Háát nem tudom de én is dugtam olyan csajt aki szét volt rendesen de abban semmi jo nem volt hogy lötyög a farkam benne és mire elmentem igy kész tortura volt azt inkább maradt a szopás a végére ugy legalább rendesen élveztem

csak remélni tudom, hogy nem a hülyeségedből tudtál VIP tagságot venni, mert akkor azonnal leveszem a nevem mellől és neked adom az enyémet is...
(úr'Isten ! de nagy marhaságot írtál!)
én azért nem kurvázlak le, inkább lebutázlak, vagy füllentőnek mondanálak...
de tényleg kedves -valszeg 22 éves- anikó!
mi a faszt kezdenél az én, te általad csak egészen kicsi-pici faszommal?
fél falatra megennéd a tojásaimmal együtt, és hogy élvezd a szexet is a jobb kezemet könyékig belenyomnád a seggedbe???
(úr'Isten ! de nagy marhaságot írtál!)

én azért nem kurvázlak le, inkább lebutázlak, vagy füllentőnek mondanálak...

de tényleg kedves -valszeg 22 éves- anikó!
mi a faszt kezdenél az én, te általad csak egészen kicsi-pici faszommal?
fél falatra megennéd a tojásaimmal együtt, és hogy élvezd a szexet is a jobb kezemet könyékig belenyomnád a seggedbe???

Az a csaj aki ilyet ir az csak is kurva lehet
de nem akarok offolni de tényleg nem améret a lényeg és itt van vagy 15 értelmes hsz a topicbanm,a többi javarészt az hogy kinek mekkora esetleg egy kétt behúzós duma és arra való reagálások
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 21:11

de nem akarok offolni de tényleg nem améret a lényeg és itt van vagy 15 értelmes hsz a topicbanm,a többi javarészt az hogy kinek mekkora esetleg egy kétt behúzós duma és arra való reagálások

Törölt felhasználó (69371)

K-ák élete már csak ilyen!

K-ák élete már csak ilyen!

Kinek a pap,kinek a papné.....
Az már elég gáz,ha a puncid csak ekkora méretre veszi a lapot,nem? És a nyalás nem is izgat? Van egy spanom,aki mesélte,hogy megdugott egy csajt és harangozott benne a farkával. Hát nem tudom....???
Az már elég gáz,ha a puncid csak ekkora méretre veszi a lapot,nem? És a nyalás nem is izgat? Van egy spanom,aki mesélte,hogy megdugott egy csajt és harangozott benne a farkával. Hát nem tudom....???
Az mááá betegség wazze!
(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
jé ez lett a mese felnőtteknek
mesélő zoltanakos
Komolyra forditva.Molly ezt irta:
Szerintem nem farok mérete számit.
A lényeg mennyire akar valaki gyönyört adni és kapni.
Ha belegondolunk 1 ujj is tud orgazmushoz juttatni ha megtalálja a megfelelő pontot.
Senki ne keseredjen el ha úgy gondolja kisebb a mérete, attól még boldog lehet az együttlét, főleg ha nemcsak testileg de lelkileg is kívánják egymást.

Komolyra forditva.Molly ezt irta:
Szerintem nem farok mérete számit.
A lényeg mennyire akar valaki gyönyört adni és kapni.
Ha belegondolunk 1 ujj is tud orgazmushoz juttatni ha megtalálja a megfelelő pontot.
Senki ne keseredjen el ha úgy gondolja kisebb a mérete, attól még boldog lehet az együttlét, főleg ha nemcsak testileg de lelkileg is kívánják egymást.

lehet a fütyipumpentől megduzzadt neki!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Es az az allitolagos erekcio atlagosan 10 masodpercet tart ?
(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 10:49

ebben teljessen igazad van, az enyém átlagos 17/7, de nem ez a lényeg. 2 ó belül akár 4-szer is van erekcióm.
kapjá' má' elő egy vonalzót, ember!
(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
átmérő
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 13:04

én erre azt mondom, nekem 4 órán keresztül áll, folyamatosan és közben visszatudom tartani, és akár többszöri élvezetet tudok nyujtani a csajnak! legyen akármekkora, a 7-es az kerület vagy átmérő neked? mert átmérőnek sok egy picit!

Kerületnek meg nemannyira..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 13:04

én erre azt mondom, nekem 4 órán keresztül áll, folyamatosan és közben visszatudom tartani, és akár többszöri élvezetet tudok nyujtani a csajnak! legyen akármekkora, a 7-es az kerület vagy átmérő neked? mert átmérőnek sok egy picit!

(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 10:49

ebben teljessen igazad van, az enyém átlagos 17/7, de nem ez a lényeg. 2 ó belül akár 4-szer is van erekcióm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 14:53
Törölt felhasználó (105049)

Nem a méret számit, hanem ahogyan müködik!
darázsfészek? méhkas?
(Ez egy válasz Paulie_86 üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:34

Szasztok, érdekelnének ezek a módszerek, hogyan lehet növelni a méretet, igaz, hogy 17cm, de vastagságra még rá kéne edzeni

Plasztikai műtét
(Ez egy válasz Paulie_86 üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szasztok, érdekelnének ezek a módszerek, hogyan lehet növelni a méretet, igaz, hogy 17cm, de vastagságra még rá kéne edzeni

tekerd körbe szigetelőszalaggal

Hát hosszra még cvsak csak rá tudsz gyúrni mechanikus módszerekkel, de vastagságra már macera. Szvsz, aztán lehet hülyeség, farokpumpa. Jól megpumpálni hagyni és rendszeresen (naponta akár többször is ismételni). A szövetek talán elkezdenek széltében is tágulni, mert tudtommal nem a legrugalmasabb. Más kérdés, hogy a működésére van e bármilyen jellegű negatív hatással az ilyesmi.
De ez csak következtetés, nem tudom űködne is élesben, ÚGY ahogy te szeretnéd. (Ez egy válasz Paulie_86 üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
De ez csak következtetés, nem tudom űködne is élesben, ÚGY ahogy te szeretnéd. (Ez egy válasz Paulie_86 üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne parázz Gabi nem olyan rossz a helyzet mint gondolod
!Nekem jó 16 körül van és imádnak a nők,még egy se panaszkodott,sőőt mindig csak dícséreteket kapok,hogy mennyire jó vagyok és ezt nem csak a szemembe mondják,de sok pletyka megy rólam a képességeimet illetően ilyen téren
.És nem rossz pletykákról van szó hanem olyanokról amitől az egekbe szökik az önbizalmam,úgyhogy ne félj a lényeg,hogy tud a dolgodat
!
Ha rendesen megdugod a lányt nem fog rajtad röhögni biztos vagyok benne
!De ha még így sincs kellő önbizalmad akkor javaslom,hogy használd a másik fegyverünket a nyelvedet,ha jól csinálod csodákra lehetsz képes
!
Amúgyis a nők a belevaló,vagány pasikat szeretik és nem feltátlenül egy lószerszámra vágynak
!Tudod van egy olyan mondás féleség,hogy a lányoknak a lelkét is megkell dugni nem csak a testét és ha ez megvan jobban fogják élvezni veled a szexet mint gondolnád
!Elnézést lányok a kicsit nyers megfogalmazásért,de végülis ez nem hülyeség
!

Ha rendesen megdugod a lányt nem fog rajtad röhögni biztos vagyok benne

Amúgyis a nők a belevaló,vagány pasikat szeretik és nem feltátlenül egy lószerszámra vágynak