Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#82   2010. 04. 12. hétfő 18:40
X Törölt felhasználó (462239)
Logikus és érthető, amit írsz. Csak egyetérteni tudok.
Az ember igenis legyen igényes, válogatós, had döntse már el ő, kit enged be az ágyába, kit enged közel a feleségéhez, és kit nem.
A sok normális ember mellett rengeteg aberrált, mentálisan labilis fazon veri nap mint nap a farkát a gg-n, próbálkozik be boldognál boldogtalannál. A többségnek tök mindegy, csak luk legyen, amit betömhet válogatás és gondolkodás nélkül. Biztosan vannak olyanok, akiknél sikerrel járnak, és összejön a potya numera, ami vagy jól végződik, vagy nem, de azon nehogy már megsértődjenek, hogy bizonyos szubjektív igényeknek és feltételeknek nem felelnek meg.

Minket párok érdekelnek igazán, de az a meglepő, hogy még így is sok a használhatatlan levél. Egy része kamus, szóló pasi, egy része valóban pár. Némelyik pár döbbenetesen igénytelen, nem csak stílusban, hanem mentalitásban is. Eszükbe sem jut megismerni a másikat, „nem kávézni akarunk” felkiáltással egyből ágyba akarnak bújni azzal, kit el tudnak csalni egy találkozóra, nem érdekli őket, a másik ki fia borja. Némelyik kijelenti, még óvszert sem akar használni. Aztán jön a sértődés, mikor levélben megválaszoljuk, hogy köszönjük a jelentkezéseteket, de nem reátok gondoltunk, további sok sikert kívánunk!
Szerencsére azért van igazgyöngy is a sok hamis közt.
Nálunk a fotó nem egyből feltétel. Inkább írjon valaki oldalakat, melyből meg lehet ismerni valamely szinten, mint hogy küldjön egy álló farkat mutató képet. Ha szimpatikus a levél írója, akkor mi ruhás, arcképes képet kérünk, és azt is adunk. Személyes találkozó, kávézás közben úgyis megláthatjuk, hogyan is néz ki a másik fél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 04. 12. hétfő 13:01
Erről van szó..... Aki meg normálisan ír a legtöbb esetben nem tetszik kinézetre. És erre a legtöbben ,,, És ??? nem férjet kell keresni. De hagy legyen már szimpatikus és legyen már vonzalom a dologban. Itt a gg-n a legtöbb férfi egy félezű,ordas ku---t is megdugna ,tökmidegy neki. És még ő a bunkó ha válogatni próbál. Én megértem ha valaki nem elégszik meg annyi válasszal ,ha már a reglapon írja az ember MAX 30 éves korig,, hogy miért nem hiszen csak 36 vagyok,,vagy hasonló. Most ha az ember ír feltételeket akkor az akinek az nem szimpi vagy nem felel meg egyzserűen ne írjon. Nem minden esetben arról szól a dolog,hogy van valakinek két szép szeme és az ember már hívja is. Van egyszerűen egy elképzelés és azt szeretnénk megvalósítani. Ennyi . Nekünk is volt már olyan ,hogy a fiút megtaláltuk és ő nem ment bele a dologba mert nekünk is van egy csomó heppünk ,ami neki nem felelt meg !!! És nem sértődtünk meg ,elkönyveltük és csók.Ennyi. Mi is sok embernek írtuk : köszi ,de nem ,,, biztos sokan megsértőstek,,de van jó pár normális srác is aki írt,hogy rendben köszi a választ további szerencsés keresgélést,És ha nem is felelt meg az elvárásainkanak (és ez nem azt jelenti ,ronda vagy hasonló,,hanem más mint akit keresün) ,,,szimpatikus volt a ennyi.Nem kell ezt túlragozni. Elhiszem,hogy a legtöbb szóló fiúnak az lenne a legszimpatikusabb ,legjobb,legszebb ha első szóra dughatnának mindenkit.Csak ez nem így működik ! Tényleg bocs attól akinek nemet mond az ember,de ez nem egy nagybevásárlás,hogy ah rossz répát hoztál a piacról,nem baj majd vesszünk másikta vagy hasonló. Itt azért van veszteni való stb.... rosszúl sűlhet el,nemi betegség stb.... De nagyon sok BI fiú is jelentkezik a hetero hírdetésre,, és 2-3 levéllel bizonygatják,,csak azt írtam mert ..... Most ezzel nem tud az ember mit kezdeni és nem is akar. És egy párnál még ha általában a lányé is a döntő szó azért ne feledjük 2 EMBERNEK KELL MEGFELELNI ami nem könnyű,szerintem. Ezért is a sok vissza utasítás. Nálunk pld,,akire én azt mondtam jó jöhetne,, az a feleségemnek nem tetszett és volt fordítva is. Tudjuk nem a legszimpatikusabb az ,hogy egyből képet kérünk,,de nekünk elsőre az a fontos és ezt szoktuk kérni : fényképes e-mail + pár sort magadról.
Most ebből nem tudunk meg sokat (bár árulkodik 1-2 dologról : ) ) Managger vagyok farkam 19/5.
Elég elöszőr egy egész testes fénykép (arc nélkűl is ) és ha az szimpi ,megfelelő jöhet az arcos (közben pár sort ír magáról az ember úgy is) ... Mint írtuk mi is ha kérdeznek,, általában nem szoktak,ez is értehetetlen sokszor. Ami igazolja ezt : kor,alkat mellékes ?? miért kurva mindegy, vizihulla is jó ??? Ilyennel nem szeretnénk ágyba bújni mi sem. Az ember tart a nemi betegségektől is. Nem akarja az ember az ágyába angedni azt aki minden nap útszili kurvákhoz jár 3000 ft -ért. Lehet butaság de így van. Érthető ,hogy nem szeretne az ember egy jó dugás végett a gyerekének semmit átadni.
#81   2010. 04. 12. hétfő 18:30
pinkyke21 pinkyke21
Én sem találgatni akarok csak gondoltam hátha valakivel történt hasonló eset és esetleg tud tanácsot adni. Megbeszélni már próbáltam de a válasz csak annyi hogy nem akarja. Azt mondja nincs oka csak egyszerűen nem akarja többet. Persze ez biztos nem igaz, csak nem akarja elmondani hogy mi az oka. Vagy azért hogy engem ne bántson meg vele vagy azért mert esetleg neki kínos beszélni róla. Találgatni meg nem sok értelme van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 04. 12. hétfő 17:56
Szerintem az is lehet,hogy egyszerűen elege lett, és esetleg unja az egészet és tényleg ahogy írtad az jár a fejébe,,, hogy a picsába is rendes vagyok ,engedem, benne vagyok,de hogy még jobb is nálam mindenki...........
Azért mert azt mondod ,hogy jobb mert új,attól még szarúl esik neki. Leveheti az önbizalmát és belefásúlhat ebbe így. Valamivel add vissza neki azt ,amit érezni akar .hogy ő az alfahím ebben az egész kapcsolatban ,,, és szerintem ennek ha helyén vannak a dolgok így is kell lennie. Dughat valaki jobban de neked ,Ő adja ezt az egélszet elvégre is ,mert résztvevője enneka dolognak. (ez nem kioktatás ,vagy szemrehányás,,,csak próbálok az ő fejével gondolkodni) . Szerintem tök egyszerűen fogd meg mond neki,hogy szereted és kérdezd meg tőle ,hogy mi a baj,beszéljétek meg. Lehet találkgatni ,meg fejtegetni de az a legjobb ha ő megfogja és megmondja a választ arra amit kérdezel. Ha együtt bele tudtok menni egy ilyenbe úgy hiszem meg is tudjátok beszélni azt ha ebből gond adódik !!!
#80   2010. 04. 12. hétfő 18:17
X Törölt felhasználó (462239)
Nem akarlak megbántani, de szerintem fordítva ülsz a lovon. Gondold végig.
Két ember (egy pár) keres egy férfit harmadiknak, vagy házaspárt négyesezéshez, szexuális életük különlegessé tételére, ilyetén jellegű kíváncsiságuk kielégítésére.
Jó esetben leírják, honnét, kit, mire, milyen feltételekkel keresnek. Erre jön levél az ország túlsó végéből, jönnek olyan ajánlatok, amik őket nem érdeklik, és érkeznek a „selejtes” szövegek. No és persze némi szerencsével jön egy-kettő olyan, ami valóban megfelel a kívánalmaiknak.
Mi a csudáért válaszoljanak olyanoknak, akik annak ellenére próbálkoznak, hogy abszolút nem téma-kompatibilisek?

