Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#622   2012. 09. 12. szerda 12:30
X Törölt felhasználó (851550)
Köszi az együttérzést.Tényleg nagyon szerették egymást. De,az élet megy tovább..........!
#621   2012. 09. 12. szerda 11:51
Hát,valahogy mindig vége lesz a kapcsolatoknak!Ha nem igy lenne,akkor egy szexuális kommunában élnénk a párommal,mert már volt annyi kapcsolatunk.Sajnos,volt aki már meghalt,fiatalon.A párom huga.Ő is megvolt!
Hát,ez van.Akiről irtam,azt nem kérdeztük meg az előzményeiről.Csak később derült ki,hogy már volt egy négyes élménye előttünk. A párom hugáról,akinek már volt férje,csak annyit,hogy elcseréltem egy forró,fülledt éjszakán a férjével.A páromat adtam oda cserébe.De,sajnos rákban meghalt pár éve.
#620   2012. 09. 11. kedd 23:59
A páromnak egész jó irói vénája van.Tényleg igy történt.Még csak annyit tennék hozzá,hogy teljesen hetero vagyok,de abszolut nem zavart a másik farok,hogy hozzám ért.Élveztem amikor a B. farka elkezdett pulzálni és megtörtént a kilövellés.A dupla adag kicsit sok lett,mert annyi el sem fért a Gabika hüvelyébe,igy jóformán azonnal elkezdett kifolyni belőle.Hát,szerencsére nem lett terhes tőle,mert nem tudtuk volna,hogy kitől maradt úgy.Szedi az anti-bébit,de a két gyerekünknél is szedte,még is úgy maradt. Párszor még megismételtük a hármast,isteni élményeket okozva nekünk,de mostanra már ez a kapcsolat megszünt,mert a B.külföldre távozott.Örülök,hogy tetszett!!!
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 09. 11. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 11. kedd 15:38
Nagyon tetszett!
#619   2012. 09. 11. kedd 15:38
Gyugyu62 Gyugyu62
Nagyon tetszett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 11. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2012. 09. 11. kedd 11:12
Szia!A hármasozás nem mindig jár szendvicsel.De,azért már elég sokat csináltuk.A fórumra a párom regisztrált ,de ez azt hiszem mellékes is.Engem is Gabinak hivnak,(Gabriella).Tehát talán leirom az első ilyen élményemet: már pár éve voltunk együtt amikor is volt aznap este egy vendégünk,a párom egyik régi barátja. Nekem már régebben is szimpi volt a srác. Éjszakába nyúlóan beszélgettünk,kicsit ittunk is.A lefekvésnél csak egy ágyba tudtuk megoldani a helyet.A párom mondta,hogy én feküdjek középen,mert ő nem tudja elképzelni az éjszakát egy másik férfi mellett. Bele egyeztem.Tőlem balra csináltam neki helyet.Lefeküdtünk,de igazán akkor élénkültek meg a fiúk.A szexre terelődött a szó.Előtte szó sem volt a hármasozásról,de akkor szóba hozta a vendég fiú. A párom sem volt elutasitó.Már voltunk hármasban,de szendvics nem volt soha.Aztán a párom elkezdett simogatni,a csiklómat és a cicijeimet.Kezdtem felizgulni.Hátat forditottam neki és közelebb huzódtam a vendég fiúhoz.Ő is oda szorult a melleimhez.Én egy kicsit átöleltem.A párom meg a fülembe súgta,hogy mi lenne,ha bevonnánk a B.-t is? Én meg kérdeztem tőle,hogy gondolja?De már húzta is le a gatyáját,és nyomta oda a már kemény farkát.Lehúzta a bugyimat és hátúlról hatolt belém.Persze a mozgásunkat a B.is észre vette.Én lejebb nyultam a kezemmel és észre vettem,hogy ő is megkeményedett.Meg markoltam a farkát és huzogattam a bőrt rajta,olyan ütemben,ahogy a párom mozgott.Aztán B. is bátrabb lett,megfogta a combomat,teljesen felém fordult.Lehúzta a felsőmet.Kezdett nagyon izgalmas lenni mind a hármunk számára!Már ketten markolászták a melleimet,(még jó hogy kettő van).A párom hanyatt fordult és még jobban magára húzott,és mondta B.-nek,hogy ő is beszállhat,van még hely.B. azt hitte,hogy a párom a fenekemben van és rám mászott előlről.Aztán tisztáztuk a helyzetet.Én nem szeretem análisan,és nem is mosakodtam meg tisztességesen.Mivel hogy már szültem,elég tág a hüvelyem,igy gondoltuk a szendvics figurát.Már nagyon tocsogtam,amikor megfogtam B.farkát,és bele tuszkoltam a páromé mellé.Én már az orgazmus közelébe kerültem,már azt sem tudtam jóformán mit csinálok.Isteni volt a két farok,ahogy szinkronba mozogtak bennem. A B.farka közvetlenül a csiklómat dörzsölte.Elkezdtem élvezni!!! Éreztem,hogy B.sem birja sokáig.Rövidesen ő is elkezdett élvezni.Mint kélsőbb megtudtam,ez a páromra is olyan hatással volt,mert ő is érezte,hogy nála is megindult az ejakuláció.Közel egyszerre élveztünk el mindhárman.Teljesen megtellt a hüvelyem spermával. Az egész hármasozás isteni volt,csak ajánlani tudom.Arra kérlek,ha össze jött,válaszoljál privát a párom üzenőjére.
