Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#602   2012. 09. 08. szombat 21:06
X Törölt felhasználó (849001)
Nem értem ezt a kamera dolgot, nekem sincs, mi ebben hihetetlen? Olyan nagy dolog ha valakinek még nincs webkamerája? Én nem is szeretnék mi a f_sznak, igaz még nem is volt rá szükség soha. Ha látni akarok valakit akkor azt élőben.
#601   2012. 09. 08. szombat 18:44
Zsuzsa Zsuzsa
Kár,hogy itt nem lehet kamozni...
#600   2012. 09. 08. szombat 14:26
pár8476 pár8476
Valóban jól látod a helyzetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849369)
2012. 09. 06. csütörtök 11:23
Persze, igazad van, de....Gondolj bele, hogy csak ezen az oldalon vagyunk pasik több százan. Van egy mondjuk az átlagnál egy fokkal csinosabb lánytagú pár. Legalább 100 levelet kapnak, ha nem többet. Tegyük fel, hogy szimpátia alapon elkezdenek szépen sorban válaszolni és ismerkedni. Majd a 15. kamus idióta után elmegy a kedvük az egésztől. És mire a te leveledre kerülne a sor, már meg sem nyitják, vagy ha meg is nyitja és el is olvassa, már csak legyint egyet, hogy biztos ez is egy fasz lesz a nagyszámok törvénye alapján.
Amikor te írsz 20 lánynak, párnak és nincs reakció, neked sem lesz már akkora kedved megírni a 21. levelet. Ez sajnos ilyen. Elég nagy a szerencse faktor a dolgoban.
#599   2012. 09. 08. szombat 13:56
nobody42 nobody42
Párként sem jobb a helyzet.
Olykor akad 1-2 értelmesnek tűnő úriember, akiket szívesen látnánk. A chattel mag az MSNnelnem is lenne baj, de mire a személyes találkozóra kerül a sor, szó nélkül nem jelenik meg. Majd még majdnem elvárja, hogy mi kérjünk bocsánatot...
pfuj
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72051)
2012. 09. 08. szombat 07:37
Ma reggel is ránk ír egy állítólag 21 éves lány hogy párt keres és hogy van e kedüvünk beszélgetni... hahahahahahaha, na mondom miért ne... két mondat után kérdezem délután láthatjuk egymást camon? hogy ne hitegessük egymást... válasz: nincs camja.... ó ha lottóznék... smile erre én ok, akkor telefon , vagy skype? hogy halljuk a hangját? és írom hogy remélem megérti.. erre válasz: megértem... és itt vége is volt a beszélgetésnek...
Szóval ne dühöngjek, mikor azért regeltünk ide hogy valós élményeket éljünk meg??!! annyi a szerencsénk hogy az első élményünk az tökéletes volt, de azóta semmi....
#598   2012. 09. 08. szombat 12:43
debrecenipar debrecenipar
Mi is jártunk így. Pont ma reggel, egy másik oldalon, pest "pár" volt. Képet akartak cserélni. Mondtuk, hogy inkább webkamerát szeretjük. Azt már meg sem említem, hogy fotó nélkül ismerkedtek, adatok róluk semm. (magasság, testsúly, stb). Mikor csak ragaszkodtunk a kamerához, hirtelen túl alacsonyak lettünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma reggel is ránk ír egy állítólag 21 éves lány hogy párt keres és hogy van e kedüvünk beszélgetni... hahahahahahaha, na mondom miért ne... két mondat után kérdezem délután láthatjuk egymást camon? hogy ne hitegessük egymást... válasz: nincs camja.... ó ha lottóznék... smile erre én ok, akkor telefon , vagy skype? hogy halljuk a hangját? és írom hogy remélem megérti.. erre válasz: megértem... és itt vége is volt a beszélgetésnek...
Szóval ne dühöngjek, mikor azért regeltünk ide hogy valós élményeket éljünk meg??!! annyi a szerencsénk hogy az első élményünk az tökéletes volt, de azóta semmi....
#597   2012. 09. 08. szombat 07:40
X Törölt felhasználó (849369)
Pasiként sem jobb a helyzet, hidd el...