Ha én hirdetek, és valaki arra jelentkezik, had döntsem már én el, illetve a párom, hogy Ő megfelelő-e nekünk, vagy sem! Mert a hirdetés feladása bár egy szándékot jelez (ergo erőfeszítést), de nem kötelezettséget arra, hogy bárkivel bármit. Sőt! Ez egy erősen bizalmi dolog, ezért a szűrő is jóval sűrűbb!

Abban egyetértek, hogy ha olyan ír, aki megfelel a hirdetési kritériumoknak, de mégsem teszik a hirdetőknek, annak illik legalább egy „köszönöm, de nem”-et válaszolni.

Szerinted butaság ragaszkodni formális dolgokhoz. Szerintem meg az egy oltári nagy marha, aki úgy kezd neki bárminek is, hogy majd kialakul, majd csak lesz valahogy. Kell, hogy legyenek elképzelések, tervek, igények azzal kapcsolatban, mit is akar, na és persze kivel az ember fia és leánya.

Írod: „Arcosat pedig csak akkor küldök, ha már a bizalom kialakult, azt pedig megelőzi néhány beszélgetés. Viszont egyáltalán nem sajnálom az időt a személyes találkozásra, még akkor sem ha kikötött, hogy egyenlőre nem lehetséges szex, mivel az igazi vonzalmat csak a személyes találkozás során lehet tisztázni.”

Látod, ezzel szintúgy egyetértek.
Nem egy személyes találkozón vagyunk túl, és kevés pozitív meglepetés ért ezen idáig minket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 04. 12. hétfő 14:26
Nézd véleményem szerint, ha hirdetsz és én jelentkezem rá az kettőt jelent, téged és engem is érdekel a téma elméletileg. Szerinted egy hirdetésen alapuló kapcsolat fölvételkor hogyan kellene az érdeklődést fölkelteni, ha az nincs valójában?
Szvsz elvárható, hogy mindkét fél tegyen erőfeszítést egymás megismerése céljából.

