Hozzászólásodból adódik a kérdés, hogy ha van egy alsó határ, azt hol húztad meg?
Legalábbis Te magad magadnak. Neked mi az ami alattmár inkább macera mint jó?
Persze egyénenként változik amit mondasz nem lesz szentírás, csak kíváncsi vagyok, hoyg Neked, mi az az élvezeti határ.
Mindneki másnak szólok: ha azt mondja 12-16-20, kérem az ennél kisebb méretűeket, NEM megkövezni cicát!!! (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 01. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 01. kedd 16:27
Legalábbis Te magad magadnak. Neked mi az ami alattmár inkább macera mint jó?
Persze egyénenként változik amit mondasz nem lesz szentírás, csak kíváncsi vagyok, hoyg Neked, mi az az élvezeti határ.
Mindneki másnak szólok: ha azt mondja 12-16-20, kérem az ennél kisebb méretűeket, NEM megkövezni cicát!!! (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 04. 01. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem van egy alsó határ ami alatt ne legyen
különben személyszerint inkább legyen rövidebb de vastag

...ha ész nélkül tolod, egy kis péniszre is felszisszen a csaj, ha nincs kellő izgalmi állapotban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:13

Törölt felhasználó (156498)

sziasztok!nekem alaphelybe 8cm felpörögve 18cm átmérő5,5cm,enyhe jobkanyarral.nemtudom akinek nagyobb hogy boldogul a lányokkal,nekem vannak olyan tapasztalataim hogy a lányok sürün felszisszennek ha odatolom
srácok a csajok mindig azt mondják hogy "a tiéd pont jo,és hogy
nekem ez a legjobbb".valoszinüleg nem igaz....szoval kár ezen
agyalni.
nekem ez a legjobbb".valoszinüleg nem igaz....szoval kár ezen
agyalni.
Sztem, legalábbis tapasztalataim szerint számít a méret és igazából a csajok a vastagságra mennek a hossz nem kerül annyira előtérbe! Nekem 19/5ös és eddig az összes csaj azt mondta h nem igazán találkozott ekkorával és mindig rákoppantok a méhükre is tehát akik ilyen 20felett páváskodnak az sztem csak nagyzolás bár elképzelhető! De ez az anikó...pfff...
szerintem van egy alsó határ ami alatt ne legyen

Én erre azt szoktam mondani hogy nem a méret a lényeg hanem az hogy milyen játékos!!!
Szerintem a méret a lányokat izgatja bárki bármit mond. Én férfi vagyok van jó néhány nö ismerösöm olyanok akik nem ma kezdték a nemi életüket de na nagy méret mindegyikat lázba hozza.
Az már más tészta hogy mit kezdenének kezdenek vele mert önmagában a méret nem repiti öket a csucsra és ezt ök is tudják. Lehet bárkinek bármekora mérete ha nem tud vele báni vagy egy kis fülcimpa dörzsöléstöl elduran a lány migrént kap töle mint ahogy a mondás is emliti. " a kemény pénisztöl méhnyak rákot lehet kapni a puhátol meg agyvérzést
Amugy meg az a ki a saját méretével ékeskedik és henceg annak valoszinüleg a kézimunkán más nem nagyon jut ki...........ot meg csak ö aki értékel.
Az már más tészta hogy mit kezdenének kezdenek vele mert önmagában a méret nem repiti öket a csucsra és ezt ök is tudják. Lehet bárkinek bármekora mérete ha nem tud vele báni vagy egy kis fülcimpa dörzsöléstöl elduran a lány migrént kap töle mint ahogy a mondás is emliti. " a kemény pénisztöl méhnyak rákot lehet kapni a puhátol meg agyvérzést

Amugy meg az a ki a saját méretével ékeskedik és henceg annak valoszinüleg a kézimunkán más nem nagyon jut ki...........ot meg csak ö aki értékel.
Alapvetően én sem szex közbeni tréninget javasoltam (ott a link a gésa golyókhoz, igaz sima a jó ehhez, hogy ne stimuláljon feleslegesen), de közben is lehet "gyúrni vaze".
Minél több időt szán rá annál előbb lesz jelentősen érzhető hatása.
És ha már itt járunk mi is gyúrhatunk rá, eredményként lehet csóválni.
Emlékszem egy meglepett arcra még régebbről.
Azt hitte csak ő tud tátogni a puncijával aztán meglepődött, hogy úgy mozgok, hogy nem mozdulok.
De még van hova fejlődnöm.
"Férfiak PC izmaik fejlesztése során megtanulhatják a merevedés kifejlesztését és a magömlés szabályozását. A módszer alkalmassá teszi a nőket az orgazmus elérésére és a hüvely rugalmasságának helyreállítására. Férfiak és nők is az orgazmus erősségének fokozódását tapasztalhatják az izomzat erősödése során." (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:52

Minél több időt szán rá annál előbb lesz jelentősen érzhető hatása.

És ha már itt járunk mi is gyúrhatunk rá, eredményként lehet csóválni.

