Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#842   2020. 02. 18. kedd 07:46
vukk101 vukk101
Lassan eljutott a tudatomba, hogy ezek szerint szimpatikus lehetek neki, nem csak Ő tetszik nekem. Zavartan botorkáltam a helyemre, majd miután leültem, rásandítottam Rékára, aki a fürtjei alól mélyen a szemembe nézett és rám mosolygott. Ettől a perctől fogva tudtam, hogy valami nagyon jó dolog fog történni velem, illetve, hogy olyasmi van kialakulóban, ami nem mindennapi élményeket, élvezetet rejt magában. De a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna arra, ami valójában lett belőle. Hiába, az élet a legnagyobb rendező, az emberi képzeletet is messze meghaladja, hogy mit is produkálhat a sors. Na, de ne haladjunk ennyire előre. Ott tartottam, hogy visszaültem a helyemre Réka pedig igéző tekintetével és varázslatos mosolyával erősítette meg lelkemben és kételkedő elmémben, hogy az előző érintés nem csak a képzeletem szüleménye volt. Mindezek tetejébe Réka olyat tett, amitől a lélegzetem ismét elakadt.
Nyár lévén egy combközépig érő vékony, egyszerű, de annál csinosabb vászonszoknyában volt és egy apró topban, ami alatt szépen kirajzolódott csipkés melltartójának formája. Még az iménti érintés varázsa alatt voltam, miközben csodáltam szépségét azt láttam, hogy az eddig szorosan összezárt combjai lassan szétnyílnak annyira, hogy a félig felcsúszott szoknya alatt látni engedte a szatén tangát, amit viselt. Szemeim elkerekedtek és egész biztosan elsápadtam, de mit az egér, aki a kígyóval szemben tehetetlenül várja a végét, én is teljesen elbűvölve, le nem tudtam venni a szemem arról a pici, de annál szebb háromszögről, amit a tanga rajzolt ki. Aztán hirtelen átvillant az agyamon, hogy talán más is megláthatta ezt a csodát amit nekem kínáltak fel vizuálisan. Ezért kissé idegesen felkaptam a fejem és gyorsan körbepillantottam, hogy más is látta esetleg azt, amit én. Mondanom sem kell, hogy nem, hiszen mindenki a dolgával volt elfoglalva, illetve Réka és az én asztalom elhelyezkedése az irodán belül olyan volt, hogy senki más nem láthatta, csak én. Gondolom Réka ezt cselekedete előtt már felmérhette, mert mire visszapillantottam rá, illetve a szatén tangájára, addigra keze már elindult lefelé, úgy hogy közben a szeme sem rebbent, csak mosolygott rám. Én pedig tátott szájjal néztem a nem mindennapi műsort. Keze elérte a tangát és lassan, nagyon lassan simogatni kezdte magát, egyenlőre csak a bugyija anyagán keresztül. Meredten néztem rá, ő pedig csak ingerelte saját magát, egyre jobban belemelegedve. Ekkor kezdtem érezni, hogy a farmerom kezd szűk lenni, mert a farkam egyre keményebb lett. Réka szabad kezével az előtte lévő billentyűzeten kezdett el „pötyögni”, azt gondoltam, hogy csak alibiből, hogy fel ne tűnjön másnak, hogy nem dogozik a gépén.
#841   2020. 02. 18. kedd 07:45
vukk101 vukk101
Rékának megadatott a lehetőség, hogy szakot válasszon, mert időközben volt egy kis átcsoportosítás. Mikor a főnök megkérdezte, hogy melyik szakot választja, Ő szinte azonnal rávágta a választ, hogy az én szakomban akar járni, miközben mélyen a szemembe nézett, nekem meg a lélegzetem is elakadt attól a tekintettől. Így történt, hogy már másnaptól az én szakomban dolgozott és a szomszéd íróasztalnál kapott helyet. Ennek köszönhetően, hogy nekem oldalt és szemben ült, minden feltűnés nélkül csodálhattam szépségét, akár egész nap. Természetesen megragadtam minden lehetőséget, hogy beszélgethessek, foglalkozhassak vele. Persze, ez azért sem volt nehéz dolog, mert én voltam a „mentora” és még az oltalmazó szárnyaim alá tartozott. A munkán kívül együtt jártunk ebédelni, kávézni. Rengeteget mesélt magáról, cseppet sem volt zárkózott, én pedig rettenetesen élveztem a társaságát.
A munkaidő nagy része úgy telt, hogy közben beszélgettünk, főként munkával kapcsolatos dolgokról, de gyakran minden másról is. Réka, ha valamit nem értett (vagy csak úgy tett), megkért, hogy lépjek oda hozzá és mutassam meg, hogy mit is kellene tennie. Én pedig minden alkalommal szinte repülve tettem eleget kérésének. Válla fölött áthajolva magyaráztam az éppen felmerült aktuális problémát. Persze, igyekeztem minél jobban közel kerülni hozzá, hogy egy-egy ilyen alkalomkor, szinte már összesimult a testünk. Rékát közeledésem egy cseppet sem zavarta, sőt úgy vettem észre, hogy Ő is próbál mindig a legközelebb helyezkedni hozzám. Így történt az is, hogy mikor szinte a vállára borulva magyaráztam egy apró kis hibát, alig láthatóan és lassan leengedte a jobb (hozzám közelebb eső) kezét és az asztal takarását kihasználva, gyengéden megsimogatta a vádlimat. Nekem azonnal megremegett a lábam és hirtelen dadogni kezdtem zavaromban. Minden korábbi közeledéseink és testbeszédünk ellenére ez volt az első konkrét dolog, hogy szándékosan megérintettük egymást, helyesebben Ő érintett, simogatott meg engem. Ez a tudat, hogy ezt tette, szinte letaglózott, alig tudtam felfogni, hogy mi is történt.
#840   2020. 02. 18. kedd 07:44
vukk101 vukk101
Munkahelyi önkielégítés


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel. Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti. Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült tagja lettem a mi kis csapatunknak. Aztán egy pár hónap elteltével az egyik kolléganő elment szülni és jött helyette más. Egy fiatal, 25 év körüli, nagyon csinos, ámbár szerény tünemény. Magas kb. 175cm, lapocka alá érő hosszú göndör fürtök, kék szem, hihetetlenül karcsú derék és szép nagy kerek feszes mellek. Ez mellé még olyan arányos formás lábak, amelyektől nagyszerűbbet még nem láttam. Valamint ezekhez a lábakhoz tartozik a világ legpompásabb feneke! A nő nem csak szép, de nagyon intelligens és okos is egyben. Olyan varázslatos a megjelenése, hogy nem lehet nem észrevenni.
Végtelen nagy szerencsémre, a főnök mellém osztotta be, hogy betanítsam a főbb dolgokba, majd később részletekbe menően is segítsek neki, hogy minél hamarabb önállóan is tudjon dolgozni.
Ez a cég ahol dolgozunk, egy nagy multi, ahol a logisztikai feladatok egy bizonyos részét fedi le a mi csapatunk. Réka nagyon tehetségesnek mutatkozott, így igazán nem volt nehéz megtanulnia a könyvelés speciálisan ide vonatkozó részleteit. Gyorsan betanult, így hamar elérkezett a pillanat, mikor is már önállóan dolgozhatott. A cég széleskörű tevékenysége és a rengeteg munka miatt 2 műszakban járunk dolgozni, a klasszikus munkaidő-beosztással: 6,00-14,00 illetve 14,00-

