Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 110 111 112 113 114 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2379   2008. 04. 16. szerda 08:47
MrEnigma MrEnigma
1. stimm
3. stimm

2. Na ja, de nem feltétlen számít még ekkor sem a méret. Elvégre egy egyéjszakás sem úgy jön össze, hogy a megismert minden paraméterét ismeri a lány
elvégre ha nem swinger klubról van szó akkor áltlaában ruhában vagyunk. smile Persze lehet hogy a "NAGY vadra" hajt a hölgyike, és tűánc közben miért is ne vehetne méretet, de azért ez sem garancia semmire. Tehát a vágy a nagyra, meg a vad kefélésre lehet, hogy megvan de csak ennyi a biztos. smile De igaz ebben az esetben lehet hoyg jobban számít. Pl ha két jelölt van és az egyik nek farönk, másiknak nyúlfarknyi lehet a farönk lesz a nyerő, mégha a másik pl jobbfej, csinosabbis, de egy éjszakás lévén nem beszélgetni és romantikázni akarnak a villanyt meg lelehet kapcsolni. nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 15. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 15. kedd 15:40
kicsit vitatkoznék veletek (az előtted szólóval is, de azért neked válaszolok, mert Te rólad tudom, hogy szeretsz élesebben vitatkozni)

1. abban az esetben, ha érzelmi kapcsolat alapján megy a szex, és azt szeretkezésnek hívjuk, akkor továbbra is azt mondom, hogy a méretnek kevésbé van jelentősége, vagyis a 14-18 között szinte tök mindegy
2. viszont, amennyiben egy kósza numeráról, vagy egy 1 éjszakás kapcsolatról, vagy meglátni, szimpatizálni és egy jót dugni akarásról van szó, abban az esetben igen is van jelentősége, ill. lehet jelentősége a méretnek a nő szexuális vágyának és étvágyának kielégítése céljából!
3. még egy esetben abszulúte semmi jelentősége a méretnek, akár 2 cm-es is lehet, ha a szex üzleti alapon bonyolódik, és a minimális ingerencia, kedv, és szimpátia legalább meg van a felek között!
#2378   2008. 04. 15. kedd 15:40
tom1019 tom1019 VIP Admin
kicsit vitatkoznék veletek (az előtted szólóval is, de azért neked válaszolok, mert Te rólad tudom, hogy szeretsz élesebben vitatkozni)

1. abban az esetben, ha érzelmi kapcsolat alapján megy a szex, és azt szeretkezésnek hívjuk, akkor továbbra is azt mondom, hogy a méretnek kevésbé van jelentősége, vagyis a 14-18 között szinte tök mindegy
2. viszont, amennyiben egy kósza numeráról, vagy egy 1 éjszakás kapcsolatról, vagy meglátni, szimpatizálni és egy jót dugni akarásról van szó, abban az esetben igen is van jelentősége, ill. lehet jelentősége a méretnek a nő szexuális vágyának és étvágyának kielégítése céljából!
3. még egy esetben abszulúte semmi jelentősége a méretnek, akár 2 cm-es is lehet, ha a szex üzleti alapon bonyolódik, és a minimális ingerencia, kedv, és szimpátia legalább meg van a felek között!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 10:38
Folytathatnánk, de nem sok értelme van, mert a csordát megváltani nem tudom, de nem is akarom (Aki hülye haljon meg! - képletesen értve, mert sokan belekötöttek már eme veretes soromba), én meg kivonom magam közülük és pont. smile
De jó tudni, hogy mégvalaki van azon a nézőponton, hogy nem a méret a mérvadó.
#2377   2008. 04. 15. kedd 10:38
MrEnigma MrEnigma
Folytathatnánk, de nem sok értelme van, mert a csordát megváltani nem tudom, de nem is akarom (Aki hülye haljon meg! - képletesen értve, mert sokan belekötöttek már eme veretes soromba), én meg kivonom magam közülük és pont. smile
De jó tudni, hogy mégvalaki van azon a nézőponton, hogy nem a méret a mérvadó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 04. 15. kedd 08:26
Néhány dologban igazad van, néhányban nincs. Van amiben tévedsz... 38 éves vagyok, tehát tényleg nem mai tini (sajna, tegnapi sem szomoru1 ). Abban viszont tévedsz, hogy nem akarok kefélni. Dehogynem...
és talán ez az egyetlen fajtája a szexnek, amikor valamennyire igenis, számít a méret. Az én szótáramban ez a szó: "kefélés" egy ösztönös, állati szintet jelent, de pozitív értelemben értve. Amikor szinte mindegy, mikor és kivel, de ha kívánod, hát hadd sodorjanak az ösztönök. Ezek ritka alkalmak, de talán néha érdemes kipróbálni ezt is.
A környezetem normális? Á, dehogy... ha tudnád... a csordával élek :-(
A témától viszont tényleg nagyon eltértünk, ez már egy másik topic lenne, ha folytatnánk. (Bár ha gondolod...)
A lényeg: nem számít a méret.
#2376   2008. 04. 15. kedd 08:26
X Törölt felhasználó (213201)
Néhány dologban igazad van, néhányban nincs. Van amiben tévedsz... 38 éves vagyok, tehát tényleg nem mai tini (sajna, tegnapi sem szomoru1 ). Abban viszont tévedsz, hogy nem akarok kefélni. Dehogynem...
és talán ez az egyetlen fajtája a szexnek, amikor valamennyire igenis, számít a méret. Az én szótáramban ez a szó: "kefélés" egy ösztönös, állati szintet jelent, de pozitív értelemben értve. Amikor szinte mindegy, mikor és kivel, de ha kívánod, hát hadd sodorjanak az ösztönök. Ezek ritka alkalmak, de talán néha érdemes kipróbálni ezt is.
A környezetem normális? Á, dehogy... ha tudnád... a csordával élek :-(
A témától viszont tényleg nagyon eltértünk, ez már egy másik topic lenne, ha folytatnánk. (Bár ha gondolod...)
A lényeg: nem számít a méret.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 23:42
Megint kimondtad a lényeget:
"mert a falka törvénye nagy úr"
Bár én csak csordának vagy nyájnak hívom. Falkája a farkasoknak van, és nem alacsonyítom ezeket a szép állatokat a birkák szintjére! nyes
De most mondtad ki a lényeget. Csordaszellem. Hidd el sokan vakon mennek immáron nem istenek, hanem vezérek (sztárok)márkajelzések után. Van aki nem, de MI kevesebben vagyunk. Ezért is írtam alább, hogy az érintett ún. kisfarkúak közül, kinek jelenthet ez bármiféle problémát, és ki az aki költ is rá. Igyekeztem nem túllőni a célon. Bár szerintem a valóság ennél elkeserítőbb, mint amit le mertem írni. És a másik lényeges pont. Nem "nők" vagy de egy közülük, és ráadásul egy azon nők közül aki nem kefélni akar. Ebből feltételezem, nem mai tini vagy. Mert sokan közülük már 14 évesen dugnak mint a nyulak, és nem a minőség hanem amennyiség a lényeg. Mert ezt látják ez a menő. Szóval ha nem hiszed hogy ennyire lehetne irányítani és ennyire befolyásola média, akor szerencsés vagy hogy a kornyezetedben nem ezt látod. Az azt jeletni hogy a te környezeted normális, míg az egyébként normális nagy átlag, az abnormális tömeg, meg sajnos olyan amilyen képet festek róluk. Sajna elég sokat találkozom a tipikus csordával.

