Jajj már...
Hát peszehogy...
IGEN!!!
Na jó természetesen nem.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát peszehogy...
IGEN!!!
Na jó természetesen nem.

ha meg átmérő a 4,5 cm, akkor BIZTOSAN nem fog panaszkodni! (hacsak nem valami ordas kiélt kurvával próbálkozol,amit nem hiszek)
kéééérlek olvasd el a kerület/átmérő témájában tett hozzászólásomat!!!! könyörgöm!!! ha ezek után is azt hangoztatod, hogy a kerülete 4,5 cm, akkor lehet egy icipici gond a lányoknál... de akkor se aggódj, amig nyelved, ujjad, és türelmed, megértő, kedves modorod van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 21:39
Törölt felhasználó (179680)

sziasztok! 15cm hosszú és kb 4,5 cm a kerülete. Egyszer már sikerült összejönnöm egy lánnyal részegen, de ő nem tett rá megjegyzést (hálaistennek...). Viszont attól tartok ha józanul kerülök össze egy lánnyal akkor jót fog röhögni, vagy nem teszi szóvá, de érezhető lesz rajta, h mi a gond... Ráadásúl a természet jóóó nagyra formált (187 cm magas vagyok és 147 kg). Szerintetek?

A méret nem minden, ezzel nem magam akarom nyugtatni, van akkora amekkora kell. Azt még nem mondta senki hogy nem elég hosszú.

ok,köszi
...nyugi...benne Vagy az "átlagban"!
Próbálkozz józanul...és figyelj oda kellően a Hölgyre...és ne az adottágaiddal foglalkozz közben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 21:39
Próbálkozz józanul...és figyelj oda kellően a Hölgyre...és ne az adottágaiddal foglalkozz közben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (179680)

sziasztok! 15cm hosszú és kb 4,5 cm a kerülete. Egyszer már sikerült összejönnöm egy lánnyal részegen, de ő nem tett rá megjegyzést (hálaistennek...). Viszont attól tartok ha józanul kerülök össze egy lánnyal akkor jót fog röhögni, vagy nem teszi szóvá, de érezhető lesz rajta, h mi a gond... Ráadásúl a természet jóóó nagyra formált (187 cm magas vagyok és 147 kg). Szerintetek?

hali!en meg soha nem mertem sem a hosszat,sem az atmerojet,,,,,
csak a mennyiség számít?
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 13:07

Naná!
Orgazmos mennyiség / idő mértékegységben.
Najó nem. De nem lehetett kihagyni.

Najó nem. De nem lehetett kihagyni.
Jó, hogy rátaláltam erre a fórumtémára. Már keseregtem és plasztikáztatni akartam. 15 cm-rrel áldott vagy vert meg a sors. Ez egész eddig nem zavart, de összejöttem egy 23 éves lánnyal, aki elmondása szerint csak nagyobbakkal találkozott. Más kérdés, hogy soha nem volt még orgazmusa, amin próbálunk változtatni. Kezdetben rengeteg viccet sütöttünk el kis barátomról, mára azonban oda jutottunk, hogy ernyedten is puszilgatja. Remélem kezd elégedett lenni. Még egyszer: Köszönöm, hogy visszaadtátok az önbizalmam.
Naná!
Najó nem. De nem lehetett kihagyni. (Ez egy válasz babbacsibbe üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:38

Najó nem. De nem lehetett kihagyni. (Ez egy válasz babbacsibbe üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A fenébe is férfiak felejtsétek már el azt a rohadt centit. Nektek mindent mérni kell?? Ki a gyorsabb..., ki tud többet... stb. Nem elég egy nő, akiből orgazmust válottál ki, vagy ezt is méritek????
Igazad van a sok nagyot mondó meg csak álmodozik, véleményem a nő partnerem a lényeg,hogy neki mennyire jó vagy nem jó a hiba akkor van ha önmagát is becsapja.
(Ez egy válasz babbacsibbe üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:38

