Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#301   2012. 02. 03. péntek 16:44
Macilacy Macilacy
Véleményem szerint,talán eléggé felelőtlenül,de közös erővel kiengedtétek a szellemet a palackból.
Most ugyanilyen közös erővel kellene visszatuszkolnotok is,ami egyáltalán nem biztos,h menni is fog...
Húzni egy határt,de azt már tiszteletben is tartani.
Ha nem megy,akkor az már szerintem teljességgel nevezhető nyitott kapcsolatnak,ami meg eléggé kiszámithatatlan a jövőjét tekintve.Eléggé rossz a statisztikája.

Különben meg az én farkam is lelóhad a gumitól,mert kiszoritja belőle a vért. 20 éve még ilyen gondom nem volt vele,dehát....az idő vas foga smile
#302   2012. 02. 09. csütörtök 08:59
kismadárka kismadárka
Nekem így elsőre kicsit hihetetlen a szitu. Főleg az a része hogy a te lakásodba külön alszol csak azért hogy a párod szexeljen a másik szobába a barátnőddel... Én akkor inkább beszállnék,vagy csak masztiznék egyet!!
#303   2012. 02. 09. csütörtök 15:24
X Törölt felhasználó (96377)
Közsö erővel lezárni az eddig történteket, ha együtt akartok maradni.....és legfeljebb új fejezetet nyitni. Akár közös nevező lehet, hogy párokkal randiztok....és párcserésen élvezitek tovább a szabadság örömeit..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 03. péntek 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834889)
2012. 02. 03. péntek 16:06
Sziasztok!
Nekem a következő problémám lett.Történetünk kb 2 éve kezdődött,mikor kipróbáltuk először a 3ast. Neten ismertük meg a srácot ismerkedés után elmentünk hozzá és nagyon jó volt. Párommal megbeszéltük ha valakinek valami nem jó bármikor kiszállunk. Egyetlen kikötése volt a puncimba gumi nélkül nem közösülök. Utána még különböző srácokkal megtörtént. Nagyon élveztük mindketten. Ő szerette nézni is azt mondja imádja nézni ahogy más farkától élvezek.(Én is) Majd tavaly nyáron ismét összejöttünk egy sráccal, szintén a netről. Vele is beszélgettünk, kamoztunk majd eljött. Nagyon jó volt vele, csak az volt a probléma, hogy gumiban egyszerűen nem ment neki.(egyből lekókadt). Hiába szedek gyógyszert nem lehetett gumi nélkül. Mikor párom kiment zuhanyozni, megengedtem neki, hogy betegye gumi nélkül. Nagyon jó érzés volt és iszonyú kemény. Másnap mikor elment még tartottuk a kapcsolatot. Szívesen kamoztam vele és mindig mondta szívesen lenne még velem és gumi nélkül megmutatná mit tud. Én még szerettem volna vele 3asban, de párom nem akarta. Közben kitudódott, hogy hajt rám és kettesben is lenne velem. Találkozgattam vele párszor titokban kettesben, de nem történt semmi. Majd egyszer párom azzal állított haza, hogy elmehetek a sráchoz, de Ő is le szeretne feküdni barátnőmmel (akiről tudtam eléggé bejön neki párom). Nagyon vágytam a srácra így belementem. Sikerült leegyeztetni úgy, hogy egyszerre sikerült megejteni. Mikor találkoztam a sráccal, hosszasan smároltunk élveztük egymás testét. Oltárian nyalt, én is jó párszor kielégítettem orálisan. És ami a lényeg hatalmasat élveztünk gumi nélkül. Nagyon élveztem vele lovagolni, tetszett ahogy játszott nem kis melleimmel. Az éjszaka folyamán többször közösültünk. Másnap mikor hazamentem, élménybeszámolót tartottunk,( Páromnak is nagyon tetszett bnőmmel). Elmondtam a gumit is, ami nagyon nem tetszett neki. Én sokat fantáziálok mai napig is a srácról. Párszor még megismételtük ugyanígy, de egyszer csak bejelentette a srác külföldre utazik. Miután elment sokszor jár a fejemben. Szép is lenne a történet, csak pasim azóta is szexel barátnőmmel, sokszor nálunk. Engem is hívnak de nem vagyok bi, inkább nézem, de legtöbbször kimegyek. Nagyon rossz hallgatni ahogy barátnőm nyögdécsel. Mivel nekem ez nagyon rossz de pasim is megengedte több pasival nem akartam mondani, hogy hagyják abba.Egyszer összeszedtem magam és mondtam neki, hogy eléggé zavar.Erre azt kaptam Őt is zavarta, hogy gumi nélkül csináltam mással, meg Én is csinálnám ha itt lenne a srác.Egyébként nagyon szeretem pasim sokat szexelünk, bnőmmel is jó a kapcsolatom de mikor szexelni jön az nagyon rossz/havi 2-3 alkalom/. Van , hogy éjszakánként a másik szobában alszok/aludnék/, és hallgatom őket. Mit tegyek????