Nem pont Neked írom. Én biztosan nem küldenék faszos fényképet senkinek, és nem azért mert ne lenne gyönyörű farkam, hanem mert nem szexrabszolga vagyok hanem egy ember. Annyira senkivel nem akarok baszni, hogy ezt bevállaljam. Tudniillik engem a hármasozásban nem a pinahiány motivál, hanem a dolog érdekessége és maguk a párok. Arcosat pedig csak akkor küldök, ha már a bizalom kialakult, azt pedig megelőzi néhány beszélgetés. Viszont egyáltalán nem sajnálom az időt a személyes találkozásra, még akkor sem ha kikötött, hogy egyenlőre nem lehetséges szex, mivel az igazi vonzalmat csak a személyes találkozás során lehet tisztázni.
A másik az hogy ragaszkodni előre kikötött formális dolgokhoz mérhetetlen butaság. Pl. nőben is lehet olyan hogy valaki negyven évesen ezerszer vonzóbb, mint a 20 éves lánya. Természetesen a döntés joga mindig mindenki kezében ott van, de az én tapasztalataim szerint, aki ragaszkodik a formális dolgokhoz az ne csodálkozzon azon, ha semmi nem sikerül! smile
#79   2010. 04. 12. hétfő 17:56
X Törölt felhasználó (733802)
Szerintem az is lehet,hogy egyszerűen elege lett, és esetleg unja az egészet és tényleg ahogy írtad az jár a fejébe,,, hogy a picsába is rendes vagyok ,engedem, benne vagyok,de hogy még jobb is nálam mindenki...........
Azért mert azt mondod ,hogy jobb mert új,attól még szarúl esik neki. Leveheti az önbizalmát és belefásúlhat ebbe így. Valamivel add vissza neki azt ,amit érezni akar .hogy ő az alfahím ebben az egész kapcsolatban ,,, és szerintem ennek ha helyén vannak a dolgok így is kell lennie. Dughat valaki jobban de neked ,Ő adja ezt az egélszet elvégre is ,mert résztvevője enneka dolognak. (ez nem kioktatás ,vagy szemrehányás,,,csak próbálok az ő fejével gondolkodni) . Szerintem tök egyszerűen fogd meg mond neki,hogy szereted és kérdezd meg tőle ,hogy mi a baj,beszéljétek meg. Lehet találkgatni ,meg fejtegetni de az a legjobb ha ő megfogja és megmondja a választ arra amit kérdezel. Ha együtt bele tudtok menni egy ilyenbe úgy hiszem meg is tudjátok beszélni azt ha ebből gond adódik !!!
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 17:36
Hát nehéz megmondani konkrétan kinek az ötlete volt, mert igazából eleinte csak kettesben szex közben fantáziáltunk róla.Először közösen néztünk egy szexfilmet ahol ez történt és ő megkérdezte hogy lennék-e a lány helyében, én meg azt feleltem, hogy igen. Ezután jöttek a szex közbeni fantáziák aztán egy közös barát egy nyári közös nyaralás alkalmával, kellő alkohol elfogyasztása után. Aztán több idegen fiú is a netről. Szóval nehéz megmondani kinek az ötlete volt. Véleményem szerint közös ötlet volt. Ribancpár: Persze hogy jobban élveztem de erről már beszéltünk az első alkalom után is amikor a közös barát volt a harmadik és én akkor elmondtam neki hogy igen jobb volt a szex a barátjával mint vele. De csakis azért mert új. Amúgy összesen 4-szer voltunk együtt a közös baráttal mert a negyedik alkalom után már mondtam a páromnak hogy mostmár elmúlt az újdonság varázsa úgyhogy ha nem gond én többet nem szeretném vele hármasban. Ekkor jött a netes keresgélés. Ezért nem igazán értem hogy esetleg most miért jelenthet gondot neki az hogy netán jobban élveztem a szexet az új "idegen" fiúval.
#78   2010. 04. 12. hétfő 17:36
pinkyke21 pinkyke21
Hát nehéz megmondani konkrétan kinek az ötlete volt, mert igazából eleinte csak kettesben szex közben fantáziáltunk róla.Először közösen néztünk egy szexfilmet ahol ez történt és ő megkérdezte hogy lennék-e a lány helyében, én meg azt feleltem, hogy igen. Ezután jöttek a szex közbeni fantáziák aztán egy közös barát egy nyári közös nyaralás alkalmával, kellő alkohol elfogyasztása után. Aztán több idegen fiú is a netről. Szóval nehéz megmondani kinek az ötlete volt. Véleményem szerint közös ötlet volt. Ribancpár: Persze hogy jobban élveztem de erről már beszéltünk az első alkalom után is amikor a közös barát volt a harmadik és én akkor elmondtam neki hogy igen jobb volt a szex a barátjával mint vele. De csakis azért mert új. Amúgy összesen 4-szer voltunk együtt a közös baráttal mert a negyedik alkalom után már mondtam a páromnak hogy mostmár elmúlt az újdonság varázsa úgyhogy ha nem gond én többet nem szeretném vele hármasban. Ekkor jött a netes keresgélés. Ezért nem igazán értem hogy esetleg most miért jelenthet gondot neki az hogy netán jobban élveztem a szexet az új "idegen" fiúval.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 04. 12. hétfő 17:13
Szerintem is egyértelmű féltékenység. Szeret téged és rájött ahogy nézett,hogy hú basszus más dugja -szopatja a feleségemet és ez tetszik neki. és lehet kicsit besokkalt hírtelen. Ne erőltesd most szerintem . Kinek az ötlete volt eleinte a 3-as ??? Ővé vagy tied ?
#77   2010. 04. 12. hétfő 17:13
X Törölt felhasználó (733802)
Szerintem is egyértelmű féltékenység. Szeret téged és rájött ahogy nézett,hogy hú basszus más dugja -szopatja a feleségemet és ez tetszik neki. és lehet kicsit besokkalt hírtelen. Ne erőltesd most szerintem . Kinek az ötlete volt eleinte a 3-as ??? Ővé vagy tied ?
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 15:00
Véleményem szerint ugyanannyit foglalkoztam vele mint máskor. Mondjuk az tény hogy ez a fiú elég jó volt az ágyban és elég nagy szerszámmal rendelkezett. Gondolom féltékenység lehet az oka. Csak azt nem tudom hogyan kezeljem. Nem hazudhatok hogy nem tetszett ezzel a fiúval. Mert valójában tényleg nagyon jó volt vele. Eg ész más volt amikor bennem volt. A párom fütyije más érzés ha bennem van. Eléggé hangos is voltam szex közben . Biztos ezt is észre vette,
#76   2010. 04. 12. hétfő 17:10
X Törölt felhasználó (733802)
Most őszintén,, ha nem akarsz dugni azzal aki mondjuk bűn ronda ,,minek levezz vele 1 hónapot ??? Érdekes lehet Julcsi néni is a sarkon 75 évesen,sőt aranyos is. Ha nincsen vonzalom ,ami nem abból áll,hogy arctalanul szépeket mondassz,akkor cseszheted az egészet szerintem. Udvarolni sem szokott az ember ÉLŐBEN olyannak akit nem akar megfektetni vagy hasonló. Szerintem mindenkinek van elképzelése a 3-al kapcsolatban a pároknak a 3.személynek stb.. és ennek is passzolni kell. Ha ez eltér abból is lehetnek gondok. Ne ragaszkodjon az ember a formális dolgokhoz ??? Miért ? Mert az a 3. személynek nem vonzó ? A párok sem azért akarnak beszállót mert faszhiányuk van és ezt sokan nem értik meg. Azt hiszik ez azért van mert a férj nem tudja kielégíteni az asszonyt.Ez egy akkorra faszság ,hogy nem igaz. Itt sem arról van szó,hogy jöjjön bár ki akinek farka van. Éppen ettől vannak elvárások és éppen ettől lehet rossz vagy jó a dolog,hogy az ember mennyire találja meg azt akit beenged az ágyába a párja mellé. Itt nem alsóbb vagy felsőbbrendűségről van szó,hanem hogy a párnak van egy elképzelése és olyan embert szeretne keresni aki ennek eleget tesz. Ez valakinek megfelelő valakinbek nem. Ennyi. Ha valaki pld ( nyugi nem mi) szadó mazo-ra keres fiút és együtt akarják megalázni-hülyére verni azt 100-ból 99-en vissza utasítják,,,de az az 1 akinek ez tetszik és bejön,, az kurvára fogja élvezni a párral együtt ,mert ez volt a közös elképzelés és megtalálták hozzá azt akinek tetszik. Ha valaki egy ilyen szerepre jelentkezuik csak ,hogy dughasson egyet és hát hmmm jó belemegyek,, akkor ez az egész szar lesz mindenkinek. Nálunk is aki gumiba nem szereti az ne jöjjön, ilyen egyszerű.
Szerintem a férfiak itt a gg-n sokszor olyannak is írnak aki nem is tetszik nekik ,csak úgy vannak vele,hátha összejön egy ingyen numera. És ebből nem sok jó jön ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 04. 12. hétfő 14:26
Nézd véleményem szerint, ha hirdetsz és én jelentkezem rá az kettőt jelent, téged és engem is érdekel a téma elméletileg. Szerinted egy hirdetésen alapuló kapcsolat fölvételkor hogyan kellene az érdeklődést fölkelteni, ha az nincs valójában?
Szvsz elvárható, hogy mindkét fél tegyen erőfeszítést egymás megismerése céljából.

