Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 112 113 114 115 116 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2339   2008. 04. 05. szombat 19:55
X Törölt felhasználó (218972)
T-A-M rávilágított a lényegre smile !Nagyon sok nővel voltam életemben és sokféle puncival találkoztam.És azt kell mondjam volt egy pár olyan akinek alapból 4 ujjam becsúszot,sőt valakinek még az öklöm is.Nos akárhonnan nézem nem nekünk kell szégyelni az átlagos(nálunk magyar férfiaknál 16cm a full átlag) szerszámunkat ahogy a sok mai csaj akarja ezt elérni,mert a természet nem véletlenül alkotott ekkorákat nekünk és talán nem mi bolygatjuk meg ezt az egészet.Az meg a másik,hogy a német faszik átlagja a miénk alatt van azaz 12-14cm között.Akkor ezekszerint az amit a mai nagyon sok felvilágosulatlan magyar csajszi hangoztat,hogy atom naggyal jó csak meg nekik kell az a bizonyos alap nagyság akkor a német nők 100%-ának még soha nem volt G ponti orgazmusa egy honi férfiával sem.És azért ez valljuk meg nagy butaság lenne.Egyszerűen csak nálunk terjednek el ezek a hülyeségek a huszoncentis farkakról,mert a mai csajok egymást hülyítik ezekkel az idiótaságokkal,de közben valahogy mégis egyre kevesebbnek van orgazmusa érdekes nem?8 éve járom az éjszakai party életet és azóta foglalkozok lányokkal,de pár éve nem voltak ilyen szarságok(már elnézést),hogy ,jaj nekem csak 20 centi fölötti kell" meg ilyesmi és mégis emlékszem mennyivel több szexuálisan elégedett nővel találkoztam anno,most meg semmi.Talán ha nem ilyen hülye centikkel foglalkoznának az emberek hanem magával a szenvedélyes élvezettel akkor még jó is lenne az eggyüttlét és nem rossz tapasztalatok árasztanák el az emberek emlékezetét.Pedig a probléma gyökere nem a méretben rejlik,hanem bennünk és a lelkünkben.
#2338   2008. 04. 05. szombat 16:23
Gabi890 Gabi890
Nekem is ekkora! nyes
(Ez egy válasz malacos007 üzenetére (2008. 04. 05. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 11:13
Szerintem 13,8 cm! Nekem akkora! smile
#2337   2008. 04. 05. szombat 11:13
malacos007 malacos007
Szerintem 13,8 cm! Nekem akkora! smile
#2336   2008. 04. 05. szombat 10:37
eva1983 eva1983
hát a mostani pasimnak 21cm, de ő a legnagyobb amivel eddig találkoztam smile
ui: és nem emmiat vagyok vele
#2335   2008. 04. 05. szombat 08:54
T-A-M T-A-M
...poénosan, de Leírtad a tutit... worship

Érdekes, hogy senki nem mondja, "a pina túl nagy"...

Tök mindegy a méret, csak a foltnak meg kell találni a zsákját... smile
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 19:12
a nők nagyfasz mániája ugyanolyan ,mint a mi nagymell mániánk. csak mi férfiak azért nem nevetünk ki egy kismellü nőt mert mi jó emberek vagyunk nyes nyes nyes nyes nyes
különben is.. a méret tényleg számit, minél szükebb a pina annál jobb a baszás nyes nyes : ha a nők meg nem élvezik akkor az az ő hibájuk nyes nyes mint ahogy teltcica irja, lehet bármilyen jó a faszi ,ha kicsi a cerka akkor passz,vagyis igazam van, ha a nők nem élvezik az az ő problémájuk csak elhitetik velünk ,hogy rajtunk mulik minden .
kompenzálni akarják azt az ősi vétket amit Éva követett el anno a paradicsomban mikor Isten megmondta ne egyenek a tudás fájáról,de jött a nagy kigyó ami elcsábitotta Évát és voálá a kényelmes életnek vége vala,mert a nő már akkor is csak a nagy kigyónak hitt nyes nyes nyes :

na mára ennyit nyes lehet gondolkodni,röhögni ámulni ezen nyes

#2334   2008. 04. 04. péntek 22:47
tom1019 tom1019 VIP Admin
bazze!
van igazságod (Évával is)
nyugodj le... nyes
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 04. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 22:11
nem kell a számokat szentirásként kezelni a 90 60 90 is csak egy arányszám ami elvileg a tökéletes alkat de mégsem mutat ugyanolyan jól ez az adat mondjukegy 185 magaslányon és mondjuk egy 170 cm magason..
a csajoknak ugyanolyan jó érzést ad a nagy fasz mint nekünk a nagy mell tapintása vagy a szük punci szoritása a farkunk körül .