#618   2012. 09. 11. kedd 13:01
X Törölt felhasználó (859024)
Sziasztok! Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, kinek, hogy alakult egy ilyen élmény: pár esetében lány beszálló. Egyenlőre még csak a fantázia ébredt fel. a többit meglátjuk
#617   2012. 09. 11. kedd 11:12
Szia!A hármasozás nem mindig jár szendvicsel.De,azért már elég sokat csináltuk.A fórumra a párom regisztrált ,de ez azt hiszem mellékes is.Engem is Gabinak hivnak,(Gabriella).Tehát talán leirom az első ilyen élményemet: már pár éve voltunk együtt amikor is volt aznap este egy vendégünk,a párom egyik régi barátja. Nekem már régebben is szimpi volt a srác. Éjszakába nyúlóan beszélgettünk,kicsit ittunk is.A lefekvésnél csak egy ágyba tudtuk megoldani a helyet.A párom mondta,hogy én feküdjek középen,mert ő nem tudja elképzelni az éjszakát egy másik férfi mellett. Bele egyeztem.Tőlem balra csináltam neki helyet.Lefeküdtünk,de igazán akkor élénkültek meg a fiúk.A szexre terelődött a szó.Előtte szó sem volt a hármasozásról,de akkor szóba hozta a vendég fiú. A párom sem volt elutasitó.Már voltunk hármasban,de szendvics nem volt soha.Aztán a párom elkezdett simogatni,a csiklómat és a cicijeimet.Kezdtem felizgulni.Hátat forditottam neki és közelebb huzódtam a vendég fiúhoz.Ő is oda szorult a melleimhez.Én egy kicsit átöleltem.A párom meg a fülembe súgta,hogy mi lenne,ha bevonnánk a B.-t is? Én meg kérdeztem tőle,hogy gondolja?De már húzta is le a gatyáját,és nyomta oda a már kemény farkát.Lehúzta a bugyimat és hátúlról hatolt belém.Persze a mozgásunkat a B.is észre vette.Én lejebb nyultam a kezemmel és észre vettem,hogy ő is megkeményedett.Meg markoltam a farkát és huzogattam a bőrt rajta,olyan ütemben,ahogy a párom mozgott.Aztán B. is bátrabb lett,megfogta a combomat,teljesen felém fordult.Lehúzta a felsőmet.Kezdett nagyon izgalmas lenni mind a hármunk számára!Már ketten markolászták a melleimet,(még jó hogy kettő van).A párom hanyatt fordult és még jobban magára húzott,és mondta B.-nek,hogy ő is beszállhat,van még hely.B. azt hitte,hogy a párom a fenekemben van és rám mászott előlről.Aztán tisztáztuk a helyzetet.Én nem szeretem análisan,és nem is mosakodtam meg tisztességesen.Mivel hogy már szültem,elég tág a hüvelyem,igy gondoltuk a szendvics figurát.Már nagyon tocsogtam,amikor megfogtam B.farkát,és bele tuszkoltam a páromé mellé.Én már az orgazmus közelébe kerültem,már azt sem tudtam jóformán mit csinálok.Isteni volt a két farok,ahogy szinkronba mozogtak bennem. A B.farka közvetlenül a csiklómat dörzsölte.Elkezdtem élvezni!!! Éreztem,hogy B.sem birja sokáig.Rövidesen ő is elkezdett élvezni.Mint kélsőbb megtudtam,ez a páromra is olyan hatással volt,mert ő is érezte,hogy nála is megindult az ejakuláció.Közel egyszerre élveztünk el mindhárman.Teljesen megtellt a hüvelyem spermával. Az egész hármasozás isteni volt,csak ajánlani tudom.Arra kérlek,ha össze jött,válaszoljál privát a párom üzenőjére.
