Azokon a napokon én jobban kívánom a szexet

Nálunk menszesz alatt nincs szex. Tabu. Csak én húzkodom a farkam, ha már nem bírok várni.
Akkor nálam a popsi vagy a száj jöhet szóba, némi kézimunka kíséretével

szerencsére mi fiatalok vagyunk a barátnőmmel és az elején nem volt hol csinálni és mikor!na és amikor vérzett lett hely és lehetőség,amúgy is jobban izlik a tiltott gyümölcs na és kurva jó volt így hozzá szokott a kis lány és csinálhatjuk!most hogy 2 éve együtt vagyunk így már inkább előtte vagy 10szer kivégez és én így birok várni!de azért egy egy becsúszik!
Tud valaki a neten olyan oldalt, ahol lehet olyan filmet találni, amelyben menstruáló csajszit dugnak?
Én imádom az "angolos" szexet...
Bár az imádott nővel minden módját.
A kedvesem is tutira tüzel akkor. Baromi jó!
A szeretet egyik bensőséges módja, ha ezeken a napokon együtt tudunk lenni.
Elég patetikus voltam, de a lényeg, hogy dugni (orr)vérzésig
Bár az imádott nővel minden módját.
A kedvesem is tutira tüzel akkor. Baromi jó!
A szeretet egyik bensőséges módja, ha ezeken a napokon együtt tudunk lenni.
Elég patetikus voltam, de a lényeg, hogy dugni (orr)vérzésig

Sziasztok!A páromnak pár napja éppen menzesze volt és valamerre voltunk egyszercsak megkérdezte, hogy zavarna e engem ha menstruáció alatt kéne szeretkeznem. Gondoltam magamban ez felkérés egy keringőre, hát nem hagyhattam ki és miután hazaértünk, fürdés , előkészítettük a terepet az erre a célra külön lepedő stb,stb és mindent bele.
én jobban élvezem, ha menstruálok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 23. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 23. szombat 09:40
Törölt felhasználó (162568)

Sziasztok!A páromnak pár napja éppen menzesze volt és valamerre voltunk egyszercsak megkérdezte, hogy zavarna e engem ha menstruáció alatt kéne szeretkeznem. Gondoltam magamban ez felkérés egy keringőre, hát nem hagyhattam ki és miután hazaértünk, fürdés , előkészítettük a terepet az erre a célra külön lepedő stb,stb és mindent bele.
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, tényleg gusztus dolga, én eddig minden barátnőmmel csináltam.
A probléma mindig ott kezdődött, hogy mindegyikük azt hitte, hogy így nem kívánom és csak meg kellett "nyugtatni", hogy engem nem zavar.
Speciel engem ez is felizgat és olyankor szerintem is kívánósabbak és jobban élvezik a nők.
A probléma mindig ott kezdődött, hogy mindegyikük azt hitte, hogy így nem kívánom és csak meg kellett "nyugtatni", hogy engem nem zavar.
Speciel engem ez is felizgat és olyankor szerintem is kívánósabbak és jobban élvezik a nők.
Ha nekem megvan jobban kívánom és kis hunut v.ok olyankor...de nem mindíg punciba csináljuk..popsira vagy egyszerűen kielégítem és sokkal intenzívebb és tetrekészebb v.ok
De a páromnak nem okoz problémát bebujni olyankor sem.

Na és szabad közben MENSTRUÁLNI?
Vagy az már fizetéslevonást eredményez?
Vagy az már fizetéslevonást eredményez?