"Férfiak PC izmaik fejlesztése során megtanulhatják a merevedés kifejlesztését és a magömlés szabályozását. A módszer alkalmassá teszi a nőket az orgazmus elérésére és a hüvely rugalmasságának helyreállítására. Férfiak és nők is az orgazmus erősségének fokozódását tapasztalhatják az izomzat erősödése során." (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

félreértések elkerülése végett (mrenigma) nem szex közbe kell végezni a hüvelytornát és nem gésagolyókkal
több módja is van és a neten ha rákerestek ott lesz minden
Kedves teltcica36,szex közben végzett hüvelytorna is tud megfelelő kielégülést okozni a partnernak és a hölgynek is igaz nagyon sok türelem kell és sok gyakorlás.és hogy a topic ciménél maradjunk ebbe az estbe a méret mindegy
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:52

félreértések elkerülése végett (mrenigma) nem szex közbe kell végezni a hüvelytornát és nem gésagolyókkal
Nekem meg alapból 12 cm de ha felál 21cm 6 cm a vastagsága,és úgy áll mint a cövek nah ezt odatolom tövig,egyszer egy profi prostit úgy megdöngettem hogy a mentő vitte a nőgyógyászatra
Nah elegem van a sok hülye dumából remélem jön egy admin ide is takaritani
de nem akarok offolni de tényleg nem améret a lényeg és itt van vagy 8 értelmes hozzászóló fórumos a topicbanm,a többi javarészt az hogy kinek mekkora esetleg egy kétt behúzós duma és arra való reagálások
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah elegem van a sok hülye dumából remélem jön egy admin ide is takaritani
de nem akarok offolni de tényleg nem améret a lényeg és itt van vagy 8 értelmes hozzászóló fórumos a topicbanm,a többi javarészt az hogy kinek mekkora esetleg egy kétt behúzós duma és arra való reagálások

sziasztok!nekem alaphelybe 8cm felpörögve 18cm átmérő5,5cm,enyhe jobkanyarral.nemtudom akinek nagyobb hogy boldogul a lányokkal,nekem vannak olyan tapasztalataim hogy a lányok sürün felszisszennek ha odatolom
Bakker az enyém balra görbül és igen jó hatást érek el vele amikor betolom a csajomnak köldökig. Csak magánhangzók hagyják el a száját,abból is az Á és az Ú méghozzá hangosan!

ne agodj csak megjátszák.titkon minden nö nagy faszra vágyik.nem véletlenül szeretnek a négerekkel ismerkedni.én tudnék erre pédát pl sportolom esetében pl kézilabda.

A hüvelytornával valóban ilyen jó hatást lehet elérni. És hozzátenném, hogy ha ezt rendszeresen gyakoroljka, öreg korára sem nagyon fogja fenyegetni az inkontinencia. Tehát nem csak a szexben, hanem a mindennapi egészséges életmódban is szerepe van.
Tréning módja. Bebújsz ő meg megpróbálja megszorítani. De úgysem fogod megállni hogy ne mozogj.
Kulcsszó gésa golyók. És kedvenc szexlapunk szexshojából diszkrét csomagolással házhoz szállítva jó fogyasztói áron rendelhetsz is.
Igen most csontig benyaltam.
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 19:14

Tréning módja. Bebújsz ő meg megpróbálja megszorítani. De úgysem fogod megállni hogy ne mozogj.

Igen most csontig benyaltam.

Valóban ilyen jó erdeményt lehet elérni a hüvelytornával? Mart ha igen, rábeszélem én is a párom, mert a szülés óta nem olyan mint régen.
Valóban ilyen jó erdeményt lehet elérni a hüvelytornával? Mart ha igen, rábeszélem én is a párom, mert a szülés óta nem olyan mint régen.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 16:42

HÜVELYTORNA!!!!!!!!!!!!!
ha az IQ-dat nem is de a puncidat esetleg lehet turbózni
két hónap után a pasi kisujját is megszorongatod
Ha a popsid is úgy van ahogy mondod, akkor gondolom pelenkázod magad

jelentsd nekem...úgy megba..izéé...kibaszom, mint macskát szarni
nah! offnak vége...tessék rákoncentrálódni a témára
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 11:42

nah! offnak vége...tessék rákoncentrálódni a témára

OFF:
Nade Admin úr!
Jelentem ám magát magának, aztán a végén ön-bíráskodni kényszerül.
Nade Admin úr!

HÜVELYTORNA!!!!!!!!!!!!!

Az a NŐŐŐŐŐ,aki a mérettel van elfoglalva,az vagy nem baszott még,csak a pofája van,vagy annyira buta,hogy nem tud mit kezdeni magával sex közben. Már ha mond neki valamit az a szó,hogy SEX! Mert azok akik hanyatt basszák magukat és mindegy hogy mi csúszik a p...ba,nem igazán tudják mitől döglik a légy! (mortein)
OFF:
Nade Admin úr!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 22:52
Nade Admin úr!

csak remélni tudom, hogy nem a hülyeségedből tudtál VIP tagságot venni, mert akkor azonnal leveszem a nevem mellől és neked adom az enyémet is...
(úr'Isten ! de nagy marhaságot írtál!)
én azért nem kurvázlak le, inkább lebutázlak, vagy füllentőnek mondanálak...
de tényleg kedves -valszeg 22 éves- anikó!
mi a faszt kezdenél az én, te általad csak egészen kicsi-pici faszommal?
fél falatra megennéd a tojásaimmal együtt, és hogy élvezd a szexet is a jobb kezemet könyékig belenyomnád a seggedbe???
(úr'Isten ! de nagy marhaságot írtál!)

én azért nem kurvázlak le, inkább lebutázlak, vagy füllentőnek mondanálak...

de tényleg kedves -valszeg 22 éves- anikó!
mi a faszt kezdenél az én, te általad csak egészen kicsi-pici faszommal?
fél falatra megennéd a tojásaimmal együtt, és hogy élvezd a szexet is a jobb kezemet könyékig belenyomnád a seggedbe???