(Ez egy válasz szendokedvelok üzenetére (2012. 09. 11. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 11. kedd 07:23
Sziasztok.Olyan tapasztalattal rendelkező hölgy levelét várnánk,aki elmesélné,megosztaná velünk milyen élményben részesült párjával és egy másik pasival szendvicsben.Rájöttünk mi is,hogy izgat bennünket a dolog,de kizárólag a hölgy örömére,abban bízunk,hogy ha olvasunk élményeket,bátrabbak leszünk mi is,legfőképpen a barátnőmnek lenne szüksége a biztató élményekre!
#616   2012. 09. 11. kedd 07:23
szendokedvelok szendokedvelok
Sziasztok.Olyan tapasztalattal rendelkező hölgy levelét várnánk,aki elmesélné,megosztaná velünk milyen élményben részesült párjával és egy másik pasival szendvicsben.Rájöttünk mi is,hogy izgat bennünket a dolog,de kizárólag a hölgy örömére,abban bízunk,hogy ha olvasunk élményeket,bátrabbak leszünk mi is,legfőképpen a barátnőmnek lenne szüksége a biztató élményekre!
#615   2012. 09. 10. hétfő 17:49
X Törölt felhasználó (857830)
A hármasról nem beszéltünk utána...egy darabig , de feléledt a vágy...folyt köv.

Bravo. Fasz feláll, ész megáll.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 09. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857788)
2012. 09. 09. vasárnap 12:52
Folyt. Otthon megbeszéltük párommal a tapasztalatokat.Mondta nagyon tetszett neki ahogy smárolt, a nyalás és ujjazás jobban bejött vele mint velem.Maga a szex rosszabb volt mert lelankadt a gumitól, de jókat élvezett.Pozitív volt számára.Nem sokkal később nem várt fordulat jött.Párom szerette volna folytatni, de nekem valamiért nem volt szimpatikus a srác. Én egyre többet dolgoztam párom egyre többet beszélt vele. Közben elköltöztünk, egyre többet chateltek, míg nem voltam otthon. Kamoztak izgatták egymást. Egyszer párom bejelentette vagy leszünk még hármasban, vagy elmegy a sráchoz magában. Ő meg adta is alá a lovat. Nagyon összevesztünk párom el is hagyott. Utána pár hónap múlva újra összejöttünk mert rájött a srác kihasználja. Mikor tőlem elment, pénteken fel is ment hozzá, és a hétvégét együtt töltötték. Később megbeszéltük párommal mik történtek. Mikor felment elmentek bulizni, iszogattak, már ott smároltak. Majd mikor felmentek hozzá folytatták. A srác levetkőztette, simogatta majd megujjazta. Majd rá mászott és "végre" gumi nélkül is megkefélte. Kicsit rossz volt hallani, hogy más fasz is teleélvezte a punciját, de túltettem rajta magam.A hétvége folyamán még a popsiját is felavatta, velem előtte nem csináltuk.Kérdeztem mennyire volt más kettesben, mondta , hogy jóval felszabadultabb volt a gyerek. Többet fogdosta jobban élvezte. Hétvége felé már úgy viselkedett a srác, mintha Én nem is lennék, pedig beszéltem is vele telefonon. Szinte elküldött, hogy mit akarok én tőlük. Mondta párom miután beszéltem vele, már olyanokat mondott neki a srác, hogy "nagyon jó kefélni veled", "sokkal jobb beléd élvezni kettesben" "nagyon jól szopsz" meg hasonlók. Mikor mesélte nekem hülyén hangzik,de valahol izgató is volt. Páromtól is kérdeztem Neki milyen volt, mondta a szex velem gumi nélkül is jobb. Azt sajnálja, hogy a popsiját más avatta fel. Ekkor úgy érezte jó volt mással szexelni, többször is elment hozzá. De egyszer mikor felment hozzá titokban pont egy másik lánnyal volt szerencsémre. innentől párom rájött mit veszített. Undorította, hogy valaha magába engedte a farkát, hogy a szájába vette, hogy a melléhez ért. megbeszéltünk mindent párommal, megbocsájtottam, tiszta lappal indultunk. A hármasról nem beszéltünk utána...egy darabig smile , de feléledt a vágy...folyt köv.