De hogy ne legyek kmpletten OFFtopic, te is csak erősíted azt amit előtted már korábban, hogy nem a méreten van a hangsúly, hanem a minőségen. Mert a méret is csak egy kvázi "mennyiségi" mutató...
#2375   2008. 04. 13. vasárnap 23:42
MrEnigma MrEnigma
Megint kimondtad a lényeget:
"mert a falka törvénye nagy úr"
Bár én csak csordának vagy nyájnak hívom. Falkája a farkasoknak van, és nem alacsonyítom ezeket a szép állatokat a birkák szintjére! nyes
De most mondtad ki a lényeget. Csordaszellem. Hidd el sokan vakon mennek immáron nem istenek, hanem vezérek (sztárok)márkajelzések után. Van aki nem, de MI kevesebben vagyunk. Ezért is írtam alább, hogy az érintett ún. kisfarkúak közül, kinek jelenthet ez bármiféle problémát, és ki az aki költ is rá. Igyekeztem nem túllőni a célon. Bár szerintem a valóság ennél elkeserítőbb, mint amit le mertem írni. És a másik lényeges pont. Nem "nők" vagy de egy közülük, és ráadásul egy azon nők közül aki nem kefélni akar. Ebből feltételezem, nem mai tini vagy. Mert sokan közülük már 14 évesen dugnak mint a nyulak, és nem a minőség hanem amennyiség a lényeg. Mert ezt látják ez a menő. Szóval ha nem hiszed hogy ennyire lehetne irányítani és ennyire befolyásola média, akor szerencsés vagy hogy a kornyezetedben nem ezt látod. Az azt jeletni hogy a te környezeted normális, míg az egyébként normális nagy átlag, az abnormális tömeg, meg sajnos olyan amilyen képet festek róluk. Sajna elég sokat találkozom a tipikus csordával.

De hogy ne legyek kmpletten OFFtopic, te is csak erősíted azt amit előtted már korábban, hogy nem a méreten van a hangsúly, hanem a minőségen. Mert a méret is csak egy kvázi "mennyiségi" mutató...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 23:23
Szívem Pici Csücske,
ha én nem akarom, nem láttatják velem azt, amit akarnak. Pedig nem vagyok sem süket, sem vak.
Miért nincs rend - talán mert így kényelmesebb. Kényelmesebb, ha megmondják, mit tegyél, mekkora legyen a farkad - és mert a falka törvénye nagy úr, és kilógni macerás, hát mész a kolomp után. Néha ugyan bevillan valami, és olyankor csodálkozva körülnézel, de aztán sodor tovább a tömeg. Ezért nem is látod, hogy egyre többen állnak ki a sorból.
Ami a nőket illeti, paradox módon nem tudok érdemben hozzászólni, mert én nem a "nők" vagyok, hanem egy közülük. Különbejáratú véleményem meg úgy látszik, elavult, de tényleg nem érdekel semmi, ami számokról szól. Szerintem nem lehet érzelmek nélkül szeretkezni. Ha csak arra az időre is, de bele kell szeretni a partnerbe, különben egyszerű dugássá silányul az egész. Ha szeretek valakit, akkor olyannak fogadom el, amilyen, és nem érdekel, hogy milyen, csak az, hogy neki és nekem is jó legyen. Ez pedig nem mérhető centiben...
#2374   2008. 04. 13. vasárnap 23:23
Szívem Pici Csücske,
ha én nem akarom, nem láttatják velem azt, amit akarnak. Pedig nem vagyok sem süket, sem vak.
Miért nincs rend - talán mert így kényelmesebb. Kényelmesebb, ha megmondják, mit tegyél, mekkora legyen a farkad - és mert a falka törvénye nagy úr, és kilógni macerás, hát mész a kolomp után. Néha ugyan bevillan valami, és olyankor csodálkozva körülnézel, de aztán sodor tovább a tömeg. Ezért nem is látod, hogy egyre többen állnak ki a sorból.
Ami a nőket illeti, paradox módon nem tudok érdemben hozzászólni, mert én nem a "nők" vagyok, hanem egy közülük. Különbejáratú véleményem meg úgy látszik, elavult, de tényleg nem érdekel semmi, ami számokról szól. Szerintem nem lehet érzelmek nélkül szeretkezni. Ha csak arra az időre is, de bele kell szeretni a partnerbe, különben egyszerű dugássá silányul az egész. Ha szeretek valakit, akkor olyannak fogadom el, amilyen, és nem érdekel, hogy milyen, csak az, hogy neki és nekem is jó legyen. Ez pedig nem mérhető centiben...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 23:00
"azt hiszem, ez a kalmár-szemlélet csak egy zsákutca."

