T-A-M rávilágított a lényegre
!Nagyon sok nővel voltam életemben és sokféle puncival találkoztam.És azt kell mondjam volt egy pár olyan akinek alapból 4 ujjam becsúszot,sőt valakinek még az öklöm is.Nos akárhonnan nézem nem nekünk kell szégyelni az átlagos(nálunk magyar férfiaknál 16cm a full átlag) szerszámunkat ahogy a sok mai csaj akarja ezt elérni,mert a természet nem véletlenül alkotott ekkorákat nekünk és talán nem mi bolygatjuk meg ezt az egészet.Az meg a másik,hogy a német faszik átlagja a miénk alatt van azaz 12-14cm között.Akkor ezekszerint az amit a mai nagyon sok felvilágosulatlan magyar csajszi hangoztat,hogy atom naggyal jó csak meg nekik kell az a bizonyos alap nagyság akkor a német nők 100%-ának még soha nem volt G ponti orgazmusa egy honi férfiával sem.És azért ez valljuk meg nagy butaság lenne.Egyszerűen csak nálunk terjednek el ezek a hülyeségek a huszoncentis farkakról,mert a mai csajok egymást hülyítik ezekkel az idiótaságokkal,de közben valahogy mégis egyre kevesebbnek van orgazmusa érdekes nem?8 éve járom az éjszakai party életet és azóta foglalkozok lányokkal,de pár éve nem voltak ilyen szarságok(már elnézést),hogy ,jaj nekem csak 20 centi fölötti kell" meg ilyesmi és mégis emlékszem mennyivel több szexuálisan elégedett nővel találkoztam anno,most meg semmi.Talán ha nem ilyen hülye centikkel foglalkoznának az emberek hanem magával a szenvedélyes élvezettel akkor még jó is lenne az eggyüttlét és nem rossz tapasztalatok árasztanák el az emberek emlékezetét.Pedig a probléma gyökere nem a méretben rejlik,hanem bennünk és a lelkünkben.

Nekem is ekkora!
(Ez egy válasz malacos007 üzenetére (2008. 04. 05. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem 13,8 cm! Nekem akkora!

hát a mostani pasimnak 21cm, de ő a legnagyobb amivel eddig találkoztam
ui: és nem emmiat vagyok vele

ui: és nem emmiat vagyok vele
...poénosan, de Leírtad a tutit...
Érdekes, hogy senki nem mondja, "a pina túl nagy"...
Tök mindegy a méret, csak a foltnak meg kell találni a zsákját...
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 19:12

Érdekes, hogy senki nem mondja, "a pina túl nagy"...
Tök mindegy a méret, csak a foltnak meg kell találni a zsákját...

a nők nagyfasz mániája ugyanolyan ,mint a mi nagymell mániánk. csak mi férfiak azért nem nevetünk ki egy kismellü nőt mert mi jó emberek vagyunk
különben is.. a méret tényleg számit, minél szükebb a pina annál jobb a baszás
: ha a nők meg nem élvezik akkor az az ő hibájuk
mint ahogy teltcica irja, lehet bármilyen jó a faszi ,ha kicsi a cerka akkor passz,vagyis igazam van, ha a nők nem élvezik az az ő problémájuk csak elhitetik velünk ,hogy rajtunk mulik minden .
kompenzálni akarják azt az ősi vétket amit Éva követett el anno a paradicsomban mikor Isten megmondta ne egyenek a tudás fájáról,de jött a nagy kigyó ami elcsábitotta Évát és voálá a kényelmes életnek vége vala,mert a nő már akkor is csak a nagy kigyónak hitt
:
na mára ennyit
lehet gondolkodni,röhögni ámulni ezen

kompenzálni akarják azt az ősi vétket amit Éva követett el anno a paradicsomban mikor Isten megmondta ne egyenek a tudás fájáról,de jött a nagy kigyó ami elcsábitotta Évát és voálá a kényelmes életnek vége vala,mert a nő már akkor is csak a nagy kigyónak hitt

na mára ennyit

bazze!
van igazságod (Évával is)
nyugodj le...
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 04. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 22:11
van igazságod (Évával is)
nyugodj le...