A fenébe is férfiak felejtsétek már el azt a rohadt centit. Nektek mindent mérni kell?? Ki a gyorsabb..., ki tud többet... stb. Nem elég egy nő, akiből orgazmust válottál ki, vagy ezt is méritek????
akkor remélhetőleg túl vagy a depis állapotodon és neved elé odaírhatod a "bűvös" NEM szócskát!
(buékolni meg van külün topic! kimoderáltam! sorry! de időnként érdemes olvasni az adminok figyelemfelhívásait és figyelmeztetéseit is) (Ez egy válasz depressziós üzenetére (2008. 01. 02. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 15:11
(buékolni meg van külün topic! kimoderáltam! sorry! de időnként érdemes olvasni az adminok figyelemfelhívásait és figyelmeztetéseit is) (Ez egy válasz depressziós üzenetére (2008. 01. 02. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én imereteim szerint a női hüvely kb.15cm.Ami a férfi méret vastagságát illeti,nem kell megijedni,mert a női hüvely rendkívüli mértékben tud alkalmazkodni a hímvesszőhöz. Tehát ezen is kár agyalogni!Egyébként,egész életemben gátlásaim voltak,de ez a fórum segített abban,hogy helyre jöjjek.Köszönöm Nektek!
feleslegesen raktad be a linket, mert korábban ugyan ezt és is beszúrtam a netről (csak nem olvastál vissza)
és azoknak is felesleges vitatkozni veled, akik szintén nem olvasták vissza a berakott Internetes oldalt a pénisz méréséről...
erről a témáról már bármit felesleges a pasiknak írni, mert több mint 3 ezer hsz-ben kiveséztük, talán még a lányok véleménye adhat hozzá új információt, vagy új és érdekes észrevételt...
a poénkodásokkal meg ne törödj, mert látom, hogy nem komolyan cikiztek, hanem csak ugrattak...
(itt az is belefér, ha valaki nem a minőségi szexet tartja fontosnak, hanem a pénisze méretével van elfoglalva)
(én egyszerű fórumozóként, de mint admin is tudnám értékelni, hogy azok akik merev pénisz állapotban 12-18 cm-rel rendelkeznek, nem gyúrnák tovább itt a szart, hacsaknem valami ÉRDEMI mondanivalójuk van a témához!!!) (Ez egy válasz bittrack üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:52
és azoknak is felesleges vitatkozni veled, akik szintén nem olvasták vissza a berakott Internetes oldalt a pénisz méréséről...

erről a témáról már bármit felesleges a pasiknak írni, mert több mint 3 ezer hsz-ben kiveséztük, talán még a lányok véleménye adhat hozzá új információt, vagy új és érdekes észrevételt...

a poénkodásokkal meg ne törödj, mert látom, hogy nem komolyan cikiztek, hanem csak ugrattak...

(én egyszerű fórumozóként, de mint admin is tudnám értékelni, hogy azok akik merev pénisz állapotban 12-18 cm-rel rendelkeznek, nem gyúrnák tovább itt a szart, hacsaknem valami ÉRDEMI mondanivalójuk van a témához!!!) (Ez egy válasz bittrack üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Ponotsabb link h még keresnetek se kelljen :p
13 centi körbe. Megfelel kis kötöszködők?
http://www.geocities.com/penismeret/met0/index.html#meres
Az én imereteim szerint a női hüvely kb.15cm.Ami a férfi méret vastagságát illeti,nem kell megijedni,mert a női hüvely rendkívüli mértékben tud alkalmazkodni a hímvesszőhöz. Tehát ezen is kár agyalogni!Egyébként,egész életemben gátlásaim voltak,de ez a fórum segített abban,hogy helyre jöjjek.Köszönöm Nektek!
Ponotsabb link h még keresnetek se kelljen :p
Sztem a vastagság nem egyenlő az átmérővel. De természetesen tipikus magyar mentalitás h mindenbe bele kell kötni. Sztem azért a többiek értik h mit akartam írni. De azért a kedvetekért itt egy link, és egy idézet, hogy ne legyen félreértés!
"A vastagságot célszerűen egy szabócentinek a dákó középtájánál való körécsavarásával nézhetjük meg."
Mérés
"A vastagságot célszerűen egy szabócentinek a dákó középtájánál való körécsavarásával nézhetjük meg."
Mérés
"vastagságnak" pedig mindenki azt nevez,amit akar,de szerintem fogalmilag az átmérőhöz több köze van.
A szexhez pedig nem túl sok.
A szexhez pedig nem túl sok.
K=D*PÍ ---> D=K/PÍ (ha a fasz keresztmetszetét körrel közelítjük)
Ahol:
K - Kerület(pl ha mérőszalaggal körbetekered a brét) Mértékegysége SI szerint [méter]
PÍ- Ludolf-féle szám. Irracionális szám, értéke 6 tizedesjegy pontossággal PÍ=3,141593. Dimenziótlan konstans.
D - Átmérő. Mértékegysége SI szerint [méter].
tehát ha 13 cm-es átmérővel rendelkezik valaki, azt nagyon sajnálom,mert az már betegség.
Ahol:
K - Kerület(pl ha mérőszalaggal körbetekered a brét) Mértékegysége SI szerint [méter]
PÍ- Ludolf-féle szám. Irracionális szám, értéke 6 tizedesjegy pontossággal PÍ=3,141593. Dimenziótlan konstans.
D - Átmérő. Mértékegysége SI szerint [méter].

tehát ha 13 cm-es átmérővel rendelkezik valaki, azt nagyon sajnálom,mert az már betegség.