Nem pont Neked írom. Én biztosan nem küldenék faszos fényképet senkinek, és nem azért mert ne lenne gyönyörű farkam, hanem mert nem szexrabszolga vagyok hanem egy ember. Annyira senkivel nem akarok baszni, hogy ezt bevállaljam. Tudniillik engem a hármasozásban nem a pinahiány motivál, hanem a dolog érdekessége és maguk a párok. Arcosat pedig csak akkor küldök, ha már a bizalom kialakult, azt pedig megelőzi néhány beszélgetés. Viszont egyáltalán nem sajnálom az időt a személyes találkozásra, még akkor sem ha kikötött, hogy egyenlőre nem lehetséges szex, mivel az igazi vonzalmat csak a személyes találkozás során lehet tisztázni.
A másik az hogy ragaszkodni előre kikötött formális dolgokhoz mérhetetlen butaság. Pl. nőben is lehet olyan hogy valaki negyven évesen ezerszer vonzóbb, mint a 20 éves lánya. Természetesen a döntés joga mindig mindenki kezében ott van, de az én tapasztalataim szerint, aki ragaszkodik a formális dolgokhoz az ne csodálkozzon azon, ha semmi nem sikerül! smile
#75   2010. 04. 12. hétfő 17:06
X Törölt felhasználó (745787)
Esetleg most jött rá a barátod, hogy a "biovibrátor" egy kamu duma, és olyan sosincs hogy valaki ne lenne jobb? Ahogy a szavaidból kiolvasom sajnos neki most nehéz dolga lehet... smile

Súgva elmondom a nők ezért vállalják sokkal nehezebben a 3ast, ha 3. egy másik nőt jelent az ágyban. Nyilván több eszük van... smile
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 15:00
Véleményem szerint ugyanannyit foglalkoztam vele mint máskor. Mondjuk az tény hogy ez a fiú elég jó volt az ágyban és elég nagy szerszámmal rendelkezett. Gondolom féltékenység lehet az oka. Csak azt nem tudom hogyan kezeljem. Nem hazudhatok hogy nem tetszett ezzel a fiúval. Mert valójában tényleg nagyon jó volt vele. Eg ész más volt amikor bennem volt. A párom fütyije más érzés ha bennem van. Eléggé hangos is voltam szex közben . Biztos ezt is észre vette,
#74   2010. 04. 12. hétfő 17:00
X Törölt felhasználó (746827) VIP
Szerintem a féltékenység tört elő a párodból azaz valami motoszkálhat a fejében azzal kapcsolatban, hogy jobban élvezted a sexet egy idegen pasival mint a pároddal ez járhat az ő szemszögébe. Beszélnetek kell erről sokat és rá kell, hogy ébredjen vagy ébreszd hogy meg kell tanulnia másképp kezelni a dolgot. (Mindent szabad amit 2 ember akar de csak akkor!!!!)
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 13:38
Nálunk a napokban történt újra 3-as szex fiú beszállóval. Már többször voltunk hármasban fiúval, de ez most másképp alakult mint az eddigiek. A párom a szex után azt mondta hogy nem szeretne újra hármasban lenni. Nem igazán értem mert eddig semmi gond nem volt ezzel. Sőt utána még hetekig ez volt a téma köztünk és mindig felizgult tőle ő is és szex közben is sokat fantáziáltunk ezekről az együttlétekről. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Vajon mivel tudnám újra rávenni a hármasra? Vagy inkább ne feszegessem nála ezt a témát? Mert azt nem szeretném ha kényszerből, csak azért hogy esetleg nekem jó legyen azért menne újra bele.
#73   2010. 04. 12. hétfő 15:00
pinkyke21 pinkyke21
Véleményem szerint ugyanannyit foglalkoztam vele mint máskor. Mondjuk az tény hogy ez a fiú elég jó volt az ágyban és elég nagy szerszámmal rendelkezett. Gondolom féltékenység lehet az oka. Csak azt nem tudom hogyan kezeljem. Nem hazudhatok hogy nem tetszett ezzel a fiúval. Mert valójában tényleg nagyon jó volt vele. Eg ész más volt amikor bennem volt. A párom fütyije más érzés ha bennem van. Eléggé hangos is voltam szex közben . Biztos ezt is észre vette,
(Ez egy válasz sheva0906 üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 14:13
Azért írd le mi történt. Valami oka biztosan volt a párodnak ,hogy ilyen döntést hozzon. Valszeg nem érezhette jól magát nem? Nem foglalkoztál vele eleget,vagy csak rájött hogy lehet nála is jobb valaki az ágyban?
#72   2010. 04. 12. hétfő 14:26
X Törölt felhasználó (745787)
Nézd véleményem szerint, ha hirdetsz és én jelentkezem rá az kettőt jelent, téged és engem is érdekel a téma elméletileg. Szerinted egy hirdetésen alapuló kapcsolat fölvételkor hogyan kellene az érdeklődést fölkelteni, ha az nincs valójában?
Szvsz elvárható, hogy mindkét fél tegyen erőfeszítést egymás megismerése céljából.

