Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 109 110 111 112 113 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2399   2008. 04. 20. vasárnap 15:25
X Törölt felhasználó (213201)
Hát most ment válasz.. itt is, meg privin is. Nem érek mindig rá a bánatos kis micsodátokkal foglalkozni... wink Aminek ugye, nem mindegy a mérete crazya
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 15:18
Én csak felajánlottam, hogy ha gondolod küldök, de nem jött válasz így nem küldtem, mivel nem is volt hova, belső üzenőn nem lehet. Egyébkéntmeg nem szeretem magam traktálni, de ezt most igennek veszem, egyúttal privát üzenet is ment. wink
#2398   2008. 04. 20. vasárnap 15:18
MrEnigma MrEnigma
Én csak felajánlottam, hogy ha gondolod küldök, de nem jött válasz így nem küldtem, mivel nem is volt hova, belső üzenőn nem lehet. Egyébkéntmeg nem szeretem magam traktálni, de ezt most igennek veszem, egyúttal privát üzenet is ment. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 04. 20. vasárnap 14:51
1. Viktor66 - egyáltalán nem azt mondtam, hogy alacsony pasival nem lehet jó a szex... (próbáltam )és azt hiszem, az sem nevezhető előítéletnek,sem kényeskedésnek, ha a nagyobb darab, magasabb, macis pasik jönnek be - egyszerűen inkább az olyan fazonok tetszenek. Valahogy jobb hozzájuk bújni. Ennyi. Apró termetű haverod meg mégiscsak tudhat valamit, mert eddig abban maradtunk, hogy nem a méret a lényeg, vagyis kell ott lenni még valami plusznak.
2. Mr.E. - a 190 az már befutó. De hiába nézem a postafiókom, nem küldtél képet.. pedig kíváncsi lennék. Na igen, tudom, most jön az "enyém csecsemőméretű (3 kg és 50 cm), meg az á, nem mégse, mert megijedsz, stb. ", szóval egy csomó olcsó kifogás - kép helyett... De azért szívesen megtippelném... hehe
3. Tom - köszi a képeket wink , válasz ment, meg a telefonszámom is (06 90 ... ) wink - végre egy jó pasi...
4. Bazzeg - (de édi neved van... smile )neked is igazad van a női méretekkel kapcsolatban, bár nálam ez sem gond, több garnitúra gésagolyót koptattam már el crazya (Ez nem a reklám helye, és képem sincs róla... ) hehe
#2397   2008. 04. 20. vasárnap 14:51
1. Viktor66 - egyáltalán nem azt mondtam, hogy alacsony pasival nem lehet jó a szex... (próbáltam )és azt hiszem, az sem nevezhető előítéletnek,sem kényeskedésnek, ha a nagyobb darab, magasabb, macis pasik jönnek be - egyszerűen inkább az olyan fazonok tetszenek. Valahogy jobb hozzájuk bújni. Ennyi. Apró termetű haverod meg mégiscsak tudhat valamit, mert eddig abban maradtunk, hogy nem a méret a lényeg, vagyis kell ott lenni még valami plusznak.
2. Mr.E. - a 190 az már befutó. De hiába nézem a postafiókom, nem küldtél képet.. pedig kíváncsi lennék. Na igen, tudom, most jön az "enyém csecsemőméretű (3 kg és 50 cm), meg az á, nem mégse, mert megijedsz, stb. ", szóval egy csomó olcsó kifogás - kép helyett... De azért szívesen megtippelném... hehe
3. Tom - köszi a képeket wink , válasz ment, meg a telefonszámom is (06 90 ... ) wink - végre egy jó pasi...
4. Bazzeg - (de édi neved van... smile )neked is igazad van a női méretekkel kapcsolatban, bár nálam ez sem gond, több garnitúra gésagolyót koptattam már el crazya (Ez nem a reklám helye, és képem sincs róla... ) hehe
#2396   2008. 04. 19. szombat 11:27
MrEnigma MrEnigma
Pontosan!!!
Már magyaráztam korábban én is.
Lsd. Káma Szútra
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 19:40
ha annyit bűvölnétek a pinát mint amennyit irkáltok ide a pöcsötökröl már 3 danos pinamacerátorok lennétek .. biztos jo dolog egy forumban győzködni magatokat ,hogy a kis farok jobb ,mert ..., pedig az egész hóbelevanc a pinán mulik akárki akármit mond, a méret számit ,de nem a faszé hanem a pináé.

