezdtünk. Gondolog elég erősek vagyunk ahhoz hogy abbahagyjuk?
Nikolett: Nem hiszem hogy van rá esélyünk. Én képtelen vagyok abbahagyni. Te?
Kriszta: Én sem. Nem tudom meddig bírom még? Állandóan a Csaba-nal való szeretkezésre gondolok. Még álmomban is!
Nikolett: Tudom...minden nap arra gondolok hogy ennyi...vagy én mászok Kismóric ölébe, vagy ő kap el és dug meg, amikor bolondozok vele.
Kriszta: Igen! Amikor Csaba rám néz néha azt látom a tekintetében hogy őrült szeretkezés közben gondol el bennünket.
Nikolett: Emlékszel arra, amikor megkérdezted hogy ha esély lenne rá, akkor ágyba bújnék-e a fiammal?
Kriszta: És te is ezt kérdezted...emlékszem.
Nikolett: Azt hiszem megteremtettük a magunk esélyét. Nem fordulhatunk vissza.
Egy darabig egymásra bámultak és nem mozdultak, csak egymás arckifejezését tanulmányozták. A távolság ellenére is érezték a másikban tomboló vágyat. Végül Kriszta írni kezdett.
Kriszta: Le fogunk feküdni a fiainkkal, ugye?
Nikolett: Igen. Szeretkezni fogunk velük.
Újabb szünet következett, azután Kriszta elmosolyodott. Nikolett megnyalta az ajkát és visszamosolygott rá.
Nikolett: Azt hiszem ennél romlottabb anyák nem is lehetünk.
Kriszta: Nem bizony. A kérdés csak az, hogyan csináljuk.
Nikolett: Nem tudom. Gondolom ha most felállunk, a szobájukba megyünk, föléjük mászunk és péniszükre engedjük magunkat, nem tiltakoznának. nyes
Kriszta: Igen...ezt megtehetnénk? Talán őrült vagyok, de szeretném veled megosztani ezt a pillanatot.
Nikolett: Mmmmm...jól hangzik. De hogyan?
Kriszta: Van egy ötletem, de még gondolkodnom kell rajta egy kicsit. Holnap péntek. Otthon tudnád tartani este Kismóric-t?
Nikolett: LOL! Alig tudom kirakni a házból. Attól fél hogy elszalasztja anyukája valamilyen izgató tevékenységét.
Kriszta: Rendben! Akkor intézzük úgy, hogy mindkét fiú holnap este itthon legyen...kellően felizgulva. Nyolckor találkozzunk!
Nikolett: Részemről mehet, de mi jár a fejedben?
#784   2019. 08. 22. csütörtök 19:48
vukk101 vukk101
Nikolett: Ki beszél? Nem tudom Csaba hogyan tudja távol tartani a kezeit azoktól a formás keblektől!
Kriszta impulzívan felhúzta a pólóját és megvillantotta a kebleit Nikolett-nak. Ő elnevette magát és válaszként megmutatta saját hegyes melleit. Újra csókot dobtak egymásnak.
Nikolett: Na tessék! Úgy viselkedünk mint két szerelmes lány, és nem úgy mint két romlott anyuka. smile
Kriszta: Nem lehetünk mindkettő egyszerre?
A megjegyzés új utat nyitott a beszélgetésükben. Kiderült hogy ugyan a valóságban még nem voltak nővel, de néha megfordult a fejükben. Elvörösödve azt is beismerték, hogy előfordult hogy a másikra gondolva maszturbáltak. Ezután megvitatták a fiaikkal történt legutóbbi eseményeket. Nikolett beszámolóját hallgatva Kriszta ösztönösen hátradőlt a székében és keze megindult a bugyija felé. Azután visszarándult, amikor rájött hogy most a barátnője is látja.
Nikolett: Miattam ne zavartasd magad! Tudjuk hogy a beszélgetéseink közben eddig is csináltuk. Nem zavar ha simogatod magad, he téged sem zavar a saját ujjazásom.
Nikolett ezután hátrább húzódott és feltette az asztalára a karcsú lábát. Az ágyéka tisztán látszott a képernyőn. Elvigyorodott és szégyentelenül becsúsztatta a kezét a csipkebugyijába. Kényeztette magát miközben Kriszta beszámolt a legutóbbi akciójáról.
Kriszta: Ez tetszeni fog! Tegnap zuhanyzás után egy vékony köpenyt vettem és alig kötöttem össze. Reméltem hogy véletlenül szétnyílik amikor találkozok Csaba-nal, de nem volt az emeleten. A földszinten találtam rá ahogy egy régi western-t nézett. Én is leültem nézni és feltettem a lábam egy puffra. Nem sok időbe telt Csaba oldalpillantásokba kezdjen. Kicsit babráltam a köpenyemmel hogy láthassa a melleimet?.és csak később villant be, hogy abból a szögből tökéletesen láthatta a puncimat!