22,00-ig.
#839   2019. 11. 27. szerda 17:17
vukk101 vukk101
Nagyon benne volt a témában, erősen húzott magához és erőteljesen döfködte belém a kemény dákóját, ameddig csak bírta. Később kérte, menjek felülre. Kiszállt belőlem és mellém feküdt. Akkor láttam teljes hosszában a faszát. Fölé térdeltem és beleültem. Lovaglás közben szerette kényeztetni a melleimet. Közben kopogtak az ajtón, de mondta ne törődjek vele, az illető tud várni. Ne hagyjuk abba. Zoli már teljesen kész volt, a fenekemet fogva húzogatott magára. Éreztem, nincs sok hátra neki. Egyszer csak tövig magára húzott és megfeszült a farka és rögtön éreztem, hogy több hullámban lüktetve elönt a melegség ott belül. Teste is rángatózott és jó nagyokat nyögött. Ebben a pillanatban én is elélveztem. Még egy ideig rajta maradtam. Kifújtuk magunkat, majd leszálltam róla. Ondójának nagy része azonnal kifolyt belőlem a hasára. Zoli ment ajtót nyitni. Én betakaróztam, ne lásson meztelenül a vendég, ha esetleg bejönne a szobába. Hát Zoli bekísérte a barátját és bemutatta. Ő biztosította a helyet nekünk, erre a kellemes szórakozásra. Magunkra hagyott Balázzsal, aki rögtön letolta a nadrágját. Már leesett, mire megy ki a játék. Ezt nevezem lényegretörésnek. Ott volt előttem 2 méterre álló fasszal. Ledobta a pólóját is. Végig mértem és arra jutottam, hogy jó pasi. Átlagos testalkattal, szexi felsőtesttel. Na és az a keményen álló fasza is ápoltnak tűnt. Rákészült a dologra. Ahogy óvatosan közelített, átfutott az agyamon, hogy számba vegyem neki. Ahogy karnyújtásnyira ért, megfogtam neki és húzogattam rajta a bőrt. Felültem és bekaptam neki. Takaró lehullott a felsőtestemről és megpillanthatta a melleimet. Faszának friss íze és illata volt. Nem régen fürödhetett. Tényleg készült. Imádom az ilyen farkakat, pasikat, akik igényesek és alkalomhoz illőek. Hamar tovább is akart lépni. Lerántotta a takarót és a lábaim közé akart furakodni, de én összezártam. Legyen elég ez is. Éppen az előbb készített ki Zoli és nem is tisztálkodtam még. Nem akartam magamba engedni. Elfogadta és élvezte a szám kényeztetését. Zoli beköszönt, hogy jó szórakozást, engem Balázs majd hazavisz. Elég hamar elélvezett. Hagytam, hogy a számba spricceljen. Elég sok ondója volt, aminek kicsit kesernyés íze volt. Nem izlett, ezért a hasára kiköptem az egész adagot. Utána kifolyattam, töröltem magam és hazahozott. Persze érdeklődött a folytatás felől, mikor szexelünk egy teljeset. Mert tőle aztán sok orgazmusom lenne. Megadta az elérhetőségét, mondtam majd keresem ha szükségem lesz rá.

- Ezt nagyon jól csináltad szívem, büszke vagyok rád.
- Én még azt hittem, hogy megundorodsz tőlem és el is hagysz.
- Dehogy! Édesem így még jobban szeretlek és hatványozottan kívánlak. Kell nekem a kikészített puncid. Most!
- Gyere kincsem, tágítanod nem kell, az biztos.

Valóban nem kellett. Még mindig nedves puncijába rögtön tövig tudtam tolni. Nagyon meleg volt ott mélyen. Imádott nőmnek gyönyörű punciját hamar megajándékoztam egy újabb nagy adag ondómennyiséggel.
#838   2019. 11. 27. szerda 17:17
vukk101 vukk101
A fejlemények hatására újra kőkemény volt a farkam. Kedvesemet ösztönösen húztam magamra. Érezte a számdékomat és kis türelmet kért. Kiment a fürdőbe rendbe szedni magát. Én is megmosakodtam gyorsan és nagy hévvel nekiestem újra. Szex közben meg kellett kérdeznem:

- Tényleg le fogsz feküdni Zolival? Ígérd meg, hogy nem gondolod meg.
- Persze, dugni fogunk, ígérem.
- És ugye nem fogtok gumit használni?
- Én nem engedem használni. Biztos jót élvez majd belém.

Ezek hallatán akkorát élveztem a meleg puncijába, mint még soha. Viki megerősítette, tényleg bevadulok ettől a megcsalásos helyzettől.

Sokat nem kellett várnom a randijukra. A következő szombat délutánra beszélték le. Életem gyöngyszeme nagyon kicsinosította magát. Megfürdött, hajat mosott, puncit borotvált. Szexi ruha, illatfelhő... tényleg ilyen kívánatosan kell szexrandira menni. Drágám érti a dolgát. Engem is így bolondított meg. Zoli érte jött a közeli buszmegállóba és vitte a lakására. Pontosabban a haverja lakására, aki az alibit biztosította neki, mert Zolinak felesége volt és valami ürüggyel el kellett szakadnia otthonról. Viki távollétében nem kötött le semmi. Folyton azon járt az agyam, hogy a szeretett páromat éppen keményen keféli egy idegen pasi és remélem jól tele is élvezi majd a finom punciját.

Drágaságom estére ért haza. Nagyom fel volt dobódva. Elégedettség csak úgy sugárzott az arcáról.

- Látom jól sikerült a randi. Látszik rajtad. Jól megdugott ez a Zoli gyerek?
- Igen, és nem csak ő. Végén betoppant a házigazda is és vele is voltam.
- Rögtön két pasival feküdtél most le? Egymás után vagy egyszerre?
- Utána, Balázs később jött, de őt csak lecumiztam. Vele nem dugtam.
- Hát ez nagyszerű! Gyere az ágyba és mesélj.

Már a hallottak miatt majdnem eldurrant a faszom. Meztelenül lefeküdt mellém és mesélni kezdett. Közben én a kezemmel a punciját izgattam, ami most is nagyon forró volt és elég hamar nedvesedett újra. Tényleg jól megdolgozták.

- Nos, akkor úgy történt, hogy Zoli elvitt kocsival a haverja, Balázs lakására. Menet közben is a szexről beszélgettünk. Megegyeztünk, hogy nem védekezik, én azt már megtettem. Szeret is punciba élvezni, mert a felesége nem enged neki. Nála mindig ki kell szállnia. A lakásban már az ajtó mögött egymásnak estünk. Lassan haladtunk az ágy felé. Jó illata volt és a csókjaival, simogatásaival nagyon felhúzott. Fura, de már akkor nagyon kívántam magamba. Alig vártam, hogy betegye, érezzem magamban az akármekkora kemény farkát. Keménységét éreztem a nadrágján keresztül is. Engem már ruha nélkül döntött az ágyra. Rajta csak a farmer maradt. Lábaim között lehúzta a sliccét és elővette a farkát. Makkjával kicsit izgatta a csiklómat, majd belém hatolt. Eleinte feszített, gondoltam jó vastag van neki. Következő percben már be tudtam fogadni teljesen. Nem tudott mélyre hatolni. Szerencsére nem volt hosszú neki, így hamar el tudtam neki lazulni.
#837   2019. 11. 27. szerda 17:15
vukk101 vukk101
Két hónapja voltunk együtt, mikor már azon törtem az agyam, hogyan vegyem rá, hogy másokkal is keféljen és közben velem maradjon és ne is bántsam meg. Ez a kérdés megoldotta magát azon az estén, amikor későn ért haza. Nem értesített a késés okáról, de nem is féltékenykedtünk egymásra. Majd elmondja, ha hazaér. Én már ágyban tévéztem, mikor megjött. Rögtön látszott, nincs jó kedve. Csak gyors puszit kaptam és el is tűnt a fürdőbe. Kifele már sírva jött és befeküdve mellém elzokogta bánatát.