#614   2012. 09. 10. hétfő 16:44
X Törölt felhasználó (857788)
Azóta is jól megvagyunk eltelt 3 év volt már 3as azóta, nem csalt meg tanultunk a történtekből. Nem bántam meg hogy összejöttünk. Jobban élveztük együtt a szexet, de 3asban is, csak megfelelő partner kell hozzá. Majd ezeket is leírom.
#613   2012. 09. 10. hétfő 14:46
ravenna ravenna
...és nagyon jól gondolta hogy amit ő nem tesz meg, azt elvárja hogy te se tedd. Bizony adhoc nehéz úgy belevágni hogy abból nem lesz gond.
Ezért is jó ezt átbeszélni, higgadtan. Jah és a másik hiba, amibe sokan beleesnek... a jó szexhez nem kell bátorító alkohol. Sokkal jobb tiszta fejjel tudni hogy mi történt, mint kapatosan azon agyalni hogy megtettél-e olyat amit nem kellett volna....
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 14:06
Megnyugtatlak a párom ugyan így van a csókkal és a smárral mint te, nem vagy egyedül, más férfival ö sem . Egy négyes felállásban kiderült hogy ugyan ezt elvárja tőlem is . Már túl voltunk a "bemelegítésen" mikor a másik pár hölgytagja le smárolt én meg vissza , mikor ezt a párom meglátta úgy berágott hogy közölte abba hagyja nem fojtatja tovább inkább haza megy. Kellett 1 óra mire megnyugodott, többet nem is smároltam vagy csókoltam szájon más nőt . Előtte ezt nem beszéltük meg ő úgy gondolta hogy ha nála nem akkor nálam sem fér bele .
#612   2012. 09. 10. hétfő 14:06
bali36 bali36
Megnyugtatlak a párom ugyan így van a csókkal és a smárral mint te, nem vagy egyedül, más férfival ö sem . Egy négyes felállásban kiderült hogy ugyan ezt elvárja tőlem is . Már túl voltunk a "bemelegítésen" mikor a másik pár hölgytagja le smárolt én meg vissza , mikor ezt a párom meglátta úgy berágott hogy közölte abba hagyja nem fojtatja tovább inkább haza megy. Kellett 1 óra mire megnyugodott, többet nem is smároltam vagy csókoltam szájon más nőt . Előtte ezt nem beszéltük meg ő úgy gondolta hogy ha nála nem akkor nálam sem fér bele .
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 09:30
Valóban, ehhez stabil kapcsolat kell, és fontos hogy tudjátok mi a határ, mi az amiről tudjátok hogy a másiknak már nem esik jól... Sokak úgy vágnak bele egy ilyenbe, hogy akit bevesznek ott érzelmek is jelentkeznek és az érzelmek kissé megbolondítják mindig a helyzetet.
Én tudom hogy minden ember másképp működik, nem úgy mint jómagam, de párkapcsolatban élve sose csókolnék meg egy férfit a páromon kívül. Szájra csókról van szó. Ez számomra egy olyan cselekmény ami a legbensőségesebb dolgok egyike. Lehet sokakat megbotránkoztat, de a szex, a kefélés más, mint a csók a szeretkezés. "csak3as"-éknál viszont a női fél túl messzire ment, vagy nem gondoltátok át az egészet és annak lehetséges következményeit.
