Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#282   2012. 01. 05. csütörtök 15:27
X Törölt felhasználó (764681)
Szilveszterkor összebalhéztunk egy részeg páros miatt. Volt némi mosoly és sex szünet. Viszont az utolsó hármasunkkor megbeszéltük, hogy most kedden megint. A mosolyszünet ellenére nem akartuk lemondani, meg jó alkalomnak is találtuk a kibékülésre. Kívántuk is baromira a sexet, mert a megvonás már éreztette a hatását. Simán kezdődött, mint korábban is. Aztán a kívánás megtette a hatását. Nagyon belelendültünk. A párom élvezte, ahogy ráraboltunk. A pasi is jobban nekikezdett. Szétszedtük a sajt. Hogy hogynem a pasi farka vészes közelségbe került a feleségem szájához, miközben ő bennem ült. Egy pillanat szünet. Aztán én megmozdultam és pózt váltottunk, nem lett belőle semmi. Feltérdelt és hátulról kezdtem dugni de az a farok csak ott volt a közelben mert a párom már verte neki. Elképzeltem, hogy mi lett volna, ha az előbb bekapja és elkezdtem belülről lüktetni minden porcikámban. Látni akartam, hogy szop. Mondtam a pasinak, hogy ha az előbb nem sikerült betennie, most tegye a szájába. A feleségem elképedve nézett rám, de nem érdekelt, mondtam, hogy szopassuk meg. Betettem én a szájábamajd kis idő múlva kivettem és mondtam, hogy csinálja ő. A párom nem akarta bekapni, de aztán megtette. Visszamenten dugni. A feleségem hamar elélvezett még kétszer egymás után. A pasi kivette, mondván, hogy nem bírja és el fog élvezni. Mondtam neki, hogy ok, akkor dugja meg. Azt mondta, hogy nincs nála gumi, mert hát azt mondtuk, hogy nem lehet. Teljesen fel voltam spanolva. Azt mondtam, hogy ok, akkor élvezzünk a szájába. Nem is értem, hogy ezt miért mondtam, de a gondolattól is megkeményedett a farkam. Be is toltam a feleségem szájába és majdnem elélveztem. Kivettem és mondtam, hogy csinálja a pasi. Itt volt némi pauza mert a feleségem nem hitt a fülének és a pasi sem. Mondtam mégegyszer, hogy azt szeretném ha mindketten a szájába élveznénk és a pasit odatoltam, közvetleül a feleségem elé és mondtam, hogy kapja be neki. Elkezdtődött a szopás/szopatás. 20 mp-ig tartott. Mire kimondtam, hogy engedje rendesen a szájába élvezni már el is élvezett a srác. Láttam ahogy belelüktet a feleségem szájába. Nyeld le neki is-mondtam. Még kicsit mozgott benne, majd kihúzta és én rögvest betoltam. Nem hagytam, hogy a párom kiköpje. Nekem sem kellett 20 másodpercnél több és már bele is élveztem én is. Állatira nagyot. Még hagytam, hogy lenyalogassa, aztán lerogytam. És kezdtem magam rosszul érezni. A srác még mondta, hogy talán életében nem élvezett nagyobbat, de aztán valahogy megérezte, hogy mennie kéne. Beült a kocsiba és hallottam elhajtani. . Tényleg óriásit élveztem én is. Még annyit kérdeztem a páromtól, hogy milyen volt, azt mondta fantasztikus, de valahogy fura hangsúllyal. Nagyon ki voltam ütve és elaludtam. Rosszat álmodtam. Mikor felébredtem már tiszta gyomoridegem volt. Szarul éreztem magamat. Tényleg nagyon szarul. Mondtam is a feleségemnek, aki szintén vívódott, hogy majd beszélünk máskor. Egész másnap gyomoridegem volt, csak délutánra enyhült kissé. Ez volt tegnap.
#281   2012. 01. 05. csütörtök 15:26
X Törölt felhasználó (764681)
2