- Édesem, be kell vallanom valamit. Ma este megcsaltalak...
- Tényleg? És hogyan jött össze?
- A munkahelyemen a mai napra mellém helyeztek egy helyes és rámenős srácot. Egész nap nyomult és a végére már annyira ki akartam én is próbálni, milyen az ágyban. A lakására mentünk és ott megtörtént a dolog.
- Ugyan, ez nem olyan nagy baj - közelebb húzva magamhoz vigasztaltam.
- Sajnálom, nem tudtam ellenállni a lehetőségnek. Te olyan rendes vagy velem, nem akarlak ez miatt elveszíteni. Ígérem, igyekszem megváltozni.
- Védekeztetek amúgy?
- Á, dehogy. Gumiról ő sem akart hallani és örült, hogy kiszállnia sem kell. Bennem ment el.
- Ezért egyáltalán nem kell szomorkodnod. Én így szeretlek, ahogyan vagy...

De még mennyire imádtam ezek után! Nekem ez a hír felért egy minőségi előjátékkal. Ráfeküdve simogattam még és szeretgettem. Farkam akadálytalanul csúszott belé. Puncija még mindig forró volt és nedves. Az imént egy másik faszi töltötte bele az ondóját. A helyzettől 5 perc alatt én is jól teledurrantottam. Meg is lepődött a drágám.

- Hogy-hogy ilyen hamar el tudtál menni?
- Tudod szívem, engem nagyon izgat, hogy ma este mással voltál. Miattam nem kell szomorkodnod a ma esti akciód miatt. Nekem úgy is jó lenne, ha folytatnád ezt, ahogyan kedved tartja.
- Úgy érted, időnként feküdjek le más pasikkal is?
- Igen, úgy. Ha megkívánsz mást és jó alkalom is van hozzá, ne fogd vissza magad. Csináld, ami jólesik.
- Jó, tegyük fel, mostantól másokkal is kefélek és utána hazajövök hozzád, te ugyanúgy szeretni fogsz, hozzám bújni és velem lenni?
- Természetesen. Én örülök neki, ha a szép testedet más is használja és te kiéled a vágyaidat. Miattam ne mondj le semmi élvezetről. Légy mindig önmagad.
- De édes vagy! Ezt egyik pasim sem engedte volna.
- Most van új pasi a közeledben, aki nyomul rád és neked is bejön?
- Ó, máris keféljek valakivel? De huncut!
- Nem erőltetem. Ha van valaki, aki esélyes nálad, rád bízom a döntést.
- Ami azt illeti, többen is vannak. Közűlük talán a gimis osztálytársam, Zoli a legszimpatikusabb. Néha rámír, hogy vagyok, mit csinálok, ő mit csinál és persze sokat dícsér és kétértelmű megjegyzéseket tesz.
- Azért mert biztos szívesen megdugna. Te el tudnál képzelni vele egy numerát?
- Igen, bejön a srác. Lefeküdnék vele, ha úgy adódna.
- Akkor írj neki, hogy beszéljetek személyesen és ott már minden megy magától... az ágyig.
- Jó, mindjárt írok is neki.
#836   2019. 11. 27. szerda 17:14
vukk101 vukk101
Izgat, ha félrelép a párom 1.
Beküldő:Cuckoldmánia

Legújabb barátnőmmel való történetemet mesélem el, melyben olyan izgalmakat, gyönyöröket élek át a mai napig, amikhez nem volt még csak hasonló sem a korábbi kapcsolataimban. Kezdéskor nem gondoltam volna, hogy ilyen szép lánnyal ennyi vágyam teljesül és remélem sokáig eltart ez még.

Nekem mindig is meg volt az a kis pervezióm, hogy az aktuális nőmet mással is keféltessem. Akár külön, akár a szemem láttára. Nagyon izgat a tudat, hogy az általam szeretett nő nedves puncijában valamikor egy másik pasi farka járt. Azonban a partnereim nem szívesen számoltak be az exeikkel való szexkalandjaikról. Hogy mással is lefeküdjenek rajtam kívül, azt végképp nem akarta senki sem. Inkább zokogás lett belőle. Az évek alatt már kezdtem letteni erről, egyre inkább kénytelen voltam tudomásul venni, ez a vágyam beteljesületlen marad.

És egyszer csak a jelenlegi barátnőm személyében tálcán kínálta a sors, hogy ne csak átéljem ezt, de még csak tennem se kelljen érte semmit. Nagyon is hálás vagyok érte a mindenhatónak.

Az ominózus belevaló hölgyet szórakozóhelyen ismertem meg. Már első pillantásra nagyon megtetszett a vékony, rendkívül nőies alkatával és a hátközépig érő hosszú hajával. Vikivel nagyon hamar összemelegedtünk. Már aznap este szerelmeskedtünk egy hatalmasat. Még a gumihasználatot is megtiltotta és a kiszállásnak sem örült. Megfelelően védekezik. Nekem harmincnál több partnert vallott be, akikkel idáig lefeküdt és javarészt védekezés nélkül. Sok volt neki az egyalkalmas is. Szereti kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Volt miből csemegéznie, hiszen rengeteg ajánlatot kap a facebookon, közvetlen környezetéből, munkahelyén is. Én ezt egyáltalán nem bántam. Sőt, nagyon izgatott, hogy ilyen sokan megkefélték és hogy ilyen kelendő az én drágám. Szívesen mesélt nekem a kalandjairól is, részletesen. Egy szavam sem lehetett, úsztam a boldogságban. Kásőbb kiderült, ez még csak a bemelegìtès volt.
#835   2019. 09. 28. szombat 08:34
vukk101 vukk101
- Örömmel. - válaszoltam.

Azzal kicsit fentebb másztam az ágyon. Csilla felhúzta a lábait én pedig betoltam a farkam a pinájába. Annyira ki volt tágulva, hogy eleinte nem sok mindent éreztem benne. A feleségem eközben velem szemben áttette a lábát barátnője felett úgy, hogy Csilla feje pontosan a lábai között volt. Finoman odatolta a pináját barátnője szájához, aki habozás nélkül azonnal nyalni kezdte. Közben a feleségem belém kapaszkodott és szájon csókolt. Bár így egy kicsit nehéz volt mozognom, éreztem, hogy már nem bírom sokáig. Csilla kellőképpen visszaszűkült. Ütemesen tologattam ki-be a farkam. Próbáltam még nem elélvezni. Szerettem volna még egyszer Csilla hangját is hallani, ahogy átéli az orgazmust, de már nagyon nem bírtam. Szerencsére ugyanezt hallottam Csillán is, így egyre erőteljesebben kezdtem kefélni. A végén már olyan keményen basztam, ahogy csak tudtam, aminek hatására ismét nagyot élvezett. Ezzel egy időben belőlem is kirobbant minden. Egy része a pinájába ment, egy része pedig mindenhova. A végét még kézzel a hasára vertem.

- Ez az enyém! - szólalt meg a feleségem, majd előre dőlt és szépen lassan elkezdte eltakarítani a nyomokat. Nem tudtam eldönteni, hogy a sperma ízére vágyik ennyire, vagy a barátnője puncijára. Hosszasan, aprólékosan nyalogatta mindenhol, mígnem eltüntetett mindent. Csilla eközben még mindig a feleségem punciját kényeztette, de elélvezni már nem tudtak többször.

- Boldog Születésnapot Drágám - egyenesedett fel a nejem - Remélem ez egy emlékezetes ajándék volt számodra - mondta kedves mosollyal az arcán.

Már kellően késő volt. Láttam rajtuk, hogy már Ők is nagyon fáradtak.

Gondolkodtam rajta, hogy vajon most közéjük feküdjek, vagy a felségem oldalára, de úgy gondoltam ez az éjszaka után belefér, ha kettőjük közé. Így aludtunk el.

