Hát most ment válasz.. itt is, meg privin is. Nem érek mindig rá a bánatos kis micsodátokkal foglalkozni...
Aminek ugye, nem mindegy a mérete
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 15:18

Én csak felajánlottam, hogy ha gondolod küldök, de nem jött válasz így nem küldtem, mivel nem is volt hova, belső üzenőn nem lehet. Egyébkéntmeg nem szeretem magam traktálni, de ezt most igennek veszem, egyúttal privát üzenet is ment.

Én csak felajánlottam, hogy ha gondolod küldök, de nem jött válasz így nem küldtem, mivel nem is volt hova, belső üzenőn nem lehet. Egyébkéntmeg nem szeretem magam traktálni, de ezt most igennek veszem, egyúttal privát üzenet is ment.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 14:51

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)

1. Viktor66 - egyáltalán nem azt mondtam, hogy alacsony pasival nem lehet jó a szex... (próbáltam )és azt hiszem, az sem nevezhető előítéletnek,sem kényeskedésnek, ha a nagyobb darab, magasabb, macis pasik jönnek be - egyszerűen inkább az olyan fazonok tetszenek. Valahogy jobb hozzájuk bújni. Ennyi. Apró termetű haverod meg mégiscsak tudhat valamit, mert eddig abban maradtunk, hogy nem a méret a lényeg, vagyis kell ott lenni még valami plusznak.
2. Mr.E. - a 190 az már befutó. De hiába nézem a postafiókom, nem küldtél képet.. pedig kíváncsi lennék. Na igen, tudom, most jön az "enyém csecsemőméretű (3 kg és 50 cm), meg az á, nem mégse, mert megijedsz, stb. ", szóval egy csomó olcsó kifogás - kép helyett... De azért szívesen megtippelném...
3. Tom - köszi a képeket
, válasz ment, meg a telefonszámom is (06 90 ... )
- végre egy jó pasi...
4. Bazzeg - (de édi neved van...
)neked is igazad van a női méretekkel kapcsolatban, bár nálam ez sem gond, több garnitúra gésagolyót koptattam már el
(Ez nem a reklám helye, és képem sincs róla... )
2. Mr.E. - a 190 az már befutó. De hiába nézem a postafiókom, nem küldtél képet.. pedig kíváncsi lennék. Na igen, tudom, most jön az "enyém csecsemőméretű (3 kg és 50 cm), meg az á, nem mégse, mert megijedsz, stb. ", szóval egy csomó olcsó kifogás - kép helyett... De azért szívesen megtippelném...

3. Tom - köszi a képeket

1. Viktor66 - egyáltalán nem azt mondtam, hogy alacsony pasival nem lehet jó a szex... (próbáltam )és azt hiszem, az sem nevezhető előítéletnek,sem kényeskedésnek, ha a nagyobb darab, magasabb, macis pasik jönnek be - egyszerűen inkább az olyan fazonok tetszenek. Valahogy jobb hozzájuk bújni. Ennyi. Apró termetű haverod meg mégiscsak tudhat valamit, mert eddig abban maradtunk, hogy nem a méret a lényeg, vagyis kell ott lenni még valami plusznak.
3. Tom - köszi a képeket
, válasz ment, meg a telefonszámom is (06 90 ... )
- végre egy jó pasi...
)neked is igazad van a női méretekkel kapcsolatban, bár nálam ez sem gond, több garnitúra gésagolyót koptattam már el
(Ez nem a reklám helye, és képem sincs róla... )

3. Tom - köszi a képeket

Pontosan!!!
Már magyaráztam korábban én is.
Lsd. Káma Szútra (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 19:40
Már magyaráztam korábban én is.
Lsd. Káma Szútra (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ha annyit bűvölnétek a pinát mint amennyit irkáltok ide a pöcsötökröl már 3 danos pinamacerátorok lennétek .. biztos jo dolog egy forumban győzködni magatokat ,hogy a kis farok jobb ,mert ..., pedig az egész hóbelevanc a pinán mulik akárki akármit mond, a méret számit ,de nem a faszé hanem a pináé.
minden nő azt mondja nem a méret a lényeg pedig mikor meglátják milyen más hogy tüzeli fel őket.Ahogy mimket a kis és nagy mell.Attól még jot lehet egymással élvezni
Nem a méret a lényeg klasszikus. a fő hogy megelégedett legyen mind az aki és aki "használja"
egy bizonyos szintig jo ,mert olvasni pár jó szöveget ami a kétségeket kicsit eloszlatja ,de mikor már ott tartunk ,hogy lehülyekurvázzák azt a nőt aki aztmondja ,hogy neki a 20cm az átlag akkor az már a ló másik oldala ugymond. meg már a 20adik " nekem xy cm és szerintem ez az átlag és sosem voltrá panasz" c. mondatoktól már szőr nő a makkomra .
(Ez egy válasz Gabi890 üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 19:57