Nem pont Neked írom. Én biztosan nem küldenék faszos fényképet senkinek, és nem azért mert ne lenne gyönyörű farkam, hanem mert nem szexrabszolga vagyok hanem egy ember. Annyira senkivel nem akarok baszni, hogy ezt bevállaljam. Tudniillik engem a hármasozásban nem a pinahiány motivál, hanem a dolog érdekessége és maguk a párok. Arcosat pedig csak akkor küldök, ha már a bizalom kialakult, azt pedig megelőzi néhány beszélgetés. Viszont egyáltalán nem sajnálom az időt a személyes találkozásra, még akkor sem ha kikötött, hogy egyenlőre nem lehetséges szex, mivel az igazi vonzalmat csak a személyes találkozás során lehet tisztázni.
A másik az hogy ragaszkodni előre kikötött formális dolgokhoz mérhetetlen butaság. Pl. nőben is lehet olyan hogy valaki negyven évesen ezerszer vonzóbb, mint a 20 éves lánya. Természetesen a döntés joga mindig mindenki kezében ott van, de az én tapasztalataim szerint, aki ragaszkodik a formális dolgokhoz az ne csodálkozzon azon, ha semmi nem sikerül! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)
2010. 04. 11. vasárnap 22:01
Te magad mondtad ki a kulcsszót. Az érdeklődést fel kell kelteni.
Ennyi az ismerkedés nyitja, nem csak az interneten, hanem a való életben is.