Először abban maradtunk, hogy teljesen közel jöhet és tapizhat. Ez izgi volt. A következő alkalommal megengedtük, hogy nyaljon is, ha akar a tapizás mellett, és közvetlenül a feleségem mellére verte a farkát. Egyre jobban belejöttünk. Azt vettem észre, hogy az elején kissé elutasító feleségem egyre jobban évezi, ahogy szétmarcangoljuk. Eleinte csak hagyta, hogy ketten foglalkozzunk vele, később viszont már kívánta és élvezte is nagyon. Mit tagadjam, ez engem is izgatott és az is, hogy a pasi látványosan majd felfalta a feleségemet. Mérföldkő volt az is, amikor egy alkalommal a feleségem megfogta a farkát és játszadozott vele. Ekkor már egészen hármas szex kinézete volt a dolognak. Csókolózás ugyan nem volt, de simi, tapi , nyalás és ekkor már sokat volt a párom kezében a farka és végül ő verte ki neki saját magára. Élveztük, nem tagadom. Három alkalommal ezelőtt annyira bemelegedtünk, hogy szóba került a behatolás. A párom nem akarta igazán, de én mondtam, hogy mehet. „Véletlenül” volt a pasinál gumi. Elég akciódús sex végén a feleségem négykézlábra állt és a pasi betette neki. Vastagabb a farka, mint az enyém, bár nem nagyobb. Láttam a páromon, hogy élvezi. Elé álltam és szopattam. Mutattam a srácnak, hogy beleélvezhet. Láttam is, amint megtörtént. Rögvest utána én is. Fantasztikusat élveztünk mindhárman. Tényleg állati jó volt. Igaz, hogy miután én is elélveztem, kissé furcsán éreztem magam. Elhesegettem a gondolatot, hiszen nem történt más, mint eddig, csak épp bedugta, de gumival, tehát a farka hozzá sem ért a nőmhöz. Végülis túltettem magam rajta. Én nagyot élveztem, akkorát, amekkorát már csak régen. A feleségem is és mondta régebben is, hogy ezt a pózt bevállalná. Ő is nagyot élvezett. Akkor meg mi a hiba???
De aztán mégis abban maradtunk, hogy legközelebb azért ezt mégsem. Ezt mondtuk neki is. Szilveszter előtt volt még egy alkalom, az semmiben sem különbözött az azt megelőzőektől. A párom a végén kiverte neki, rá a mellére.
#280   2012. 01. 05. csütörtök 15:25
X Törölt felhasználó (764681)
1
Hát igen…..
Több mint 10 éve vagyunk házasok. Ki merem jelenteni, hogy lényegében ugyan annyira kívánjuk a másikat, mint az elején. A sex is marha jó, szerintem jó nő a feleségem és kívánom is. De az is tény, hogy pár éve olyanok is szóba kerültek, amik annak előtte nem nagyon. Legelső talán az volt, amikor a feleségem pedzegetni kezdte, hogy őt simán sexelne velem akkor is, ha meglátják. Eleinte nem értettem, aztán kibújt a szög a zsákból, amikor hozzátette, hogy még izgatná is. Ezt eleinte nem tartottam érdekesnek, de 2-3 év múlva már érdekelt. Sosem zavart, ha őt megnézték az utcán, sőt, büszke voltam rá, de most határozottan izgatni kezdett, minél többet mutat meg magából. Aztán beszéltünk róla sex közben is és mindkettőnket izgatott, ahogy elképzeltük. Végül úgy döntöttünk, hogy üsse kavics, vágjunk bele, legfeljebb ha nem tetszik, kiszállunk. Regisztráltunk pár helyen és keresgélni kezdtünk. Majd ennek a mikéntjéről és benyomásairól máskor.
Találtunk pár potenciális jelöltet. Mivel mi a szabadban képzeltük el, adtunk pár geocashing feladatot a jelölteknek. Aki megtalált minket az erdő közepén GPS koordináták alapján, az megnézhette. 4 ilyen alkalmunk volt. Nem mind volt egyformán érdekes, de azért pozitívan zártuk. Maradt egy pasi, aki mindkettőnknek egyformán a legszimpatikusabb volt. Öt utána többször bevállaltuk. Először csak ugyanúgy az erdőben. Aztán később egy borházban, mert szegény nem volt terepjárós és már a kitartását nem akartuk tovább próbára tenni. Legvégül otthon nálunk. Eleinte csak néző volt, de aztán az izgalom emelésére fokozatosan bevontuk.
#279   2012. 01. 01. vasárnap 22:51
X Törölt felhasználó (797483)
Lehet, hogy holnaptól már be is fejezem ám... Nem nekem való a hős szerep pardon1 bocsesz.

Ma legalább 12 fickónak értelmeztem azt az egy mondatot, amit társkeresés gyanánt leírtam.
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2012. 01. 01. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 01. vasárnap 20:42
Te egy igazi hős vagy smile Kibaszott büszke vagyok rád smile És ugye menyivel jobb a kicsi lelkednek!! smile smile
#278   2012. 01. 01. vasárnap 20:42
joni002 joni002
Te egy igazi hős vagy smile Kibaszott büszke vagyok rád smile És ugye menyivel jobb a kicsi lelkednek!! smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 01. vasárnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 01. 01. vasárnap 08:56
Ez lesz az újévi fogadalmam: VÁLASZOLOK MINDEN LEVÉLRE!

