Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#773   2010. 10. 21. csütörtök 09:17
leslie1967 leslie1967
Én is értem ! És nem is kell egyetértened vele,de az tény hogy 10-böl 6 hölgy képtelen" normális" orgazmust átélni de ez csak az én véleményem ! És ez nem biztos ,hogy csak a mi hibánk !
#772   2010. 10. 21. csütörtök 08:54
leslie1967 leslie1967
Igazábol a legnagyobb orgazmust orálisan lehet átélni ugy mint ,ahogy ti is ezt a fajtát élvezitek a legjobban...
#771   2010. 10. 21. csütörtök 08:51
leslie1967 leslie1967
Hát vagy a ninciba vagy pedig szájba ! Ezt a kettöst szeretem a legjobban ...Valahogy a testre nem vonz..
#770   2010. 10. 21. csütörtök 08:25
mmoni mmoni VIP
Mindenhová szeretem, kivéve, ha a szemembe megy, az nagyon nem jó dolog!
És te hová szereted?
#769   2010. 10. 21. csütörtök 07:48
leslie1967 leslie1967
Szerintem vagy a nuniba vagy a szájába !
#768   2010. 10. 20. szerda 18:58
X Törölt felhasználó (465273)
nekem olyan sok spermám van, hogy beterítem a lány teljes arcát, és még a melleire is jut
#767   2010. 10. 20. szerda 14:06
mmoni mmoni VIP
Az attól függ hol vagyunk! Úgymond nyilvános helyen a számba, mert akkor nincs gond az eltakarítással, de ha otthon vagy ilyen helyeken vagyunk bárhová, ahová neki jól esik! Én mindenhol szeretem( na jó nem mindenhol)!
#766   2010. 10. 19. kedd 16:13
tom1019 tom1019 VIP Admin
nem veszitek észre, hogy csak provokálni akar benneteket, mert mindenki ugrik a kifacsart szexkultúrájára! eplus2
ha komolyan venné mindenki ezeket a "keverem a szezont a faszommal" dumát, akkor bizony nagy baj lenne a szex terén ebben a világban! buck
#765   2010. 10. 19. kedd 15:53
BigJoe23 BigJoe23
Őszintén szólva a "hideg" TV csatorna éjszakai "extra" műsorában szereplő igencsak túúltáplált szexológusára emlékeztet, aki mindenre eszes dolgokat mond, de senki nem nézné ki belőle, pláne a szavaiból, hogy valaha is szexuális élménye lett volna bármilyen nemű humanoiddal nyes
A topic ra visszatérve szerintem itt is a kommunikáció a megoldás, pláne ha a partner jelzi, hogy hova engedi/szereti...
#764   2010. 10. 19. kedd 15:34
BigJoe23 BigJoe23
Ugyan már, kinek lenne ahhoz gusztusa? Szerintem az itt lévő potens hímek is inkább valami gusztusosabb célpontot választanának magjaik elhintésére nyes
Ha egyáltalán létezik olyan akinek egy ilyen kekec, szellemileg leárnyékolt némberre feláll....
#763   2010. 10. 19. kedd 14:45
X Törölt felhasználó (746683)
Helyszín és alkalom függő dolog, szerintem.
#762   2010. 10. 19. kedd 13:52
X Törölt felhasználó (761336)
Légyszives ne osztogasd itt az észt(vagyis helyette a hülyeségeidet):te egy férfigyülőlő vagy,valaki nagy lelki sebet ejtett benned ami sajnálatos,de nem itt kell kiélni magadat!
Kocsiban:számba(nemhogy ragacsos lesz... smile
Ágyban:popsira,pocira...
Spontán:ruhámra.. circling
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 00:28
SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
#761   2010. 10. 19. kedd 13:36
Zsuzsi_ Zsuzsi_
.... Oda élvezzen ahova neki jól esik és tudja hogy az a partnerében nem okoz kellemetlen élményt, esetleg undort.. tehát jó ha a párok tudnak sokat egymásról....

A tanárnőnkre én meg azt mondom hogy csak egy provokatőr, mert érdekes módon mnidenhez van hozzászólása, tehát nem csinál mást csak tetszeleg hogy jó sok GG pontja ... Mi másért csinálná hogy időnként eltűnik majd megint 30 topikban hinti az okosságait, majd ismét huss.....

Sőt ha annyira értene ahhoz amiről beszél akkor több alázat lenne saját tudásáról és azt képes lenne kultúráltan továbbadni.
#760   2010. 10. 19. kedd 13:17
kisbika72 kisbika72
Szerintem te még életedben nem voltál férfivel,nem hogy elélveztél volna egyszer is csak ha maszturbálsz.Csak azt nem tudom hogy ez a sok hülyeség amit írsz alapból jön vagy nem?????
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
#759   2010. 10. 19. kedd 12:40
X Törölt felhasználó (54709)
Drága tanárnő Egyszerűen hihetetlen a gondolkodásmódod. Nem az volt a kérdés, hogy kínok kínjával hova élvezzen a pasi. Miért kell egyből negatívan hozzáálni. Szerintem súlyos pasigyűlöletben szenvedsz, mert bármilyen témához hozzászólsz, szerinted a pasik töketlen, impotens, szexre alkalmatlan paraziták, legalábbi ha nem olyan kemény a farkuk, mint a vídia, húzzanak el és egy évig csak az erekciót gyakorolják és el ne merjenek élvezni.
#758   2010. 10. 19. kedd 00:28
TANTRATANARNO TANTRATANARNO
#757   2010. 10. 18. hétfő 12:19
ptibor ptibor
én a nő reakcióját figyelem. ha új a kapcsolat/helyzet, akkor hagyom hagy csinálja. élvezem. ő fogja tudni, hogy mikor közeledem a csúcs felé. ha ilyenkor tüntetőlegesen kiveszi és csak veri, akkor valsz nem szeretné a szájába, ill. ha mégis oda sikerül, de kiköpi, akkor tudom, hogy legközelebb sem szeretné. egy ilyen helyzetbe senki sem hal bele, viszont ez a legegyértelműbb. az arcraélvezés detto. látszik, hogy nem akarja az arcára, de ha utána mondja is, hogy ezt nem szereti, akkor egyértelmű.
a másik gondolat, ha már 1-2 alkalommal volt olyan hely, ahova élveztem és ő sem utasította el, akkor sem szabad csak arra ráállni, mert az zavarni fogja. mondjuk ez fordítva is igaz. az előző csajom sokszor fejezte be nekem, lenyelte, vagy ment az arcára, majd mikor elkezdett tablettát szedni, jött a punciba dolog. egy ideig nekem is bejött, de egy idő után akartam újra a régi orális befejezést. persze ezt megbeszéltük és jóvolt smile
#756   2010. 10. 17. vasárnap 23:02
evreka evreka
Nálam helyzettől függ. Irodában a számba,nem kell utána takarítani, az ágyban bárhova lehet.
#755   2010. 10. 17. vasárnap 10:38
X Törölt felhasználó (775269)
Rossz helyen keresgélsz ez nem a tarskeresö ez a forumozok oldala!!
#754   2010. 10. 08. péntek 11:22
ti-mi ti-mi
Rám!!! wink

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 09. 28. szerda
Üzenetek: 873db
Utolsó üzenet: 2023. 07. 19. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!