Viszont az elég furcsa tanács az előttem hozzászólt "Férfi 30'-tól hogy azt írja ha szereti a csajszit akkor hagyja el, küldje el, de ha meg nem szereti akko élvezze a szituációt. Többek szerint a harmadikként belépő volt a ludas, hogy visszaélt a leány gyengeségével, de Férfi 30 tanácsa alapján a pár férfitagja nem lenne más a harmadikként jelenlevőként ha "hajrá és élvezné" a szituációt. Kicsit a sértettség beszélhetett a soraiból! smile
Tényleg az a fontos hogy olyan párok vágjanak bele, ha valós párok tényleg, akiknek stabil a lelkük, kapcsolatuk és 200% bíznak egymásban, de úgy, hogy oda is figyelnek végig egymásra. Másképp csak gond lesz belőle!
#611   2012. 09. 10. hétfő 09:30
ravenna ravenna
Valóban, ehhez stabil kapcsolat kell, és fontos hogy tudjátok mi a határ, mi az amiről tudjátok hogy a másiknak már nem esik jól... Sokak úgy vágnak bele egy ilyenbe, hogy akit bevesznek ott érzelmek is jelentkeznek és az érzelmek kissé megbolondítják mindig a helyzetet.
Én tudom hogy minden ember másképp működik, nem úgy mint jómagam, de párkapcsolatban élve sose csókolnék meg egy férfit a páromon kívül. Szájra csókról van szó. Ez számomra egy olyan cselekmény ami a legbensőségesebb dolgok egyike. Lehet sokakat megbotránkoztat, de a szex, a kefélés más, mint a csók a szeretkezés. "csak3as"-éknál viszont a női fél túl messzire ment, vagy nem gondoltátok át az egészet és annak lehetséges következményeit.
Viszont az elég furcsa tanács az előttem hozzászólt "Férfi 30'-tól hogy azt írja ha szereti a csajszit akkor hagyja el, küldje el, de ha meg nem szereti akko élvezze a szituációt. Többek szerint a harmadikként belépő volt a ludas, hogy visszaélt a leány gyengeségével, de Férfi 30 tanácsa alapján a pár férfitagja nem lenne más a harmadikként jelenlevőként ha "hajrá és élvezné" a szituációt. Kicsit a sértettség beszélhetett a soraiból! smile
Tényleg az a fontos hogy olyan párok vágjanak bele, ha valós párok tényleg, akiknek stabil a lelkük, kapcsolatuk és 200% bíznak egymásban, de úgy, hogy oda is figyelnek végig egymásra. Másképp csak gond lesz belőle!
#610   2012. 09. 10. hétfő 07:27
X Törölt felhasználó (816802)
Ilyen játékot nem lehet játszani, erős, stabíl lábakon
álló kapcsolat nélkűl! Ha szereted a lányt, én a helyedben
elkükdeném, és elfelejteném! Nem ti ketten élveztétek az
életet, hanem elhagyott, megcsalt, becsapott! Ha viszont
nem szereted, hajrá ha te is élvezed! Majdnem ugyanezen
a dólgon mentem át! A szituáció más volt, de a történet
ugyanez!
#609   2012. 09. 10. hétfő 06:51
X Törölt felhasználó (819517)
A kötődésetek nem volt elég erős,és ezt kihasználta a pasi.............
Válogassátok meg,kit vesztek be a buliba...........
De szerintem,az olvasottakból ítélve,én kihagynám......