Ma reggel már írtam hat olyan embernek (öt pár, egy fiú, akinek van barátnője, de most nélküle szeretné) aki el sem olvasta, hogy mi milyen műfajban mozgunk csak megkérdezte, hogy akarjuk-e őt/őket. De nagyon kedves voltam hozzájuk a másnaposságom ellenére...

BUÉK!
#277   2012. 01. 01. vasárnap 08:56
X Törölt felhasználó (797483)
Ez lesz az újévi fogadalmam: VÁLASZOLOK MINDEN LEVÉLRE!

Ma reggel már írtam hat olyan embernek (öt pár, egy fiú, akinek van barátnője, de most nélküle szeretné) aki el sem olvasta, hogy mi milyen műfajban mozgunk csak megkérdezte, hogy akarjuk-e őt/őket. De nagyon kedves voltam hozzájuk a másnaposságom ellenére...

BUÉK!
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2011. 12. 31. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 31. szombat 16:19
smile Erre csak enyit tudok most nyilatkozni az utolsó napján smile BUÉK
#276   2011. 12. 31. szombat 16:19
joni002 joni002
smile Erre csak enyit tudok most nyilatkozni az utolsó napján smile BUÉK
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 30. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 12. 30. péntek 20:59
Vigasztaljon, hogy azok, akinek válaszolok, azok többségükben csak képeket gyűjtenek... (Hogy az nekik minek, amikor tele van a net szex képekkel. Itt a GG-n is százszámra látni lányokat arccal, mindennel...?)
a harmadik levél után pedig egyszerűen köddé válnak.

Akik nem válnak köddé, az aktus napján kikapcsolják a mobiljukat. De olyan is akadt, aki három órával a megbeszélt találkozó után (éjfélkor!) csengetett, hogy "bocsi a késésért, megjöttem".

Szóval nekünk is megvan a bajunk. wave
#275   2011. 12. 30. péntek 20:59
X Törölt felhasználó (797483)
Vigasztaljon, hogy azok, akinek válaszolok, azok többségükben csak képeket gyűjtenek... (Hogy az nekik minek, amikor tele van a net szex képekkel. Itt a GG-n is százszámra látni lányokat arccal, mindennel...?)
a harmadik levél után pedig egyszerűen köddé válnak.

Akik nem válnak köddé, az aktus napján kikapcsolják a mobiljukat. De olyan is akadt, aki három órával a megbeszélt találkozó után (éjfélkor!) csengetett, hogy "bocsi a késésért, megjöttem".

Szóval nekünk is megvan a bajunk. wave
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2011. 12. 30. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 30. péntek 18:49
"Önkritikát kell gyakorolnom: Mi sem szoktunk válaszolni sok olyan levélre. Az a baj, hogy valamiért mindig egyszerre jön egy rakás levél és sokról nem is tudjuk azonnal eldönteni tetszik-e...aztán meg elfelejtjük. Bocsánat! worship

Bocsánatot kérünk azoktól, akiket így bántunk meg, de szerintem, ha nincs válasz, az is válasz: nemet jelent. "

Saját magadnak mondtál kicsit ellen nem?? Sokszor elfelejted!! És ezért az hogy nem válaszolsz automatikusan nem kellene hogy nemleges válasz legyen. smile Ez nem kritika akart lenni csak észrevétel. smile
#274   2011. 12. 30. péntek 18:49
joni002 joni002
"Önkritikát kell gyakorolnom: Mi sem szoktunk válaszolni sok olyan levélre. Az a baj, hogy valamiért mindig egyszerre jön egy rakás levél és sokról nem is tudjuk azonnal eldönteni tetszik-e...aztán meg elfelejtjük. Bocsánat! worship

Bocsánatot kérünk azoktól, akiket így bántunk meg, de szerintem, ha nincs válasz, az is válasz: nemet jelent. "

Saját magadnak mondtál kicsit ellen nem?? Sokszor elfelejted!! És ezért az hogy nem válaszolsz automatikusan nem kellene hogy nemleges válasz legyen. smile Ez nem kritika akart lenni csak észrevétel. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 30. péntek 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 12. 30. péntek 18:16
Önkritikát kell gyakorolnom: Mi sem szoktunk válaszolni sok olyan levélre. Az a baj, hogy valamiért mindig egyszerre jön egy rakás levél és sokról nem is tudjuk azonnal eldönteni tetszik-e...aztán meg elfelejtjük. Bocsánat! worship