Nem kell bizonygatnod, stílusod és előző hozzászólásod alapján elhiszem, hogy normális leveleket írsz azoknak, kikkel szeretnéd felvenni a kapcsolatot.
De sajnos nem a hozzád hasonlók vannak többségben a keresgélők közt, ezzel gondolom tisztában vagy.
Mint ahogyan azt is tudom, hogy mi magunk sem vagyunk egyszerű esetek, de ennek ellenére mi korrekten megfogalmaztuk igényeinket, tudjuk, mit akarunk kezdőlépésként. A normális (stílus, helyesírás, tartalom, téma-kompatibilis) informatív levelekre válaszoltunk.
#71   2010. 04. 12. hétfő 14:13
sheva0906 sheva0906
Azért írd le mi történt. Valami oka biztosan volt a párodnak ,hogy ilyen döntést hozzon. Valszeg nem érezhette jól magát nem? Nem foglalkoztál vele eleget,vagy csak rájött hogy lehet nála is jobb valaki az ágyban?
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 13:38
Nálunk a napokban történt újra 3-as szex fiú beszállóval. Már többször voltunk hármasban fiúval, de ez most másképp alakult mint az eddigiek. A párom a szex után azt mondta hogy nem szeretne újra hármasban lenni. Nem igazán értem mert eddig semmi gond nem volt ezzel. Sőt utána még hetekig ez volt a téma köztünk és mindig felizgult tőle ő is és szex közben is sokat fantáziáltunk ezekről az együttlétekről. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Vajon mivel tudnám újra rávenni a hármasra? Vagy inkább ne feszegessem nála ezt a témát? Mert azt nem szeretném ha kényszerből, csak azért hogy esetleg nekem jó legyen azért menne újra bele.
#70   2010. 04. 12. hétfő 14:12
X Törölt felhasználó (745787)
Mi volt a baj? Mi volt más mint máskor?
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 13:38
Nálunk a napokban történt újra 3-as szex fiú beszállóval. Már többször voltunk hármasban fiúval, de ez most másképp alakult mint az eddigiek. A párom a szex után azt mondta hogy nem szeretne újra hármasban lenni. Nem igazán értem mert eddig semmi gond nem volt ezzel. Sőt utána még hetekig ez volt a téma köztünk és mindig felizgult tőle ő is és szex közben is sokat fantáziáltunk ezekről az együttlétekről. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Vajon mivel tudnám újra rávenni a hármasra? Vagy inkább ne feszegessem nála ezt a témát? Mert azt nem szeretném ha kényszerből, csak azért hogy esetleg nekem jó legyen azért menne újra bele.
#69   2010. 04. 12. hétfő 13:38
pinkyke21 pinkyke21
Nálunk a napokban történt újra 3-as szex fiú beszállóval. Már többször voltunk hármasban fiúval, de ez most másképp alakult mint az eddigiek. A párom a szex után azt mondta hogy nem szeretne újra hármasban lenni. Nem igazán értem mert eddig semmi gond nem volt ezzel. Sőt utána még hetekig ez volt a téma köztünk és mindig felizgult tőle ő is és szex közben is sokat fantáziáltunk ezekről az együttlétekről. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Vajon mivel tudnám újra rávenni a hármasra? Vagy inkább ne feszegessem nála ezt a témát? Mert azt nem szeretném ha kényszerből, csak azért hogy esetleg nekem jó legyen azért menne újra bele.
#68   2010. 04. 12. hétfő 13:05
X Törölt felhasználó (733802)
Hülyeség de mi az orált is csak gumiba válaljuk be,, mert nem csak az aids kapható el,azon felűl kurva sok dolog. Orálnál is van ami simán fertőzhet vagy hasonló. Persze ha az ember ennyire fél burokba kell élni. De én mindig azt mondom okos ember más kárán tanul. Még egyzser bocs ha valakinek úgy írunk vissza ,hogy neki az nem megfelelő,de nem mindig egyezik a mi érdekünk és elvárásunk a másikéval !!! Mi kb ilyen pasit keresünk : 180cm 88-90 kg max 30 éves,,,,,,,, de ha ezt így írja le az ember akkor 1 levelet ha írnak.. most Ez az elvárás változhat ,,de minimális írányba való eltérst persze. Nem 190cm,110 kg 40 éves ....
#67   2010. 04. 12. hétfő 13:01
X Törölt felhasználó (733802)
Erről van szó..... Aki meg normálisan ír a legtöbb esetben nem tetszik kinézetre. És erre a legtöbben ,,, És ??? nem férjet kell keresni. De hagy legyen már szimpatikus és legyen már vonzalom a dologban. Itt a gg-n a legtöbb férfi egy félezű,ordas ku---t is megdugna ,tökmidegy neki. És még ő a bunkó ha válogatni próbál. Én megértem ha valaki nem elégszik meg annyi válasszal ,ha már a reglapon írja az ember MAX 30 éves korig,, hogy miért nem hiszen csak 36 vagyok,,vagy hasonló. Most ha az ember ír feltételeket akkor az akinek az nem szimpi vagy nem felel meg egyzserűen ne írjon. Nem minden esetben arról szól a dolog,hogy van valakinek két szép szeme és az ember már hívja is. Van egyszerűen egy elképzelés és azt szeretnénk megvalósítani. Ennyi . Nekünk is volt már olyan ,hogy a fiút megtaláltuk és ő nem ment bele a dologba mert nekünk is van egy csomó heppünk ,ami neki nem felelt meg !!! És nem sértődtünk meg ,elkönyveltük és csók.Ennyi. Mi is sok embernek írtuk : köszi ,de nem ,,, biztos sokan megsértőstek,,de van jó pár normális srác is aki írt,hogy rendben köszi a választ további szerencsés keresgélést,És ha nem is felelt meg az elvárásainkanak (és ez nem azt jelenti ,ronda vagy hasonló,,hanem más mint akit keresün) ,,,szimpatikus volt a ennyi.Nem kell ezt túlragozni. Elhiszem,hogy a legtöbb szóló fiúnak az lenne a legszimpatikusabb ,legjobb,legszebb ha első szóra dughatnának mindenkit.Csak ez nem így működik ! Tényleg bocs attól akinek nemet mond az ember,de ez nem egy nagybevásárlás,hogy ah rossz répát hoztál a piacról,nem baj majd vesszünk másikta vagy hasonló. Itt azért van veszteni való stb.... rosszúl sűlhet el,nemi betegség stb.... De nagyon sok BI fiú is jelentkezik a hetero hírdetésre,, és 2-3 levéllel bizonygatják,,csak azt írtam mert ..... Most ezzel nem tud az ember mit kezdeni és nem is akar. És egy párnál még ha általában a lányé is a döntő szó azért ne feledjük 2 EMBERNEK KELL MEGFELELNI ami nem könnyű,szerintem. Ezért is a sok vissza utasítás. Nálunk pld,,akire én azt mondtam jó jöhetne,, az a feleségemnek nem tetszett és volt fordítva is. Tudjuk nem a legszimpatikusabb az ,hogy egyből képet kérünk,,de nekünk elsőre az a fontos és ezt szoktuk kérni : fényképes e-mail + pár sort magadról.
Most ebből nem tudunk meg sokat (bár árulkodik 1-2 dologról : ) ) Managger vagyok farkam 19/5.
Elég elöszőr egy egész testes fénykép (arc nélkűl is ) és ha az szimpi ,megfelelő jöhet az arcos (közben pár sort ír magáról az ember úgy is) ... Mint írtuk mi is ha kérdeznek,, általában nem szoktak,ez is értehetetlen sokszor. Ami igazolja ezt : kor,alkat mellékes ?? miért kurva mindegy, vizihulla is jó ??? Ilyennel nem szeretnénk ágyba bújni mi sem. Az ember tart a nemi betegségektől is. Nem akarja az ember az ágyába angedni azt aki minden nap útszili kurvákhoz jár 3000 ft -ért. Lehet butaság de így van. Érthető ,hogy nem szeretne az ember egy jó dugás végett a gyerekének semmit átadni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)
2010. 04. 11. vasárnap 21:04
Érthető, és elfogadható az érv, amit írsz.
Igen ám, de mint keresgélő, had írjak le pár példát a levélírókról. Mi inkább a társkeresős topikban adtunk fel hirdetést, email címmel. Magánvélemény, de reglapos dolog eléggé kezdetleges szinten van, annak van hova fejlődnie.
Mik érkeztek többségében:
Két, talán három mondat, számtalan helyesírási hibával, bunkó hangnemben stb. Vagy egy mondat: Megmutassam a farkamat? (Hát, bravó, ha csak ennyire telik.)
Még egy olyan szöveg, mely meglepő és nem egyedi: A feleségem szexistennő, de nem tudja, hogy írok, rá kéne vennetek, hogy benne legyen párcserében. (Nooooormális?)
Az értetlen szöveg (párt kerestünk): Jó nagy farkam van, megyek baszni, ha szóltok.