#596   2012. 09. 08. szombat 07:37
X Törölt felhasználó (72051)
#595   2012. 09. 08. szombat 07:33
X Törölt felhasználó (72051)
Már nagyon elegünk van itt a sok kamusból, kezd elmenni az egésztől a kedvünk, szörnyű ez az oldal, a végén nem marad itt más , csak kamus, magát másnak kiadó farok rázogató.... És még ha van mondjuk 10 aki nem kamus, ebből 8 nem felel meg az igényeinknek, 2 meg több száz kilométerre lakik... hamarabb találunk a való életben ilyenre partnert!
#594   2012. 09. 06. csütörtök 19:07
X Törölt felhasználó (857788)
igen kb addig,ki is fáradt az állkapcsa, de az ígéret az igéret
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (847093)
2012. 09. 06. csütörtök 11:21
Másfél óráig szopott?! vigyor5
#593   2012. 09. 06. csütörtök 11:56
Ámen! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2012. 09. 06. csütörtök 11:49
De azért ,nem csüggedünk,vannak azért pozitív élményeink is,csak sokszor elrontja a negatív élmény........
Kicsit,néha belefáradunk a keresésbe,és ahogyan felcsillan a remény,új erőre kapunk.....
#592   2012. 09. 06. csütörtök 11:49
X Törölt felhasználó (819517)
De azért ,nem csüggedünk,vannak azért pozitív élményeink is,csak sokszor elrontja a negatív élmény........
Kicsit,néha belefáradunk a keresésbe,és ahogyan felcsillan a remény,új erőre kapunk.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 06. csütörtök 11:23
Persze, igazad van, de....Gondolj bele, hogy csak ezen az oldalon vagyunk pasik több százan. Van egy mondjuk az átlagnál egy fokkal csinosabb lánytagú pár. Legalább 100 levelet kapnak, ha nem többet. Tegyük fel, hogy szimpátia alapon elkezdenek szépen sorban válaszolni és ismerkedni. Majd a 15. kamus idióta után elmegy a kedvük az egésztől. És mire a te leveledre kerülne a sor, már meg sem nyitják, vagy ha meg is nyitja és el is olvassa, már csak legyint egyet, hogy biztos ez is egy fasz lesz a nagyszámok törvénye alapján.
Amikor te írsz 20 lánynak, párnak és nincs reakció, neked sem lesz már akkora kedved megírni a 21. levelet. Ez sajnos ilyen. Elég nagy a szerencse faktor a dolgoban.
#591   2012. 09. 06. csütörtök 11:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2012. 09. 06. csütörtök 11:18
De sajnos,nincs könnyű dolgunk!
Természetesen,nem könnyű párt,vagy nőt találni,és mi sem felelünk meg mindenkinek..........
Valamiért kialakult egy nagyfokú bizalmatlanság,(néha meg is értem az okát)de valahogyan mindenkit nem lehet egy kalap alá venni...Vagy legalábbis nem szabadna.........
És máris könnyebb lenne minden,mindenkinek........
#590   2012. 09. 06. csütörtök 11:21
X Törölt felhasználó (847093)
Másfél óráig szopott?! vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857788)
2012. 09. 05. szerda 16:04
Na szóval megbeszéltük a találkozót és elmentünk a sráchoz.Találkozás után sétáltunk és beültünk egy italra.Felmentünk hozzá szétnéztünk, beültünk az ágyra folytattuk a beszélgetést. Kis idő múlva párom elment zuhanyozni. Mikor visszajött én is elmentem. Közben ők smároltak , mint párom elmesélte. Mikor visszajöttem mondtam, hogy kezdjünk hozzá.Ekkor párom és asrác újra csókolózni kezdett és egymás testét fedezték fel. Ekkor láttam párom először mással.Izgató volt,ahogy először markolták a mellét benyúltak a bugyijába. Szépen lekerültek a ruhák.