#304   2012. 02. 17. péntek 09:32
X Törölt felhasználó (731322)
lehet hogy hihetetlen,de számomra hihető.helyedben nem hagynám őket magukra,sőt részt aktívan részt kéne venned,barátnőd szájára ülni,jól kinyalatni magad.utána a párod elé púcsitani.a parti után leülni és elbeszélgetni,hogy mi volt,bevallani a hibákat mert szerintem mind a ketten megszegtétek az egyességet.utána újlappal kezdeni.sok sikert.
#305   2012. 02. 17. péntek 14:38
X Törölt felhasználó (63025)
sziasztok. Mi is voltunk már többször 3asban, mindíg pasi volt a 3ik, és nagyon élveztük, főleg az asszony! Egy a baj, nem lehet itt találni normális pasit! Szóval lehet sokan elitélik ezt a dolgot, és sokan vágynak rá csak nem merik felvállalni, nekünk bejön!
#306   2012. 02. 19. vasárnap 02:23
X Törölt felhasználó (825619)
elsősorben párt keresünk,mindenre amit megbeszélümk,de számunkra a legideálisabb a nő...........biszex nő.
#307   2012. 02. 19. vasárnap 23:01
Demona Demona Admin
Ebben a heves izgalomban azért oda kellene figyelni, hogy mely topicban keresgéltek párt.
Ez itt, és a másik kettő (ahonnan töröltem a hsz-eidet)
az eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól szól, NEM TÁRSKERESŐ ejnye1

Ellenben említetted nem vagytok kezdők,szívesen vennénk ha mesélnél kellemes,izgalmas vagy hasznos tapasztalataitokról és azt itt megteheted wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 19. vasárnap 02:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (825619)
2012. 02. 19. vasárnap 02:23
elsősorben párt keresünk,mindenre amit megbeszélümk,de számunkra a legideálisabb a nő...........biszex nő.
#308   2012. 02. 20. hétfő 12:32
X Törölt felhasználó (47697)
Többször voltam már hármasban és nem volt rám panasz erre a legjobb bizonyíték, hogy azóta is visszavárnak!
Persze ehhez hozzátartozik a kulturáltság, ápoltság, diszkréció stb!
#309   2012. 02. 20. hétfő 21:48
pervpasi pervpasi
Szeretek párokhoz járni általában szeretnek is! Van mikor azt élvezik mikor kinyalom a lányt miután beleélvezetta pasija ez nagyon tetszik nekik.
#310   2012. 02. 20. hétfő 22:26
egypar egypar
Sziasztok!
Mi egy teljesen kezdő párost alkotunk annak a vágynak,hogy bevegyünk egy harmadik pasit a szeretkezésünkbe a hölgy örömére.
S, mivel mi most keresgélünk ez azt jelenti mindenképp egy szerényebb nem tolakodó srácot (normális) keresünk .
Mi átlag párnak érezzük magunkat bár a feleségem imádom s legszebbnek tartom a világon de tévhit ,hogy kigyúrtnak kellene lenni és jó dumásnak ahhoz,hogy megfelelj a nőknél.Jó magam sokáig edzetem magam régen a végén már csak magamért mert lelkiismeretem nem engedett egy napot sem kihagyni.
