jelentsd nekem...úgy megba..izéé...kibaszom, mint macskát szarni
nah! offnak vége...tessék rákoncentrálódni a témára
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 11:42
nah! offnak vége...tessék rákoncentrálódni a témára
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
OFF:
Nade Admin úr!
Jelentem ám magát magának, aztán a végén ön-bíráskodni kényszerül.
Nade Admin úr!
HÜVELYTORNA!!!!!!!!!!!!!
ha az IQ-dat nem is de a puncidat esetleg lehet turbózni
két hónap után a pasi kisujját is megszorongatod
Ha a popsid is úgy van ahogy mondod, akkor gondolom pelenkázod magad
ha az IQ-dat nem is de a puncidat esetleg lehet turbózni
két hónap után a pasi kisujját is megszorongatod
Ha a popsid is úgy van ahogy mondod, akkor gondolom pelenkázod magad
Az a NŐŐŐŐŐ,aki a mérettel van elfoglalva,az vagy nem baszott még,csak a pofája van,vagy annyira buta,hogy nem tud mit kezdeni magával sex közben. Már ha mond neki valamit az a szó,hogy SEX! Mert azok akik hanyatt basszák magukat és mindegy hogy mi csúszik a p...ba,nem igazán tudják mitől döglik a légy! (mortein)
OFF:
Nade Admin úr!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 22:52
Nade Admin úr!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
csak remélni tudom, hogy nem a hülyeségedből tudtál VIP tagságot venni, mert akkor azonnal leveszem a nevem mellől és neked adom az enyémet is...
(úr'Isten ! de nagy marhaságot írtál!)
én azért nem kurvázlak le, inkább lebutázlak, vagy füllentőnek mondanálak...
de tényleg kedves -valszeg 22 éves- anikó!
mi a faszt kezdenél az én, te általad csak egészen kicsi-pici faszommal?
fél falatra megennéd a tojásaimmal együtt, és hogy élvezd a szexet is a jobb kezemet könyékig belenyomnád a seggedbe???
fél falatra megennéd a tojásaimmal együtt, és hogy élvezd a szexet is a jobb kezemet könyékig belenyomnád a seggedbe???
Háát nem tudom de én is dugtam olyan csajt aki szét volt rendesen de abban semmi jo nem volt hogy lötyög a farkam benne és mire elmentem igy kész tortura volt azt inkább maradt a szopás a végére ugy legalább rendesen élveztem
csak remélni tudom, hogy nem a hülyeségedből tudtál VIP tagságot venni, mert akkor azonnal leveszem a nevem mellől és neked adom az enyémet is...
Az a csaj aki ilyet ir az csak is kurva lehet
de nem akarok offolni de tényleg nem améret a lényeg és itt van vagy 15 értelmes hsz a topicbanm,a többi javarészt az hogy kinek mekkora esetleg egy kétt behúzós duma és arra való reagálások
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 21:11
de nem akarok offolni de tényleg nem améret a lényeg és itt van vagy 15 értelmes hsz a topicbanm,a többi javarészt az hogy kinek mekkora esetleg egy kétt behúzós duma és arra való reagálások
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
K-ák élete már csak ilyen!
K-ák élete már csak ilyen!
Kinek a pap,kinek a papné.....
Az már elég gáz,ha a puncid csak ekkora méretre veszi a lapot,nem? És a nyalás nem is izgat? Van egy spanom,aki mesélte,hogy megdugott egy csajt és harangozott benne a farkával. Hát nem tudom....???
Az már elég gáz,ha a puncid csak ekkora méretre veszi a lapot,nem? És a nyalás nem is izgat? Van egy spanom,aki mesélte,hogy megdugott egy csajt és harangozott benne a farkával. Hát nem tudom....???
Az mááá betegség wazze!
(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
jé ez lett a mese felnőtteknek
mesélő zoltanakos
Komolyra forditva.Molly ezt irta:
Szerintem nem farok mérete számit.
A lényeg mennyire akar valaki gyönyört adni és kapni.
Ha belegondolunk 1 ujj is tud orgazmushoz juttatni ha megtalálja a megfelelő pontot.
Senki ne keseredjen el ha úgy gondolja kisebb a mérete, attól még boldog lehet az együttlét, főleg ha nemcsak testileg de lelkileg is kívánják egymást.
mesélő zoltanakos
Komolyra forditva.Molly ezt irta:
Szerintem nem farok mérete számit.
A lényeg mennyire akar valaki gyönyört adni és kapni.
Ha belegondolunk 1 ujj is tud orgazmushoz juttatni ha megtalálja a megfelelő pontot.
Senki ne keseredjen el ha úgy gondolja kisebb a mérete, attól még boldog lehet az együttlét, főleg ha nemcsak testileg de lelkileg is kívánják egymást.
lehet a fütyipumpentől megduzzadt neki!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Es az az allitolagos erekcio atlagosan 10 masodpercet tart ?
(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 10:49
(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ebben teljessen igazad van, az enyém átlagos 17/7, de nem ez a lényeg. 2 ó belül akár 4-szer is van erekcióm.
kapjá' má' elő egy vonalzót, ember!
(Ez egy válasz zoltanakos üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
átmérő
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 13:04
én erre azt mondom, nekem 4 órán keresztül áll, folyamatosan és közben visszatudom tartani, és akár többszöri élvezetet tudok nyujtani a csajnak! legyen akármekkora, a 7-es az kerület vagy átmérő neked? mert átmérőnek sok egy picit!
Kerületnek meg nemannyira..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 29. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 13:04
én erre azt mondom, nekem 4 órán keresztül áll, folyamatosan és közben visszatudom tartani, és akár többszöri élvezetet tudok nyujtani a csajnak! legyen akármekkora, a 7-es az kerület vagy átmérő neked? mert átmérőnek sok egy picit!
2008. 03. 29. szombat 10:49
ebben teljessen igazad van, az enyém átlagos 17/7, de nem ez a lényeg. 2 ó belül akár 4-szer is van erekcióm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 14:53
Törölt felhasználó (105049)
Nem a méret számit, hanem ahogyan müködik!
darázsfészek? méhkas?
(Ez egy válasz Paulie_86 üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:34
(Ez egy válasz Paulie_86 üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szasztok, érdekelnének ezek a módszerek, hogyan lehet növelni a méretet, igaz, hogy 17cm, de vastagságra még rá kéne edzeni

rilu

Charry