Háááát, ezzel vitáznék. Egy mondattal később magad is elismerted, hogy minden a pénzről szól. És nem majdnem minden, hanem minden!!! Amióta a föníciaiak feltalálták a pénz azóta vagyunk szarban. Azóta akar valaki többet hoyg a másiknál többet megtehessen megvehessen.

Mert: "A hatalom pénz, a pénz pedig hatalom, hatalmas pénzzel úgy van ahogy akarom."

De vajon aki először vonalzóval a kezében ülve kitalálta, hogy mit lehet ebből cisnálni nem a szomszéd elképedésén dolgozott, hanem a ropogós dodók lebegtek a szeme előtt. Mert neki azóta sem lett nagyobb, csak a bankszámlája.

"A fejekben kéne alapvetően rendet tenni."
De miért kell ott rendet tenni? Nincs rend? És ki csinálta a rendetlenséget? Az újság, a TV, a zene, a net, a szóbeszéd az ún. divat, vagy önmaguk. Ha a nőknek annyira nem számít, hogy kicsi vagy nagy csak jó szerető legyen, akkor miért nincs még mindig rend a fejekben? Ebben a topicban is a lányok azt mondják, hogy hülyeség, sőt született egy Contratopic (a Velvet Revolver után szabadon nyes ). De mégis él a probléma. Mi élteti? Ha nem a nők akikkel mi pasik szexelünk akkor mi? HAverok közt meg nem ciki hogy kicsi vagy nagy. Elviccelődüönk ha valakinek bandából kcsi de somán visszakontráz a legnagyobbnak, hogy nők rettenete és jön egy jó röhögés meg a következő sör és pont. Akkor ez is vakvágány. Akkor mi maradt még? Bocsi de csak a nagyvilág amiben már a TV az uralkodó. Nem az a lényeg, mi van, hanem, hoyg mit látasz, azaz mit láttatnak veled. Nézd meg a híreket is. Meg van szűrve, hogy mi mehet adásba és mi nem. A média az utóbbi 40 évben és amióta megalakultak az első márkák amióta kitalálták hogy egy logó a plón menő (50-es években még nem volt ilyen!), azóta irányítható az ember. Egy kis pipa a cipőn jelentést hordoz. Jobb mint a másik? Ez is kínában készül meg az is. OK azért a drágábbak egy része mögött fejlesztőmérnökök állnak de ebbe ne menjünk bele. Szóval ezzel irányítanak minket. Egy kereszt embereket vezérel, egy márkajelzés úgyszintén. Egy híres ember arca, ha ő mondja úgy van, hiszünk neki az megint irányít. Van aki független tuid maradni de sajnos a környezetünk ellen nem küzdhetünk, hacsak nem akarsz süket és vak lenni. Más kérdés, ki hogy fogadja. De gondold meg amikor már a marketinges a pszichológussal és a kutató biológussal karültve vizsgálja, hogy milyen színek, hangok, szagok azok amelyek vásárlásra sarkallnak. Amerikában már nem csaka plázák (ott Mall) rádiói csábítanak vásárolni sőt nem csak a kirakatok elrendezése, színe kompozíciója próbál arra sarkallni, hogy vegyél, hanem a légkondiba kevert frissítő illatokat is tudatosan válogatják össze. A szex ipar is próbál ott megfogni ahol tud és eladni neked. Szóval az hogy a fejekben nincs rend, ezt nem másra akarom kenni, de lássuk be azért a kínálati oldal igyekszik jól megkuszálni a fejed hogy végül vegyél és költs, rájuk. (Ez a vége olyan Hofis volt. "Ott állt az autóm és költött. RÁJUK!")
#2373   2008. 04. 13. vasárnap 23:00
MrEnigma MrEnigma
"azt hiszem, ez a kalmár-szemlélet csak egy zsákutca."

Háááát, ezzel vitáznék. Egy mondattal később magad is elismerted, hogy minden a pénzről szól. És nem majdnem minden, hanem minden!!! Amióta a föníciaiak feltalálták a pénz azóta vagyunk szarban. Azóta akar valaki többet hoyg a másiknál többet megtehessen megvehessen.

Mert: "A hatalom pénz, a pénz pedig hatalom, hatalmas pénzzel úgy van ahogy akarom."

De vajon aki először vonalzóval a kezében ülve kitalálta, hogy mit lehet ebből cisnálni nem a szomszéd elképedésén dolgozott, hanem a ropogós dodók lebegtek a szeme előtt. Mert neki azóta sem lett nagyobb, csak a bankszámlája.