Már most kijelenthetem a nők legalább 80 százaléka nem az izom miatt volt velem hanem a személyiségem miatt.Jelenlegi párommal 8 éve vagyunk együtt boldogságban és tudjátok mindenki fantáziál valamiről hát,mi erről.Tudjuk,hogy ez az oldal nem hirdetménynek van fent tartva,de úgy gondoljuk ki itt ír magáról azt komolyabbnak véljük mint akik csak vadásznak más rovatokban.
Sziasztok ! *****************************

(moderálva:extaxl)
#311   2012. 02. 21. kedd 20:29
X Törölt felhasználó (462994)
Mi is többször voltunk hármasban, pasival a feleségemnek. Ö nagyon szereti, ha ketten kényeztetik. Már azt is megtettük, hogy elengedtük egymást egész éjszakára. Nagyon szeretjük egymást és ez is belefér és szerintünk ez csak fokozza szexuális kapcsolatunkat. Amikor elmeséljük egymásnak az éjszakát a másikkal, akkor már az is szexuális vágyat ébreszt egymásban és ált. ilyenkor is nagyon sokáig szeretkezünk. Szerintünk kevesen vannak akik ezt megteszik, mert nagy az emberekben a tuljadonvágy, félelem, hogy "jobb lesz a másikkal"...pedig szerintünk nem kell félni.
#312   2012. 02. 21. kedd 20:42
bandi33 bandi33
most fantáziáltok róla vagy már meg is történt?
(izgat ha megdugják a feleségem)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 21. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462994)
2012. 02. 21. kedd 20:29
Mi is többször voltunk hármasban, pasival a feleségemnek. Ö nagyon szereti, ha ketten kényeztetik. Már azt is megtettük, hogy elengedtük egymást egész éjszakára. Nagyon szeretjük egymást és ez is belefér és szerintünk ez csak fokozza szexuális kapcsolatunkat. Amikor elmeséljük egymásnak az éjszakát a másikkal, akkor már az is szexuális vágyat ébreszt egymásban és ált. ilyenkor is nagyon sokáig szeretkezünk. Szerintünk kevesen vannak akik ezt megteszik, mert nagy az emberekben a tuljadonvágy, félelem, hogy "jobb lesz a másikkal"...pedig szerintünk nem kell félni.
#313   2012. 02. 21. kedd 21:16
ravenna ravenna
Ha én erre reagálnék egy réteg elküldene megint melegebb éghajlatra...
De röviden ha ez közös öröm, és közös élmény de külön is kipróbálgatjátok saját határaitokat egy-egy éjszaka, akkor az én értékrendenben ez már nem áll meg. Ezt természetesen nem kell elfogadni de én ezt így élem meg. A sok "szerintünk" pedig a bejegyzésben egy kicsit olyan "önmagatok meggyőzésére" vezet rá engem...
Bizonyára én látom rosszul, és ez csak az én véleményem. De a "külön utak" már nem szex hármasban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 21. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462994)
2012. 02. 21. kedd 20:29
#314   2012. 02. 22. szerda 14:20
X Törölt felhasználó (835715)
valaki meg tudj fogalmazni mi izgatja őt abban ,hogy a feleségét 2-en megdugják ??? (tényleg érdekel,nem kötekedésből) .... az aki beszáll 3.nak persze,hogy izgatónak találja a dolgot,hiszen ingyen puncit kap max,csak el kell viselnie a másik pasit. DE van azon réteg akit valóban ez a felállás izgat (engem is) mikor 2 fiú elégt ki 1 nőt.... férfi BI kizárt teljesen.... Van úgy ,hogy valakit izgat a dolog de mikor oda kerűl a sor meg gondolja magát mert szereti a feleségét és valahogy még sem bírja elviselni a dolgot,hogy más is érintse ??? Milyen érzelmek kavarognak itt ..... ?
#315   2012. 02. 22. szerda 15:50
Alter Ego Alter Ego
Engem az izgat benne, hogy olyan gyönyört adhatok / adhatunk neki, amit egy férfival sohasem él át. Nekem annál jobb, minél nagyobbat élvez ő. Árnyalhatnám a képet, de tömören kb. ennyi.