Én is levetkőztem még simogatták egymást, és csókolóztak, és előkészítettem a punciját. Nyalogattam és ujjaztam.Sosem éreztem még ennyire melegnek a punciját. Közben Ő a srác farkát húzogatta, majd láttam ahogy a srác a szája elé teszi és párom szépen a szájába veszi.Ekkor majdnem elélveztem. Utána helyet cseréltünk, én a mellét szopogattam a srác a punciját nyalta és ujjazta. Láttam mennyire élvezte párom szinte a szemei felakadtak.Kétszer is hatalmas nyögésekkel elélvezett. Jó volt látni, hogy egy idegentől élvezett pedig még a farka sem volt benne.Kimentem a mosdóba mert majdnem elélveztem. Közben a srác rámászott páromra és be akarta tenni neki, de párom mondta csak gumival. A srác mondta abban nem tud de kénytelen volt. Párom hanyatt feküdt és végignéztem,ahogy belehatol egy idegen farok. Nem bírtam tovább ráélveztem párom hatalmas mellére.Ők intenzíven keféltek még, smároltak közben párom újra csúcsra jutott. A srác tényleg nem érezte magát jól gumiban, mondta teljesítse párom amit megbeszéltek.Kíváncsian vártam mi történik.A srác hanyatt feküdt párom el kezdte szopni. Kiderült megbeszélték chaten, hogy párom leszopja végig.Ez igencsak tetszhetett a srácnak mert mintha direkt húzná másfél óráig szopta párom. Ő is hatalmasat élvezett a szájába. Izgatott ahogy láttam egy másik srácot élvezni páromtól. Utána zuhanyoztunk beszélgettünk és mondták kimennek vacsit csinálni. Én benn maradtam számítógépezni. KB fél óra múlva kimentem és láttam, hogy párom egy szál bugyiba az ölében ült smároltak miközben a melleit dagasztotta. Kicsit zavarba jöttek de mondtam nyugodtan folytassák. Ahogy néztem őket vertem a farkam. Mielőtt elmentem párom kezébe adtam a farkam. Vacsi után Tv-tünk de párom nem kötötte le smile , mert félóra múlva lecsúszott és felváltva szopni kezdte a farkunkat. Először a srác élvezett, majd zuhanyzott mire visszajött én is elmentem. Mire visszajöttem párom éppen lovagolt a srác a mellbimbóit morzsolgatta. Én feléjük álltam és párom szájába adtam a farkam. Ebben a pozícióban párom két hatalmasat élvezett(amit láttam) és sok kisebbet. A végén mindhárman együtt élveztünk, bár a srác azt mondta, nem sikerült túl jól a gumiba. Éjszaka 3an aludtunk párom középen, és mesélte a srác éjjel végig a punciját fogdosta. Hajnalban nyögésekre ébredtem úgy csináltam mint aki nem ébredt fel. Párom megujjazták a srác farkát kiverte. Próbálták csendbe de mondtam utána páromnak hogy hallottam. Folyt. köv
#589   2012. 09. 06. csütörtök 11:18
X Törölt felhasználó (819517)
De sajnos,nincs könnyű dolgunk!
Természetesen,nem könnyű párt,vagy nőt találni,és mi sem felelünk meg mindenkinek..........
Valamiért kialakult egy nagyfokú bizalmatlanság,(néha meg is értem az okát)de valahogyan mindenkit nem lehet egy kalap alá venni...Vagy legalábbis nem szabadna.........
És máris könnyebb lenne minden,mindenkinek........
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 06. csütörtök 11:04
Pont erről beszélek, hogy sajnos ritka. Én örülnék a legjobban, ha sokkal több pasi tartaná magát a szavához, mert akkor én is és azok is könnyebb helyzetben lennénk, akik tényleg nem csak a farkukat verik a gép előtt.
#588   2012. 09. 06. csütörtök 11:04
Pont erről beszélek, hogy sajnos ritka. Én örülnék a legjobban, ha sokkal több pasi tartaná magát a szavához, mert akkor én is és azok is könnyebb helyzetben lennénk, akik tényleg nem csak a farkukat verik a gép előtt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856735)
2012. 09. 05. szerda 10:39
Nagyon szimpatikus hozzáállás, meglátás és sajnos ritka is egyben...
