Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 113 114 115 116 117 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2319   2008. 04. 02. szerda 11:06
MrEnigma MrEnigma
Hozzászólásodból adódik a kérdés, hogy ha van egy alsó határ, azt hol húztad meg?
Legalábbis Te magad magadnak. Neked mi az ami alattmár inkább macera mint jó?
Persze egyénenként változik amit mondasz nem lesz szentírás, csak kíváncsi vagyok, hoyg Neked, mi az az élvezeti határ.

Mindneki másnak szólok: ha azt mondja 12-16-20, kérem az ennél kisebb méretűeket, NEM megkövezni cicát!!!
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 01. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 01. kedd 16:27
szerintem van egy alsó határ ami alatt ne legyen

különben személyszerint inkább legyen rövidebb de vastag smile
#2318   2008. 04. 02. szerda 09:31
T-A-M T-A-M
...ha ész nélkül tolod, egy kis péniszre is felszisszen a csaj, ha nincs kellő izgalmi állapotban... wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156498)
2008. 03. 31. hétfő 20:13
sziasztok!nekem alaphelybe 8cm felpörögve 18cm átmérő5,5cm,enyhe jobkanyarral.nemtudom akinek nagyobb hogy boldogul a lányokkal,nekem vannak olyan tapasztalataim hogy a lányok sürün felszisszennek ha odatolom
#2317   2008. 04. 02. szerda 06:16
ktko ktko
srácok a csajok mindig azt mondják hogy "a tiéd pont jo,és hogy
nekem ez a legjobbb".valoszinüleg nem igaz....szoval kár ezen
agyalni.
#2316   2008. 04. 01. kedd 16:36
X Törölt felhasználó (82542)
Sztem, legalábbis tapasztalataim szerint számít a méret és igazából a csajok a vastagságra mennek a hossz nem kerül annyira előtérbe! Nekem 19/5ös és eddig az összes csaj azt mondta h nem igazán találkozott ekkorával és mindig rákoppantok a méhükre is tehát akik ilyen 20felett páváskodnak az sztem csak nagyzolás bár elképzelhető! De ez az anikó...pfff...
#2315   2008. 04. 01. kedd 16:27
teltcica36 teltcica36
szerintem van egy alsó határ ami alatt ne legyen

különben személyszerint inkább legyen rövidebb de vastag smile
#2314   2008. 04. 01. kedd 16:17
nöstényördög nöstényördög
Én erre azt szoktam mondani hogy nem a méret a lényeg hanem az hogy milyen játékos!!!
#2313   2008. 04. 01. kedd 15:18
atro11 atro11
Szerintem a méret a lányokat izgatja bárki bármit mond. Én férfi vagyok van jó néhány nö ismerösöm olyanok akik nem ma kezdték a nemi életüket de na nagy méret mindegyikat lázba hozza.
Az már más tészta hogy mit kezdenének kezdenek vele mert önmagában a méret nem repiti öket a csucsra és ezt ök is tudják. Lehet bárkinek bármekora mérete ha nem tud vele báni vagy egy kis fülcimpa dörzsöléstöl elduran a lány migrént kap töle mint ahogy a mondás is emliti. " a kemény pénisztöl méhnyak rákot lehet kapni a puhátol meg agyvérzést smile
Amugy meg az a ki a saját méretével ékeskedik és henceg annak valoszinüleg a kézimunkán más nem nagyon jut ki...........ot meg csak ö aki értékel.
#2312   2008. 04. 01. kedd 08:45
MrEnigma MrEnigma
Alapvetően én sem szex közbeni tréninget javasoltam (ott a link a gésa golyókhoz, igaz sima a jó ehhez, hogy ne stimuláljon feleslegesen), de közben is lehet "gyúrni vaze". smile
Minél több időt szán rá annál előbb lesz jelentősen érzhető hatása. wink
És ha már itt járunk mi is gyúrhatunk rá, eredményként lehet csóválni. nyes Emlékszem egy meglepett arcra még régebbről. smile Azt hitte csak ő tud tátogni a puncijával aztán meglepődött, hogy úgy mozgok, hogy nem mozdulok. nyes De még van hova fejlődnöm.

"Férfiak PC izmaik fejlesztése során megtanulhatják a merevedés kifejlesztését és a magömlés szabályozását. A módszer alkalmassá teszi a nőket az orgazmus elérésére és a hüvely rugalmasságának helyreállítására. Férfiak és nők is az orgazmus erősségének fokozódását tapasztalhatják az izomzat erősödése során."
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:52
félreértések elkerülése végett (mrenigma) nem szex közbe kell végezni a hüvelytornát és nem gésagolyókkal

több módja is van és a neten ha rákerestek ott lesz minden
#2311   2008. 03. 31. hétfő 21:09
Bandur Bandur
Kedves teltcica36,szex közben végzett hüvelytorna is tud megfelelő kielégülést okozni a partnernak és a hölgynek is igaz nagyon sok türelem kell és sok gyakorlás.és hogy a topic ciménél maradjunk ebbe az estbe a méret mindegy smile
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:52
félreértések elkerülése végett (mrenigma) nem szex közbe kell végezni a hüvelytornát és nem gésagolyókkal