"A fejekben kéne alapvetően rendet tenni."
De miért kell ott rendet tenni? Nincs rend? És ki csinálta a rendetlenséget? Az újság, a TV, a zene, a net, a szóbeszéd az ún. divat, vagy önmaguk. Ha a nőknek annyira nem számít, hogy kicsi vagy nagy csak jó szerető legyen, akkor miért nincs még mindig rend a fejekben? Ebben a topicban is a lányok azt mondják, hogy hülyeség, sőt született egy Contratopic (a Velvet Revolver után szabadon nyes ). De mégis él a probléma. Mi élteti? Ha nem a nők akikkel mi pasik szexelünk akkor mi? HAverok közt meg nem ciki hogy kicsi vagy nagy. Elviccelődüönk ha valakinek bandából kcsi de somán visszakontráz a legnagyobbnak, hogy nők rettenete és jön egy jó röhögés meg a következő sör és pont. Akkor ez is vakvágány. Akkor mi maradt még? Bocsi de csak a nagyvilág amiben már a TV az uralkodó. Nem az a lényeg, mi van, hanem, hoyg mit látasz, azaz mit láttatnak veled. Nézd meg a híreket is. Meg van szűrve, hogy mi mehet adásba és mi nem. A média az utóbbi 40 évben és amióta megalakultak az első márkák amióta kitalálták hogy egy logó a plón menő (50-es években még nem volt ilyen!), azóta irányítható az ember. Egy kis pipa a cipőn jelentést hordoz. Jobb mint a másik? Ez is kínában készül meg az is. OK azért a drágábbak egy része mögött fejlesztőmérnökök állnak de ebbe ne menjünk bele. Szóval ezzel irányítanak minket. Egy kereszt embereket vezérel, egy márkajelzés úgyszintén. Egy híres ember arca, ha ő mondja úgy van, hiszünk neki az megint irányít. Van aki független tuid maradni de sajnos a környezetünk ellen nem küzdhetünk, hacsak nem akarsz süket és vak lenni. Más kérdés, ki hogy fogadja. De gondold meg amikor már a marketinges a pszichológussal és a kutató biológussal karültve vizsgálja, hogy milyen színek, hangok, szagok azok amelyek vásárlásra sarkallnak. Amerikában már nem csaka plázák (ott Mall) rádiói csábítanak vásárolni sőt nem csak a kirakatok elrendezése, színe kompozíciója próbál arra sarkallni, hogy vegyél, hanem a légkondiba kevert frissítő illatokat is tudatosan válogatják össze. A szex ipar is próbál ott megfogni ahol tud és eladni neked. Szóval az hogy a fejekben nincs rend, ezt nem másra akarom kenni, de lássuk be azért a kínálati oldal igyekszik jól megkuszálni a fejed hogy végül vegyél és költs, rájuk. (Ez a vége olyan Hofis volt. "Ott állt az autóm és költött. RÁJUK!")
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:30
Hello, Mr.,

azt hiszem, ez a kalmár-szemlélet csak egy zsákutca. Na igen, manapság minden (vagy majdnem minden) a pénzről szól, de az, akinek először eszébe jutott ebből üzletet csinálni, ugyanúgy a "méregetős" fajtából származott.
Ült csüggedten, kezében egy 20 cm-es műanyag vonalzóval, és azon tűnődött, hogy lehetne elérni ezt az álomhosszt... már csak azért is, hogy a Józsit megegye a fene, ha elmeséli neki sörözés közben. Hosszú hetekig töprengett rajta, alig aludt valamit. Feleségének próbálta vázolni, mire jutott, de az csak legyintett, mert rég túl volt már azon, hogy élvezze a szexet. Belefáradt a centiben és percekben adagolt gyönyörbe (?). Öltözés közben a szokásos "jó volt?" kérdésre megszokásból odamorgott egy "igen"-t, és már azon járt az esze, hogy hogyan tudná leggyorsabban összeütni az ebédet, hogy mielőbb leülhessen nézni a kedvenc brazil sorozatát, mert hiszen milyen jó is az, mikor a jóképű és nyilvánvalóan nem sörszagú Felipe nemcsak rutinból betolja, hanem előtte hetekig udvarol... Miután lekapcsolta a tv-t, még egy darabig elábrándozott a főszereplőről, és enyhe undorral vette tudomásul a valóságot.
Szóval a lényeg marad el valahol mindig. Az, ami az egésznek a lényege. És nem ér a tv-re, a civilizációra, Csernobilre vagy bármire kenni. A fejekben kéne alapvetően rendet tenni.
Ja igen, és jon11-nek nagyon is igaza van wink
#2372   2008. 04. 13. vasárnap 22:45
MrEnigma MrEnigma
Való igaz, valamiért fejben az 1%-ra koncentráltam. Először meg is lepődtem, hoyg nem éri el a 10 milliárdot sem a számításom de nem foglalkoztam vele. Pedig a matek szigorlatom meglett elsőre! smile
Viszont akkor még így is 30 milliárd dollár. Hubaz... Van mit hasítani belőle. Hmmm Ha jobban meggondolom van egy tuti tippem hogy növeljüka farkunkat 2-3x akkorára mint amekkora. A titok pedig bárki megtudja aki részt vesz ismeretterjesztő előadásomon amire mindössze 5000 Ft a részvételi díj, amelyben magában foglaltatik egy 4 perces kimerítő előadás a fantasztikus módszerről amellyel megnövelheted a kikopaszt és még sütit és teát is tartalmaz. smile
(Ez egy válasz krakatoa üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:26
Távol áll tőlem, hogy véleményezzem az okfejtésed, csak szólok, hogy szerintem az 1 milliárd 10%-a 100 millió és nem 10!
#2371   2008. 04. 13. vasárnap 20:30
Hello, Mr.,

azt hiszem, ez a kalmár-szemlélet csak egy zsákutca. Na igen, manapság minden (vagy majdnem minden) a pénzről szól, de az, akinek először eszébe jutott ebből üzletet csinálni, ugyanúgy a "méregetős" fajtából származott.
Ült csüggedten, kezében egy 20 cm-es műanyag vonalzóval, és azon tűnődött, hogy lehetne elérni ezt az álomhosszt... már csak azért is, hogy a Józsit megegye a fene, ha elmeséli neki sörözés közben. Hosszú hetekig töprengett rajta, alig aludt valamit. Feleségének próbálta vázolni, mire jutott, de az csak legyintett, mert rég túl volt már azon, hogy élvezze a szexet. Belefáradt a centiben és percekben adagolt gyönyörbe (?). Öltözés közben a szokásos "jó volt?" kérdésre megszokásból odamorgott egy "igen"-t, és már azon járt az esze, hogy hogyan tudná leggyorsabban összeütni az ebédet, hogy mielőbb leülhessen nézni a kedvenc brazil sorozatát, mert hiszen milyen jó is az, mikor a jóképű és nyilvánvalóan nem sörszagú Felipe nemcsak rutinból betolja, hanem előtte hetekig udvarol... Miután lekapcsolta a tv-t, még egy darabig elábrándozott a főszereplőről, és enyhe undorral vette tudomásul a valóságot.
Szóval a lényeg marad el valahol mindig. Az, ami az egésznek a lényege. És nem ér a tv-re, a civilizációra, Csernobilre vagy bármire kenni. A fejekben kéne alapvetően rendet tenni.
Ja igen, és jon11-nek nagyon is igaza van wink
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 18:35
Én sem, de legalább nem vagyok egyedül mindezzel.
A méricskélést meg a pornófilmek, a "tini"-vígjátékok, és egyéb multimédiákok gerjesztik.