Bocsánatot kérünk azoktól, akiket így bántunk meg, de szerintem, ha nincs válasz, az is válasz: nemet jelent.
#273   2011. 12. 30. péntek 18:46
joni002 joni002
1. Voltak fönt képeim sőt , több is de miután megszűnt a kapcsolatom a képen szereplő lánnyal leszedettem a képeket.
2.Ua.
3. elszoktam olvasni a reglapokat és csak olyannak írok ahol úgy érzem hogy megfelelek az elvárásoknak, és nekem is megfelelnek az olvasottak és a látottak. De szerintem egy msn beszélgetés vagy egy telefon többet ad mint pár leírt sor, de valahol el kell kezdeni.
4. ez is alap nálam pécsről nem fogok pestre kocsikázni , a két szomszédos megyéből keresek.
5.ha sokan arra sem képesek hogy elolvassanak
egy levelet szerinted a hsz.eket olvassa és megjegyzi ki volt? nem hiszem smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 30. péntek 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 12. 30. péntek 18:23
Ilyenekre nem szoktam válaszolni:
1. Nincs fenn kép/Képet levélben igér. levele
2. Nem derül ki semmi a reglapjából vagy az derül ki, hogy nem a mi műfajunk. confused
3. Van kép és korrekt a reglap, de egyáltalán nem izgalmas nekünk.
4. Ország másik felében lakik. oooo

Néhány tanács:
1. Mi feltettünk képeket magunkról, te is tegyél fel! bohoc
2. Ne a farkadról, hanem a testedről! Ez top-naggggggggyon fontos!
3. Olyan műfajban nyomulj, amit éppen keresünk! (dogging, biszex, SM, stb.) alien2
4. Nézd meg a lakhelyünket és csak akkor írj, ha tényleg vállalod az utazást! (100 km-nél messebről már nem valószínű.) duma
5. Nem árt, ha van néhány érdekes hozzászólásod, vagy egy jó pofa bemutatkozásod. wave
#272   2011. 12. 30. péntek 18:23
X Törölt felhasználó (797483)
Ilyenekre nem szoktam válaszolni:
1. Nincs fenn kép/Képet levélben igér. levele
2. Nem derül ki semmi a reglapjából vagy az derül ki, hogy nem a mi műfajunk. confused
3. Van kép és korrekt a reglap, de egyáltalán nem izgalmas nekünk.
4. Ország másik felében lakik. oooo

Néhány tanács:
1. Mi feltettünk képeket magunkról, te is tegyél fel! bohoc
2. Ne a farkadról, hanem a testedről! Ez top-naggggggggyon fontos!
3. Olyan műfajban nyomulj, amit éppen keresünk! (dogging, biszex, SM, stb.) alien2
4. Nézd meg a lakhelyünket és csak akkor írj, ha tényleg vállalod az utazást! (100 km-nél messebről már nem valószínű.) duma
5. Nem árt, ha van néhány érdekes hozzászólásod, vagy egy jó pofa bemutatkozásod. wave
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2011. 12. 30. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 30. péntek 16:34
Ritkán írok ilyen hangvétellel fórumba de most megteszem. Elég régóta keresek partnert (párt. házaspárt, lányt) és volt is már elég sok sikeres találkozóm. De ezek a sikeres randik inkább köszönhetőek a vak szerencsének mintsem a rengeteg sok partnerkeresőn történt regisztrációnak. A mai napig próbálkozok partnert találni, de elkeserítő a helyzet. Tisztelt Hölgyeim, Uraim, és Párok : nézzen már mindenki kicsit magába és próbálja meg eldönteni hogy valójában mit is szeretne!! Sőt először odáig jusson el hogy legyen biztos 200%-ig abban hogy valóban szeretne e akármilyen szexpartnert maga-maguk mellé. Az ilyen partnerkeresőkön regisztráltak 90% csak fantáziál. Ez nem is volna baj de addig ne hirdessen ,és keressen partnert. Vagy ha mégis és kap egy temérdek levelet amit valószínűleg előbb-utóbb megun elolvasni , válaszolni meg végképp nem fog rá. Tegye már meg azt a szívességet hogy akkor addig törli az adatlapot, vagy írja ki hogy nem kér levelet mert nem keres csak unatkozik. De ha már ezt sem teszi meg és én , és sok más hozzám hasonló valóban partnert kereső ,veszi a fáradságot, végigmazsolázza a hirdetéseket és ír egy levelet ( itt most eltekintenék a 2 soros "heló megbasznám az asszonyt" kategóriájú emberektől) a minimum és elvárható lenne egy intelligens embertől hogy nem egy regényt de egy " Szia köszönöm az érdeklődést , de most nem aktuális, vagy, még gondolkodunk, vagy nem vagy az esetünk " egymondatos válaszlevelet elküldjön. December hónapban 12-15 levelet küldtem el mindet elolvasták azok akiknek címeztem. Egyetlen egyre érkezett válasz aki kulturáltan közölte hogy a nagy távolság miatt nem látják lehetőségét a találkának. ( itt tenném hozzá hogy én voltam a figyelmetlen ebben az esetben és nem vettem észre hogy melyik megyéből keresnek) Szánalmas és siralmas az amit itt és minden partnerkeresőn az emberek művelnek egymással ez pro és kontra igaz . Térjünk már kicsit észhez emberek és ne vegyük el a kedvét azon keveseknek akik valóban szeretnék a szexuális életüket akármilyen formában kicsit izgalmasabbá tenni. Köszönöm hogy végigolvastátok. További szép napot , és egy szebb , sikeresebb Boldog Újévet kívánok mindenkinek. Tamás
#271   2011. 12. 30. péntek 18:16
X Törölt felhasználó (797483)
Önkritikát kell gyakorolnom: Mi sem szoktunk válaszolni sok olyan levélre. Az a baj, hogy valamiért mindig egyszerre jön egy rakás levél és sokról nem is tudjuk azonnal eldönteni tetszik-e...aztán meg elfelejtjük. Bocsánat! worship