Amikor a mostani párommal első alkalommal kerültem ilyen helyzetbe, nem tudtam mit fogok érezni. Az izgalmam nagyobb volt a félelmemnél, belevágtunk. Semmi negatívumot nem tudok mondani, nagyon izgalmas volt látnom, ahogy más férfi nyalja-falja.
#316   2012. 02. 22. szerda 17:02
BalatoniPár BalatoniPár VIP
Ezzel egyetértünk mi is.
(Ez egy válasz Alter Ego üzenetére (2012. 02. 22. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 22. szerda 15:50
Engem az izgat benne, hogy olyan gyönyört adhatok / adhatunk neki, amit egy férfival sohasem él át. Nekem annál jobb, minél nagyobbat élvez ő. Árnyalhatnám a képet, de tömören kb. ennyi.
Amikor a mostani párommal első alkalommal kerültem ilyen helyzetbe, nem tudtam mit fogok érezni. Az izgalmam nagyobb volt a félelmemnél, belevágtunk. Semmi negatívumot nem tudok mondani, nagyon izgalmas volt látnom, ahogy más férfi nyalja-falja.
#317   2012. 02. 22. szerda 22:49
értékelte a másik férfi - ajándéknak tekintette és tisztelte... ??? vagy egy (bocs) kurvaként kezelte és kihasználta ,hogy megdughatja mert (sajnos sokan azt hiszik) a párja nem tudja mgdugni stb... ? Milyen mikor találkoztok elöszőr , vagy csak ismeretség céljára elsőre tovább lépés végett , izgalom-beszélgetés stb... milyen kellemetlenségek vannak,hogyan kezelik ezt ? Egy pár hogyan éli ezt meg... És mi történik mikor elmegy tőlük a fiú (megbánás,lelkiismeret ,hogy belementek stb.... ) ????
(Ez egy válasz Alter Ego üzenetére (2012. 02. 22. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 22. szerda 15:50
#318   2012. 02. 23. csütörtök 08:02
Nanuq Nanuq
Szia!

Egy halom kérdés megfogalmazódott benned, de lehet hogy az egészet máshonnan kéne megközelítened. Az adatlapodból az derül ki számomra - és bocs, ha tévedek -, hogy egyedülállóként vagy itt. Ebben az esetben Te lennél az aki egy hármasban a „külső, kívülálló” szerepében van. Nőként – és ahogy te is írtad nem kötekedésként – viszont azt mondom, hogy aki az „ingyen puncit” látja a lehetőségben az annyira nem fog tudni örömet adni a párnak, akik beveszik, hogy azt megfogalmazni se nagyon lehet. Az ilyen hozzáállásból lesz az, hogy csak ülnek mint a halak, mindenki rém rosszul érzi magát!. Másrészt pedig miért kéne arról szólni a dolognak, hogy „csak el kell viselni a másik pasit”? Ez nem erről szól. Azok a párok, vagy nők akik belemennek egy többes erotikába, tudják és ismerik saját testüket, és ha párban élőként vágnak bele egy ilyenbe akkor azt örömszerzésként kell megélni. Öröm, olyat adni, és olyat kapni amire egy pár együtt nem képes. Látni a másikat külső résztvevőként, vagy akár aktívan.
Felvetsz egy érdekes dolgot, hogy mi van ha épp odakerülve a férfi már nem akarja! Ez benne van a pakliban de vissza lehet kérdezni? Ugyan ezen szituációba az a férfi mondana-e nőnek is nemet? Valószínűleg nem! Azt írod hogy milyen érzelmek kavarognak. Valóban vannak érzelmek és egy hármas, vagy bármiféle többes csak akkor lesz öröm, ha a résztvevők 100% bíznak úgy egymásban, mint magukban. Ha bárki meginog, fenntartása van az ilyen erotikával biztos hogy utána duzzogás, rosszkedv kerekedik felül az élményeken. Akinek kétségei vannak magával, vagy a párjával az ne vágjon egy ilyenbe.