Érezd szarul magad ha 18 nál kisebb.
Ja hogy ez a férfitársadalom 70-80%-a? Hát akkor máris csináltunk egy szép nagy vásárlóközönséget a péniszpumpáknak, faroknövelő csodaszereknek, kúráknak, technikjákat amiket fantaszikus 8 oldalas könyvekben kínálják megvásárlásra 4-5000 Ft ellenében, stb stb stb
És elég ha csak a 70-80%-ból 10% behülyíthető.

Vagyunk 6 miliárdan. Ebből legyen férfi pont a fele. Tudom nem ilyen az arány kevesebben vagyunk mint a lányok. De az egyzsrűbb számolás kedvéért legyen 3 milliárd férfi. Tegyük fel hogy ebből kb 1 milliárd él fejlődő országokban akik olyan gyakran néznek tv-t, olvasnak magazinokat, mint nagymamám tyúkjai. Még mindig van 2 milliárd férfi.

Mondom hozzávetőlegesen számolok, hasraütve. Ennek 70%-a 18 alatti, de mondjuk 16 centiig ne is zavarja a közönséget, akkoris még a férfitársadalom feléről beszélünk 15 centi környékén és az alatt! Ez még így is 1 milliárd férfi akiket már éri a média hatása, és ki jobban ki kevésbé a hatása alá kerül. Namármost ebből az 1 milliárdból a fent betippelt 10%-a legyen csak vevő minden faszságra.
Ez ugye 10 millió férfi. Egy Magyarországra való Vásárlóközönség, aki hajlandó költeni, hogy nőjön a kiskopasz. De nem fog nőni, max sebészi úton (de a műhiba következtében működésképtelenné váló fütykös rémképe sokakat elriaszt), tehát egy folyamatos vásárlóközönséget biztosítottunk akik kiöregednek ugyan de jön új korosztály, azaz reprodukálja önmagát.

Tehát van 10 millió férfi világszerte akit nem csak zavar, hogy kicsi, hanem még költ is rá, átlagban költsenek mittomén havi szinten 50 dollárt a dologra. (Nem magyar árakon számolok elsősorban, tőlünk nyugatabbra már jobban befolyásoltak az emberek és az oittani életszínvonalnak ez az összeg szerintem megfelelő, és úgymond elfogadható, mint ilyen jellegű ráfordítás, elkeseredettség és méret arányának függvényében).

Tehát 10 millió férfi költ rá 50 dolcsit havonta. Ez fél milliárd dolláros biznisz. Éves szinten 6 milliárd. Mondom csak hasamra ütöttem és nagyon hiányos adatok alapján nagyon közelítő formában számolok, de igyekeztem nem túllőni a célon. Sőt legyen csak 25 dolcsi havonta, de még az is 3 milliárd dolláros üzlet. Namármost ebből mindenki akar egy falatot aki ezen a területen mozog. Ezt elősegíti sajnos kedvenc lapunk webshopja is ahol van ugyan Góliát condom, meg XXXL, meg f@szom tudja, de pl. LifeStyles Snugger fit vagy a Durex 12-14 centis (azaz 6 inches) változatából egy fia darabot nem láttam.

Ellenben van péniszpumpa ami azt ígéri hogy tartós a növekedés (persze jó pénzért). Gondolom a tartósságot úgy érti hogy egy mentet kibír a felfújt broki. De van aki félreérti és azt hiszi "olyan" értelemben tartós. És tőlünk nyugatabbra a helyzet ennél csak vadabb és vadabb. Na akkor azt hiszem a probémát generáló probléma megfejtve. nyes
#2370   2008. 04. 13. vasárnap 20:26
krakatoa krakatoa
Távol áll tőlem, hogy véleményezzem az okfejtésed, csak szólok, hogy szerintem az 1 milliárd 10%-a 100 millió és nem 10!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 18:35
A méricskélést meg a pornófilmek, a "tini"-vígjátékok, és egyéb multimédiákok gerjesztik.

Ja hogy ez a férfitársadalom 70-80%-a? Hát akkor máris csináltunk egy szép nagy vásárlóközönséget a péniszpumpáknak, faroknövelő csodaszereknek, kúráknak, technikjákat amiket fantaszikus 8 oldalas könyvekben kínálják megvásárlásra 4-5000 Ft ellenében, stb stb stb

Vagyunk 6 miliárdan. Ebből legyen férfi pont a fele. Tudom nem ilyen az arány kevesebben vagyunk mint a lányok. De az egyzsrűbb számolás kedvéért legyen 3 milliárd férfi. Tegyük fel hogy ebből kb 1 milliárd él fejlődő országokban akik olyan gyakran néznek tv-t, olvasnak magazinokat, mint nagymamám tyúkjai. Még mindig van 2 milliárd férfi.

Mondom hozzávetőlegesen számolok, hasraütve. Ennek 70%-a 18 alatti, de mondjuk 16 centiig ne is zavarja a közönséget, akkoris még a férfitársadalom feléről beszélünk 15 centi környékén és az alatt! Ez még így is 1 milliárd férfi akiket már éri a média hatása, és ki jobban ki kevésbé a hatása alá kerül. Namármost ebből az 1 milliárdból a fent betippelt 10%-a legyen csak vevő minden faszságra.
Ez ugye 10 millió férfi. Egy Magyarországra való Vásárlóközönség, aki hajlandó költeni, hogy nőjön a kiskopasz. De nem fog nőni, max sebészi úton (de a műhiba következtében működésképtelenné váló fütykös rémképe sokakat elriaszt), tehát egy folyamatos vásárlóközönséget biztosítottunk akik kiöregednek ugyan de jön új korosztály, azaz reprodukálja önmagát.