Másnap reggel elég sokáig aludtunk. Már félálomban ébredeztem. Éreztem, hogy iszonyatos áll a farkam. Általában hanyatt fekve szoktam aludni. Aztán a következő pillanatban valami gyengéd érintésre lettem figyelmes, amire már teljesen kinyíltak a szemeim. A feleségemre néztem, de Ő még mindig aludt. Aztán Csillára, aki akkora már párduc módjára összegömbölyödve a farkamat kényeztette. Először csak a kezével kezdete el húzogatni, aztán szépen lassan a szájába vette. Halkan, de nagyon érzékien szopott. A feleségem még mindig aludt. Csilla pedig csak szopott tovább ütemesen. Nem akartam sokáig húzni, mert nem tudtam, hogy mit szólt volna a feleségem ha erre ébred, így kisvártatva az egész anyagomat a szájába lőttem. Most nem mertem hangos lenni. Csilla az utolsó cseppig kiszívott mindent belőle. Amikor végzett, közelebb húzódott hozzám és csak ennyit mondott suttogva:

- Ez az én privát szülinapi ajándékom számodra.
#834   2019. 09. 28. szombat 08:33
vukk101 vukk101
- Ittál valamit? - kérdeztem még mindig elég kábultan.

- Csilla hozott egy üveg Cherryt és az este folyamán megiszogattuk ketten.

Így már kezdtem érteni a történteket.

- Fáradtnak tűnsz, segítek levetkőzni.

Azzal elkezdte kigombolni az ingemet, majd a földre dobta. Utána letérdelt elém és a nadrágom következett. Kifűzte az övemet, kigombolta, lehúzta a sliccemet, majd az alsómmal együtt lehúzta azt is. Egy percen belül ott álltam az előszobában teljesen meztelenül, álló farokkal. Nem is tétlenkedett sokáig, egyből a szájába vette és érzékien szopni kezdte. Hangosan felnyögtem.

-Élvezed? - kérdezte önelégülten. - Folytassunk inkább odabent.

Azzal felállt, megfogta a kezemet és a hálóba vezetett.

A szobában még mindig csak ugyanaz a kis villany világított. Az ágyban Csilla ült, ott ahol az előbb a feleségem. Ugyanabban a pozitúrában. Csak egy vékony takaró volt rajta félig. A mellei teljesen szabadon látszottak, a kezei pedig a takaró alatt a lábai között. Nem tudtam nem észrevenni, hogy mit csinál.

- Csillát már ismered. - fordult hozzám a feleségem, majd ugyanazzal a mozdulattal már mászott is fel az ágyra. Lehúzta Csilláról a takarót és mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna, elkezdte a pináját nyalogatni.

Ismét egy újabb oldaláról ismertem meg. És az igazat megvallva, nagyon tetszett és nagyon izgatott. Ott térdelt négykézláb nekem háttal és érzékien nyalogatta barátnője pináját. A segge hívogatóan meredt felém, de én csak álltam és néztem Őket.

- Nem akarsz megdugni? - kérdezte kisvártatva hátra fordulva.

- Dehogynem! - azzal mögé térdeltem én is az ágyon és betoltam Neki a farkam. Bár Andi segge nekem az etalon, az övével sem tudok betelni. Őt is imádom hátulról baszni. És már annyira lucskos volt. Tocsogott a farkam a pinájában. Ő eközben folyamatosan Csillát nyalta, aki mindezt láthatóan nagyon élvezte. Hangosan nyögött és nagyokat sóhajtott. Bár a feleségem fejétől nem láttam minden részletet tökéletesen, azt azonban ki tudtam venni, hogy a nejem egy idő után abbahagyta a szájjal való kényeztetést és a középső ujját kezdte el ki-be tologatni Csilla pinájában. Aztán kisvártatva már két ujját tologatta benne. Én eközben tovább keféltem hátulról, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, benyálaztam a hüvelykujjamat és benyomtam Neki a seggébe. Nagyot nyögött. Egyszerre keféltem a pináját és ujjaztam a seggét. Úgy tűnt, nagyon élvezi. Ő egyre vadabbul ujjazta Csillát. Már négy ujja volt benne. Csilla egyre hangosabban vette a levegőt. Kezeivel a melleit masszírozta, mígnem hangos nyögések közepette elélvezett a feleségem keze alatt. Közben éreztem, hogy a nejem is közeledik a csúcs felé, így én is begyorsítottam. Vadul kúrtam a pináját, a hüvelykujjammal pedig tovább ujjaztam a seggét. Ő sem bírta sokáig. Az orgazmusát hangos nyögések jelezték.

Ekkor kihúzta a farkamat a puncijából és felém fordult.

- Csillát is szeretnéd megdugni? - kérdezte mosolyogva.

Szerintem mindig is tudta, hogy Csilla bejön nekem.
#833   2019. 09. 28. szombat 08:32
vukk101 vukk101
A feleségem az ágyon feküdt hanyatt, felhúzott lábakkal, miközben nekem háttal, Csilla terpesztett négykézláb a lábai között, és önfeledten nyalogatta a punciját. Hirtelen megint összecsaptak a gondolatok a fejemben. Nem igazán tudtam, hogy mi tévő legyek. Nyissak be és kérjem számon rajtuk a történteket? Vagy csak álljak és nézzem Őket. A gondolatok leuralták a testemet. Azt már régebben is említette a feleségem, hogy Csilla már többször is lefeküdt nőkkel, és a nejemnek is voltak már bizonyos megnyilvánulásai ezen a téren, de ilyen nyíltan és direktben tudomásom szerint még sohasem volt együtt nővel. Éreztem magamban a döbbenetet, de ugyanakkor hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszett, amit látok. Csak néztem Őket. Mi tagadás, gyönyörűek voltak. Lassan kezdtek leülepedni a fejemben a gondolatok és éreztem, hogy a farkam kezd keményedni. Csilla egyre nagyobb élvezettel nyalta a feleségemet, aki minderre egyre erősödő nyögésekkel és sóhajtozásokkal reagált. Láttam rajta, hogy közeledik az orgazmushoz. Csilla tovább nyalta egyre nagyobb intenzitással, és már a középső ujját is bedugta a puncijába, amikor hirtelen hangosan felnyögött, összeszorította a lábait, majd ismét ellazult. Annyira szeretem nézni, ahogy elélvez. Ezután mindketten felültek és szájon csókolták egymást.

Még mindig nem tudtam, hogy mi tévő legyek. Most menjek be? De azzal csak összetörtem volna az egész helyzetnek a hangulatát. Inkább halkan sarkon fordultam és vissza osontam az előszobába. Ott jól hallhatóan elővetem a kulcsomat és felkapcsoltam a villanyt, mint aki épp most ért haza. Lépteket hallottam a hálószoba irányából. Kisvártatva nyílt az előszoba ajtaja és a feleségem lépett ki rajta. Egy szál hálóköntöst viselt, ami nem volt összekötve rajta. Megállt előttem. Csupasz mellei szinte hozzám értek, én pedig éreztem, hogy a farkam már szinte átfúrja a nadrágomat.

- Szia Drágám! - mondta. - Már nagyon vártalak! Úgy hiányoztál!

- Azt gondolom... - mondtam kicsit keserű szájízzel.

- Miért? Nem tetszett, amit láttál?

Hirtelen lesápadtam. Meg sem tudtam szólalni. Tudta, hogy ott vagyok?

- Bíztam benne, hogy még időben hazaérsz! - mondta sokat mondó, hamis mosollyal az arcán.

Tehát az egész direkt volt??? Azt akarta, hogy rajtakapjam Őket? A döbbenetből csak az zökkentett ki, hogy a következő pillanatban szorosan átölelt és szenvedélyesen lesmárolt.