Hogy egy férfi ezt miképp értékeli, nőként én nem ítélhetem meg, de ha valaki egy ilyen szituba a nőt kurvaként kezeli, kihasználja és ezt a pár, illetve a páros férfitagja nem veszi észre, na ott is gond van. Az ilyen pasit, ilyen szituációba 1 perc alatt kell ajtón kívülre helyezni. Aki nem értékeli az ilyen dolgot, hát…. Az csak egy-egy strigulát húz a kis noteszébe, hogy volt dolga egy újabb puncival, de le merném fogadni hogy a nő akivel volt, ( sőt akikkel volt ) mind eléggé negatív véleményt alkotnának róla. Az ilyen ember jobban jár ha férfiaknak szánt segédeszközökkel, vagy csóróbb esetben a jobb kezével éli meg az örömeit.
Jó sok kérdést felvetsz, és ebből én azt szűröm le, hogy még sose voltál ilyen szituációban.. Viszont ne vágj addig bele, amíg nem döntötted el, hogy akarod-e ezt, képes vagy-e rá. Ha egy pár „befogad” magukhoz harmadiknak, akkor ott csak is figyelemmel, odaadással szabad jelen lenni és nem pedig úgy hozzá állni hogy hopp..ingyen pina! Azt pedig hogy egy ismerkedés, vagy akár barátság után ez hogy zajlik ne gondold hogy sablonok alapján megfogalmazható, mert nincs két egyforma ember, akkor 3 ember esetében ez még inkább több változós!
Mellesleg nem értem hogy miért kéne egy ilyen helyzet után megbánásnak, lelkiismeret furdalásnak lenni? Ezek akkor lépnek csak fel ha a páros egyik tagja akarta ezt a másik meg csak eltűrte....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 22. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (835715)
2012. 02. 22. szerda 22:49
értékelte a másik férfi - ajándéknak tekintette és tisztelte... ??? vagy egy (bocs) kurvaként kezelte és kihasználta ,hogy megdughatja mert (sajnos sokan azt hiszik) a párja nem tudja mgdugni stb... ? Milyen mikor találkoztok elöszőr , vagy csak ismeretség céljára elsőre tovább lépés végett , izgalom-beszélgetés stb... milyen kellemetlenségek vannak,hogyan kezelik ezt ? Egy pár hogyan éli ezt meg... És mi történik mikor elmegy tőlük a fiú (megbánás,lelkiismeret ,hogy belementek stb.... ) ????
#319   2012. 02. 23. csütörtök 08:50
Köszönöm a válaszodat... Mi gondolkodtunk a párommal anno ,hogy bevennénk valakit 3.nak. De izgató a "dolog " nagyon sosem voltunk képesek igazából megtenni. És érdekel ,hogy másik hogyan élik ezt meg. Miként kezelik a helyzetet. Butaság és talán sokan úgy fogalmazzák meg,hogy sajátomnak tekintem őt birtokolom,,,de hívja ki hogyan akarja.... valahogy mindig úgy éreztem,hogy a jelentkezők ,valahogy nem érdemelték őt meg. lehet ez azért volt mert nem jelentkezett olyna aki szimpi lett volna. Jelzem nem CSAK én utasítottam el a jelentkezőket hanem ő is.Nem tetszett neki ,nem alakult ki az a közös kis "villanás" ami kellett volna ,hogy igen egy találkozót lebeszéljünka sráccal. Baáti társaságból meg nem szerettünk volna választani. Nagyon sok levelet kaptunk : én megdugnám én beszállnék, na milyen vagyok stb.... ezekre utaltam az ingyen pina cmszóval... nos ilyen ne jöjjön. Erőltetni nem akartuk így nem lett belőle semmi. Izgalmi szinten viszont nagyon csábító a dolog ! Talán egyszer beérik a dolog, ki tudja : )
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 02. 23. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 23. csütörtök 08:02
Szia!