#2395   2008. 04. 19. szombat 05:12
X Törölt felhasználó (68811) VIP
minden nő azt mondja nem a méret a lényeg pedig mikor meglátják milyen más hogy tüzeli fel őket.Ahogy mimket a kis és nagy mell.Attól még jot lehet egymással élvezni
#2394   2008. 04. 19. szombat 04:58
tisza-tó tisza-tó
Nem a méret a lényeg klasszikus. a fő hogy megelégedett legyen mind az aki és aki "használja"
#2393   2008. 04. 18. péntek 20:55
bazzeg bazzeg
egy bizonyos szintig jo ,mert olvasni pár jó szöveget ami a kétségeket kicsit eloszlatja ,de mikor már ott tartunk ,hogy lehülyekurvázzák azt a nőt aki aztmondja ,hogy neki a 20cm az átlag akkor az már a ló másik oldala ugymond. meg már a 20adik " nekem xy cm és szerintem ez az átlag és sosem voltrá panasz" c. mondatoktól már szőr nő a makkomra .
(Ez egy válasz Gabi890 üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 19:57
Ja már engem is kibaszotul idegesit ez a téma nekem nincs csak 13cm! és akkor mivan kicsi és??igy jártam
#2392   2008. 04. 18. péntek 19:57
Gabi890 Gabi890
Ja már engem is kibaszotul idegesit ez a téma nekem nincs csak 13cm! és akkor mivan kicsi és??igy jártam
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 19:40
ha annyit bűvölnétek a pinát mint amennyit irkáltok ide a pöcsötökröl már 3 danos pinamacerátorok lennétek .. biztos jo dolog egy forumban győzködni magatokat ,hogy a kis farok jobb ,mert ..., pedig az egész hóbelevanc a pinán mulik akárki akármit mond, a méret számit ,de nem a faszé hanem a pináé.