Bocsánatot kérünk azoktól, akiket így bántunk meg, de szerintem, ha nincs válasz, az is válasz: nemet jelent.
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2011. 12. 30. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 30. péntek 16:34
Ritkán írok ilyen hangvétellel fórumba de most megteszem. Elég régóta keresek partnert (párt. házaspárt, lányt) és volt is már elég sok sikeres találkozóm. De ezek a sikeres randik inkább köszönhetőek a vak szerencsének mintsem a rengeteg sok partnerkeresőn történt regisztrációnak. A mai napig próbálkozok partnert találni, de elkeserítő a helyzet. Tisztelt Hölgyeim, Uraim, és Párok : nézzen már mindenki kicsit magába és próbálja meg eldönteni hogy valójában mit is szeretne!! Sőt először odáig jusson el hogy legyen biztos 200%-ig abban hogy valóban szeretne e akármilyen szexpartnert maga-maguk mellé. Az ilyen partnerkeresőkön regisztráltak 90% csak fantáziál. Ez nem is volna baj de addig ne hirdessen ,és keressen partnert. Vagy ha mégis és kap egy temérdek levelet amit valószínűleg előbb-utóbb megun elolvasni , válaszolni meg végképp nem fog rá. Tegye már meg azt a szívességet hogy akkor addig törli az adatlapot, vagy írja ki hogy nem kér levelet mert nem keres csak unatkozik. De ha már ezt sem teszi meg és én , és sok más hozzám hasonló valóban partnert kereső ,veszi a fáradságot, végigmazsolázza a hirdetéseket és ír egy levelet ( itt most eltekintenék a 2 soros "heló megbasznám az asszonyt" kategóriájú emberektől) a minimum és elvárható lenne egy intelligens embertől hogy nem egy regényt de egy " Szia köszönöm az érdeklődést , de most nem aktuális, vagy, még gondolkodunk, vagy nem vagy az esetünk " egymondatos válaszlevelet elküldjön. December hónapban 12-15 levelet küldtem el mindet elolvasták azok akiknek címeztem. Egyetlen egyre érkezett válasz aki kulturáltan közölte hogy a nagy távolság miatt nem látják lehetőségét a találkának. ( itt tenném hozzá hogy én voltam a figyelmetlen ebben az esetben és nem vettem észre hogy melyik megyéből keresnek) Szánalmas és siralmas az amit itt és minden partnerkeresőn az emberek művelnek egymással ez pro és kontra igaz . Térjünk már kicsit észhez emberek és ne vegyük el a kedvét azon keveseknek akik valóban szeretnék a szexuális életüket akármilyen formában kicsit izgalmasabbá tenni. Köszönöm hogy végigolvastátok. További szép napot , és egy szebb , sikeresebb Boldog Újévet kívánok mindenkinek. Tamás
#270   2011. 12. 30. péntek 16:34
joni002 joni002
Ritkán írok ilyen hangvétellel fórumba de most megteszem. Elég régóta keresek partnert (párt. házaspárt, lányt) és volt is már elég sok sikeres találkozóm. De ezek a sikeres randik inkább köszönhetőek a vak szerencsének mintsem a rengeteg sok partnerkeresőn történt regisztrációnak. A mai napig próbálkozok partnert találni, de elkeserítő a helyzet. Tisztelt Hölgyeim, Uraim, és Párok : nézzen már mindenki kicsit magába és próbálja meg eldönteni hogy valójában mit is szeretne!! Sőt először odáig jusson el hogy legyen biztos 200%-ig abban hogy valóban szeretne e akármilyen szexpartnert maga-maguk mellé. Az ilyen partnerkeresőkön regisztráltak 90% csak fantáziál. Ez nem is volna baj de addig ne hirdessen ,és keressen partnert. Vagy ha mégis és kap egy temérdek levelet amit valószínűleg előbb-utóbb megun elolvasni , válaszolni meg végképp nem fog rá. Tegye már meg azt a szívességet hogy akkor addig törli az adatlapot, vagy írja ki hogy nem kér levelet mert nem keres csak unatkozik. De ha már ezt sem teszi meg és én , és sok más hozzám hasonló valóban partnert kereső ,veszi a fáradságot, végigmazsolázza a hirdetéseket és ír egy levelet ( itt most eltekintenék a 2 soros "heló megbasznám az asszonyt" kategóriájú emberektől) a minimum és elvárható lenne egy intelligens embertől hogy nem egy regényt de egy " Szia köszönöm az érdeklődést , de most nem aktuális, vagy, még gondolkodunk, vagy nem vagy az esetünk " egymondatos válaszlevelet elküldjön. December hónapban 12-15 levelet küldtem el mindet elolvasták