nem kell a számokat szentirásként kezelni a 90 60 90 is csak egy arányszám ami elvileg a tökéletes alkat de mégsem mutat ugyanolyan jól ez az adat mondjukegy 185 magaslányon és mondjuk egy 170 cm magason..
a csajoknak ugyanolyan jó érzést ad a nagy fasz mint nekünk a nagy mell tapintása vagy a szük punci szoritása a farkunk körül .
...
a csajoknak ugyanolyan jó érzést ad a nagy fasz mint nekünk a nagy mell tapintása vagy a szük punci szoritása a farkunk körül .
...
nem kell a számokat szentirásként kezelni a 90 60 90 is csak egy arányszám ami elvileg a tökéletes alkat de mégsem mutat ugyanolyan jól ez az adat mondjukegy 185 magaslányon és mondjuk egy 170 cm magason..
... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 21:42
... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Elgondolkodtam
neked csak a 16/4."Ez attól függhet, hogy nem tud egy bizonyos ponton ingerelni"
melyik pont?aGpont eléréséhez elég10 max12cm.4cm vastag?elvileg ez az átlag, ennyire tág az izomzat,akkor intim torna neked valóban segitség lehet
vagy csak én nem értek az anatómiához

melyik pont?aGpont eléréséhez elég10 max12cm.4cm vastag?elvileg ez az átlag, ennyire tág az izomzat,akkor intim torna neked valóban segitség lehet

szerintem van annyira értelmes mint amit itt páran összeirnak..
Évás dolgot ha nem érted az nem az én bajom...
nem vagyok himsovoniszta,csak poénkodom.
ha zavarosra sikerült az meg az én hibám. (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 21:32

Évás dolgot ha nem érted az nem az én bajom...
nem vagyok himsovoniszta,csak poénkodom.
ha zavarosra sikerült az meg az én hibám. (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2008. 04. 04. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát pajti, elég zavarosra sikeredett amit írtál! Kicsit hímsoviniszta vagy, de azt nem értem hogy jön ide Éva!
Elgondolkodtam
neked csak a 16/4."Ez attól függhet, hogy nem tud egy bizonyos ponton ingerelni"
vagy csak én nem értek az anatómiához
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 16:44

Sajnos tudom, ha kicsi nem fog élvezetet nyújtani, tornázhat istenadta amennyit csak akar.
Ez attól függhet, hogy nem tud egy bizonyos ponton ingerelni.
Ezért amint meglátom, hogy méreten aluli inkább visszadobom
Így elkerülhetőek a további megalázó szituációk.
Nálam a szex elég mérvadó egy kapcsolatban, tehát marad esetleg a barátság a tuti pasival ha kicsi a célszerszám
Mellesleg talán nőtől szokatlan módón nagyon vizuális vagyok, de nem azt jelenti, hogy csak a vizuális dolgokra gerjedek, fontosak az egyebek is.
Viszont vizuálisan már szűrhetőek a pasik bizonyos szempontok szerint. (nem csak méretileg)

Nálam a szex elég mérvadó egy kapcsolatban, tehát marad esetleg a barátság a tuti pasival ha kicsi a célszerszám

Mellesleg talán nőtől szokatlan módón nagyon vizuális vagyok, de nem azt jelenti, hogy csak a vizuális dolgokra gerjedek, fontosak az egyebek is.
Viszont vizuálisan már szűrhetőek a pasik bizonyos szempontok szerint. (nem csak méretileg)
Hát pajti, elég zavarosra sikeredett amit írtál! Kicsit hímsoviniszta vagy, de azt nem értem hogy jön ide Éva!
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 19:12

a nők nagyfasz mániája ugyanolyan ,mint a mi nagymell mániánk. csak mi férfiak azért nem nevetünk ki egy kismellü nőt mert mi jó emberek vagyunk
mint ahogy teltcica irja, lehet bármilyen jó a faszi ,ha kicsi a cerka akkor passz,vagyis igazam van, ha a nők nem élvezik az az ő problémájuk csak elhitetik velünk ,hogy rajtunk mulik minden .
:
na mára ennyit

na mára ennyit

:
na mára ennyit

na mára ennyit

Első alkalommal előfordulhat, hogy felszisszen, ha betolod. Saját tapasztalatból tudom azonban,ha többször is együtt vagytok, bejáratódik és alkalmazkodik a hüvely. Jól kitalálta ezt a temészet. A kérdésre pedig, hogy mekkora farokkal lehet legjobban frenetikus orgazmusig juttatni a nőt, a nők válasza a következő: mindegy mekkora, csak nagy legyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:13

