Amikor összejössz egy nővel, akkor általában azt mondják, hogy még csak egy pár hapsival volt előtted, és egyiknek sem volt nagyobb, meg soha senkivel nemvolt még ilyen jó...Azután a szakításnál neked van a legkisebb a világon, meg mindíg csak megjátszotta...Nekem is volt már ilyen, aztán meg jött volna vissza. Ilyenek a buta nők. Keress egy normálisat!
(Ez egy válasz levikiss üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 15. csütörtök 16:04

nekem 14 cm. bárcsak mondhatnám, hogy nem volt rá panasz! mikor szétmentünk a gyerekem anyjával, azt mondta, legalább ezentül normális méretű pasikkal találkozhat. azóta kb impotens vagyok
levikiss fel a fejjel ne keskenyedj el talász még magadnak jó csajt aki megbecsüli azt ami van.
Mindegy mekkora csak ügyesen kell használni.
Én mértem 13 cm mégis sok csajjal voltam és mindegyiket a csúcsra vittem .na ennyit erről.
Mindegy mekkora csak ügyesen kell használni.
Én mértem 13 cm mégis sok csajjal voltam és mindegyiket a csúcsra vittem .na ennyit erről.
Ne légy az, csak bántani akart. Valamiért veled volt egy darabig, gyereketek is van, tehát nem lehetett az olyan rossz
Fel a fejjel... Mondd azt, hogy legalább ezentúl normális eszű nőkkel találkozhatsz
(Ez egy válasz levikiss üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem 14 cm. bárcsak mondhatnám, hogy nem volt rá panasz! mikor szétmentünk a gyerekem anyjával, azt mondta, legalább ezentül normális méretű pasikkal találkozhat. azóta kb impotens vagyok
Sürgősen felejtsd el amit mondott. Csak vágni akart rajtad mert buta. Semmi köze a méretnek hogy gyönyört szerezz másnak.Nehogy már emiatt visszafogd magad. Ha sikerélményed lett, dobj nekem legalább 1 sort

Bocsi, régen jártam erre...
Na most lekonyultam ám rendesen, hogy nem bővül a gyűjteményem...
Hagytam neked üzit privin, egy emil-címmel, oda jöhetnek a kép(ek) - ha még aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 13:06
Na most lekonyultam ám rendesen, hogy nem bővül a gyűjteményem...

Hagytam neked üzit privin, egy emil-címmel, oda jöhetnek a kép(ek) - ha még aktuális

Törölt felhasználó (218972)

Hát most vagyok 23 éves és 20 éves korom körül volta az utolsó melóm a szakmában egy francia kávé reklámban szerepeltem,csak mivel nem vagyok magas így nehéz volt mindig munkát kapni így nem foglalkoztam a dologgal egy ideje.Bocsi a hülye kérdésért,de nem nagyon szoktam itt levelezni,miként tudom elküldeni a képeket
?Hát én biztos nem fogom gyarapítani ezt a különleges gyűjteményed,mert nem mutogatom a farkam senkinek maximum annak akivel valóban együtt vagyok
.Én tudom,hogy nem a méret a lényeg,mert full átlagos vagyok mégis hallottam már vissza olyanokat,hogy pl. az egyik csaj 4-szer elment nálam egy éjszaka és hát mennek rólam sztorik ilyen téren,úgyhogy igazad lehet
Amúgy nem semmi pasasok lehetnek akikről beszélsz xD

Hát most vagyok 23 éves és 20 éves korom körül volta az utolsó melóm a szakmában egy francia kávé reklámban szerepeltem,csak mivel nem vagyok magas így nehéz volt mindig munkát kapni így nem foglalkoztam a dologgal egy ideje.Bocsi a hülye kérdésért,de nem nagyon szoktam itt levelezni,miként tudom elküldeni a képeket
?Hát én biztos nem fogom gyarapítani ezt a különleges gyűjteményed,mert nem mutogatom a farkam senkinek maximum annak akivel valóban együtt vagyok
.Én tudom,hogy nem a méret a lényeg,mert full átlagos vagyok mégis hallottam már vissza olyanokat,hogy pl. az egyik csaj 4-szer elment nálam egy éjszaka és hát mennek rólam sztorik ilyen téren,úgyhogy igazad lehet
Amúgy nem semmi pasasok lehetnek akikről beszélsz xD