És még lehetne sorolni a gyöngyszemeket Természetesen tisztelet a kivételnek, voltak elenyésző százalékban értékelhetőek is. Húszból kb 1-2. . Mi csak és kizárólag a normális levelekre válaszoltunk, még akkor is, ha nem jött be az írója. A „fenti” típusú irodalmi „csúcstermékekkel” nem foglalkoztunk.

Amire válaszoltunk, abból volt értékelhető levélváltás is, amely vagy csak ideig-óráig működött, vagy lett belőle találkozás. Az ideig-óráig működőknél azok voltak többségében, akik nem tudták mit akarnak, bizonytalanak voltak, visszarettentek.
Jelen pillanatban, írd és mond, 1, az-az egy párral vagyunk levelezésben, most tervezzük a következő kávéházi találkozót. Ők is, mi is elfoglaltak vagyunk. De jó barátság van kialakulóban. Ebből jó szex lehet. Tudják ők is, mi is.
Ráadásul mi sem sietünk, ők sem, ráérünk. Ha szimpla szexkalandot akarunk, legfeljebb elmegyünk egy swinger klubba, és ott jól érezzük magunkat.
A hármas és négyes szeretkezés roppant mód vonz.


Hogy milyen lehet szóló férfiként párt, hölgyet keresni, nem tudhatom, még nem próbáltam meg sohasem feladni sem ilyen jellegű hirdetést, sem hirdetésre válaszolni.
Lehet, talán ki kéne próbálnom? smile
#66   2010. 04. 12. hétfő 09:14
andrew87 andrew87
Nagy jól látjátok a problémát.
Egyrészt az óriási túlkínálat az egyedülálló férfiak között, másrészt sok esetben a párok hozzáállása sem a legkorrektebb. Az előző pár hsz-ben kifejtettétek a lényeget. Még annyit tennék hozzá, hogy sok esetben találkozom olyannal, hogy a párok a megkeresésre. (hosszabb bemutatkozó levél) Egy "ok, küldj arc, egész alakos és intim képet az alábbi címre" a válasz. Azt megértem, hogy feltehetőleg napi szinten rengeteg levélre kellene válaszolni, de venni kellene a fáradtságot h érdemi legyen az a válasz. Persze arról nem is beszélve h két levélváltás után megszakad a kapcsolat, függetlenül attól, hogy volt- e képcsere vagy nem. Tehát nem a külsőségek miatt.
#65   2010. 04. 11. vasárnap 22:01
X Törölt felhasználó (462239)
Te magad mondtad ki a kulcsszót. Az érdeklődést fel kell kelteni.
Ennyi az ismerkedés nyitja, nem csak az interneten, hanem a való életben is.

Nem kell bizonygatnod, stílusod és előző hozzászólásod alapján elhiszem, hogy normális leveleket írsz azoknak, kikkel szeretnéd felvenni a kapcsolatot.
De sajnos nem a hozzád hasonlók vannak többségben a keresgélők közt, ezzel gondolom tisztában vagy.
Mint ahogyan azt is tudom, hogy mi magunk sem vagyunk egyszerű esetek, de ennek ellenére mi korrekten megfogalmaztuk igényeinket, tudjuk, mit akarunk kezdőlépésként. A normális (stílus, helyesírás, tartalom, téma-kompatibilis) informatív levelekre válaszoltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 04. 11. vasárnap 21:22
Talán elhiszed nekem, hogy a jelentkezéseim nem hemzsegnek a helyesírási hibáktól, másrészt eléggé kulturált vagyok a beszélgetéshez, ennek ellenére a jelentkezések 90%nál magasabb hányada egyszerűen válasz nélkül marad. Maradék meg megírja, hogy ő pont nem erre gondolt. Akivel interneten összejött bármi az úgy indult, hogy fórumon vagy chaten beszélgettünk, sőt volt olyan is hogy veszekedtünk, de minden esetre fölkeltettük egymás érdeklődését.

Számomra az a talány, hogy ha valaki rászánja magát a netes keresésére, hogy nincs benne érdeklődés, hogy megismerkedjen valamilyen szinten azokkal, akik válaszolnak a hirdetésükre? Azzal, hogy váltunk néhány levelet még semmi elköteleződés nem jár. Na szóval én ezt nem értem.
#64   2010. 04. 11. vasárnap 21:22
X Törölt felhasználó (745787)
Talán elhiszed nekem, hogy a jelentkezéseim nem hemzsegnek a helyesírási hibáktól, másrészt eléggé kulturált vagyok a beszélgetéshez, ennek ellenére a jelentkezések 90%nál magasabb hányada egyszerűen válasz nélkül marad. Maradék meg megírja, hogy ő pont nem erre gondolt. Akivel interneten összejött bármi az úgy indult, hogy fórumon vagy chaten beszélgettünk, sőt volt olyan is hogy veszekedtünk, de minden esetre fölkeltettük egymás érdeklődését.

Számomra az a talány, hogy ha valaki rászánja magát a netes keresésére, hogy nincs benne érdeklődés, hogy megismerkedjen valamilyen szinten azokkal, akik válaszolnak a hirdetésükre? Azzal, hogy váltunk néhány levelet még semmi elköteleződés nem jár. Na szóval én ezt nem értem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)
2010. 04. 11. vasárnap 21:04
Érthető, és elfogadható az érv, amit írsz.
Igen ám, de mint keresgélő, had írjak le pár példát a levélírókról. Mi inkább a társkeresős topikban adtunk fel hirdetést, email címmel. Magánvélemény, de reglapos dolog eléggé kezdetleges szinten van, annak van hova fejlődnie.
Mik érkeztek többségében:
Két, talán három mondat, számtalan helyesírási hibával, bunkó hangnemben stb. Vagy egy mondat: Megmutassam a farkamat? (Hát, bravó, ha csak ennyire telik.)
Még egy olyan szöveg, mely meglepő és nem egyedi: A feleségem szexistennő, de nem tudja, hogy írok, rá kéne vennetek, hogy benne legyen párcserében. (Nooooormális?)
Az értetlen szöveg (párt kerestünk): Jó nagy farkam van, megyek baszni, ha szóltok.