Édeskést ízt éreztem a számban.
#832   2019. 09. 28. szombat 08:31
vukk101 vukk101
Bisex feleség
Beküldő:tenket

A múlt héten munka ügyben Kanadába kellett utaznom. Hétfőn kora reggel indultam és péntek késő éjszakára volt tervezve a vissza érkezés, ami mellesleg pont a születésnapomra esett. Már régebben is volt, hogy hosszabb-rövidebb időre el kellett utaznom. Mivel a feleségem nem szeret ilyenkor egyedül maradni a házunkban, legtöbbször Ő ment át ez időre valamelyik barátnőjéhez, vagy Ő hívott meg valakit, hogy aludjon ott nálunk. Most is így történt. Már jó előre leszervezte, hogy az egyik régi csoporttársa fog átjönni hozzá erre a pár napra. Csillával még az egyetemi évek alatt ismerkedtek meg és azóta is nagyon jó viszonyban vannak. Többször is volt már nálunk, így Őt én is jól ismerem. Csilláról tudni kell, hogy nincs se gyereke, se férje, se barátja, így elég mobilis és gyorsan kapható bármi ilyen felkérésre. Egyébként elég magának való csaj. Szabadon éli az életét, minden kötöttség nélkül. Rendszeresen jár shoppingolni, 2-3 hetente fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, és legalább heti négyszer edzőterembe. Mindezeknek köszönhetően elég jól is néz ki. Alapból kreol bőrű, magas, vékony, most éppen hosszú barna hajú. A melleit pedig két éve megcsináltatta. Na nem mintha alapból kicsik lettek volna Neki, hanem valószínűleg pont azért, saját elmondása szerint, így 40 felé már egy kicsit megereszkedtek.

Szóval én hétfőn reggel elrepültem, Csilla pedig ideiglenesen beköltözött hozzánk. Kint létem alatt minden nap beszéltem a nejemmel. Jól megvoltak. Napközben mindketten mentek dolgozni, délutánonként meg esténként vagy elmentek vásárolni, vagy beültek valahová, vagy otthon foglaltak el magukat.

A kinti megbeszélések elég fárasztóak voltak. Már alig vártam, hogy haza mehessek végre. Így Torontoban már elég korán kint voltam a reptéren. A haza út valahogy mindig sokkal hosszabbnak tűnik, mint odafelé. Pedig egy szavam sem lehet, mert a gép majdnem egy órával előbb szállt le, mint a tervezett, és valami csoda folytán még a csomagokat is nagyon gyorsan kipakolták Ferihegyen. A kocsimat a reptéren hagytam és mivel már így is elég késő volt, forgalom híján gyorsan hazaértem. A feleségem kocsija állt a garázsban, így én az udvaron parkoltam le. Gondoltam, hogy a nejem és Csilla már alszanak, és mivel nem akartam felébreszteni Őket, elég halkan mentem be. Csöndben levetkőztem az előszobában, aztán beléptem a nappaliba, amikor jól hallható nyögésekre és sóhajtozásokra lettem figyelmes. A feleségem hangját hallottam. A hálószobánkból jött. Hirtelen millió gondolat öntötte el a fejemet, de csak kavarogtak és cikáztak, értelme egyiknek sem volt túl sok. Nagyon halkan közelebb lopóztam a szobához. Az ajtaja egy jó résnyire nyitva volt és a kis éjjeli lámpánk fénye szűrődött ki rajta. Mivel én a villanyokat odakint nem kapcsoltam fel, így teljes sötétségben álltam meg az ajtó előtt. Amint benéztem a kavargó gondolatok a fejemben egy pillanat alatt összeálltak.
#831   2019. 09. 23. hétfő 22:43
vukk101 vukk101
Gyorsan végig gondolva a hallottakat egy nagyon merész gondolat kezdett összeállni bennem, amit azonnal fel is vetettem, remélve, hogy igen lesz a válasz.
- Ha már ilyen nyíltam beszélgetünk, mit szólnál hozzá, ha egyszer hármasban megismételnénk ezt a mai napot?
Huncut kis mosollyal az arcán rám nézett, és már nyoma sem volt a korábbi szégyenlős tekintetnek. Egy az életet és a szexet egyaránt élvező asszony nézett vissza rám, és már abban a pillanatban tudtam, hogy mi fog válaszolni.
- Reméltem, hogy ezt fogod kérdezni. Azt hiszem, ha Andi benne lenne, én szívesen kipróbálnám hármasban. Egyébként azt a gyöngyöző sima puncit a mai napig nem igazán tudom elfelejteni. Bevallom álmomban már többször is belekóstoltam. - tette még hozzá most már teljesen fesztelenül.

Majd, hogy egy kis időt nyerjen, ismét az ajkai közé véve a farkamat lendületesen tovább kényeztetett. A kis ügyködésének valamint a felemlegetett témának is köszönhetően a farkam egyre jobban megduzzadt. Ő is észrevette ezt, de a fejével intett, hogy minden rendben. Ez teljesen kikészített, ugyanis az a tudat, hogy a szájába élvezhetek, csak tovább fokozta a hatást. Elemi erővel tört elő belőlem a férfinedv. Szédületes ügyességgel nyelte az újra és újra előtörő spermaáradatot, majd gyorsan a formás mellei közé fogta a farkam, és a következő adag már ott landolt. Soha nem felejtem el azt a kéjtől sugárzó gyönyörű arcot, ahogy élvezettel nézte amint kipumpálódnak az utolsó cseppek is.

Így utólag úgy érzem mindkettőnk részéről egy régi eltitkolt vágy teljesedett ki azon a bizonyos napon, és ami igazán bíztató volt a jövőre nézve, egy remek szerelmi háromszög lehetőségét is előrevetítette.
#830   2019. 09. 23. hétfő 22:42
vukk101 vukk101
Szédítő érzés volt ölelni ezt a törékeny teremtést pláne úgy, hogy végig az izzó puncijával ráfonódva a farkamra csúszkált le-fel rajtam. Hosszan ebben a testhelyzetben élveztük az együttlétet. Igazán kellemes érzés volt, ahogy a formás testét magamhoz szoríthattam, érzéki ajkait, a formás kebleit az ajkammal felváltva birtokolhattam. A légzése egyszer csak felgyorsult egyre gyorsabb ütemre váltott és a karomban a gyönyör kapujába ért. Végig magamhoz szorítva tartottam, miközben a gyönyör hullámi újra és újra átfutottak a testén. Fantasztikus érzés volt a karomba tartani egy igazán érzéki asszony gyönyörű testét, érezni a meleg leheletét a bőrömön. Miután a teste megnyugodott lecsúszott a farkamról és ismét az ajkaival kezdett kényeztetni.
- Nagyon finom íze van így a farkadnak, hogy érzem a saját nedvemet is rajta - mondta egy kis szünetet tartva.
- Ugye szoktál a kis punciddal is játszani? - kérdeztem az előbbi kijelentésére célozva.
- Hát elég sokat vagyok egyedül, és az alkalmi masztik során teljesen rászoktam.
- Más nőét ízlelted már?- kérdeztem gyorsan vissza.
- Nem még soha, de azt hiszem, egyszer szívesen kipróbálnám. majd így folytatta.
- Egyébként magányomban nagyon sok filmet nézek, köztük néha erotikusakat is. Azokban is egyre több ilyen jelenetet látni. Nemrégiben láttam egy filmet, ahol női szemmel nézve is, két igazán szép nő szeretkezett. Teljesen a hatása alá kerültem a látottaknak, és ami igazán meglepett ugyanaz a kellemes bizsergés lett úrrá rajtam, amit akkor tapasztaltam először, amikor megláttalak Andival szeretkezni. majd nem kis meglepetést okozva számomra, igaz már egy kicsit szégyenlősen még hozzátette.
- Emlékszem annyira tetszett akkor, ahogy az ajkaival kényeztetett. Nem tudtam szabadulni a látványtól, végignéztelek benneteket. Egy idő után azonban megdöbbenve vettem észre, hogy már csak az Andi formás testét és - abban az időben igazán szokatlan - elő- elővillanó teljesen sima gyöngyöző punciját lesem. Bevallom az átélt élmények hatására akkor ott nálatok is meg a film alatt is alaposan belekóstoltam az ujjaimon keresztül a saját nedvembe - tette még hozzá láthatóan teljesen elszégyellve magát.
#829   2019. 09. 23. hétfő 22:42
vukk101 vukk101
Ezzel befejezve a társalgást mintegy igazolva az elhangzottakat, az apró nyelvével érzékien körbenyalta a makkomat, majd az ajkai közé véve lágyan kényeztetni kezdett.