Törölt felhasználó (156498)

sziasztok!nekem alaphelybe 8cm felpörögve 18cm átmérő5,5cm,enyhe jobkanyarral.nemtudom akinek nagyobb hogy boldogul a lányokkal,nekem vannak olyan tapasztalataim hogy a lányok sürün felszisszennek ha odatolom
akkor én kiestem a kosárból, mert vizuálisan egy 0 vagyok számodra (15,99/4,55)...
viszont a ffi és női barátságban nem hiszek...előbb-vagy utóbb szex lesz belőle, még kisebb vizualítással is...
(cica! ne harizz, de olyan vadakat írsz, hogy már kaparom az irodám falát...egyre csalódottabb leszek...
)
szerintem, ha elkülönítenéd a sima vizuális baszást, dugást, a érzelmi alapon történő szeretkezéstől, akkor nem hinném, hogy a mérettel foglalkoznál, hanem a nedves puncidat egy vizuálisan kevésbé esztétikus, ill. az átlagosnál valamivel kisebb pénisz is ki tudná elégíteni, hacsaknem a szemednek és nem a szívednek hiszel!
hozzáteszem, hogy egy baszásnál valóban fontosabb a méret, a megfelelő izgalmi állapot eléréséhez!
(ezért kisebb farokkal megáldott pasiknak nem ajánlom az egyéjszakás kalandokat, habár az sem teljesen kizáró ok, ha van elég pénze, és jó nagy fekete Mercedes-e az illetőnek!)
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 16:44

viszont a ffi és női barátságban nem hiszek...előbb-vagy utóbb szex lesz belőle, még kisebb vizualítással is...

(cica! ne harizz, de olyan vadakat írsz, hogy már kaparom az irodám falát...egyre csalódottabb leszek...

szerintem, ha elkülönítenéd a sima vizuális baszást, dugást, a érzelmi alapon történő szeretkezéstől, akkor nem hinném, hogy a mérettel foglalkoznál, hanem a nedves puncidat egy vizuálisan kevésbé esztétikus, ill. az átlagosnál valamivel kisebb pénisz is ki tudná elégíteni, hacsaknem a szemednek és nem a szívednek hiszel!
hozzáteszem, hogy egy baszásnál valóban fontosabb a méret, a megfelelő izgalmi állapot eléréséhez!
(ezért kisebb farokkal megáldott pasiknak nem ajánlom az egyéjszakás kalandokat, habár az sem teljesen kizáró ok, ha van elég pénze, és jó nagy fekete Mercedes-e az illetőnek!)

Sajnos tudom, ha kicsi nem fog élvezetet nyújtani, tornázhat istenadta amennyit csak akar.

Viszont vizuálisan már szűrhetőek a pasik bizonyos szempontok szerint. (nem csak méretileg) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 16:16

Viszont vizuálisan már szűrhetőek a pasik bizonyos szempontok szerint. (nem csak méretileg) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

ez érdekes megközelítése a faszoknak, de minden nőnek egyénileg kell eldöntenie, hogy mi a mérete
idézlek:
nálam kb 16/4
ha ennél kisebb az már "olyan kis aranyos"
na ezzel a mondattal sok pasinak talán kicsit belegázoltál az egójába, de egy-kettőnek nem is árt, főleg a sok Háry Jánosnak...legalább egy kicsit elgondolkodnak rajta...
végülis, írtál egy nálad minimális méretet, ami megfelel az átlagnak, és ezzel semmi bibi
viszont, megint idézlek:
"nem kelt bennem vágyat, hiába esetleg egy tuti pasi tartozéka
meglátom és elillan a vágy"
no, ezzel viszont csalódást okoztál, legalábbis nekem...
de csak azért, mert egy tuti pasi meggyőződésem volt, hogy az átlagosnál valamivel kisebb mérettel is tud benned vágyat gerjeszteni, ha jól használja az eszét és a Isten adta fizikális lehetőségeit!
viszont ha csak a vizuális dolgokra gerjedsz, máskülönben elillan a vágyad, akkor szerintem veled van a bibi, és ezért van nálam csalódás irányodban!

idézlek:
nálam kb 16/4
na ezzel a mondattal sok pasinak talán kicsit belegázoltál az egójába, de egy-kettőnek nem is árt, főleg a sok Háry Jánosnak...legalább egy kicsit elgondolkodnak rajta...

végülis, írtál egy nálad minimális méretet, ami megfelel az átlagnak, és ezzel semmi bibi
viszont, megint idézlek:
de csak azért, mert egy tuti pasi meggyőződésem volt, hogy az átlagosnál valamivel kisebb mérettel is tud benned vágyat gerjeszteni, ha jól használja az eszét és a Isten adta fizikális lehetőségeit!
viszont ha csak a vizuális dolgokra gerjedsz, máskülönben elillan a vágyad, akkor szerintem veled van a bibi, és ezért van nálam csalódás irányodban!