Ja már engem is kibaszotul idegesit ez a téma nekem nincs csak 13cm! és akkor mivan kicsi és??igy jártam
Ja már engem is kibaszotul idegesit ez a téma nekem nincs csak 13cm! és akkor mivan kicsi és??igy jártam
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 19:40
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 18. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ha annyit bűvölnétek a pinát mint amennyit irkáltok ide a pöcsötökröl már 3 danos pinamacerátorok lennétek .. biztos jo dolog egy forumban győzködni magatokat ,hogy a kis farok jobb ,mert ..., pedig az egész hóbelevanc a pinán mulik akárki akármit mond, a méret számit ,de nem a faszé hanem a pináé.
Végülis mondasz valamit
!Ezt azért jól megfogalmaztad térdedig a mikropénisz XD

Most adjak tippet hogy könnyebben kitalálja hogy térdemig fityeg a mikropéniszem???
Neeem. Az úgy túl egyszerű lenne. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 18. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 11:37

Neeem. Az úgy túl egyszerű lenne. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 18. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (218972)

És miért lepődne meg Enigma
?Mert túl nagy vagy kisebb mint amire tippelne
?

És miért lepődne meg Enigma
?Mert túl nagy vagy kisebb mint amire tippelne
?

Mondasz valamit atro
!Van egy ismerősöm aki egy kis 165 körüli magas totál vézna srác,kb. 50 kilo ha lehet és állítólag hatalmas szerszáma van,imádják is a kis szarházit a csajok,olyan nőket láttam mellette ,hogy néha az állam leesett,hogy mi a picsát esznek rajta amikor finoman fogalmazva is nem az a típus aki mellett egy nő biztonságban érezhetné magát.De hát a nagy kukija simán megmegmagyarázza a dolgot.

Na ne
.
A magasságnak nem sok köze van a méretekhez egy-két szélsőséget leszámítva szerintem.
Én Kb 170 körül vagyok a mértemet tekintve 17 nél hosszabb.
Van egy barátom aki 190 valamennyi akinek a jelenlegi barátnője az enyém legjobb barinöje kik mindent megbeszélnek innen tudom hogy a srácnak a magassága ellenére az intim mérete nem olyan nagy sőt a bn elmondásábol nagyon kicsi bár azt is megmondta hogy kis tanítással azzal is jól bánik és az a lényeg.
A magasságnak nem sok köze van a méretekhez egy-két szélsőséget leszámítva szerintem.
Én Kb 170 körül vagyok a mértemet tekintve 17 nél hosszabb.
Van egy barátom aki 190 valamennyi akinek a jelenlegi barátnője az enyém legjobb barinöje kik mindent megbeszélnek innen tudom hogy a srácnak a magassága ellenére az intim mérete nem olyan nagy sőt a bn elmondásábol nagyon kicsi bár azt is megmondta hogy kis tanítással azzal is jól bánik és az a lényeg.
én 180 vagyok...és küldöm a fényképet, és a pontos adataimat...legfeljebb nálam nem lenne akkora "nagy" meglepetés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 20:44

Öööö... nálam sajna, nem nyerő a 171 cm sem, mert csak egy cm-rel magasabb, mint én
De igen, azért határozottan jobban hangzik.
Gatyán keresztül? Miért, ti nem pólón keresztül sasoltok? Becsapós? Lehet... de pl. egy jó push up melltartó is csodákra képes (póló alatt), ott sem derül ki első pillantásra az igazság.
A "megnézés" pedig nemcsak a farokméretre vonatkozik, azért van még pár szempont, amit figyelembe kell venni

Gatyán keresztül? Miért, ti nem pólón keresztül sasoltok? Becsapós? Lehet... de pl. egy jó push up melltartó is csodákra képes (póló alatt), ott sem derül ki első pillantásra az igazság.
A "megnézés" pedig nemcsak a farokméretre vonatkozik, azért van még pár szempont, amit figyelembe kell venni

És a 190 centi mennyire nyerő neked?
Azon filózom, küldök neked képet magamról és tippeld meg mekkora van, majd mondom a pontos adatot.
Azt hiszem lenne meglepődés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 20:44

Azon filózom, küldök neked képet magamról és tippeld meg mekkora van, majd mondom a pontos adatot.

Azt hiszem lenne meglepődés.