Egy halom kérdés megfogalmazódott benned, de lehet hogy az egészet máshonnan kéne megközelítened. Az adatlapodból az derül ki számomra - és bocs, ha tévedek -, hogy egyedülállóként vagy itt. Ebben az esetben Te lennél az aki egy hármasban a „külső, kívülálló” szerepében van. Nőként – és ahogy te is írtad nem kötekedésként – viszont azt mondom, hogy aki az „ingyen puncit” látja a lehetőségben az annyira nem fog tudni örömet adni a párnak, akik beveszik, hogy azt megfogalmazni se nagyon lehet. Az ilyen hozzáállásból lesz az, hogy csak ülnek mint a halak, mindenki rém rosszul érzi magát!. Másrészt pedig miért kéne arról szólni a dolognak, hogy „csak el kell viselni a másik pasit”? Ez nem erről szól. Azok a párok, vagy nők akik belemennek egy többes erotikába, tudják és ismerik saját testüket, és ha párban élőként vágnak bele egy ilyenbe akkor azt örömszerzésként kell megélni. Öröm, olyat adni, és olyat kapni amire egy pár együtt nem képes. Látni a másikat külső résztvevőként, vagy akár aktívan.
Felvetsz egy érdekes dolgot, hogy mi van ha épp odakerülve a férfi már nem akarja! Ez benne van a pakliban de vissza lehet kérdezni? Ugyan ezen szituációba az a férfi mondana-e nőnek is nemet? Valószínűleg nem! Azt írod hogy milyen érzelmek kavarognak. Valóban vannak érzelmek és egy hármas, vagy bármiféle többes csak akkor lesz öröm, ha a résztvevők 100% bíznak úgy egymásban, mint magukban. Ha bárki meginog, fenntartása van az ilyen erotikával biztos hogy utána duzzogás, rosszkedv kerekedik felül az élményeken. Akinek kétségei vannak magával, vagy a párjával az ne vágjon egy ilyenbe.
Hogy egy férfi ezt miképp értékeli, nőként én nem ítélhetem meg, de ha valaki egy ilyen szituba a nőt kurvaként kezeli, kihasználja és ezt a pár, illetve a páros férfitagja nem veszi észre, na ott is gond van. Az ilyen pasit, ilyen szituációba 1 perc alatt kell ajtón kívülre helyezni. Aki nem értékeli az ilyen dolgot, hát…. Az csak egy-egy strigulát húz a kis noteszébe, hogy volt dolga egy újabb puncival, de le merném fogadni hogy a nő akivel volt, ( sőt akikkel volt ) mind eléggé negatív véleményt alkotnának róla. Az ilyen ember jobban jár ha férfiaknak szánt segédeszközökkel, vagy csóróbb esetben a jobb kezével éli meg az örömeit.
Jó sok kérdést felvetsz, és ebből én azt szűröm le, hogy még sose voltál ilyen szituációban.. Viszont ne vágj addig bele, amíg nem döntötted el, hogy akarod-e ezt, képes vagy-e rá. Ha egy pár „befogad” magukhoz harmadiknak, akkor ott csak is figyelemmel, odaadással szabad jelen lenni és nem pedig úgy hozzá állni hogy hopp..ingyen pina! Azt pedig hogy egy ismerkedés, vagy akár barátság után ez hogy zajlik ne gondold hogy sablonok alapján megfogalmazható, mert nincs két egyforma ember, akkor 3 ember esetében ez még inkább több változós!
Mellesleg nem értem hogy miért kéne egy ilyen helyzet után megbánásnak, lelkiismeret furdalásnak lenni? Ezek akkor lépnek csak fel ha a páros egyik tagja akarta ezt a másik meg csak eltűrte....
#320   2012. 02. 23. csütörtök 11:04
nasum nasum
Mi 5-fiuval próbáltuk ki mire a 6-odik már el is ért valamit.Tök ciki volt de mindig bepánikoltam amikor már majdnem vetköztették a barátnőm.Az volt a jó hogy senki sem sértődött meg mert látták hogy kezdők vagyunk.Szegények várták hogy majd ők lesznek az elsők de már mégegyszer nem mertünk jelentkezni.Azóta már sok minden történt és csodálatos dolog.

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!