Tehát van 10 millió férfi világszerte akit nem csak zavar, hogy kicsi, hanem még költ is rá, átlagban költsenek mittomén havi szinten 50 dollárt a dologra. (Nem magyar árakon számolok elsősorban, tőlünk nyugatabbra már jobban befolyásoltak az emberek és az oittani életszínvonalnak ez az összeg szerintem megfelelő, és úgymond elfogadható, mint ilyen jellegű ráfordítás, elkeseredettség és méret arányának függvényében).

Tehát 10 millió férfi költ rá 50 dolcsit havonta. Ez fél milliárd dolláros biznisz. Éves szinten 6 milliárd. Mondom csak hasamra ütöttem és nagyon hiányos adatok alapján nagyon közelítő formában számolok, de igyekeztem nem túllőni a célon. Sőt legyen csak 25 dolcsi havonta, de még az is 3 milliárd dolláros üzlet. Namármost ebből mindenki akar egy falatot aki ezen a területen mozog. Ezt elősegíti sajnos kedvenc lapunk webshopja is ahol van ugyan Góliát condom, meg XXXL, meg f@szom tudja, de pl. LifeStyles Snugger fit vagy a Durex 12-14 centis (azaz 6 inches) változatából egy fia darabot nem láttam.

Ellenben van péniszpumpa ami azt ígéri hogy tartós a növekedés (persze jó pénzért). Gondolom a tartósságot úgy érti hogy egy mentet kibír a felfújt broki. De van aki félreérti és azt hiszi "olyan" értelemben tartós. És tőlünk nyugatabbra a helyzet ennél csak vadabb és vadabb. Na akkor azt hiszem a probémát generáló probléma megfejtve. nyes
#2369   2008. 04. 13. vasárnap 18:47
X Törölt felhasználó (242983)
nem kell ezen a méretémán annyit filózni ugyis azzal kell csinálnotok ami van!!
#2368   2008. 04. 13. vasárnap 18:36
MrEnigma MrEnigma
OFF

Hűű de húha.
Ebben a tudatban én kicsi szívem vígan... na az egy másik dal, szóval én is nekihevülten olvasom soraid Madám. nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 12. szombat 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 12. szombat 17:14
áhhh...tudod, ha meglátom a nevedet gyorsabban dobog a szívem, az agyamba vér száll, és ez a hirtelen jött érzelmi hullám elvakít...ettől persze rosszul látok, és félek, hogy az ikonokat is eltévesztem wink hehe
mellesleg...lesz gennyzsákos buli, ami nyilvános...ott például remekül eldönthetném a te esetedben, hogy mennyi az átlagos pénisz, és vajon döntő e a méret wink
#2367   2008. 04. 13. vasárnap 18:35
MrEnigma MrEnigma

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 12. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 17:15
Szerintem egy alapvetőbb probléma generálja azt a problémát, ami a méricskélést gerjeszti... Miért kellene cm-ben meghatározni azt, aminek semmi köze a racionalitáshoz? Ezt nem értem...
#2366   2008. 04. 12. szombat 17:15
Szerintem egy alapvetőbb probléma generálja azt a problémát, ami a méricskélést gerjeszti... Miért kellene cm-ben meghatározni azt, aminek semmi köze a racionalitáshoz? Ezt nem értem...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 12. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 16:53
Naná, hogy megmérjük. Mindenki kíváncsi. smile
Nincs ezzel semmi gond. Nem a méricskélés generálja a méret problémát. A méret "probléma" generálja a méricskélést. Ilyen egyszerű.
#2365   2008. 04. 12. szombat 17:14
MmePrune MmePrune VIP Admin
áhhh...tudod, ha meglátom a nevedet gyorsabban dobog a szívem, az agyamba vér száll, és ez a hirtelen jött érzelmi hullám elvakít...ettől persze rosszul látok, és félek, hogy az ikonokat is eltévesztem wink hehe
mellesleg...lesz gennyzsákos buli, ami nyilvános...ott például remekül eldönthetném a te esetedben, hogy mennyi az átlagos pénisz, és vajon döntő e a méret wink
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 12. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 17:01
Nem látok én bele semmit. Csak volt egy félmondat amit kicsit negatívabban értelmeztem a tartalma miatt. Ennyi. Ha úgy gondolja reagál rá és a dolgonak ott a vége (futunk véle), ha nem akkor meg nincs is miről beszélni mert nem inge nem vette magára. wink Végeredmény ugyanaz. wink Távol álljon tőlem flamelni a topicot. És nem "hülyéztem" le, csak hibás logiikát láttam a dologban. Ugye te sem látsz oda dolgokat ahol nincsenek is? smile

"valami "négerezős" fajelmélkedést"
A "néger" szó nem egyenlő a merőben sértő "nigger" szóval. wink Amit nem is használtam! *pillog-mint-maszületett-bárány nyes

Ezekután méginkább remélem jössz a bulira. nyes Ha lesz egyáltalán. :S
#2364   2008. 04. 12. szombat 17:01
MrEnigma MrEnigma
Nem látok én bele semmit. Csak volt egy félmondat amit kicsit negatívabban értelmeztem a tartalma miatt. Ennyi. Ha úgy gondolja reagál rá és a dolgonak ott a vége (futunk véle), ha nem akkor meg nincs is miről beszélni mert nem inge nem vette magára. wink Végeredmény ugyanaz. wink Távol álljon tőlem flamelni a topicot. És nem "hülyéztem" le, csak hibás logiikát láttam a dologban. Ugye te sem látsz oda dolgokat ahol nincsenek is? smile