azok akiknek címeztem. Egyetlen egyre érkezett válasz aki kulturáltan közölte hogy a nagy távolság miatt nem látják lehetőségét a találkának. ( itt tenném hozzá hogy én voltam a figyelmetlen ebben az esetben és nem vettem észre hogy melyik megyéből keresnek) Szánalmas és siralmas az amit itt és minden partnerkeresőn az emberek művelnek egymással ez pro és kontra igaz . Térjünk már kicsit észhez emberek és ne vegyük el a kedvét azon keveseknek akik valóban szeretnék a szexuális életüket akármilyen formában kicsit izgalmasabbá tenni. Köszönöm hogy végigolvastátok. További szép napot , és egy szebb , sikeresebb Boldog Újévet kívánok mindenkinek. Tamás
#269   2011. 12. 19. hétfő 17:16
jatekosmel jatekosmel
Sziasztok!
Pár8476 és hokedlee köszi a sztorikat, ilyen idióta kifogásokat régen hallottam nyes
Az a kár, hogy ezzel gyakorlatilag elveszik a komolyan keresők kedvét az egésztől...
Na de, hogy ne legyek off:
Nekem eddig nagyon pozitív tapasztalataim vannak a hármas szex-ről, mind a társkeresés, mind maga a szex részéről. Utóbbit imádom, teljesen feldobja az unalmas heteket, igazi adrenalin és önbizalom bomba minden alkalom. Több párt is sikerült már találni, innen és más oldalakról közösen, most is állandó harmadik tagja vagyok egyiküknél.
Maga a keresés nem egyszerű téma, de ha türelmes az ember és hajlandó foglalkozni is vele, akkor simán megtalálhatja a hozzá illő párt/harmadikat. Alapvető dolgok a sikerhez szerintem az elhatározás, egy normális adatlap és az önismeret, önkritika.
Én speciel nem vagyok egy túl nyomulós típus, általában mindig engem találtak meg a párok, akikkel sikerült is élveznünk egymást. Szerencsés fajta vagyok, úgy látszik smile
#268   2011. 12. 19. hétfő 09:18
pár8476 pár8476
Nekünk a legkomolyabb történetünk eddig az volt, amikor egy szóló pasi akart hozzánk csatlakozni.
Levelezés, képcsere, kölcsönös webcamozás, szimpátia + minden ami kell.
Na gondoltuk, ez passzol, szerencsénk van.
Eljött a nagy kérdés.
Mikor lenne jó neki a találkozó.
Ez 2010 Januárban történt.
Azt írta, neki 2011 Aug.15. én felelne meg.
Hát.. jó smile
Persze értelem szerűen semmi nem történt 2011 Aug 15. én mivel addigra már az msn címe se élt. smile
Azért jól tele lehet a határidőnaplója annak akinek ilyen hosszútávon kell terveznie.. smile
#267   2011. 12. 19. hétfő 08:58
pár8476 pár8476
Sziasztok!
Itt is ugyanez a helyzet. smile Mindig.Jó pár éve.
Azért ezen a történeten könnyesre nevettük magunkat. smile smile smile
Persze nem a ti, vagyis hát inkább a pasik kudarcán nevetünk, hanem az előadásmódon.
Sok sikert mindenkinek. smile
Antidisznó club? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 04. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (46871)
2011. 12. 04. vasárnap 20:16
Felhúzom már ezt az elsüllyedt topikot.
A múlt héten előkerült egy régebbi pasink.Örültünk neki , mert régóta nem szexeltünk már 3asban. Jött a kérdés csütörtök este: péntek este jó-e nektek?
Válaszoltunk: Nekünk jó!
Péntek este fél 8 körül küldtünk egy sms-t, hogy akkor mi lesz?
Válasz: Elfelejtette, hogy hajnal 3-kor indul az ország túlsó felébe és még nagyon sokára ér haza. Vasárnap este jó?
-Oké gyere.
- Vasárnap este negyed 8. Sms: Elfelejtette , pénteken, hogy disznóvágás lesz vasárnap smile )))))(Amúgy is autentikusan vasárnap vágnak disznót az alföldön smile )))))
Szakadtunk a röhögéstől. Új közmondást alkottunk: "Hirtelen jött mint gruppen szex előtt a disznóvágás" smile )))
Pont egy éve egy másik pasi ugyanezzel etetett bennünket:
"Bocs majd holnap ma disznóvágás. Elfelejtettem"
Másnap:"Bocsi elfelejtettem, hogy kettőt vágunk."
Második nap: "Bocsi elfelejtettem, hogy négyet vágtunk" smile ))))))
Írtuk neki, hogy majd akkor küldjön sms-t ha megtelt a hűtőház és nem él egyetlen disznó se smile ))))
Basszus kifogtuk az Alföld összes Alzheimer kóros , amatőr húsfeldolgozóját.
Ismét egy bizonyság a bátor tökös magyar pasikról.......
#266   2011. 12. 18. vasárnap 20:38
X Törölt felhasználó (468534)
Nagyon jót nevettem, köszönöm =D