Öööö... nálam sajna, nem nyerő a 171 cm sem, mert csak egy cm-rel magasabb, mint én

Na nem mint ha fűzni akarnálak,de szerintem ha élőben átélnél egy nagyon jó éjszakát egy velem egymagasságú pasival akkor utánna már nem kényeskednél annyira erre
.A faterom még alacsonyabb mint én és ő szokta mondani,hogy az ágyban tökmindegy a magasság
.És azért nem rázós ez az előítéleted egy kicsit
?Nem cseszegetésből csak úgy kérdezem
!De mondjuk egy discoban vagy éjszaka a sötétben,hogy látjátok a dolgokat gatyán keresztül,főleg ha még fekete nadrág van az illetőn
?Azért a mell kicsit szembetűnőbb dolog
.És még milyen szempontokra gondoltál
?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 18:06

Törölt felhasználó (218972)

És ezt,hogy érted gatyán keresztül látjátok mekkora lehet
?Amúgy ez azért becsapó,mert nekem például nyugalmi állapotba olyan kicsi mint egy kissrácnak,de álló helyzetbe igencsak megnő és tök jól néz ki
.Kb jó 10 centi diferencia van a két állapot között.És amúgy egy 171/70-es adat már jobban hangzik esetleg
?

És ezt,hogy érted gatyán keresztül látjátok mekkora lehet
?Amúgy ez azért becsapó,mert nekem például nyugalmi állapotba olyan kicsi mint egy kissrácnak,de álló helyzetbe igencsak megnő és tök jól néz ki
.Kb jó 10 centi diferencia van a két állapot között.És amúgy egy 171/70-es adat már jobban hangzik esetleg
?

Hoppácska... az imént kaptam egy ajánlatot
... Egy (valószínűleg) kevéssé megnyerő fiatalember (165/75 - ez utóbbi paraméter gondolom, a súlya lehet) 13/4 cm-es farokkal. Tom, ez az általad megjelölt értéktartomány alá esik - így akkor módosul az 1-es pont?! Nálam itt inkább a magassága (mélysége
) számít kizáró oknak.
Mr. E-vel (hú, tiszta dzsémszbond) ellentétben én a 2-es pontoddal nagyjából egyetértek, de a 3-ashoz annyit azért hozzáfűznék, hogy ebben az esetben nemcsak hogy a méretnek nincs jelentősége, de puszta időpocsékolás az egész akció...
Ja és még valami: azért figyelünk benneteket, még ha nem is tátott szájjal és nyilvánvalóan, de a nők azért tisztában szoktak lenni azzal, kitől mire számíthatnak
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 15. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 15:40

Mr. E-vel (hú, tiszta dzsémszbond) ellentétben én a 2-es pontoddal nagyjából egyetértek, de a 3-ashoz annyit azért hozzáfűznék, hogy ebben az esetben nemcsak hogy a méretnek nincs jelentősége, de puszta időpocsékolás az egész akció...
Ja és még valami: azért figyelünk benneteket, még ha nem is tátott szájjal és nyilvánvalóan, de a nők azért tisztában szoktak lenni azzal, kitől mire számíthatnak

kicsit vitatkoznék veletek (az előtted szólóval is, de azért neked válaszolok, mert Te rólad tudom, hogy szeretsz élesebben vitatkozni)
1. abban az esetben, ha érzelmi kapcsolat alapján megy a szex, és azt szeretkezésnek hívjuk, akkor továbbra is azt mondom, hogy a méretnek kevésbé van jelentősége, vagyis a 14-18 között szinte tök mindegy
2. viszont, amennyiben egy kósza numeráról, vagy egy 1 éjszakás kapcsolatról, vagy meglátni, szimpatizálni és egy jót dugni akarásról van szó, abban az esetben igen is van jelentősége, ill. lehet jelentősége a méretnek a nő szexuális vágyának és étvágyának kielégítése céljából!
3. még egy esetben abszulúte semmi jelentősége a méretnek, akár 2 cm-es is lehet, ha a szex üzleti alapon bonyolódik, és a minimális ingerencia, kedv, és szimpátia legalább meg van a felek között!
1. abban az esetben, ha érzelmi kapcsolat alapján megy a szex, és azt szeretkezésnek hívjuk, akkor továbbra is azt mondom, hogy a méretnek kevésbé van jelentősége, vagyis a 14-18 között szinte tök mindegy
2. viszont, amennyiben egy kósza numeráról, vagy egy 1 éjszakás kapcsolatról, vagy meglátni, szimpatizálni és egy jót dugni akarásról van szó, abban az esetben igen is van jelentősége, ill. lehet jelentősége a méretnek a nő szexuális vágyának és étvágyának kielégítése céljából!
3. még egy esetben abszulúte semmi jelentősége a méretnek, akár 2 cm-es is lehet, ha a szex üzleti alapon bonyolódik, és a minimális ingerencia, kedv, és szimpátia legalább meg van a felek között!