Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2279   2008. 03. 28. péntek 16:25
Gabi890 Gabi890
Sziasztok, nem merek csajozni mert csak 14cm a szerszámom, és félek h ha hasznalni is kell majd kiröhög a csaj
#2278   2008. 03. 26. szerda 09:56
boha boha
A pénisz.lap.hu oldalon a pénisznagyobbítás címszó alatt találod az ingyenes verziót.Ezt az előbb azért nem írtam le mert most kerestem rá újra.Sok szerencsét.
(Ez egy válasz Paulie_86 üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:34
Szasztok, érdekelnének ezek a módszerek, hogyan lehet növelni a méretet, igaz, hogy 17cm, de vastagságra még rá kéne edzeni nyes
#2277   2008. 03. 26. szerda 09:34
Paulie_86 Paulie_86
Szasztok, érdekelnének ezek a módszerek, hogyan lehet növelni a méretet, igaz, hogy 17cm, de vastagságra még rá kéne edzeni nyes
#2276   2008. 03. 26. szerda 09:21
boha boha
Léteznek olyan gyakorlatok amivel meg lehet növelni a méretet.A neten le tudod tölteni,igaz sokszor ezt pénzért kínálják de ha kitartóan keresel találsz olyan oldalt ahol ingyen le tudod tölteni.Én kipróbáltam működik.Tudom a méret nem minden de ha növeli az önbizalmad akkor miért ne legyen nagyobb.
(Ez egy válasz t3m4 üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 15:31
Hali!
Segítségkérő levél lesz.
Remélem tudnak a jelenlévők közül páran segíteni.

Alaphelyzet: Nyugalmi állapotban nagyon kicsi a szerszámom,régen telt,kövér ember voltam,lefogytam sokat,ma már nem panaszkodom,de alapállapotban a cerka,még mindig olyan,mint egy kövér emberé.

Felizgulva,már eléri a normális,kellő méretet,de félek,hogy lesz lány akinek ez sem elég. Nem tudom,hány centi,de közepes normál méret megvan.

Annyit szeretnék kérdezni,hogy hogyan lehet növelni a méretét? Mik az okai,hogy ilyen kcisi "alapállapotban" ?
Elég égető probléma,megpróbáltam levetkőzni gátlásaimat.

Köszönöm előre is.
#2275   2008. 03. 25. kedd 23:18
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Hi! Ezen ne keseregj! A nők az orgazmusra vágynak,nem arra hogy szétkúrják a p....kat. Azt pedig számtalan módon el lehet érni. Amelyik nőnek az számít,hogy kinek mekkora,azt nagyon gyorsan hajtsd el a halál náthás faszára. Egyébként a tapasztalat az,hogy a nők többsége nem szereti,ha a száján jön ki a vége. És ezt tőlük hallottam. Egy kis szeretet,egy kis odaadás,virágok pezsgő romantika,és az se számít,ha nincs farkad. A nyelved legyen a helyén,az a fontos. Egyébként is a legnagyobb bunkóság valakit olyasmiért kigúnyolni,vagy lenézni,amiről nem tehet. Gondolj bele,hány nő vágyik nagyobb mellekre? Pedig szerintem a kicsi és formás mellek a legizgatóbbak. Szóval rá se ránts! eljen
(Ez egy válasz t3m4 üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!
Segítségkérő levél lesz.

Alaphelyzet: Nyugalmi állapotban nagyon kicsi a szerszámom,régen telt,kövér ember voltam,lefogytam sokat,ma már nem panaszkodom,de alapállapotban a cerka,még mindig olyan,mint egy kövér emberé.

Felizgulva,már eléri a normális,kellő méretet,de félek,hogy lesz lány akinek ez sem elég. Nem tudom,hány centi,de közepes normál méret megvan.

Annyit szeretnék kérdezni,hogy hogyan lehet növelni a méretét? Mik az okai,hogy ilyen kcisi "alapállapotban" ?

Köszönöm előre is.
#2274   2008. 03. 25. kedd 20:21
bazzeg bazzeg
baszni kő' ,nem megfelelni... erröl ennyit. szét kell nyalni meg kő' ujjazni és szét kell kefélni. ha ez sem elég akkor muffot kell váltani.
(Ez egy válasz Eagle1 üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 17:20
Uraim! Ez szép, hogy aki szeret annak nem számít mekkora a méreted, csakhogy az a baj velünk pasikkal, hogy nem csak érzelmi alapon szeretünk szexelni! Én szívessen csinálnám csak az élvezet kedvéért is. Akkor pedig ugye nincs az a fene nagy szerelem és olyankor azért jó lenne a mérettel is megfelelni!
#2273   2008. 03. 24. hétfő 17:20
Eagle1 Eagle1
Uraim! Ez szép, hogy aki szeret annak nem számít mekkora a méreted, csakhogy az a baj velünk pasikkal, hogy nem csak érzelmi alapon szeretünk szexelni! Én szívessen csinálnám csak az élvezet kedvéért is. Akkor pedig ugye nincs az a fene nagy szerelem és olyankor azért jó lenne a mérettel is megfelelni!
#2272   2008. 03. 22. szombat 15:36
Bandur Bandur
én is kövér ember vagyok és nekem is kicsi a cerkám,de viszont van önbecsülésem és még senki nem panaszkodott a méret miatt az a nő meg aki az elején kritizáll küld a jó.....az a nő csak egy b...k.... és valójában nem is érdekled.
Hali!
Segítségkérő levél lesz.