egyébként jól értettem h szeged (környéki) pár vagytok? sikerült találjatok már kedves házibarátot?
(kérlek ha válaszoltok, privátba írjatok, mert ritkán fórumozok és nehogy ne vegyem észre =) köszönöm )
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 04. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (46871)
2011. 12. 04. vasárnap 20:16
Felhúzom már ezt az elsüllyedt topikot.
A múlt héten előkerült egy régebbi pasink.Örültünk neki , mert régóta nem szexeltünk már 3asban. Jött a kérdés csütörtök este: péntek este jó-e nektek?
Válaszoltunk: Nekünk jó!
Péntek este fél 8 körül küldtünk egy sms-t, hogy akkor mi lesz?
Válasz: Elfelejtette, hogy hajnal 3-kor indul az ország túlsó felébe és még nagyon sokára ér haza. Vasárnap este jó?
-Oké gyere.
- Vasárnap este negyed 8. Sms: Elfelejtette , pénteken, hogy disznóvágás lesz vasárnap smile )))))(Amúgy is autentikusan vasárnap vágnak disznót az alföldön smile )))))
Szakadtunk a röhögéstől. Új közmondást alkottunk: "Hirtelen jött mint gruppen szex előtt a disznóvágás" smile )))
Pont egy éve egy másik pasi ugyanezzel etetett bennünket:
"Bocs majd holnap ma disznóvágás. Elfelejtettem"
Másnap:"Bocsi elfelejtettem, hogy kettőt vágunk."
Második nap: "Bocsi elfelejtettem, hogy négyet vágtunk" smile ))))))
Írtuk neki, hogy majd akkor küldjön sms-t ha megtelt a hűtőház és nem él egyetlen disznó se smile ))))
Basszus kifogtuk az Alföld összes Alzheimer kóros , amatőr húsfeldolgozóját.
Ismét egy bizonyság a bátor tökös magyar pasikról.......
#265   2011. 12. 07. szerda 15:14
X Törölt felhasználó (46871)
Sajnálom, ha a sztoriból ez jött át neked. Tucatnyi ehhez hasonló sztorink van. Csak egy kiragadott példa volt arra, hogy hányszor hányan , mennyire nevetségesen és szánalmasan absztak át bennünket. Ez utóbbi már annyira nevetséges volt ezért osztottuk meg.Kisajátítani? Arra még csak alkalmunk sem nyílt.Nem albérlőtársat kerestünk vagy háziszolgát hanem pasit kufircolni smile
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 07. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 07. szerda 11:28
Mintha Ki szeretnétek sajátítani magatoknak valakit,valakiket!
Ez biztos negatív viselkedés'
Tökös akármilyen gyerek!
#264   2011. 12. 07. szerda 15:02
X Törölt felhasználó (786534)
Persze, biztos sok a kamus. De ne felejtsük el, hogy koránt sem mindenki profi és bár viszi a lendület eleinte, de aztán egyszerűen megijed. Nem csak pasik ilyednek meg, hanem esetenként párok is. Volt egy hosszabb kapcsolatfelvételem egy párral, akinéle redetileg az volt terv, hogy bevegyenek egy harmadikat. Mivel a nő másik nőről hallani sem akart, végül plusz férfiben maradtak. Ezt megmondták, hogy végcélként totál szexre kerenének pasi beszállút.
Gondolo sokan jelentkeztek, mert eleinte döcögősebben haladt a dolog. Aztán fogyhattak a potenciális jelöltek, mert egy idő után felgyorsult. Még beszéltem is velük telefonon, igaz hívószámkijelzés nélkül. Ott nagyon érződött, hogy baromira amatőrök.
Szóval kitűztük a nagy napot. Ahogy közeledett, úgy szűkültek mind jobban a lehetőségeim. Először azt mondták, hogy mégis inkább gumival. Aztán azt, hogy orált mégsem szeretnének. Aztán, hogy dugást most inkább gumiban sem, de esetleg kiveri nekem. De lehet, hogy azt sem, de ráverhetem a hölgyre. Mondtam, hogy az engem nem villanyoz fel. Ez persze nem egyszerre, hanem hetente jött egy egy szűkítés.
Végül én magam javasoltam nekik, hogy ne is maradjunk semmiben. Talizzunk, ha van parányi szimpátia akkor elmegyünk bárhová és kipróbálják, hogy egyáltalán képesek-e szexelni egymással, ha én jelen vagyok. Valamint feldobja-e őket egyáltalán.
Szóval ők voltak az abszolúte kezdő amatőrök. De ezek mellett is semmiképp sem szeretném negatívan beállítani őket, mert mindenki elkezdi valahogyan és ők legalább nem vertek át, noha menet közben szűkültek a keretek.
Volt olyan pár is, akik megketrestek, megvolt a szimpátia, megadtak egy időpontot, ami szimpátia teli és utána masszív szex. Nekem az időpont nem volt jó, egész egyszerűen azért, mert egy külföldi csoportot nem lehet 3 nappal előtte lemondani, lévén azért utaztak pár ezer kilométert. Ők viszont nem adtak második lehetőséget, sőt még csak azt sem közölték, hogy akkor tárgytalan. Egyszerűen elővették a 2. számút a borítékból. Akkor most én ezt érezhetném átverésnek, a kettes számú, aki befutó lett, ő pedig abszolút nyerőnek érzi.
Őket sem ítélem el, mert el sem köszöntek, hisz minden bizonnyal túlkínálat volt pasikból.