Milyen régen volt az a régen?
Küldj ilyet is, olyat is
Abszurd egy dolog, de hiába magyarázom, hogy nem a méret a lényeg, komoly gyűjteményem van képekből, amiket pasiktól kaptam (nemcsak ebből a fórumból kiindulva), és valamiért szinte mindegyik csak a farkáról küld fotót
Van, akivel hónapok óta beszélgetünk msn-en, de azon a 15-22 cm-en kívül még nem láttam belőle semmit
Szóval lassan tanulmányt írhatok - fényképekkel illusztrálva.
Küldj, és meglátom, melyik fejezetbe férsz bele
Küldj ilyet is, olyat is

Abszurd egy dolog, de hiába magyarázom, hogy nem a méret a lényeg, komoly gyűjteményem van képekből, amiket pasiktól kaptam (nemcsak ebből a fórumból kiindulva), és valamiért szinte mindegyik csak a farkáról küld fotót

Küldj, és meglátom, melyik fejezetbe férsz bele

Még jó,hogy benéztem így buli után és látom,hogy írtál
.Bocsi kicsit szétszórt vagyok és nem láttam a korod
.Milyen képet szeretnél
?Olyat amikor modellkedtem(nem beképzeltségből,de régen kipróbáltam) vagy kicsit hiányosabb öltözetűt
?Hát nálam a lófarok a 20 centi fölötti

Mi az, hogy mennyi? 16 múltam...
Nem figyelsz, már írtam, hogy 38.
Na muti, milyen jó pasi vagy...
Lófarok? Az egy méret? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 25. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 19:13

Na muti, milyen jó pasi vagy...

Lófarok? Az egy méret? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 25. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi az,hogy ifjúkorodban
?Most mennyi vagy
?

Mi az,hogy ifjúkorodban
?Most mennyi vagy
?

Tampon,ez jó el tudom képzelni a hülyegyereket XD!Hát nem akarok nagyképű lenni vagy ilyesmi,de állítólag nagyon jó pasi vagyok és igen minden lány szívesen bujik hozzám,néha már túl sokszor is,pedig szeretem az ilyesmit
.Nem is vagyok rossz,csak más téren
.Amúgy jó dumája is van nem csak lószerszáma,de akkor is csak egy kis pöccs aki egy nőt se tudna megvédeni.

Boldogult ifjúkoromban ismertem egy emberkét, aki lehetett vagy 160 cm alacsony. Vékony, kopasz, és iszonyú szívtiprónak tartotta magát - viszont mi csak "tampon"-nak becézgettük
Szóval te olyasvalaki vagy, akihez oda lehet bújni?! Hm... az nem lehet rossz
De akkor sem gondolom, hogy vézna haverod farokméretével hódítana... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 22:48

Szóval te olyasvalaki vagy, akihez oda lehet bújni?! Hm... az nem lehet rossz

De akkor sem gondolom, hogy vézna haverod farokméretével hódítana... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Értelek Sulamit,de egy alacsonyabb pasi is lehet erősebb testalkatú esetleg izmos mint mondjuk én és szerintem eddig minden barátnőm illetve nő akivel voltam biztonságban érezte magát amikor hozzámbújt illetve mellettem
.Nem minden alacsonyabb faszi vézna mint egy fogpiszkáló
.Amúgy a haveromra visszatérve 100%,hogy csak a farka miatt szeretik a nők,mert amúgy egy önző ember és lekezelően bánik minden lánnyal sok esetben a lelkük mélyébe gázol úgy hogy még el is sírják magukat,úgyhogy eggyetlen jó tulajdonsága a méret

(kimoderálva! EZ NEM TÁRSKERESŐ ROVAT! tom)
és 24 óra figyelmeztető tiltás a topic offolása miatt!) ezért, lásd lent!
---------------------------------------------------
akkarlak zsaku
Válasz zsakuka üzenetére (ma 17:14)
és 24 óra figyelmeztető tiltás a topic offolása miatt!) ezért, lásd lent!
---------------------------------------------------
akkarlak zsaku
Válasz zsakuka üzenetére (ma 17:14)
Szerintem marhára nem a méret számít. A férfiak is más-más nőket tartanak szépnek a nőknél is ugyan így van. Igazából férfiaknál nem a kinézet számít, hanem a jó duma. Ismerek olyan alacsony emberkét akire másznak a nők mint a legyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 22:48