És még lehetne sorolni a gyöngyszemeket Természetesen tisztelet a kivételnek, voltak elenyésző százalékban értékelhetőek is. Húszból kb 1-2. . Mi csak és kizárólag a normális levelekre válaszoltunk, még akkor is, ha nem jött be az írója. A „fenti” típusú irodalmi „csúcstermékekkel” nem foglalkoztunk.

Amire válaszoltunk, abból volt értékelhető levélváltás is, amely vagy csak ideig-óráig működött, vagy lett belőle találkozás. Az ideig-óráig működőknél azok voltak többségében, akik nem tudták mit akarnak, bizonytalanak voltak, visszarettentek.
Jelen pillanatban, írd és mond, 1, az-az egy párral vagyunk levelezésben, most tervezzük a következő kávéházi találkozót. Ők is, mi is elfoglaltak vagyunk. De jó barátság van kialakulóban. Ebből jó szex lehet. Tudják ők is, mi is.
Ráadásul mi sem sietünk, ők sem, ráérünk. Ha szimpla szexkalandot akarunk, legfeljebb elmegyünk egy swinger klubba, és ott jól érezzük magunkat.
A hármas és négyes szeretkezés roppant mód vonz.


Hogy milyen lehet szóló férfiként párt, hölgyet keresni, nem tudhatom, még nem próbáltam meg sohasem feladni sem ilyen jellegű hirdetést, sem hirdetésre válaszolni.
Lehet, talán ki kéne próbálnom? smile
#63   2010. 04. 11. vasárnap 21:04
X Törölt felhasználó (462239)
Érthető, és elfogadható az érv, amit írsz.
Igen ám, de mint keresgélő, had írjak le pár példát a levélírókról. Mi inkább a társkeresős topikban adtunk fel hirdetést, email címmel. Magánvélemény, de reglapos dolog eléggé kezdetleges szinten van, annak van hova fejlődnie.
Mik érkeztek többségében:
Két, talán három mondat, számtalan helyesírási hibával, bunkó hangnemben stb. Vagy egy mondat: Megmutassam a farkamat? (Hát, bravó, ha csak ennyire telik.)
Még egy olyan szöveg, mely meglepő és nem egyedi: A feleségem szexistennő, de nem tudja, hogy írok, rá kéne vennetek, hogy benne legyen párcserében. (Nooooormális?)
Az értetlen szöveg (párt kerestünk): Jó nagy farkam van, megyek baszni, ha szóltok.

És még lehetne sorolni a gyöngyszemeket Természetesen tisztelet a kivételnek, voltak elenyésző százalékban értékelhetőek is. Húszból kb 1-2. . Mi csak és kizárólag a normális levelekre válaszoltunk, még akkor is, ha nem jött be az írója. A „fenti” típusú irodalmi „csúcstermékekkel” nem foglalkoztunk.

Amire válaszoltunk, abból volt értékelhető levélváltás is, amely vagy csak ideig-óráig működött, vagy lett belőle találkozás. Az ideig-óráig működőknél azok voltak többségében, akik nem tudták mit akarnak, bizonytalanak voltak, visszarettentek.
Jelen pillanatban, írd és mond, 1, az-az egy párral vagyunk levelezésben, most tervezzük a következő kávéházi találkozót. Ők is, mi is elfoglaltak vagyunk. De jó barátság van kialakulóban. Ebből jó szex lehet. Tudják ők is, mi is.
Ráadásul mi sem sietünk, ők sem, ráérünk. Ha szimpla szexkalandot akarunk, legfeljebb elmegyünk egy swinger klubba, és ott jól érezzük magunkat.
A hármas és négyes szeretkezés roppant mód vonz.


Hogy milyen lehet szóló férfiként párt, hölgyet keresni, nem tudhatom, még nem próbáltam meg sohasem feladni sem ilyen jellegű hirdetést, sem hirdetésre válaszolni.
Lehet, talán ki kéne próbálnom? smile
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 20:13
Eggyet értek hogy nézelődni kell és ismerkedni, nem is erre gondoltam, hanem arra hogy a hirdető párok nagy része nem is gondolt bele igazán hogy mit is szeretne, vagy szeretné e egyáltalán. Az ilyen párokkal általában elég hamar megszakad a kapcsolat még az ismerkedés elején, mert rájönnek hogy mégem kell ez nekik. Csak ezt paraszt módjára teszik . Sajnálatos módon a partnerkersők nagy többségében nincsen meg a kellő kúltúra még csak arra sem hogy értelmes , felnőtt, ember módján kommunikáljon, és ez most vonatkozik mindkét oldalra természetessen. Ja igen és mégvalami , nem tudom ki hogy van vele de rengeteg hirdető totál üres reglapot tölt föl , nem tudja kitölteni az adatlapot, gondolok itt olyanra pl.hogy a kezdőlapján szerepel hogy fiut és párt keresnek, majd amikor megnyitom a lapjukat hatalmas betükkel ki van írva hogy csak pároknak!! A másik ami engem kicsit bosszant miért olyan nagy dolog egy reglapon kitölteni hogy hol lakik az ember??? Megye, város??? Szóval ezek csak apróságok , de aki enyire sem képes attól mi jót várjon az ember??? Vagy én lennék túl kritikus?? Lehet nem tudom. Én sem vagyok tökéletes , engem is többen elutasítottak ,és ezzel nincsen semi gond amég ezt értelmesen kúltúráltan teszik az emberek.
 
... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!