"idegenben"- (hátha így többen értik, bocsi, de nem fogott a "klavcsim" rendesen( izomból kell klimpírozni)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 14:51
Én "idenben" soha(!) nem engedtem be, hátára, hasára, arcára, de semmi képp nem a nuniba.
Gyógyszer, meg hurok stb. nem tudtam figyelembe venni.Gondoltam a fentebb felsorolt helyeken biztosan nem "kel ki".
Gyógyszer, meg hurok stb. nem tudtam figyelembe venni.Gondoltam a fentebb felsorolt helyeken biztosan nem "kel ki".
Hölgyem nem egyszere gondolni********
Sajnos édesszájú a hölgyemény...se a tonikot, se a grapfruitot nem szereti...és még a teájába is egy vagom cukrot rak...
Szóval Ő pont kilóg a sorból!
Na most mitévő legyen...Ötlet?
na ezzel aztán sokat segitettél...:)))))
végülis...:)
végülis...:)
Kend be mézzel előtte a szerszámodat, így már biztosan élvezni fogja az ízét. Ez nem vicc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 04. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 09:48
Törölt felhasználó (15416)
Sajnos édesszájú a hölgyemény...se a tonikot, se a grapfruitot nem szereti...és még a teájába is egy vagom cukrot rak...
a nem tom miér trafálsz bele a dolgokba...
A mézet utálja....:))) hát ilyet! (Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 10:18
A mézet utálja....:))) hát ilyet! (Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kend be mézzel előtte a szerszámodat, így már biztosan élvezni fogja az ízét. Ez nem vicc!
Nos, ez a te peched. Törpöljünk ki akkor valami mást, hogy neki is jó legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 10:39
Törölt felhasználó (15416)
a nem tom miér trafálsz bele a dolgokba...
A mézet utálja....:))) hát ilyet!
A mézet utálja....:))) hát ilyet!
nagy az isten állatkertje...:)
Igazad van.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 14:51
Én "idenben" soha(!) nem engedtem be, hátára, hasára, arcára, de semmi képp nem a nuniba.
Ez nagyon szép "öntözetlen" terület.
Itt inkább a puci "homlokzatára" cseppentenék. :)
Itt inkább a puci "homlokzatára" cseppentenék. :)
ez melyik bkv járat:)?
azzal akarok én is közlekedni
azzal akarok én is közlekedni
Tegyük hozzá hogy popsiBA IS JÓ ÉLVEZZNI
Na ez a cumi, cumi cumi cumi !
Háát, ez attól függ. Szeretkezel, vagy csak kefélsz egyet.Ha szeretkezésről van szó akkor egyértleműen az eredeti rendeltetési helyére kerüljön a cucos, mert nekem nem vágyam hogy az aktus után a saját gecimben fürdő barátnőmet ölelgessem, már bocsánat a kifejezésért.(Persze az se lenne jó ha más gecijében fürödne...)
tel.szexelni ? azt nem !?
Ez aztán a élvezet halmozás elöted a gép és egy kicsit oldalra fordulsz és máris készségesen lepipantanak
miért, Ő a barni ?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 10. hétfő 08:33
Ez aztán a élvezet halmozás elöted a gép és egy kicsit oldalra fordulsz és máris készségesen lepipantanak
á nem a barninak azért enél joval nagyobb van:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 10. hétfő 08:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
miért, Ő a barni ?
teljesen megkevertél, a barni fiú ?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
te most a cicire (nön) gondolsz vagy a farokra (fiun)?

Camilla