Köszönöm előre is.
#2271   2008. 03. 22. szombat 15:31
t3m4 t3m4
Hali!
Segítségkérő levél lesz.

Köszönöm előre is.
#2270   2008. 03. 20. csütörtök 10:05
inoyusa inoyusa
csak annyit,hogy állando központi téma a cégemnél a srácoknál a farokméret.Szerencsére a kis kanyar kivételével nem vert meg az isten (jó 18h16,5á).Én,és az eddigi partnereim(rem.nem hazudtak)elégedetek voltak vele.De viszatérve a témához,a nagy farkuak nem nagyon kérkednek vele,átlagban szinte szerények,az átlagos méretüek meg egymást közt rivalizálva(közös fasz felállitás,méregetés)növelik egymás egoját.De a lényeg,amit olvastam is,meg a hallot méretek alapján az a12-től 16-18-ig,De viszont partiztam már lányt,10cm alatti srácal,akit olyan szinten nem zavart a mérete,hogy szinte én jöttem zavarba,amikor a lány szo.közben rám mosolygot kajánul,hogy emez mit erölködik hátul(hozáteszem pörgöt a gyerek mint a centrifuga)Na hát ennyi, az én tapasztalatom a témában.

(kimoderálva, itt nem személyeskedünk!
a hozzászólásodat meg elég egyszer betenni!
az admin fikázása miatt 1 hét tiltás! :tom)

kicsik nagyok Hajrá
#2269   2008. 03. 20. csütörtök 08:28
Bandur Bandur
A végén van a nagy ÉÉÉÉlvezet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (189823)
2008. 03. 19. szerda 23:59
de sok az É---- smile
#2268   2008. 03. 20. csütörtök 00:04
X Törölt felhasználó (73612)
háát igen én nem panaszkodhatom a méretemmel mondjuk büszke is vok rá de el kell ismerni ekkorával meg kell tanulni bánni és nem csak ugy megy hogy nesze azt betolom smile a nagy sem tul jo sokszor
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 18:02
én is csak azt tudom mondani hogy egyáltalán nem számit a méret. nekem éppen egy ázsiai fiu teccik akikröl köztudott h nekik kisebb van, nemtudom ,de eszembe sem jutott h azért ne legyen semmi ,mert nekik kissebb van, szerintem ez baromság.na meg mondjuk nálam már érzelmi oldala is van ,tehát akkor meg pláne nem számit,ha nemcsak sexröl van szó,hanem szerelemröl..
#2267   2008. 03. 19. szerda 23:59
X Törölt felhasználó (189823)
de sok az É---- smile
#2266   2008. 03. 19. szerda 21:18
Bandur Bandur
Ezt csak gyakorlatban tudom megmutatni smile
Érzékien Érzelmesen Érinteni igy kezdem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 19:39
nocsak,mit tudsz te amit más nem? smile
#2265   2008. 03. 19. szerda 19:39
nocsak,mit tudsz te amit más nem? smile
#2264   2008. 03. 19. szerda 19:11
Bandur Bandur
Az enyém átlagos európai mércével,de mmég senki nem panaszkodot a méret miatt,viszon annál jobban dicsérték a technikám vigyor4
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 18:02
én is csak azt tudom mondani hogy egyáltalán nem számit a méret. nekem éppen egy ázsiai fiu teccik akikröl köztudott h nekik kisebb van, nemtudom ,de eszembe sem jutott h azért ne legyen semmi ,mert nekik kissebb van, szerintem ez baromság.na meg mondjuk nálam már érzelmi oldala is van ,tehát akkor meg pláne nem számit,ha nemcsak sexröl van szó,hanem szerelemröl..
#2263   2008. 03. 19. szerda 18:02
#2262   2008. 03. 19. szerda 14:53
X Törölt felhasználó (105049)
Nem a méret számit, hanem ahogyan müködik!
#2261   2008. 03. 15. szombat 09:26
Louis78 Louis78
hát igen van vér fasz meg hus.Az enyém a vér közé tartozik és az a legzavarobb hogy nem igen merem nyugvó állapotba mutogatni,igaz állva sem arra vagyok büszke mert 14 cm re nem lehetek az smile de egy férfi nem attol férfi.Bár elég szorongató érzés az első pár együtt lét a csajjal.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 03. 15. szombat 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 01:10
Két féle farok van. Az izomból valók alig nőnek merevedés közben, de a vérfarkak jóval nagyobbak lesznek ilyenkor. Régebben olvastam ezt valahol, azt hiszem, van benne igazság.
#2260   2008. 03. 15. szombat 06:45
kevin0007 kevin0007
(kimoderálva, a topic nem a Te péniszméretedről szól, senki nem kíváncsi a "nagyotmondókra"! olvasd a címet is!)

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!