Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#553   2008. 06. 02. hétfő 11:44
X Törölt felhasználó (296388)
Puncimba, popsimba, számba, arcomra, mellemre. Vékony, nagy mellü csaj vagyok, imádom ha szétkenik a melleimen, egy részét magam is le tudom nyalni. Mélytorok is mehet, csak azért ritkábban mert ott nem érzem az izét.De ha a pasi a barátnőmre vagy saját hasára, mellére élvez onnan is lenyalom.
#552   2008. 05. 16. péntek 22:53
GG87 GG87
Nekem a volt nőm olyan volt egy takaritogép!!!

Elsőnek voltnk együtt,de neki megvolt igy csk pipa volt..kocsibavoltunk...már eljött a célfoto...zsepi akézbe,mert hát nem tudtam mi lett,,de ő ugy lenyelte...még a hasamat is körbe nyalta....ilyen az igazi nő! nyes
#551   2008. 05. 16. péntek 17:15
abrutusz abrutusz
Nekem mindegy ,úgyis nagyot szoktam spriccelni.Észrevettem hogy a korosodó hölgyek annyira nem szeretik ha arcra vagy szájba,mellekere még ok,de inkább a puncijukban,a fiatalabbak azok jobban veszik a haladást a korral és elviselik esetleg(van a ki szereti is)ha a szájukba,arcukra élveznek.
#550   2008. 05. 16. péntek 16:35
szopnék szopnék
Attól függ, én például a barátomnak engedem, hogy az arcomra/számba élvezzen, de ha 1-2x adódott egy egyéjszakás, akkor az kizárt, akkor óvszer muszály, spricckor is!!!
#549   2008. 05. 15. csütörtök 21:44
X Törölt felhasználó (69371)
nekem engedi mindenhova, vagy éppen ahova megy, bár reggel éhgyomorra nem nyeli le :(
mondta amikor a hátára megyek, kirázza a hideg, mármint úgy értve, olyan jól esően... ő sem tudja megfogalmazni, szerencsés vagyok vele, szóval én már mentem el mindenhova... sok csaj azé nem engedi arcra, mert fél egy két dologtól, amiket hall másoktók... ha jól céloz az ürge nem lesz gond
(Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 15. csütörtök 15:58
ez enm olyan rég volt kérdés itt a g.g.-n azt hiszem arcra élvezés győzött.

hát sajnos az eddigi csajok nem engedték meg az arcra de köldökre poppsira és lábra is vigyor4
rávertem már és nem volt rossz.
#548   2008. 05. 15. csütörtök 15:58
rbtr rbtr
ez enm olyan rég volt kérdés itt a g.g.-n azt hiszem arcra élvezés győzött.

hát sajnos az eddigi csajok nem engedték meg az arcra de köldökre poppsira és lábra is vigyor4
rávertem már és nem volt rossz.
#547   2008. 05. 14. szerda 09:40
X Törölt felhasználó (53426)
Legszívesebben a szűk popsijában élvezek el.
Gyakorlatilag mindegy ,csak jöjjön el a pillanat ,mert a spricc a lényeg !!!
#546   2008. 05. 14. szerda 09:19
asika asika
jó csaj lehetsz!!
#545   2008. 01. 25. péntek 22:16
ártatlanka16 ártatlanka16
Pár vagyunk. Lány és fiú.
A lány 20, én a fiú pedig 30 éves. Fiatal fiút vagy lányt várunk harmadiknak. Mi budapestiek vagyunk., csak budapestit keresünk. A lány azt szereti ha egyszerre dugják pinán, két farokkal, vagy egyik fiú hátulról dugja a másik meg szopatja. Vagy két fiúnak veri a farkát és mindkettőt leszophatja. Én a következőket szeretem: imádom nézni amikor egy 18 éves srác megdugja a barátnőmet.

Barátnőm izgul a 18 évesekre. A fiúkra is és a lányokra is. Az én perverzióm kicsit cikibb. Engem nagyon felizgat, hogy irányíthatom a 18 éves fiút vagy a lányt, hogy mit csináljon a barátnőmmel. Szeretek neki parancsolgatni és izgulok arra hogy engedelmeskedik. Cserébe annyiszor dugja meg, vagy szopatja a lányt, ahányszor kedve van hozzá. Továbbá izgat az is, hogy hátulról kefélem a lányt,

és közben verem a fiú farkát. Vagy a barátnőm négykézlábra áll és a fiú hátulról megdugja és én melléjük fekve verem a farkam, meg nézem hogy megy be a fiú farka a barátnőmbe, közben símogatom a barátnőm csiklóját, és néha - néha megsimogatom a fiú farkát és tökeit is. Ha pedig két lány van akkor pedig arra izgulok amikor a két lány össze dörzsöli a punciját. Nem tudom ez nagyon ciki?