...
#2333   2008. 04. 04. péntek 22:11
bazzeg bazzeg
nem kell a számokat szentirásként kezelni a 90 60 90 is csak egy arányszám ami elvileg a tökéletes alkat de mégsem mutat ugyanolyan jól ez az adat mondjukegy 185 magaslányon és mondjuk egy 170 cm magason..
a csajoknak ugyanolyan jó érzést ad a nagy fasz mint nekünk a nagy mell tapintása vagy a szük punci szoritása a farkunk körül .

...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 21:42
Elgondolkodtam confused neked csak a 16/4."Ez attól függhet, hogy nem tud egy bizonyos ponton ingerelni" confused
melyik pont?aGpont eléréséhez elég10 max12cm.4cm vastag?elvileg ez az átlag, ennyire tág az izomzat,akkor intim torna neked valóban segitség lehet smile vagy csak én nem értek az anatómiához confused
#2332   2008. 04. 04. péntek 22:07
bazzeg bazzeg
szerintem van annyira értelmes mint amit itt páran összeirnak.. nyes
Évás dolgot ha nem érted az nem az én bajom...
nem vagyok himsovoniszta,csak poénkodom.
ha zavarosra sikerült az meg az én hibám.
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 21:32
Hát pajti, elég zavarosra sikeredett amit írtál! Kicsit hímsoviniszta vagy, de azt nem értem hogy jön ide Éva!
#2331   2008. 04. 04. péntek 21:42
Bandur Bandur
Elgondolkodtam confused neked csak a 16/4."Ez attól függhet, hogy nem tud egy bizonyos ponton ingerelni" confused
melyik pont?aGpont eléréséhez elég10 max12cm.4cm vastag?elvileg ez az átlag, ennyire tág az izomzat,akkor intim torna neked valóban segitség lehet smile vagy csak én nem értek az anatómiához confused
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 16:44
Sajnos tudom, ha kicsi nem fog élvezetet nyújtani, tornázhat istenadta amennyit csak akar.
Ez attól függhet, hogy nem tud egy bizonyos ponton ingerelni.
Ezért amint meglátom, hogy méreten aluli inkább visszadobom nyes
Így elkerülhetőek a további megalázó szituációk.
Nálam a szex elég mérvadó egy kapcsolatban, tehát marad esetleg a barátság a tuti pasival ha kicsi a célszerszám nyes
Mellesleg talán nőtől szokatlan módón nagyon vizuális vagyok, de nem azt jelenti, hogy csak a vizuális dolgokra gerjedek, fontosak az egyebek is.
Viszont vizuálisan már szűrhetőek a pasik bizonyos szempontok szerint. (nem csak méretileg)
#2330   2008. 04. 04. péntek 21:32
Kollinsz Kollinsz VIP
Hát pajti, elég zavarosra sikeredett amit írtál! Kicsit hímsoviniszta vagy, de azt nem értem hogy jön ide Éva!
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 19:12
a nők nagyfasz mániája ugyanolyan ,mint a mi nagymell mániánk. csak mi férfiak azért nem nevetünk ki egy kismellü nőt mert mi jó emberek vagyunk nyes nyes nyes nyes nyes
különben is.. a méret tényleg számit, minél szükebb a pina annál jobb a baszás nyes nyes : ha a nők meg nem élvezik akkor az az ő hibájuk nyes nyes mint ahogy teltcica irja, lehet bármilyen jó a faszi ,ha kicsi a cerka akkor passz,vagyis igazam van, ha a nők nem élvezik az az ő problémájuk csak elhitetik velünk ,hogy rajtunk mulik minden .
kompenzálni akarják azt az ősi vétket amit Éva követett el anno a paradicsomban mikor Isten megmondta ne egyenek a tudás fájáról,de jött a nagy kigyó ami elcsábitotta Évát és voálá a kényelmes életnek vége vala,mert a nő már akkor is csak a nagy kigyónak hitt nyes nyes nyes :