Igazán megleptek az előbb elhangzottak. Ez a gyönyörű teremtés annak idején teljesen véletlenül tanúja volt a szeretkezésünknek. Ami végül is nem nagy tragédia, de az azonban már bosszantott egy kicsit, hogy a feleségem ezt már hosszú évek óta tudta és nem szólt nekem. Ezek szerint végig tisztában volt vele, hogy a kis barátnőnk fejében milyen gondolatok kergetik egymást, miközben kedélyesen társalogtunk. Ez igazán jó, így már megértettem, hogy régebben miért mosolyogtak olyan jókat rajtam.

Edina eközben egyre jobban belemelegedve bámulatos ügyességgel kényeztetett tovább az érzéki ajkaival. A hallottak alapján ez már nem is volt csoda, hiszen ezek szerint igen jó tanítómestere volt. Megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy én is hozzáférjek a kis punijához, de ő felemelte a tekintetét és kérőn megjegyezte:
- Hadd, dédelgessem még egy kicsit, elég régóta várok erre.
Ismét az ajkai közé vette a farkamat és most már a torkára is, le-lecsúsztatta. A farkam szinte lüktetett olyan ügyesen űzte a játékát, majd amikor megérezte, hogy nem sok van hátra, abbahagyta.
- Azért annyira nem sietünk! Szeretnélek a punimban is érezni. - szólalt meg a levegőt egyre szaporábban véve.

Odalépett a kanapéhoz és lassan hátradőlt, közben a szép hosszú combjait kéjesen széttárta. Azonnal odahajoltam és ő újra élvezettel fogadta be a nyelvemet, a most már egyre jobban csillogó punijába. Rövidesen mámorosan ittam a bőségesen áradó asszonyi nedveket. Folytatásként a testét végigcsókolva felaraszoltam a formás mellekig, majd apró csókokkal elhalmozva a keményen ágaskodó mellbimbóit, hosszan eljátszadoztam velük. Később megkért, hogy közben had kényeztethessen újra ő is. Hátra döntött az ágyon. Fordított testhelyzetben fölém helyezkedett és a csodás ölét azonnal az arcomra préselve ismét a farkammal kezdett játszani.
- Ó ezt rettenetesen imádom mondta, amikor meglátta a farkam hegyén előbukkanó előnedv cseppeket - nagyon finom íze van, szeretem.- folytatta.

Szép lassan a nyelvével körbekenegette a makkomon az újra és újra kibuggyanó cseppeket, majd az ajkai közé vette és most már egy kicsit vadabb tempóban folytatta. Miután ismét kitombolta magát megfordult és a pompás combjaival átfogva a testemet az ölébe fogadott. A farkamat ő illesztette a teljesen izzó kis katlanjához és én örömmel hatoltam bele. Szép lassan lovagolni kezdett rajtam. Először egyenes testtartásban engedve, hogy csodálhassam a lenyűgözően szép testét, majd előrehajolt és összeölelkezve folytattuk tovább. Majd ő került alulra és a lábaival azonnal átfogta a derekamat, teljesen magára szorítva így a testemet. Később felültünk úgy, hogy végig benne voltam a forrongò hüvelyèben.
#828   2019. 09. 23. hétfő 22:40
vukk101 vukk101
A legtermészetesebb módon egymás után vette fel az újonnan vásárolt ruhadarabjait. A csipkés kis tangák, finom anyagú melltartók mind jól álltak rajta és sajnos, így még jobban megmutatkoztak a gyönyörű vonalai, formás idomai. Egyre kényelmetlenebbül éreztem magam.
- Edina fantasztikusan nézel ki - mondtam egyre jobban kiszáradó torokkal - de azt hiszem ennyi elég is volt a bemutatóból.
- Ahogy elnézlek ezt inkább az eszed diktálja, de a szemeid ellenben teljesen mást sugallnak. - válaszolta egyre közelebb lépve hozzám. Majd amikor odaért lehajolt és érzékien megcsókolt. Ebben a csókban azt hiszem benne volt az elmúlt hosszú évek várakozása. Megfogta a kezeimet és a lágy ívű csípőjére helyezte azokat.
- Igazán segíthetnél megszabadulni ezektől a ruhadaraboktól - súgta érzékien a fülembe, majd újra az ajkaimra tapadt.

Az érzéki ajkaitól szinte megbabonázva a kezeimmel automatikusan egyre lejjebb sodortam a testén a csipkés tangáját, majd a bódítóan kellemes illatú testét lassan közelebb vontam az arcomhoz. Mámorosan lélegeztem be újra és újra a selymes bőre, kellemes illatát. Teljesen elfeledkeztem mindenről, annyira lekötött a szépsége. Apró csókokat hintettem a feszes kis hasára, köldökére majd egyre lejjebb haladva leérkeztem az ölébe. Élvezettel vettem birtokba az izgatóan szép puniját. Az apró csókokkal elhalmozott duzzadt ajkakat kezeimmel lágyan szétvontam és azonnal belekóstoltam ennek az érzéki asszonynak az édes kelyhébe. Rögtön apró sóhajok hagyták el az ajkait, ahogy a nyelvemmel egyre mélyebben hatoltam be az ölébe. Közben megszabadult a melltartójától is és a kezeivel felváltva a fejemet, a melleit kezdte el simogatni. Gyorsan megszabadultam én is az összes ruhadarabomtól. Ő pedig azonnal hátradöntött a tágas bőrfotelban.
- Tudod milyen régóta várok arra, hogy ezt a gyönyörűséget az ajkaim közé vehessem - fogta marokra az átélt élmények következtében ugyancsak keményen ágaskodó farkamat.
- Igaz akkoriban még nem volt ilyen férfiasan rövid fazonra igazítva.- tette még hozzá tündéri mosolyával.
- Mikor láttál te engem meztelenül - kérdeztem meglepve.
- Na nem kell rosszra, gondolni. Teljesen véletlenül történt, olyan 18-19 éves lehettem, amikor megláttalak a feleségeddel szeretkezni.
- Na ne viccelj Edina. - mondtam teljesen megrökönyödve.
- Épp beléptem az ajtón hozzátok, amit történetesen nyitva felejtettetek és így a tükörben megláttam, ahogy Andi teljesen belemerülve az ajkaival kényeztetett. Teljesen magával ragadott a látvány és bevallom, annyira szerettem volna akkor a helyében lenni, vagy legalább csatlakozni hozzá. Egyébként ezt nem sokkal a történtek után Andival megbeszéltük.- tette hozzá nevetve.
- Ezt nem mondod komolyan - jegyeztem meg hitetlenkedve.
- Ez, pedig így igaz. Tanultam is tőle egy-két jó fogást. - válaszolta bocsánatkérően rám nézve, majd még mellékesen megjegyezte.
- Egyébként már akkor tudtam, hogy egyszer én is birtokolni fogom ezt a szépséget.
#827   2019. 09. 23. hétfő 22:39
vukk101 vukk101
- Az igen - jött egyszerre a gyors válasz egy édes kis mosoly kíséretében - negyven éves ember, az tényleg öreg. De talán még annyira nem, hogy ne tudna nekem segíteni, hazapakolni. - fűzte hozzá most már egy kicsit gonoszkodva.
- Itt az autód Edina. Abba szépen bepakolunk és ígérem, egyszer tényleg meglátogatunk titeket.- tettem hozzá gyorsan és elindultam az autója felé.
- Azt hiszem ez nem fog összejönni. Most látom csak, az enyémbe már nem fog beférni ez a sok cucc. - válaszolta egy kicsit elgondolkozva.
Ahogy az autójához értünk már én is láttam, hogy igaza van. Így beraktam az enyémbe a táskákat és követtem őt hazáig.