#608   2012. 09. 10. hétfő 06:35
karpat57 karpat57
Szerintem a párod soha nem szeretett téged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 09. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Folyt. Otthon megbeszéltük párommal a tapasztalatokat.Mondta nagyon tetszett neki ahogy smárolt, a nyalás és ujjazás jobban bejött vele mint velem.Maga a szex rosszabb volt mert lelankadt a gumitól, de jókat élvezett.Pozitív volt számára.Nem sokkal később nem várt fordulat jött.Párom szerette volna folytatni, de nekem valamiért nem volt szimpatikus a srác. Én egyre többet dolgoztam párom egyre többet beszélt vele. Közben elköltöztünk, egyre többet chateltek, míg nem voltam otthon. Kamoztak izgatták egymást. Egyszer párom bejelentette vagy leszünk még hármasban, vagy elmegy a sráchoz magában. Ő meg adta is alá a lovat. Nagyon összevesztünk párom el is hagyott. Utána pár hónap múlva újra összejöttünk mert rájött a srác kihasználja. Mikor tőlem elment, pénteken fel is ment hozzá, és a hétvégét együtt töltötték. Később megbeszéltük párommal mik történtek. Mikor felment elmentek bulizni, iszogattak, már ott smároltak. Majd mikor felmentek hozzá folytatták. A srác levetkőztette, simogatta majd megujjazta. Majd rá mászott és "végre" gumi nélkül is megkefélte. Kicsit rossz volt hallani, hogy más fasz is teleélvezte a punciját, de túltettem rajta magam.A hétvége folyamán még a popsiját is felavatta, velem előtte nem csináltuk.Kérdeztem mennyire volt más kettesben, mondta , hogy jóval felszabadultabb volt a gyerek. Többet fogdosta jobban élvezte. Hétvége felé már úgy viselkedett a srác, mintha Én nem is lennék, pedig beszéltem is vele telefonon. Szinte elküldött, hogy mit akarok én tőlük. Mondta párom miután beszéltem vele, már olyanokat mondott neki a srác, hogy "nagyon jó kefélni veled", "sokkal jobb beléd élvezni kettesben" "nagyon jól szopsz" meg hasonlók. Mikor mesélte nekem hülyén hangzik,de valahol izgató is volt. Páromtól is kérdeztem Neki milyen volt, mondta a szex velem gumi nélkül is jobb. Azt sajnálja, hogy a popsiját más avatta fel. Ekkor úgy érezte jó volt mással szexelni, többször is elment hozzá. De egyszer mikor felment hozzá titokban pont egy másik lánnyal volt szerencsémre. innentől párom rájött mit veszített. Undorította, hogy valaha magába engedte a farkát, hogy a szájába vette, hogy a melléhez ért. megbeszéltünk mindent párommal, megbocsájtottam, tiszta lappal indultunk. A hármasról nem beszéltünk utána...egy darabig smile , de feléledt a vágy...folyt köv.
#607   2012. 09. 10. hétfő 05:41
1feffelino 1feffelino VIP
hát azért vigyázz vele, könnyen ment el és könnyenrt jött vissza, mert leszarta végül is a srác
aki szerintem színtiszta baszást akart, nem mást
#606   2012. 09. 09. vasárnap 12:52
X Törölt felhasználó (857788)
#605   2012. 09. 09. vasárnap 10:09
Zsuzsa Zsuzsa
Ennyi erővel elég is lenne postai levelet feladni egy fényképpel,és várni a levelet,amiben érettségi fényképpel vagy tájképpel,amin napszemüvegben elég messze látszik egy alak.....:/)))Haladj a korral,szerezz be egy kamerát.)))) Nem ördöngősség,de nagyon hasznos dolog,főleg,ha párt keres az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 09. 08. szombat 21:06
Nem értem ezt a kamera dolgot, nekem sincs, mi ebben hihetetlen? Olyan nagy dolog ha valakinek még nincs webkamerája? Én nem is szeretnék mi a f_sznak, igaz még nem is volt rá szükség soha. Ha látni akarok valakit akkor azt élőben.
#604   2012. 09. 09. vasárnap 09:35
delfin0407 delfin0407
Meg kamerában könnyebb ellenőrízni, hogy tényleg ő van-e ott. Mert ugye ha azt mondod neki, hogy menjen hátrébb a kamerától mert nem látod túl jól, vagy jöjjön közelebb, ha az egy felvétel lenne, akkor nem tudja megtenni. Meg a fotó lehet "jobb" vagy "rosszabb" a valóságnál, és szerintünk 2012-ben nem akkora kérés, hogy legyen egy 1000 Ft-os webkamera a gépen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2012. 09. 08. szombat 23:32
Senki nem találkozik úgy, hogy előtte nem látott fotón vagy kamerán....... a kamerás kép sokkal közelebb áll a valósághoz.... fotó után sokszor meglepődik az ember.....
#603   2012. 09. 08. szombat 23:32
X Törölt felhasználó (295546)
Senki nem találkozik úgy, hogy előtte nem látott fotón vagy kamerán....... a kamerás kép sokkal közelebb áll a valósághoz.... fotó után sokszor meglepődik az ember.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 09. 08. szombat 21:06
Nem értem ezt a kamera dolgot, nekem sincs, mi ebben hihetetlen? Olyan nagy dolog ha valakinek még nincs webkamerája? Én nem is szeretnék mi a f_sznak, igaz még nem is volt rá szükség soha. Ha látni akarok valakit akkor azt élőben.

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!