Imádok a puncijába élvezni de volt pár alkalom amikor szopás közben nem szóltam hogy jövök
Alig vártam, hogy ismét felmerüljön a gyermekáldás ... A legjobb a punciba élvezés. Mikor belelélvezel és érzed, ahogy a meleg sperma körülölel a tüzes és szűk punciban. De a top 3-ban benne van a fenék és a mell is
A punci lett a kedvenc az évek alatt. Aztán a száj
Legobb ha mindent beborít!
Nálunk a kedvenc a segglyukára és környékére miközben a barátnőm széthúzva tartja a popsiját. Akár élvezés közben a lyukának dorgolve a farkam, majd egy spriccelésre be is hatolva, hogy egy keves csorogjon is belőle. Nekem ez rég nagy kedvencem volt, és nagyon örültem mikor egz szoptatástól beindulva bepucsított és magától kérte hogy élvezzek a popsilyukára.
nekem a partnernőmmel 98% szájba,a többi arcra megy.ez a kedvencem.
A fenekébe szeretek!
Szájba mellre popoba puncira hasra.
Sajnos a punimba nem lehet, ezért marad a szám, arcom mell fenék! Szeretem mikor lenyelem az egészet, de a férjem azt szereti nézni ha szétkenem az arcomon
Csak is bele pinusba
Barhova! Mindenhol imadom
ahova jo esik mehet minden hova
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 18:49
Törölt felhasználó (4652511)
Barhova! Mindenhol imadom
Igen igen igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 18:50
Törölt felhasználó (4650775)
ahova jo esik mehet minden hova
akár pinusba ha olyan partner
csak itt sok a kamus
Rengeteg. Engem a lekoptatottak akikkel nem targyalok azonnal betalálnak sőt összefognak a sok IQ negativ fotelharcos…. Olyankor vagyok minden IS .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 19:01
Törölt felhasználó (4650775)
csak itt sok a kamus
Hónaljra!
ritkán azért találunk de sok nagyon sok a pöcs huzogató
Nem ertem. Ilyen not ki az a hulye aki kihagy es miert?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 19:17
Törölt felhasználó (4652511)
Rengeteg. Engem a lekoptatottak akikkel nem targyalok azonnal betalálnak sőt összefognak a sok IQ negativ fotelharcos…. Olyankor vagyok minden IS .
Az csakis meleg lehet, mást nem tudok elképzelni.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2022. 01. 29. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Officer
Allyson Moore