A lakásuk egy nagyon előkelő helyen épült, színvonalasan berendezett családi ház. Nagy kerttel, igazán szép környezetben. Gyorsan bepakoltunk a lakásba. Menet közben derült ki, hogy a férje külföldön van, valami üzleti ügyeket intéz.
- Igazán jól kijövünk, meg van mindenünk, látod? - vezetett körbe a lakáson - de sajnos ennek ez az ára, hogy sokat van távol.- tette hozzá kissé bánatosan.
Erre nem igazán tudtam hirtelen mit válaszolni, így csak elgondolkodva nézelődtem tovább. A nappaliba érve leültünk egy kicsit beszélgetni.
- Pedig olyan jó dolgokat vásároltam, - mutatott a csomagokra - most kinek dicsekedjek vele?
- Hát, ha minden kötél szakad, itt vagyok én. - mondtam nevetve, nem is sejtve, hogy mit rejtenek az egyes csomagok
- Te mondtad. - válaszolta nevetve és azzal nekilátott kipakolni.
Amikor megláttam az első csomag tartalmát, alaposan meglepődtem, ugyanis egy rendkívül szép fehérnemű kollekció volt benne.
- Hát ezek szép darabok. Szerintem csak rajtad mutatnának jól. - nyögtem ki azonnal. Szinte fel sem fogva, hogy mit mondtam.
- Ennek igazán örülök. - mondta és avval a régi gyanús kis fénnyel a szemében azonnal elkezdett, ott helyben előttem vetkőzni. Azzal a régi bájos kislányos mosolyával, a legtermészetesebb módon sorba dobta le a ruháit.
Hol volt már az a kislány. Pillanatokon belül egy harmincas éveiben járó gyönyörű nő állt ott előttem, teljesen meztelenül. A lélegzetem is elakadt egy időre, olyan gyönyörű volt a teste. A bársonyos, minden testrészen egyenletesen barna bőre, a formás mellei, a rendszeres sportolástól lapos hasa, a szép ívű gyönyörű combjai és az igényesen fazonra igazított duzzadó ajkú puncija teljesen megfogott.
Csak néztem, és nem tudtam azt mondani, hogy - Állj, hagyd abba! - pedig az eszem erősen azt parancsolta. Ő is engem nézett és legnagyobb megdöbbenésemre úgy vettem észre, igazán tetszett neki, amit látott. Szerintem azonnal látta rajtam, hogy teljesen rabul ejtett a szépsége. Megjegyzem ezzel egyébként eddig is tisztában lehetett, de igazán csak ebben a helyzetben győződhetett meg róla igazán.

Read more: http://szextortenetek.uw.hu/index.php?c=szextortenet&k=664- #ixzz60NmDIOZb
#826   2019. 09. 23. hétfő 22:38
vukk101 vukk101
Edina arcára vertem a gecim
Beküldő:Jóapa wmn

A történet - amit most elmesélek - talán úgy lesz kerek, ha onnan kezdem, amikor megismertem ezt a nagyon bájos kislányt, Edinát. Akkor még nagyon fiatal volt, úgy 13-14 éves lehetett. A feleségemmel a főiskola elvégzése után költöztünk fiatal házasokként arra a településre, ahol a szüleivel laktak. A családdal nagyon jó barátságba kerültünk, rendszeresen összejártunk. A gyerekek is hamar megkedveltek minket. Nagyon közel laktunk egymáshoz, így Edina és a fiatalabb testvére is rendkívül sok időt töltöttek nálunk. Szinte a szemünk előtt nőttek fel. Előfordult, hogy az éjszakát is nálunk töltötték. Ilyenkor jókat társasoztunk, és ahogy egyre idősebbek lettek, hosszan éjszakába nyúlóan beszélgettünk.
Ahogy teltek az évek a testvére el-elmaradozott, de Edina továbbra is rendszeresen meglátogatott minket. A kialakult jó barátság következtében a feleségemmel teljesen fesztelenül beszéltek meg minden olyan témát, ami akkoriban egy érett nőt, egy 18 éves lányt foglalkoztatott. A jelenlétemben is sokszor beszélték át az első csók az első igazi szerelem élményét. Ő mindig örömmel jött hozzánk és osztotta meg velünk örömét, bánatát.
Sajnos elég hamar és talán meggondolatlanul ment férjhez. Minden a legnagyobb rendben volt egy darabig. Azonban egy idő után a férje kezdett kimaradozni. Ráadásul barátnőket tartott, zűrös üzletekbe bonyolódott. Nem is lehetett más a vége, mint a válás. Nagyon megviselték az események, sokszor sírva panaszolta nekünk a bánatát.
Szerencsére az élete hamar jóra fordult. Újra férjhez ment, gyermeket szült. Az új férje egyébként jól menő vállalkozó, mindenük megvan, lakás, jó autók. A barátság továbbra is megmaradt közöttünk, ugyan ritkábban találkozunk, de a kapcsolatunk még mindig a régi.

Mint már az előbbiekben említettem, ez a bájos kis teremtés a szemünk előtt érett nővé. A feleségem jelenlétében sokszor viccelődtem is vele, ha nőtlen lennék csak őt venném feleségül. Ő ezen akkoriban csak jókat nevetett. Pedig visszagondolva arra az időre egy idő után a szemében már, valami furcsa kis csillogás jelent meg ilyenkor. Azt hiszem egyre komolyabban vette ezeket a vicceket. Igazán erre akkor döbbentem rá, amikor egy kellemes délelőttöt töltöttünk kettesben.
Történt ugyanis, hogy egy napon összefutottam vele a városban, épp vásárlásból indult hazafelé. Mint ahogy az régi barátokhoz illik, azonnal beszédbe elegyedtünk. Természetesen hamar szóba hozta, hogy még mindig nem látogattunk meg őket az új házukban, annak ellenére sem, hogy ezt egy jó párszor már megígértük.
- Nem hiszem el, hogy nem tudtok időt szakítani rá Andival, hogy megnézzétek az új házunkat! - mondta szemrehányóan.
- Igazad van. - válaszoltam - De te is tudod, hogy milyen elfoglaltak vagyunk. Meg hát öregesen az ember már nem igen ugrál. - folytattam nevetve.
#825   2019. 09. 16. hétfő 22:24
vukk101 vukk101
Majd végre elért az orgazmus és ebben a pillanatban megcsókolt és csak verte, amíg a kilövellő gecim teljesen be nem terítette az egész punciját. Verte amíg az utolsó csepp is ki nem jött, közben hevesen csókolóztunk.

- Hihetetlen fiú vagy! - Mondta mosolyogva, miközben másik kezével az arcomat simogatta. Lehajolt és a szájával teljesen letisztította a farkamat. - Megérdemled a pihenőt! - mondta. Gyere zuhanyozzunk le együtt!