#587   2012. 09. 06. csütörtök 09:10
1feffelino 1feffelino VIP
akkor jöjjön a feketeleves is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 05. szerda 16:08
Reggel még volt egy felváltott szopás, mindketten az arcára élveztünk szinte egyszerre.Páromat még búcsúzás előtt kinyalta és megujjazta. Ezután kikísért a vonathoz, ahol hosszú nyelves csókkal búcsúztak. Ilyen volt az első hármas de ezután jött a feketeleves. erről legközelebb
#586   2012. 09. 05. szerda 16:24
Gyugyu62 Gyugyu62
Eddig remek volt,remélem nem fordultak rosszra a dolgok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 05. szerda 16:08
Reggel még volt egy felváltott szopás, mindketten az arcára élveztünk szinte egyszerre.Páromat még búcsúzás előtt kinyalta és megujjazta. Ezután kikísért a vonathoz, ahol hosszú nyelves csókkal búcsúztak. Ilyen volt az első hármas de ezután jött a feketeleves. erről legközelebb
#585   2012. 09. 05. szerda 16:08
#584   2012. 09. 05. szerda 16:04
Na szóval megbeszéltük a találkozót és elmentünk a sráchoz.Találkozás után sétáltunk és beültünk egy italra.Felmentünk hozzá szétnéztünk, beültünk az ágyra folytattuk a beszélgetést. Kis idő múlva párom elment zuhanyozni. Mikor visszajött én is elmentem. Közben ők smároltak , mint párom elmesélte. Mikor visszajöttem mondtam, hogy kezdjünk hozzá.Ekkor párom és asrác újra csókolózni kezdett és egymás testét fedezték fel. Ekkor láttam párom először mással.Izgató volt,ahogy először markolták a mellét benyúltak a bugyijába. Szépen lekerültek a ruhák.Én is levetkőztem még simogatták egymást, és csókolóztak, és előkészítettem a punciját. Nyalogattam és ujjaztam.Sosem éreztem még ennyire melegnek a punciját. Közben Ő a srác farkát húzogatta, majd láttam ahogy a srác a szája elé teszi és párom szépen a szájába veszi.Ekkor majdnem elélveztem. Utána helyet cseréltünk, én a mellét szopogattam a srác a punciját nyalta és ujjazta. Láttam mennyire élvezte párom szinte a szemei felakadtak.Kétszer is hatalmas nyögésekkel elélvezett. Jó volt látni, hogy egy idegentől élvezett pedig még a farka sem volt benne.Kimentem a mosdóba mert majdnem elélveztem. Közben a srác rámászott páromra és be akarta tenni neki, de párom mondta csak gumival. A srác mondta abban nem tud de kénytelen volt. Párom hanyatt feküdt és végignéztem,ahogy belehatol egy idegen farok. Nem bírtam tovább ráélveztem párom hatalmas mellére.Ők intenzíven keféltek még, smároltak közben párom újra csúcsra jutott. A srác tényleg nem érezte magát jól gumiban, mondta teljesítse párom amit megbeszéltek.Kíváncsian vártam mi történik.A srác hanyatt feküdt párom el kezdte szopni. Kiderült megbeszélték chaten, hogy párom leszopja végig.Ez igencsak tetszhetett a srácnak mert mintha direkt húzná másfél óráig szopta párom. Ő is hatalmasat élvezett a szájába. Izgatott ahogy láttam egy másik srácot élvezni páromtól. Utána zuhanyoztunk beszélgettünk és mondták kimennek vacsit csinálni. Én benn maradtam számítógépezni. KB fél óra múlva kimentem és láttam, hogy párom egy szál bugyiba az ölében ült smároltak miközben a melleit dagasztotta. Kicsit zavarba jöttek de mondtam nyugodtan folytassák. Ahogy néztem őket vertem a farkam. Mielőtt elmentem párom kezébe adtam a farkam. Vacsi után Tv-tünk de párom nem kötötte le smile , mert félóra múlva lecsúszott és felváltva szopni kezdte a farkunkat. Először a srác élvezett, majd zuhanyzott mire visszajött én is elmentem. Mire visszajöttem párom éppen lovagolt a srác a mellbimbóit morzsolgatta. Én feléjük álltam és párom szájába adtam a farkam. Ebben a pozícióban párom két hatalmasat élvezett(amit láttam) és sok kisebbet. A végén mindhárman együtt élveztünk, bár a srác azt mondta, nem sikerült túl jól a gumiba. Éjszaka 3an aludtunk párom középen, és mesélte a srác éjjel végig a punciját fogdosta. Hajnalban nyögésekre ébredtem úgy csináltam mint aki nem ébredt fel. Párom megujjazták a srác farkát kiverte. Próbálták csendbe de mondtam utána páromnak hogy hallottam. Folyt. köv
#583   2012. 09. 05. szerda 12:43
X Törölt felhasználó (856735)
Sok sikert hozzá. Reméljük a ti vágyaitok is mihamarabb teljesülnek.

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!