Punci, azzal kerül minden a "helyére" és taptasztalatom szerint a csajoknak is ez a legizgatóbb. Elvégre odavaló.

Punciba és szájba az igazi.
Én a punciba szeretek leginkább, de egy új kapcsolat elején, amikor először vagyunk együtt, mindig kihúzom és a kezébe adom, hogy ő élveztessen el.
Ilyenkor leginkább a hasára vagy a mellére szokott menni az adott nőnek.
Ilyenkor leginkább a hasára vagy a mellére szokott menni az adott nőnek.
mindegy hova megy a geci a lényeg hogy mindketten örüljünk akár a látványnak akár az iznek a geci fincsi
Én ma reggel cseles voltam. Punciba dugtam kétszer élvezett el, majd a kutya pózos élvezés után mondtam húzza szét a fenekét, és akkor a hegyét az ánuszába raktam, és oda lőttem bele. Néha szoktam így.
De valamiért, mint sokakat engem is az arcra, szájba élvezés izgat a legjobban.
De valamiért, mint sokakat engem is az arcra, szájba élvezés izgat a legjobban.
Puncimba.Szeretem érezni, ahogy a forró löketei megtöltenek.
En a számba vagy a fenekembe nagyon szeretem az izét.
Szerintem is oda a legjobb érzés, csak nyilvánvaló okok miatt ez a legnehezebben összehozható.
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A forrò punciba valò élvezés mindent visz.
Szájba a legizgalmasabb és a legbiztonságosabb...
Boldogan javaslók egy jó HELYET .
Én a mellemre szeretem a leginkább, talán mert ott a leglátványosabb (számomra). Azután onnét végigkenni rajtuk...
De szoktunk olyat is, hogy párom a melleimet dugja meg és amikor elélvez az arcomon landol a nagyja, azt is imádom

De szoktunk olyat is, hogy párom a melleimet dugja meg és amikor elélvez az arcomon landol a nagyja, azt is imádom

Csodálatosan hatalmasat élvezek amikor úgy nyalja a puncim, hogy előtte a melleimre élvezett.
Már be is nedvesedtem a gondolattól.
Mindjárt felébresztem a délutáni szundikálásból. (Ez egy válasz monika_balint üzenetére (2017. 09. 22. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 22. péntek 09:44
Már be is nedvesedtem a gondolattól.
Mindjárt felébresztem a délutáni szundikálásból. (Ez egy válasz monika_balint üzenetére (2017. 09. 22. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a mellemre szeretem a leginkább, talán mert ott a leglátványosabb (számomra). Azután onnét végigkenni rajtuk...

cicikre imádok élvezni
Én arcra, vagy szájba szeretem leginkább, de mehet mellre is.

Puncim és a szám a két kedvenc

Én szájba szoktam élvezni és utána szopatok tovább a következő élvezésig
Nàlunk,punci,mell a kedvenc
szájba fenékbe
Én telelovom a puncit uttana meg ki nyalom a fincsi gecit