De ezek valóban nem átverések voltak. Olyan érdekes módon nálam nem volt. vagy ha valami az volt, nem jutott el odáig, hogy kiderüljön.
Szóval a világ nem fehér és fekete.
#263   2011. 12. 07. szerda 11:45
Répa79 Répa79
Sziasztok! Én is megosztanám a tapasztalataimat,mint aki 3. szeretne lenni! Nos:
Több párnak is írtam innen az oldalról már,és nekem is írtak már páran. Volt akik írtak ,hogy persze benne lennének,de sem képet ,sem találkozót nem szerettek volna,2-3 üzenet után ezek mindig eltűntek!
Aztán volt egy hölgy(elvileg) aki egy rémesen kusza történettel állt elő,hogy persze megfelelnék,és mennyire szeretné,de ők a párjával csak szexpartnerek,és ha megyek csak tömeg közlekedéssel lehet(Pesttől 30km kisváros),ott kell aludnom,nem vihetem a telefonom,stb,megjegyzem ő küldött képet amit egy német Tv újságból skenneltek ki.(amatőr módon) Persze ő sem volt kíváncsi rám,csak az itt fent lévő testrészemet láthatta! Nyilván kamus ,vagy valami lehúzós társaság. Akiknek én írtam párok,kaptak tőlem egy szerintem tisztességes bemutatkozó,nem tolakodó,óvatosan érdeklődő levelet,amire általában nem jön válasz,de még csak elutasítás sem. Hát ezeket tapasztaltam eddig! Üdv.
 
... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!