#2391   2008. 04. 18. péntek 19:40
bazzeg bazzeg

#2390   2008. 04. 18. péntek 14:44
X Törölt felhasználó (218972)
Végülis mondasz valamit smile !Ezt azért jól megfogalmaztad térdedig a mikropénisz XD
#2389   2008. 04. 18. péntek 12:05
MrEnigma MrEnigma
Most adjak tippet hogy könnyebben kitalálja hogy térdemig fityeg a mikropéniszem??? nyes
Neeem. Az úgy túl egyszerű lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 18. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (218972)
2008. 04. 18. péntek 11:37
És miért lepődne meg Enigma smile ?Mert túl nagy vagy kisebb mint amire tippelne smile ?
#2388   2008. 04. 18. péntek 11:37
És miért lepődne meg Enigma smile ?Mert túl nagy vagy kisebb mint amire tippelne smile ?
#2387   2008. 04. 18. péntek 11:36
Mondasz valamit atro smile !Van egy ismerősöm aki egy kis 165 körüli magas totál vézna srác,kb. 50 kilo ha lehet és állítólag hatalmas szerszáma van,imádják is a kis szarházit a csajok,olyan nőket láttam mellette ,hogy néha az állam leesett,hogy mi a picsát esznek rajta amikor finoman fogalmazva is nem az a típus aki mellett egy nő biztonságban érezhetné magát.De hát a nagy kukija simán megmegmagyarázza a dolgot.
#2386   2008. 04. 18. péntek 11:11
atro11 atro11
Na ne….
A magasságnak nem sok köze van a méretekhez egy-két szélsőséget leszámítva szerintem.
Én Kb 170 körül vagyok a mértemet tekintve 17 nél hosszabb.
Van egy barátom aki 190 valamennyi akinek a jelenlegi barátnője az enyém legjobb barinöje kik mindent megbeszélnek innen tudom hogy a srácnak a magassága ellenére az intim mérete nem olyan nagy sőt a bn elmondásábol nagyon kicsi bár azt is megmondta hogy kis tanítással azzal is jól bánik és az a lényeg.
#2385   2008. 04. 18. péntek 09:15
tom1019 tom1019 VIP Admin
én 180 vagyok...és küldöm a fényképet, és a pontos adataimat...legfeljebb nálam nem lenne akkora "nagy" meglepetés... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 20:44
Öööö... nálam sajna, nem nyerő a 171 cm sem, mert csak egy cm-rel magasabb, mint én smile De igen, azért határozottan jobban hangzik.
Gatyán keresztül? Miért, ti nem pólón keresztül sasoltok? Becsapós? Lehet... de pl. egy jó push up melltartó is csodákra képes (póló alatt), ott sem derül ki első pillantásra az igazság.
A "megnézés" pedig nemcsak a farokméretre vonatkozik, azért van még pár szempont, amit figyelembe kell venni wink
#2384   2008. 04. 18. péntek 08:05
MrEnigma MrEnigma
És a 190 centi mennyire nyerő neked? ravasz1
Azon filózom, küldök neked képet magamról és tippeld meg mekkora van, majd mondom a pontos adatot. crazya
Azt hiszem lenne meglepődés. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 20:44
Öööö... nálam sajna, nem nyerő a 171 cm sem, mert csak egy cm-rel magasabb, mint én smile De igen, azért határozottan jobban hangzik.
Gatyán keresztül? Miért, ti nem pólón keresztül sasoltok? Becsapós? Lehet... de pl. egy jó push up melltartó is csodákra képes (póló alatt), ott sem derül ki első pillantásra az igazság.
A "megnézés" pedig nemcsak a farokméretre vonatkozik, azért van még pár szempont, amit figyelembe kell venni wink
#2383   2008. 04. 18. péntek 01:39
Na nem mint ha fűzni akarnálak,de szerintem ha élőben átélnél egy nagyon jó éjszakát egy velem egymagasságú pasival akkor utánna már nem kényeskednél annyira erre smile .A faterom még alacsonyabb mint én és ő szokta mondani,hogy az ágyban tökmindegy a magasság smile .És azért nem rázós ez az előítéleted egy kicsit smile ?Nem cseszegetésből csak úgy kérdezem smile !De mondjuk egy discoban vagy éjszaka a sötétben,hogy látjátok a dolgokat gatyán keresztül,főleg ha még fekete nadrág van az illetőn smile ?Azért a mell kicsit szembetűnőbb dolog smile .És még milyen szempontokra gondoltál smile ?
#2382   2008. 04. 17. csütörtök 20:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (218972)
2008. 04. 16. szerda 18:06
És ezt,hogy érted gatyán keresztül látjátok mekkora lehet smile ?Amúgy ez azért becsapó,mert nekem például nyugalmi állapotba olyan kicsi mint egy kissrácnak,de álló helyzetbe igencsak megnő és tök jól néz ki smile .Kb jó 10 centi diferencia van a két állapot között.És amúgy egy 171/70-es adat már jobban hangzik esetleg smile ?
#2381   2008. 04. 16. szerda 18:06
És ezt,hogy érted gatyán keresztül látjátok mekkora lehet smile ?Amúgy ez azért becsapó,mert nekem például nyugalmi állapotba olyan kicsi mint egy kissrácnak,de álló helyzetbe igencsak megnő és tök jól néz ki smile .Kb jó 10 centi diferencia van a két állapot között.És amúgy egy 171/70-es adat már jobban hangzik esetleg smile ?
#2380   2008. 04. 16. szerda 09:15
Hoppácska... az imént kaptam egy ajánlatot nyes ... Egy (valószínűleg) kevéssé megnyerő fiatalember (165/75 - ez utóbbi paraméter gondolom, a súlya lehet) 13/4 cm-es farokkal. Tom, ez az általad megjelölt értéktartomány alá esik - így akkor módosul az 1-es pont?! Nálam itt inkább a magassága (mélysége confused ) számít kizáró oknak.
Mr. E-vel (hú, tiszta dzsémszbond) ellentétben én a 2-es pontoddal nagyjából egyetértek, de a 3-ashoz annyit azért hozzáfűznék, hogy ebben az esetben nemcsak hogy a méretnek nincs jelentősége, de puszta időpocsékolás az egész akció...
Ja és még valami: azért figyelünk benneteket, még ha nem is tátott szájjal és nyilvánvalóan, de a nők azért tisztában szoktak lenni azzal, kitől mire számíthatnak smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 15. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 15. kedd 15:40
kicsit vitatkoznék veletek (az előtted szólóval is, de azért neked válaszolok, mert Te rólad tudom, hogy szeretsz élesebben vitatkozni)

1. abban az esetben, ha érzelmi kapcsolat alapján megy a szex, és azt szeretkezésnek hívjuk, akkor továbbra is azt mondom, hogy a méretnek kevésbé van jelentősége, vagyis a 14-18 között szinte tök mindegy
2. viszont, amennyiben egy kósza numeráról, vagy egy 1 éjszakás kapcsolatról, vagy meglátni, szimpatizálni és egy jót dugni akarásról van szó, abban az esetben igen is van jelentősége, ill. lehet jelentősége a méretnek a nő szexuális vágyának és étvágyának kielégítése céljából!
3. még egy esetben abszulúte semmi jelentősége a méretnek, akár 2 cm-es is lehet, ha a szex üzleti alapon bonyolódik, és a minimális ingerencia, kedv, és szimpátia legalább meg van a felek között!

... 109 110 111 112 113 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!