#2310   2008. 03. 31. hétfő 20:52
teltcica36 teltcica36

#2309   2008. 03. 31. hétfő 20:43
Bandur Bandur
Nekem meg alapból 12 cm de ha felál 21cm 6 cm a vastagsága,és úgy áll mint a cövek nah ezt odatolom tövig,egyszer egy profi prostit úgy megdöngettem hogy a mentő vitte a nőgyógyászatra

Nah elegem van a sok hülye dumából remélem jön egy admin ide is takaritani
de nem akarok offolni de tényleg nem améret a lényeg és itt van vagy 8 értelmes hozzászóló fórumos a topicbanm,a többi javarészt az hogy kinek mekkora esetleg egy kétt behúzós duma és arra való reagálások
duma
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!nekem alaphelybe 8cm felpörögve 18cm átmérő5,5cm,enyhe jobkanyarral.nemtudom akinek nagyobb hogy boldogul a lányokkal,nekem vannak olyan tapasztalataim hogy a lányok sürün felszisszennek ha odatolom
#2308   2008. 03. 31. hétfő 20:30
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Bakker az enyém balra görbül és igen jó hatást érek el vele amikor betolom a csajomnak köldökig. Csak magánhangzók hagyják el a száját,abból is az Á és az Ú méghozzá hangosan!
#2307   2008. 03. 31. hétfő 20:19
zsozs70 zsozs70
ne agodj csak megjátszák.titkon minden nö nagy faszra vágyik.nem véletlenül szeretnek a négerekkel ismerkedni.én tudnék erre pédát pl sportolom esetében pl kézilabda.
#2306   2008. 03. 31. hétfő 20:13
X Törölt felhasználó (156498)
#2305   2008. 03. 31. hétfő 19:45
MrEnigma MrEnigma
A hüvelytornával valóban ilyen jó hatást lehet elérni. És hozzátenném, hogy ha ezt rendszeresen gyakoroljka, öreg korára sem nagyon fogja fenyegetni az inkontinencia. Tehát nem csak a szexben, hanem a mindennapi egészséges életmódban is szerepe van. smile
Tréning módja. Bebújsz ő meg megpróbálja megszorítani. De úgysem fogod megállni hogy ne mozogj. nyes Kulcsszó gésa golyók. És kedvenc szexlapunk szexshojából diszkrét csomagolással házhoz szállítva jó fogyasztói áron rendelhetsz is.

Igen most csontig benyaltam. nyes
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 19:14
Valóban ilyen jó erdeményt lehet elérni a hüvelytornával? Mart ha igen, rábeszélem én is a párom, mert a szülés óta nem olyan mint régen.
#2304   2008. 03. 31. hétfő 19:14
szocsy szocsy
Valóban ilyen jó erdeményt lehet elérni a hüvelytornával? Mart ha igen, rábeszélem én is a párom, mert a szülés óta nem olyan mint régen.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 16:42
HÜVELYTORNA!!!!!!!!!!!!!

ha az IQ-dat nem is de a puncidat esetleg lehet turbózni

két hónap után a pasi kisujját is megszorongatod nyes

Ha a popsid is úgy van ahogy mondod, akkor gondolom pelenkázod magad nyes
#2303   2008. 03. 31. hétfő 18:11
MmePrune MmePrune VIP Admin
jelentsd nekem...úgy megba..izéé...kibaszom, mint macskát szarni hehe vigyor5

nah! offnak vége...tessék rákoncentrálódni a témára smile
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 11:42
OFF:
Nade Admin úr!
Jelentem ám magát magának, aztán a végén ön-bíráskodni kényszerül.

crazya vigyor2
#2302   2008. 03. 31. hétfő 16:42
teltcica36 teltcica36
HÜVELYTORNA!!!!!!!!!!!!!

ha az IQ-dat nem is de a puncidat esetleg lehet turbózni

két hónap után a pasi kisujját is megszorongatod nyes

Ha a popsid is úgy van ahogy mondod, akkor gondolom pelenkázod magad nyes
#2301   2008. 03. 31. hétfő 15:28
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Az a NŐŐŐŐŐ,aki a mérettel van elfoglalva,az vagy nem baszott még,csak a pofája van,vagy annyira buta,hogy nem tud mit kezdeni magával sex közben. Már ha mond neki valamit az a szó,hogy SEX! Mert azok akik hanyatt basszák magukat és mindegy hogy mi csúszik a p...ba,nem igazán tudják mitől döglik a légy! (mortein)
#2300   2008. 03. 31. hétfő 11:42
MrEnigma MrEnigma
OFF:
Nade Admin úr!
Jelentem ám magát magának, aztán a végén ön-bíráskodni kényszerül.

crazya vigyor2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 03. 30. vasárnap 22:52
csak remélni tudom, hogy nem a hülyeségedből tudtál VIP tagságot venni, mert akkor azonnal leveszem a nevem mellől és neked adom az enyémet is...
(úr'Isten ! de nagy marhaságot írtál!) szomoru1
én azért nem kurvázlak le, inkább lebutázlak, vagy füllentőnek mondanálak... nyes

de tényleg kedves -valszeg 22 éves- anikó!
mi a faszt kezdenél az én, te általad csak egészen kicsi-pici faszommal?
fél falatra megennéd a tojásaimmal együtt, és hogy élvezd a szexet is a jobb kezemet könyékig belenyomnád a seggedbe??? eplus2

... 113 114 115 116 117 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!