Nem csináltam még de ha rá gondolok feláll a farkam. Tudod nem vagyok homo és ezért kicsit szégyellem, hogy ilyen perverzióm van.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik a leírtakra felizgultak és a leirtakat el tudják fogadni és szeretik ha irányítják őket. Fényképeket nem küldünk személyes találkozót kérünk, camerázást nem akarunk. .

Mégis arról hogy nézünk ki. Lány 170 cm magas 55 kg, fiú 173 cm magas 79 kg. A lány nem borotválja a punciját de nem nagyon szőrős, olyan kislányos. Én sem borotválom magam, de kívánságra borotváljuk.

.
Diszkréciót kérünk és adunk, ezért fényképeket nem kérünk és nem is küldözgetünk.

Telefonos és egyéb elérhetőségeink:

msn: nincs

Hívhatsz telefon is, éjfélig telefonálhatsz, kérlek éjfél után ne zavarj : ***köszi

telefonszámot csak priviben!!!...mellesleg ezt más topicba is írhattad volna...egy részét a mi izgat fel-be , egy részét pedig a társkeresőbe
MmePrune
#544   2008. 01. 25. péntek 22:05
X Törölt felhasználó (99096)
próbálta már? rossz élménye volt? Vagy csak nem meri, mert még nem csinálta?
(Ez egy válasz mnbvcxyí üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 10:53
Van valakinek valami jó tippe, hogy mivel tudnám rávenni a feleségem arra, hogy a szájába élvezhessek?
#543   2008. 01. 25. péntek 21:49
X Törölt felhasználó (137313)
Közös +egyezés alapján?
#542   2008. 01. 25. péntek 17:16
Barris Barris
Nállunk attól függ, hogy éppen milyen pozícióban vagyunk. Ha ül az ágy szélén, & leszop, akkor bele a szájába. Ha mellszexelünk, igyexem mind a két szépséget beteríteni, de ha jól összeszorítja őket, közéjük megyek. Ha lovagoltatom, akkor a puncijába, ha viszont ő van alúl, akkor vagy a puncijára, vagy a hasára, ha hátulról csináljuk, akkor pedig a seggére nyes De bárhova spriccelek is, mindíg elkeni magátn, amit nagyon imádok! worship nyes
#541   2008. 01. 25. péntek 16:20
joseph70 joseph70
A mellei közé, majd lenyalogatja. Akkor a legédesebbek
#540   2008. 01. 25. péntek 14:30
szocsy szocsy
Ez a beszéd. Beleveló csaj lehetsz. Szerintem sem az lényeg, hogy mikor hova, csak élvezze mindkét fél. Aztán ahogy sikerül.
#539   2007. 07. 10. kedd 09:07
Jákombákom Jákombákom
Természetesen a punciba!
#538   2007. 07. 10. kedd 04:24
X Törölt felhasználó (65919)
Ha szeretkezünk a párom a pinájába szereti és szerintem is ehhez hangulathoz ez a legintimebb formája az elélvezésnek. De amikor baszunk, kúrunk, üzekedünk, csak a technikára koncentrálva szexelünk akkor bárhova, nem koncentrál spéci arra, hogy hova fogok elélvezni. A kedvenc szerepjátéka a szálódakurva, na ebben a játékban az a pláne, hogy óriás tükör előtt szopjon le, és akkor kifejezetten élvezi, ha felét a szájába, a többit szétkenve az arcára irányítja.
#537   2007. 07. 01. vasárnap 21:40
Adnohvtx Adnohvtx
Szerintem mindegy, a lényeg hogy jó legyen!!!
#536   2007. 07. 01. vasárnap 17:27
Tajo Tajo
csináld neki és ha azt mondja,hogy ez finom akkor te megmondod,hogy neked is finom lenne ha ő is.
#535   2007. 07. 01. vasárnap 17:25
Tajo Tajo
részeről nem szeretem ha lenyeli
#534   2007. 07. 01. vasárnap 16:38
skliti skliti
Igen tényleg szuper érzés amikor a szájába élvezel valakinek de tényleg fontos hogy ő is akarja a dolgot

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 09. 28. szerda
Üzenetek: 873db
Utolsó üzenet: 2023. 07. 19. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!