"valami "négerezős" fajelmélkedést"
A "néger" szó nem egyenlő a merőben sértő "nigger" szóval. wink Amit nem is használtam! *pillog-mint-maszületett-bárány nyes

Ezekután méginkább remélem jössz a bulira. nyes Ha lesz egyáltalán. :S
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 12. szombat 13:24
kérlek, hogy ne láss bele semmilyen hszbe semmilyen elmélkedést smile
írt egy viszonylag normális, elgondolkodtató hozzászólást...örüljünk ennek, és ne próbáljuk már egymást "lehülyézni", mert mi nem látunk valami olyan logikát az elméletbe, amit a másik igen

még véletlenül én is észreveszek valami "négerezős" fajelmélkedést a te hszedben hehe
#2363   2008. 04. 12. szombat 16:53
MrEnigma MrEnigma
Naná, hogy megmérjük. Mindenki kíváncsi. smile
Nincs ezzel semmi gond. Nem a méricskélés generálja a méret problémát. A méret "probléma" generálja a méricskélést. Ilyen egyszerű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 12. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 14:23
Sziasztok,
bocsánat Uraim, de ezek az okfejtések mindig elbűvölnek smile . Mindenki szent meggyőződéssel állítja, hogy nem a méret a lényeg, de azért nyilván megmérte legalább egyszer a magáét, hiszen közli is a pontos paramétereket. Ha mindegy, mekkora, minek mérni? Ha pedig mégiscsak előkerül a vonalzó, akkor mégse mindegy? Vagy hogy van ez?
Ami a saját véleményem illeti, mindenféle méregetés csak móka, mert az, hogy kinek mi a jó és kivel, az abszolút szubjektív kategória. Ha nincs meg az a szükséges szikra, akkor egyszerű dugás marad, azzal a rossz utóízzel, hogy nem kellett volna...
#2362   2008. 04. 12. szombat 16:47
MrEnigma MrEnigma
Köszi Pádre!
Természetesen az öröklődés a legfontosabb. Ezt én is megfigyeltem itthon. smile Külön nem emeltem ki mert magától értetődőnek véltem, de megtetted így a kép már több, mint teljes. smile

Persze a méretet még befolyásolja sokminden. Táplálkozás, életmód, éghajlat, környezet (értem itt a szennyezést, a minőséget, milyenséget) de ezek nem csak a kisfőnök méretét és milyenségét befolyásolják, hanem teljes egészében, az egész testünket. Valakinek miért szárad ki állandóan a bőre, miért zsírosodik ahaja, vagy mitől hajlamos a hízékonyságra és miért fáradékony vagy hiperaktív vagy...

Van a genotípus, meg a fenotípus. Genotípus amit hordozunk, fenotípus ami meg is jelenik ebből. Ez utóbbit rengeteg külső környzetei hatás, véletlenek (vagy legalábbis vélt véletlenek) befolyásolják.

Csak egy példa. Nekem nem alkarnyi, ahogy jóapámnak se nem, elenben keresztapámnak (természetesen nem erektált állapotban beszélek, szerencsére ilyen tapasztalattal csak magamról rendelkezem nyes ) már méretesebb és fiainak, azaz unokatestvéreimnek is hasonló. De nagyapai szinten mégis szétvált. Azaz a mi águnkon valamiért ez jött elő az ő águkon valamiért más. Apám kevésbé szőrös, keresztapám jobban. Unokatestvéreim úgyszintén, én - szerintem szerencsére - kevésbé, max nem lesz Kossuth szakállam nyes . A szőr mértékét befolyásolja a tesztoszteron termelődés, de ugyanez befolyásolja azt is hogy bohóc vagy alezredes úr. nyes Én pl egy vér nyugodt ember vagyok, míg unokatestvérek némileg lobbanékonyak. És ez csak egy tényező, de máris mennyi mindent befolyásolt. És akkor van még ezer másik. smile

Ja aki a hozzászólásomból azt szűri le hogy hormonlökettől majd megnő, az jól sejtheti, de ne rohanjon rögtön szteroid injekcióért, mert nem biztos, hogy megéri az a plusz 1-2 centi a szteroidokkal való majomkodás kockázatát!!! Mit ér a mutatós bohóc, ha terméketlen mint a szahara??? És ez pedig csak egya számos negatív hatások közül.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 12. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 12. szombat 11:33
hééé Mr E!
nekem a te okfejtésed áll a legközelebb az én elképzeléseimhez is az átlagos méretekről.

csak a szűk családi micróközösségünket megvizsgálva, arra a következtetésre jutottam, hogy a pénisz méretének kialakulásában nagyon sok köze van a genetikai és öröklődési háttérnek is, az általad elmondottakkal egyetértve és osztva.
szóval vezessük le a dolgokat:
- apám farka kimondottan nagynak volt mondható (kókadt állapotban is legalább 18 cm, de anyám szerint is jól megáldotta sors mérettel - valszeg húsfaxa lehetett, de biztos erektáltan hozzájött még pár cm - ezt onnan tudom, hogy amíg együtt laktunk nem volt nálunk tabu a meztelenkedés)

- nagyapáim farokméretéről nincsenek információim (sose láttam őket meztelenül, és soha nem kérdeztem meg senkit, hogy mekkora volt nekik)

- az enyém egy átlagos -vér- fasz, ami ügyi sokkal kisebb apáménál

- jönnek az utódaim:
- legnagyobb fiam: barátnőjével készített szexfotói alapján (de már gyerekkorában is, amikor utoljára láttam pucéron) apám kategóriája, vagy még nagyobb
- középső fiam (zuhanyozás közben láttam kb. 13-14 éves korában utoljára meztelenül), de már akkor is szintén apám kategóriája mérete volt.
- legkisebb fiam: az én méretemet örökölte, imádják a lányok, és soha nem volt gondja se a lányokkal, se a farkával, egója mint az enyém, dumája szintén zenész (ebből is látszik nem a méret a lényeg, hanem, mi van az ember mögött, és benne)

Na szóval, mit is lehet ebből levonni, hogy még egy családban is nagy a szórás, függetlenül a faj színétől, táplálkozásától és gyakorlati szokásaitól. Igaz, hogy a két nagyfiam közel 190 cm, a legkisebb csak annyi mint én, vagyis 180 köröl van.
Én továbbra is az öröklődést és a genetikai hátteret jelölném meg a legfontosabb kiindulási alapnak, hogy kit mivel áld meg a sors.