Nikolett: LOL...tényleg tetszik!
Kriszta: Az egyik mellem szinte teljesen kint volt, mire rájöttem hogy a puncimat nézi. Benedvesedtem. Tudtam hogy a szeméremajkaim szétnyílnak és látja a hüvelyem rózsaszín belsejét. Vagy 20 percig úgy tettem mintha belemerültem volna a film nézésébe. Annyira izgató volt!
Nikolett vadul vonaglott. Egyik kezével a bugyijában ügyködött, a másikkal a mellét simogatta. Valamikor Kriszta írása közben megszabadult a pólójától. Amikor észrevette hogy Kriszta nézi, elengedte a keblét és írni kezdett:
Nikolett: Mi lett a vége? Részleteket akarok kislány!
Kriszta: Majdnem fél óráig bámult. Már arra gondoltam hogy ott fogok elélvezni anélkül hogy magamhoz érnék, amikor Csaba nem bírta tovább. Azt mondta hogy elálmosodott és elvonult. Olyan merevedése volt hogy majdnem szétszakadt az alsónadrágja. Alighogy becsukódott a szobája ajtaja, már a puncimban is volt az ujjam. A szobámig sem tudtam elmenni.
Mindketten vad önkielégítésbe kezdtek és egymás látványa csak olaj volt a tűzre. Nem volt mikrofonjuk, de az arckifejezéseik mindent elárultak. Az orgazmus után Kriszta tisztára nyalta ujjait és élvezte Nikolett meglepett pillantását, majd azt hogy a barátnője hasonlóan tesz.
#783   2019. 08. 22. csütörtök 19:47
vukk101 vukk101
Nikolett: Tudod hogy igen.
Kriszta: Ha egyszer úgy adódna...lefeküdnél a fiaddal?
Hosszú szünet következett és Kriszta lélegzetvisszafojtva várta barátnője válaszát. Egyrészt maga sem hitte hogy feltette a kérdést, másrészt reménykedett benne hogy talált valakit akivel megoszthatja hirtelen támadt fantáziálását.
Nikolett: Nem tudom. Pusztán a kérdésedtől lüktetni kezdett a puncim? Veled mi a helyzet? Szeretkeznél Csaba-nal?
Kriszta: Én sem tudom. Azt hiszem soha többé nem tudnánk úgy egymásra nézni utána mint korábban. Tudom hogy évek óta fantáziál rólam, de?
Nikolett: Rossz anyák vagyunk?
Kriszta: Nem...a fenébe is! Te és én jó anyák vagyunk. Két nagyszerű fiút neveltünk fel. Csak nők vagyunk a magunk vágyaival és két jóképű ifjú van a közelünkben. Természetes hogy ilyen érzéseink támadnak.
Nikolett: Akkor hogyan tovább?
Kriszta: nyes Fogalmam sincs. Talán fantáziáljunk és maszturbáljunk sokat együtt és tartsuk egymást a józan eszünknél.
Nikolett: smile A fiúkat tovább cukkolhatjuk? A libidómnak jobbat tett mint a három legutóbbi barátom.
Kriszta: Rémes leszek, de nem hiszem hogy abba fogom most hagyni. Jó móka volt és én sem élveztem ekkorákat korábban mint az elmúlt pár napban.
Nikolett: Mmmm? A fiainknak fogalma sincs milyen szerencsések hogy ilyen szégyentelen szüleik vannak. smile
Így kezdődött. Esténként megbeszélték az újabb fantáziálásaikat, legyenek azok akár jók, akár rosszak, de egyikük sem volt hajlandó (vagy képes) abbahagyni a játékot a fiával. Kipróbálták egymás erkölcstelen ötleteit és utána megvitatták hogy mennyire váltak be. Idővel kíváncsiak lettek egymásra is. A fiaikkal webkamerát illeszttettek a gépeikhez és szorongva bejelentkeztek.
Nikolett gyönyörű volt és egyáltalán nem olyan mint amire Kriszta számított. A nő fejében egy tipikus kaliforniai szőkített hajú nagymellű cicababa járt, de egy kedves, korabeli nőt látott. Nikolett karcsú volt és barna haját rövidre vágva viselte. A nőn láthatóan nem volt melltartó és az ujjatlan blúzában Kriszta nagyjából grapefruit méretű kebleket vett ki. Nikolett rámosolygott és írni kezdett.
Nikolett: OMG Kriszta! Nagyon csinos vagy!
Kriszta: Te is gyönyörű vagy!
Nikolett: Attól féltem hogy egy kövér ötvenes pasi jelenik meg koszos trikóban és alsónadrágban. smile
Kriszta: Én éreztem hogy te tényleg nő vagy, csak nem gondoltam hogy ilyen szép!
Kriszta a kamerán át csókot dobott barátnőjének, aki ezt viszonozta.
 
... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!