Értelek Sulamit,de egy alacsonyabb pasi is lehet erősebb testalkatú esetleg izmos mint mondjuk én és szerintem eddig minden barátnőm illetve nő akivel voltam biztonságban érezte magát amikor hozzámbújt illetve mellettem
.Amúgy a haveromra visszatérve 100%,hogy csak a farka miatt szeretik a nők,mert amúgy egy önző ember és lekezelően bánik minden lánnyal sok esetben a lelkük mélyébe gázol úgy hogy még el is sírják magukat,úgyhogy eggyetlen jó tulajdonsága a méret

Tudom ,hogy igazam van
Ezért nem agyalok ezen a méret problémán, tiszta felesleges. Kefélni kell mint állat és nem méricskélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 14:51

Ezért nem agyalok ezen a méret problémán, tiszta felesleges. Kefélni kell mint állat és nem méricskélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)

1. Viktor66 - egyáltalán nem azt mondtam, hogy alacsony pasival nem lehet jó a szex... (próbáltam )és azt hiszem, az sem nevezhető előítéletnek,sem kényeskedésnek, ha a nagyobb darab, magasabb, macis pasik jönnek be - egyszerűen inkább az olyan fazonok tetszenek. Valahogy jobb hozzájuk bújni. Ennyi. Apró termetű haverod meg mégiscsak tudhat valamit, mert eddig abban maradtunk, hogy nem a méret a lényeg, vagyis kell ott lenni még valami plusznak.
2. Mr.E. - a 190 az már befutó. De hiába nézem a postafiókom, nem küldtél képet.. pedig kíváncsi lennék. Na igen, tudom, most jön az "enyém csecsemőméretű (3 kg és 50 cm), meg az á, nem mégse, mert megijedsz, stb. ", szóval egy csomó olcsó kifogás - kép helyett... De azért szívesen megtippelném...
3. Tom - köszi a képeket
, válasz ment, meg a telefonszámom is (06 90 ... )
- végre egy jó pasi...
4. Bazzeg - (de édi neved van...
)neked is igazad van a női méretekkel kapcsolatban, bár nálam ez sem gond, több garnitúra gésagolyót koptattam már el
(Ez nem a reklám helye, és képem sincs róla... )
2. Mr.E. - a 190 az már befutó. De hiába nézem a postafiókom, nem küldtél képet.. pedig kíváncsi lennék. Na igen, tudom, most jön az "enyém csecsemőméretű (3 kg és 50 cm), meg az á, nem mégse, mert megijedsz, stb. ", szóval egy csomó olcsó kifogás - kép helyett... De azért szívesen megtippelném...

3. Tom - köszi a képeket

Hát most ment válasz.. itt is, meg privin is. Nem érek mindig rá a bánatos kis micsodátokkal foglalkozni...
Aminek ugye, nem mindegy a mérete
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 15:18

Én csak felajánlottam, hogy ha gondolod küldök, de nem jött válasz így nem küldtem, mivel nem is volt hova, belső üzenőn nem lehet. Egyébkéntmeg nem szeretem magam traktálni, de ezt most igennek veszem, egyúttal privát üzenet is ment.

Én csak felajánlottam, hogy ha gondolod küldök, de nem jött válasz így nem küldtem, mivel nem is volt hova, belső üzenőn nem lehet. Egyébkéntmeg nem szeretem magam traktálni, de ezt most igennek veszem, egyúttal privát üzenet is ment.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 14:51

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)

1. Viktor66 - egyáltalán nem azt mondtam, hogy alacsony pasival nem lehet jó a szex... (próbáltam )és azt hiszem, az sem nevezhető előítéletnek,sem kényeskedésnek, ha a nagyobb darab, magasabb, macis pasik jönnek be - egyszerűen inkább az olyan fazonok tetszenek. Valahogy jobb hozzájuk bújni. Ennyi. Apró termetű haverod meg mégiscsak tudhat valamit, mert eddig abban maradtunk, hogy nem a méret a lényeg, vagyis kell ott lenni még valami plusznak.
3. Tom - köszi a képeket
- végre egy jó pasi...
)neked is igazad van a női méretekkel kapcsolatban, bár nálam ez sem gond, több garnitúra gésagolyót koptattam már el

3. Tom - köszi a képeket

3. Tom - köszi a képeket
- végre egy jó pasi...

3. Tom - köszi a képeket