Van alapja az emberi különböző fajok méretkülönbségének is, de ez is az évezredek alatt kialakult földrajzi és emberi szokásoknak (táplálkozás, mozgáskultúra stb.) tudható be, de sz.v.szerint, az azokon belüli szórás továbbra is genetikai és öröklődési alapon működik.

na erről ennyit, ha már belebonyolódtunk!

végül: szigorúan a tapasztalatom és az átlagos méretem alapján állítom, hogy a legtöbb Európai nőnek (60-80% között) bőven megfelel a 14-18 cm közötti méret.

Én az életem során 8-10 tartós kapcsolattal rendelkeztem, és ebből csak egy nő mondta, hogy lehetne egy kicsit nagyobb is, de ettől függetlenül az esetek 60%-ban csak a farkammal is ki tudtam elégíteni lovagló pozícióban.

Tehát teljesen egyetértek azokkal, akik azt vallják, hogy nem a méret a lényeg, hanem a pénisz magas szintű szexuális használata, valamint a nők bármilyen vágyának tökéletes kielégítése, bármilyen testrésszel, vagy eszközzel! smile
#2361   2008. 04. 12. szombat 14:23
Sziasztok,
bocsánat Uraim, de ezek az okfejtések mindig elbűvölnek smile . Mindenki szent meggyőződéssel állítja, hogy nem a méret a lényeg, de azért nyilván megmérte legalább egyszer a magáét, hiszen közli is a pontos paramétereket. Ha mindegy, mekkora, minek mérni? Ha pedig mégiscsak előkerül a vonalzó, akkor mégse mindegy? Vagy hogy van ez?
Ami a saját véleményem illeti, mindenféle méregetés csak móka, mert az, hogy kinek mi a jó és kivel, az abszolút szubjektív kategória. Ha nincs meg az a szükséges szikra, akkor egyszerű dugás marad, azzal a rossz utóízzel, hogy nem kellett volna...
#2360   2008. 04. 12. szombat 13:24
MmePrune MmePrune VIP Admin
kérlek, hogy ne láss bele semmilyen hszbe semmilyen elmélkedést smile
írt egy viszonylag normális, elgondolkodtató hozzászólást...örüljünk ennek, és ne próbáljuk már egymást "lehülyézni", mert mi nem látunk valami olyan logikát az elméletbe, amit a másik igen

még véletlenül én is észreveszek valami "négerezős" fajelmélkedést a te hszedben hehe
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 12. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 10:10
Érdekes okfejtés de nem sok logikát látok benne.
Az elhízáshoz van némi köze a méretnek. Hízáskor a fanszőrzet területe alá (nőknél ez a vénuszdomb, nálunk nem t'om mi a hivatalos neve és most lusta vagyok rákeresni) szép zsírpárnák tudnak lerakódni. Ez elvesz egy két centit a méretből. Meg ha nő a has súlyánál fogva (hála neked Newtoni fizika és gravitáció) elkezd lefelé lógni ami némi nemű kihatással van az alant elhelyezkedő zsírpárnákra meg a fütykös helyzetére is. Így elveszít az ember pár centit ha el van hízva, és fogyózással visszanyerheti. De csak 1-2 centiről bezsélek nem ordenáré méretkülönbségekről. Viszont ennek a Te okfejtésedhez semmi köze, csak az elhízás ötletén indultam el.

Másik a feketéknek nem kellett annyira használnia az agyukat ezért izmosabbak, meg nagyobb a farkuk. Meg jobbak a sportban. Nem nem jobbak a sportban. A négerek izomszövete a rövidebb, de nagyobb impulzus kifejtésére alkalmas. Ahol hirtelen kell robbanásszerűen nagyobb energiát kifejteni, de nem huzamosabb ideig. Ezért van sok néger kosaras, rövidtávfutó, és ezért is legendásak (Magic Jhonson, Michael Jordan mindenki tudja kik ők). Ellenben hány néger maratoni futót látsz? Okfejtésem, nem saját spekuláció a néger/fehér/ázsiai játékosok aránya különféle sportokban. Ez egy biológiai kutatás. Nem olvastam a dolgozatot, egy barát mesélte de nem légbőlkapott hanem alátámyasztott tény. De valahogy az agyal ezt nem tudom összehozni. És mi az hoyg kevésbé kellett használniuk az agyukat? Miért? Mert nem ők jártak élen az elektronika iparban? De a bushmanok még a kalaháriban is megélnek ahol más agyoniskolázott szuperintelligens fehér is szomjan döglene. Kicsit fajelmélkedés szaga van a hozzászólásodnak.

Egyébként meg a busmanoknak meg a pigmeusoknak sem alkarnyi a lőcs! Mivel ők picik. A farok méret szerintem sokkal inkább köthető a testméret arányaihoz. Persze ezt nagyban értem, nem egyénenként. Attól mert valaki magas nagydarab, még lehet kicsi farka. nyes DE az adott emberi alfajra nagy általánosságban jellemző arányok már megfigyelhetőek. És annak ellenére hoyg nem hallottam még tudományos magyarázatát a méretkülönbségnek, hogy miért hogyan mettől meddig, ez tűnik a leglogikusabbnak. Aztán hogy a négerek áltlában miért nyugrábbak, megtermettebbek, mint mi fehérek vagy főleg az ázsiaiak, azt per pillanat én sem tudom, így hirtelen.

Ansell kutatás

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Gy.k: 1 inch = 2,54 cm wink

... 110 111 112 113 114 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!