hát nálam ez elég ellentétes....egyrészt érzem azt,hogy kívánom olyankor,de hiába van zuhany meg egyéb módszerek,nekem az egész annyira undorító meg dühítő hogy ez van,alig várom hogy vége legyen,és közben semmi....a legszorosabb értelembe,még kézimunka se,hozzám persze meg véletlenül se érjenek....
Sziasztok! Az a helyzet, hogy már 15 hónapja együtt vagyok a párommal, de csak mostanában tudtuk összehozni a dolgot, örültünk már neki mindketten, mert nagyon ránk fért már.Ezzel csak az a gond, hogy gumi nélkül csináltuk, amit most bánok egy kicsit, mert elkezdtem aggódni, hogy teherbe eshetek, amit még nem szeretnék.Igaz, menstruációm már két havi ciklusban elmaradt és mindkettő az együttlét előtt kellett volna megjönnie.Így a peteérést sem lehet igazából kiszámolni.Jeleket nem érzek,amiket teherbeesésnél esetleg érezni lehetne,bár ez igaz mindenkinél változó.Tesztet már vettem,de ugye a beágyazódás is eltart 1-2 hétig, gondoltam várok vele valamennyit, de ez nem túl jó.Szeretnék róla megbizonyosodni, hogy nincs baj.Nem tudnátok erre valami okosat mondani?Köszi.
jaj és még annyit elfelejtettem, hogy a párom nem ment el, tehát csak attól tartunk, hogy esetelg az előválladékból felmászhat a sperma...
jaj és még annyit elfelejtettem, hogy a párom nem ment el, tehát csak attól tartunk, hogy esetelg az előválladékból felmászhat a sperma...
Irány a nőgyógyász! Ne itt várjál távgyógyitást.
(Ez egy válasz anonymus11 üzenetére (2009. 06. 24. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 24. szerda 14:57

Sziasztok! Az a helyzet, hogy már 15 hónapja együtt vagyok a párommal, de csak mostanában tudtuk összehozni a dolgot, örültünk már neki mindketten, mert nagyon ránk fért már.Ezzel csak az a gond, hogy gumi nélkül csináltuk, amit most bánok egy kicsit, mert elkezdtem aggódni, hogy teherbe eshetek, amit még nem szeretnék.Igaz, menstruációm már két havi ciklusban elmaradt és mindkettő az együttlét előtt kellett volna megjönnie.Így a peteérést sem lehet igazából kiszámolni.Jeleket nem érzek,amiket teherbeesésnél esetleg érezni lehetne,bár ez igaz mindenkinél változó.Tesztet már vettem,de ugye a beágyazódás is eltart 1-2 hétig, gondoltam várok vele valamennyit, de ez nem túl jó.Szeretnék róla megbizonyosodni, hogy nincs baj.Nem tudnátok erre valami okosat mondani?Köszi.
Az én barátnőm is nagyon kívánós a mentruációja alatt. Bár semmi pénzért nem lehetne árvenni, hogy levegye a bugyiját. De azon keresztül simogatva is el tud élvezni szopás vagy kézimunkázás közben.
Nálunk ez úgy működik a párommal,hha megkívánjuk 1mást,akkor lehet akár földrengés is,az sem tart vissza minket!A gyerek is menstruáció alatt jött össue!Addig,míg 1ikünk sem érzi ezt a dolgot gusztustalannak,addig szerintem ez nem lehet tabu téma!Amúgy szerintem ilyenkor 1értelmű,h hormonháztartás felborulása miatt kívánjuk jobban a szexet!
Nálunk attól a páromnak nincs megvonás, mert én épp menstruálok.
Mivel a szexben teljesen önzetlen vagyok így is megtaláljuk a módját ,hogy ő élvezzen,még akkor is ha én éppen nem érzem úgy hogy szükségem lenne rá .

Hogy legyen egy is ellenpélda is: nálunk a piros napokon a feleségem teljesen bezárul mind lelkileg, mind testileg. Elmondása szerint nem érzi magát "tisztának", így semmilyen akcióra nem hajlandó. Ilyen is van.
Nekem is 3 napig van meg. akkor szeretem a legjobban csinálni.Nem gond apáromnak sem.akkor sem tudunk eltelni aszexből sosem elég nálunk.
Nálunk nem probléma, ha a párom menstruál, még talán jobb is a szex, mert izgalmas, nem mindennapi és a párom ilyenkor még annál is jobban kivánja a himtagot! Fontos: akció előtt és után is tisztálkodni!