ez érdekes megközelítése a faszoknak, de minden nőnek egyénileg kell eldöntenie, hogy mi a mérete
idézlek:
nálam kb 16/4
viszont, megint idézlek:
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 15:37

idézlek:
nálam kb 16/4

viszont, megint idézlek:

Szerintem minden nőnél van egy alsó határ
nálam kb 16/4
nem kelt bennem vágyat, hiába esetleg egy tuti pasi tartozéka
meglátom és elillan a vágy
persze mindenkinek más, gondolom van aki azt mondja 18 van aki 14
kinek mi a kellemes
nálam kb 16/4
kinek mi a kellemes
hüvelytornára visszatérve
persze lehet csinálni szex közben is, de az inkább már a megelőző tornák élvezetes eredménye
alapból inkább az ujjadon tornázzon hogy edzettebb legyen az izom
ezenkivül reflexerűen elengedi a nő az izmait szex közben
szóval akkor szex közben vagy arra figyel hogy téged szorongasson vagy arra amit érez
pisiléskor csinálják sokan, hogy mindig picit visszatartják
azaz pici laza, pici szorít
de nem tudom nincs-e orvosi ellenjavallat
de a legjobb ha felcsúsztatsz neki egy ujjadat és megpróbálja kitolni magából
persze lehet csinálni szex közben is, de az inkább már a megelőző tornák élvezetes eredménye
alapból inkább az ujjadon tornázzon hogy edzettebb legyen az izom
ezenkivül reflexerűen elengedi a nő az izmait szex közben
szóval akkor szex közben vagy arra figyel hogy téged szorongasson vagy arra amit érez

pisiléskor csinálják sokan, hogy mindig picit visszatartják
azaz pici laza, pici szorít
de nem tudom nincs-e orvosi ellenjavallat
de a legjobb ha felcsúsztatsz neki egy ujjadat és megpróbálja kitolni magából

Szerintem minden nőnél van egy alsó határ
nálam kb 16/4
kinek mi a kellemes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 02. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 11:06
nálam kb 16/4
kinek mi a kellemes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 02. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Hozzászólásodból adódik a kérdés, hogy ha van egy alsó határ, azt hol húztad meg?
Legalábbis Te magad magadnak. Neked mi az ami alattmár inkább macera mint jó?
Persze egyénenként változik amit mondasz nem lesz szentírás, csak kíváncsi vagyok, hoyg Neked, mi az az élvezeti határ.
Mindneki másnak szólok: ha azt mondja 12-16-20, kérem az ennél kisebb méretűeket, NEM megkövezni cicát!!!
Legalábbis Te magad magadnak. Neked mi az ami alattmár inkább macera mint jó?
Persze egyénenként változik amit mondasz nem lesz szentírás, csak kíváncsi vagyok, hoyg Neked, mi az az élvezeti határ.
Mindneki másnak szólok: ha azt mondja 12-16-20, kérem az ennél kisebb méretűeket, NEM megkövezni cicát!!!
Cicuska, én bizony azt mondom, hogy szex közben is jó végezni a hüvelytornát, illetve pont akkor, amikor beveszi a punci a farkamat, na pont akkor. Hogy jól megszorongassa a kis boldogtalant.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:52

félreértések elkerülése végett (mrenigma) nem szex közbe kell végezni a hüvelytornát és nem gésagolyókkal
több módja is van és a neten ha rákerestek ott lesz minden
több módja is van és a neten ha rákerestek ott lesz minden
Aranyos vagy
de én egyáltalán nem az orgazmusról beszélek hanem szwex közben ha benyoimom kicsit jobban akkor megüti a méhet és igen fájdalmas dolog tehát "hosszú" erre akartam kitérni, de azért köszi a felvilágosítást

Csak úgy nagyáltalánossgban bele a fórumba témához:
Egy régebbi barátnőm mondott egy érdekeset.
Tudni kell hozzá, hogy nem alkarnyi a bohóc.
Barátosnő megnyilvánulása felém (igyekszem szó szerint nem biztos pontos leszek):
"Én legalább tövig be tudom kapni, más meg fuldokol és hány az ágyú méretű kukitól!"
Egy régebbi barátnőm mondott egy érdekeset.
Tudni kell hozzá, hogy nem alkarnyi a bohóc.

Barátosnő megnyilvánulása felém (igyekszem szó szerint nem biztos pontos leszek):
"Én legalább tövig be tudom kapni, más meg fuldokol és hány az ágyú méretű kukitól!"