#2329   2008. 04. 04. péntek 19:12
bazzeg bazzeg

#2328   2008. 04. 04. péntek 17:08
X Törölt felhasználó (235877)
Első alkalommal előfordulhat, hogy felszisszen, ha betolod. Saját tapasztalatból tudom azonban,ha többször is együtt vagytok, bejáratódik és alkalmazkodik a hüvely. Jól kitalálta ezt a temészet. A kérdésre pedig, hogy mekkora farokkal lehet legjobban frenetikus orgazmusig juttatni a nőt, a nők válasza a következő: mindegy mekkora, csak nagy legyen! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156498)
2008. 03. 31. hétfő 20:13
sziasztok!nekem alaphelybe 8cm felpörögve 18cm átmérő5,5cm,enyhe jobkanyarral.nemtudom akinek nagyobb hogy boldogul a lányokkal,nekem vannak olyan tapasztalataim hogy a lányok sürün felszisszennek ha odatolom
#2327   2008. 04. 04. péntek 17:05
akkor én kiestem a kosárból, mert vizuálisan egy 0 vagyok számodra (15,99/4,55)... eplus2
viszont a ffi és női barátságban nem hiszek...előbb-vagy utóbb szex lesz belőle, még kisebb vizualítással is... nyes wink

(cica! ne harizz, de olyan vadakat írsz, hogy már kaparom az irodám falát...egyre csalódottabb leszek... szomoru1 )

szerintem, ha elkülönítenéd a sima vizuális baszást, dugást, a érzelmi alapon történő szeretkezéstől, akkor nem hinném, hogy a mérettel foglalkoznál, hanem a nedves puncidat egy vizuálisan kevésbé esztétikus, ill. az átlagosnál valamivel kisebb pénisz is ki tudná elégíteni, hacsaknem a szemednek és nem a szívednek hiszel!
hozzáteszem, hogy egy baszásnál valóban fontosabb a méret, a megfelelő izgalmi állapot eléréséhez!
(ezért kisebb farokkal megáldott pasiknak nem ajánlom az egyéjszakás kalandokat, habár az sem teljesen kizáró ok, ha van elég pénze, és jó nagy fekete Mercedes-e az illetőnek!) eplus2
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 16:44
Sajnos tudom, ha kicsi nem fog élvezetet nyújtani, tornázhat istenadta amennyit csak akar.
Nálam a szex elég mérvadó egy kapcsolatban, tehát marad esetleg a barátság a tuti pasival ha kicsi a célszerszám nyes
Mellesleg talán nőtől szokatlan módón nagyon vizuális vagyok, de nem azt jelenti, hogy csak a vizuális dolgokra gerjedek, fontosak az egyebek is.
Viszont vizuálisan már szűrhetőek a pasik bizonyos szempontok szerint. (nem csak méretileg)
#2326   2008. 04. 04. péntek 16:44
teltcica36 teltcica36
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 04. péntek 16:16
ez érdekes megközelítése a faszoknak, de minden nőnek egyénileg kell eldöntenie, hogy mi a mérete smile

idézlek:
nálam kb 16/4
ha ennél kisebb az már "olyan kis aranyos"

na ezzel a mondattal sok pasinak talán kicsit belegázoltál az egójába, de egy-kettőnek nem is árt, főleg a sok Háry Jánosnak...legalább egy kicsit elgondolkodnak rajta... nyes

végülis, írtál egy nálad minimális méretet, ami megfelel az átlagnak, és ezzel semmi bibi

viszont, megint idézlek:

"nem kelt bennem vágyat, hiába esetleg egy tuti pasi tartozéka
meglátom és elillan a vágy"

no, ezzel viszont csalódást okoztál, legalábbis nekem...
de csak azért, mert egy tuti pasi meggyőződésem volt, hogy az átlagosnál valamivel kisebb mérettel is tud benned vágyat gerjeszteni, ha jól használja az eszét és a Isten adta fizikális lehetőségeit!

viszont ha csak a vizuális dolgokra gerjedsz, máskülönben elillan a vágyad, akkor szerintem veled van a bibi, és ezért van nálam csalódás irányodban! szomoru1
#2325   2008. 04. 04. péntek 16:16
ez érdekes megközelítése a faszoknak, de minden nőnek egyénileg kell eldöntenie, hogy mi a mérete smile

idézlek:
nálam kb 16/4

na ezzel a mondattal sok pasinak talán kicsit belegázoltál az egójába, de egy-kettőnek nem is árt, főleg a sok Háry Jánosnak...legalább egy kicsit elgondolkodnak rajta... nyes

végülis, írtál egy nálad minimális méretet, ami megfelel az átlagnak, és ezzel semmi bibi

viszont, megint idézlek:

"nem kelt bennem vágyat, hiába esetleg egy tuti pasi tartozéka
meglátom és elillan a vágy"

no, ezzel viszont csalódást okoztál, legalábbis nekem...
de csak azért, mert egy tuti pasi meggyőződésem volt, hogy az átlagosnál valamivel kisebb mérettel is tud benned vágyat gerjeszteni, ha jól használja az eszét és a Isten adta fizikális lehetőségeit!

viszont ha csak a vizuális dolgokra gerjedsz, máskülönben elillan a vágyad, akkor szerintem veled van a bibi, és ezért van nálam csalódás irányodban! szomoru1
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 15:37
Szerintem minden nőnél van egy alsó határ
nálam kb 16/4
nem kelt bennem vágyat, hiába esetleg egy tuti pasi tartozéka
meglátom és elillan a vágy

persze mindenkinek más, gondolom van aki azt mondja 18 van aki 14
kinek mi a kellemes
#2324   2008. 04. 03. csütörtök 15:42
teltcica36 teltcica36
hüvelytornára visszatérve
persze lehet csinálni szex közben is, de az inkább már a megelőző tornák élvezetes eredménye

alapból inkább az ujjadon tornázzon hogy edzettebb legyen az izom

ezenkivül reflexerűen elengedi a nő az izmait szex közben
szóval akkor szex közben vagy arra figyel hogy téged szorongasson vagy arra amit érez nyes

pisiléskor csinálják sokan, hogy mindig picit visszatartják
azaz pici laza, pici szorít
de nem tudom nincs-e orvosi ellenjavallat

de a legjobb ha felcsúsztatsz neki egy ujjadat és megpróbálja kitolni magából nyes
#2323   2008. 04. 03. csütörtök 15:37
teltcica36 teltcica36
Szerintem minden nőnél van egy alsó határ
nálam kb 16/4
nem kelt bennem vágyat, hiába esetleg egy tuti pasi tartozéka
meglátom és elillan a vágy

persze mindenkinek más, gondolom van aki azt mondja 18 van aki 14
kinek mi a kellemes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 02. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 11:06
Hozzászólásodból adódik a kérdés, hogy ha van egy alsó határ, azt hol húztad meg?
Legalábbis Te magad magadnak. Neked mi az ami alattmár inkább macera mint jó?
Persze egyénenként változik amit mondasz nem lesz szentírás, csak kíváncsi vagyok, hoyg Neked, mi az az élvezeti határ.

Mindneki másnak szólok: ha azt mondja 12-16-20, kérem az ennél kisebb méretűeket, NEM megkövezni cicát!!!
#2322   2008. 04. 03. csütörtök 11:13
kandurmarci kandurmarci
Cicuska, én bizony azt mondom, hogy szex közben is jó végezni a hüvelytornát, illetve pont akkor, amikor beveszi a punci a farkamat, na pont akkor. Hogy jól megszorongassa a kis boldogtalant.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:52
félreértések elkerülése végett (mrenigma) nem szex közbe kell végezni a hüvelytornát és nem gésagolyókkal

több módja is van és a neten ha rákerestek ott lesz minden
#2321   2008. 04. 03. csütörtök 09:41
X Törölt felhasználó (82542)
Aranyos vagy smile de én egyáltalán nem az orgazmusról beszélek hanem szwex közben ha benyoimom kicsit jobban akkor megüti a méhet és igen fájdalmas dolog tehát "hosszú" erre akartam kitérni, de azért köszi a felvilágosítást nyes
#2320   2008. 04. 02. szerda 11:10
MrEnigma MrEnigma
Csak úgy nagyáltalánossgban bele a fórumba témához:
Egy régebbi barátnőm mondott egy érdekeset.
Tudni kell hozzá, hogy nem alkarnyi a bohóc. nyes
Barátosnő megnyilvánulása felém (igyekszem szó szerint nem biztos pontos leszek):
"Én legalább tövig be tudom kapni, más meg fuldokol és hány az ágyú méretű kukitól!"

... 112 113 114 115 116 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!