Azzal elmentünk és közösen lezuhanyoztunk. Alaposan megmosdattuk egymást. Mégegyszer el is élvezett, ahogy a punciját mostam a víz alatt. A zuhany és a pihenés jót tett. A nap hátralevő részében még számtalanszor együtt voltunk. Bejártuk az egész lakást. A fürdőt, a konyhát, a folyosót, a szobákat. De azt majd egy másik történetben mesélem el, ha kíváncsiak vagytok rá. Azóta is sokat szexelünk, sok mindent kipróbáltunk Zsuzsával és még rengeteget kell tanulnom, de alig várom már. Igaza volt hosszú és kemény út ez, de én vállalom. Imádom őt és ő is engem. Remélem tetszett ez a kis történet.
#824   2019. 09. 16. hétfő 22:23
vukk101 vukk101
- Nem tudom - feleltem.

- Ha a lábfejemre élveznél, miközben a lábammal verem a farkad - mondta. Tetszene?

- Még szép, hogy tetszene mondtam.

- Akkor üljél fel - mondta.

Felültem, hátamat neki támasztottam a falnak, ő pedig talpaival közre fogta a farkam és elkezdte verni. Hihetetlen érés volt és csodás látvány is. Meseszép lábfeje és ujjai voltak. Miközben csinálta, egyik kezével a punciját izgatta. Nem kellet sok és hatalmasat élveztem a lábfejére. Majd egy pillanattal később ő is elélvezett. Mellém feküdt, lábait kinyújtotta a plafon felé és nézte, ahogy a meleg, fehér spermám lassan lefelé folyik a lábán a térdéig.

- Imádom ezt nézni - mondta. - Ugye szerinted is szexi látvány? - közben a farkamat gyúrogatta.

- Igen, valóban az.

Ő közben kicsit billegtette a lábait. Majd amikor a fehér nedű a térdéhez ért, finoman az ujjaival lenyalogatta. Farkam már majdnem szétrobbant, de újra elkezdett keményedni. Látta rajtam, hogy egy kicsit fáj, de azt is, hogy tetszett, amit csinált.

- Látom már egy kicsit fáj, igaz? - kérdezte, majd a választ se várta meg és így folytatta. - Tudom, hogy fáj, de nem bírok neki ellenállni. Most pedig dugjál meg oldalról, de jó alaposan ám! Aztán, ha elég jó volt, hagyom pihenni egy kicsit - mondta.

Hát mindent beleadtam. Az élvezet és a fájdalom lila és zöld színeivel átszőtt forró és hideg érzéseiben csináltam az aktust, de mindent beleadtam. Szó szerint a pinájával szinte fejte a farkamat. Csodálatos és pokoli érzéseket is keltve bennem egyszerre. Fejemmel ráhajoltam és a fülcimpáját kezdtem el szopogatni, amitől még hevesebb lett. Alsó kezemmel az egyik mellét masszíroztam, közben morzsolgattam a bimbóját is. Míg a másikkal a csiklóját izgattam. Olyan közel húztam magamhoz, hogy szinte már egybe olvadjunk. Egy kis mozgásteret sem hagyva neki.

De csak mozgatta a csípőjét a farkamon tovább. Éreztem itt a vég, de még tartanom kell, különben egy újabb ilyen pokoli menet következik lélegzetvételnyi időt sem hagyva farkamnak. Pinája szinte minden lökésemnél vákuumként szívta be a farkam és szinte alig akarta kiengedni magából. Aztán küzdöttem ahogy csak tudtam, egyszercsak nagyon lökött és tövig nyomta magába a már fájdalomtól szétrobbanni készülő farkamat. Éreztem ahogy hüvelye összehúzódik, kezeimmel úgy szorítottam a mellét és a csiklóját ahogy csak bírtam.

Aztán hatalmas ordítás és sikoly közepette kiszakadt belőle az orgazmus. Elhúzta kezemet a csiklójáról és óriási nyögések közt hihetetlen gyors vágtába kezdett a farkamon. Minta minden egyes lökéssel magasabbra akarná juttatni magát. Aztán hirtelen olyan mélyen nyomta magába a farkam, hogy azt hittem a száján akarta, hogy kijöjjön. Aztán lassan megnyugodott. Még egy pár lassú mozgást csinált, majd lecsusszant a farkamról.

- Ügyes voltál és most lássunk téged - mondta, és felém fordulva megmarkolta a farkam és kezdte verni. Nem kellet sok idő és éreztem, hogy elélvezek. Közben ráirányította farkamat a puncijára.
#823   2019. 09. 16. hétfő 22:22
vukk101 vukk101
Aztán kicsit segített a kezével, majd egyetlen egy mozdulattal magába vezette és tövig tolta befelé. Ekkor mozdulatlanná vált feje, hátra hajlott kezei a mellkasomat simogatták. Éreztem, ahogy a hüvelyfala összehúzódik. Mellkasa megfeszült, hatalmas kerek mellei kinyomódtak és hegykén álltak, mint egy csatahajó ágyúcsövei. Majd egy újabb orgazmus szakadt ki belőle. Zihált és csak nagyon aprókat mozgott rajtam.

Csodálattal figyeltem ezt a nőt, aki a puszta behatolástól ekkorát élvezett rajtam. Annál is inkább, mert az én farkamtól élvezett. Mikor túl volt rajta, rám nézett.

- Most már nagyfiú lettél - mondta, és elkezdett rajta lassan fel és le lovagolni. Fantasztikus érzés volt, ahogy a puncija a farkamon liftezett. Egészen az újabb orgazmusáig. Aztán pózt váltottunk és Ő került alulra. Lábait a vállaimra támasztotta, én pedig így nyársaltam fel őt, közben kezeimmel a csiklóját izgattam míg a számmal a lábujjait szopogattam. Egészen addig csináltam, amíg el nem élvezett. Aztán megint váltottunk. Kutyapózban folytattuk az aktust. Igyekeztem minden pózt addig vinni amíg el nem élvezett benne, legalább egyszer. Majd oldalról is.

Mikor már éreztem, hogy közel vagyok lassítottam, de ő fokozta a tempót, nem semmi csípőmozgása volt. Úgy ment a farkamon fel és le, mint valami csúszdán. Aztán újra pózt váltottunk. Én kerültem felülre ő pedig előttem feküdt. Hason zárt lábakkal. Fölé hajoltam és finoman beledugtam a farkamat. Pár lökés és hatalmasat élvezett. Újra. Majd visszafordultunk szembe. Lábai a vállamon a farkam pedig a puncijában mozgott. Látta rajtam, hogy közeledem a véghez.

- Ez az, csináld csak! Csináld még! Ne hagyd abba, mindjárt, mindjárt. - nyögte. Aztán elért és hatalmasat élveztem belé. Ugyanebben a pillanatban Ő is elélvezett. Eszeveszetten igyekeztem még lökni egy párat rajta. - Ez az! Még! Még ez az! Folytasd!

Aztán teljesen elernyedtem. Egymáson pihegve feküdtünk az ágyon. Ő pedig finom csókokkal borította el az egész arcomat, majd megcsókolt.

- Remélem tetszett!

- Imádtam, csodálatos volt - mondtam.

Örülök neki, ha így gondolod. Most már nagyfiú lettél - mondta nekem viccesen mosolyogva.

Csodálatos érzés volt, miközben pihegtem mellette az ágyon. Ő pedig cirógatta a mellkasomat néha-néha még a farkamra is kitért. Közben megcsókolt.

- Hát nem vagy semmi. Ezek után, ha bármikor nőre van szüksége ennek itt mondta, miközben megmarkolta az ernyedt péniszemet nyugodtan kopogj át hozzám - mondta huncut mosollyal az arcán. - Hoppá hát ez meg mi? - kérdezte meglepve, mivel a farkam újra elkezdett keményedni a kellemes törődéstől.

- Hát, azt hiszem a jó munka eredménye - mondtam viccesen.

- Akkor gyorsan kezdjünk is vele valamit! - azzal újra rábukott a már kemény péniszemre és keményre szopta megint. - Tudod mit imádnék?
 
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!