mindenkinek különböző kis mérettel is lehet csodákat tenni
Én elégedett vagyok ezzel.. Még nem voltam lánnyal, de elég sokszor masztizom, eddig tökéletesen működik:P Bár kipróbálnám már lánnyal is.
Bocs a topic OFFolásáért!
Bocs a topic OFFolásáért!
az 5 cm-t átmérőnek gondoltam...

Jól van na! Egyébként nem barátnőm, hanem nejem
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2008. 05. 28. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 28. szerda 12:20

Gondolkozz, ha a kerülete 5cm nem csoda hogy nem élvezhetsz a barátnőd szájába, hisz nem érzi hogy otvan.
Gondolkozz, ha a kerülete 5cm nem csoda hogy nem élvezhetsz a barátnőd szájába, hisz nem érzi hogy otvan.
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2008. 05. 28. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 28. szerda 11:37

Egy kérdés: 5 cm az átmérő vagy a kerület? Ezt sose tudom, hogy hogy mérik
Egy kérdés: 5 cm az átmérő vagy a kerület? Ezt sose tudom, hogy hogy mérik
(Ez egy válasz MilkMan üzenetére (2008. 05. 28. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 28. szerda 09:32

Véleményem szerint ezt az egész "elég hosszú-e az adott farok" témát személyenként külön kell értelmezni. Úgy gondolom, hogy akárcsak a farkak, a hüvely mérete és eltér emberenként, így teljesen érthető, hogy egy nő miért szereti kizárólag a nagy farkakat, és melyik lány elégedett tökéletesen akár a 12 cm hosszú pénisszel. Mivel a topic az átlagról szól, az valahol sztem is kb 15 cm környéként lehet, bár eddig nem túl sok erektált péniszhez kerültem közel (hála Istennek, de nem mintha bajom lenne a melegekkel). Saját példa: nekem 16 cm hosszú és 5 cm vastag, volt olyan lány, aki igencsak keveselte, volt olyan, aki egy erőteljesebb (nem durva) behatolásnál felszisszent és kérte, hogy ne tövig lécci. Szóval, szerintem nincs olyan, hogy mennyi az elég vagy a kevés, vagy a sok, mert annyira sokfélék vagyunk ilyen téren, hogy nem igazán lehet egy konkrét "igazságot" ebben a témában kikiáltani. Persze, ettől még lehet és érdemes erről beszélgetni.
Ez szerintem sem igaz, legalábbis az én tapasztalatom szerint. A nők magaságától nem függ, milyen mélyek, mint ahogy a férfiak magasságától sem, hogy milyen nagy nekik.
Olyat kell találni, aki a te méretedhez illik, de ez persze csak próbálgatással megy... (Ez egy válasz parow üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 15:39
Olyat kell találni, aki a te méretedhez illik, de ez persze csak próbálgatással megy... (Ez egy válasz parow üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért szerintem akkora kell hogy a méhszájat elérje az ember, volt egy partnerem aki olyan magas volt mint én és , benne rövidnek éreztem magam , nem tudom biztosan de szerintem az alacsonyabb lányok rövidebbek is , eddig nekem így tűnt , 175 alatt van az én célcsoportom ott a 18 még mindig elég volt .
szerintetek ez hülyeség?
szerintetek ez hülyeség?
Véleményem szerint ezt az egész "elég hosszú-e az adott farok" témát személyenként külön kell értelmezni. Úgy gondolom, hogy akárcsak a farkak, a hüvely mérete és eltér emberenként, így teljesen érthető, hogy egy nő miért szereti kizárólag a nagy farkakat, és melyik lány elégedett tökéletesen akár a 12 cm hosszú pénisszel. Mivel a topic az átlagról szól, az valahol sztem is kb 15 cm környéként lehet, bár eddig nem túl sok erektált péniszhez kerültem közel (hála Istennek, de nem mintha bajom lenne a melegekkel). Saját példa: nekem 16 cm hosszú és 5 cm vastag, volt olyan lány, aki igencsak keveselte, volt olyan, aki egy erőteljesebb (nem durva) behatolásnál felszisszent és kérte, hogy ne tövig lécci. Szóval, szerintem nincs olyan, hogy mennyi az elég vagy a kevés, vagy a sok, mert annyira sokfélék vagyunk ilyen téren, hogy nem igazán lehet egy konkrét "igazságot" ebben a témában kikiáltani. Persze, ettől még lehet és érdemes erről beszélgetni.
sziasztok én uugy vagyok vele, hogy lehet jooo az ha nagy van valakinek, de nekem elég ez a 15-ös is
hmmm....ráadásul a csajom nagyon is élvezi
))))
a többi meg szertintem már nem is lényeg!!!!
Nem tudom mások hogy vannak vele de én iigy gondolom
hmmm....ráadásul a csajom nagyon is élvezi

a többi meg szertintem már nem is lényeg!!!!
Nem tudom mások hogy vannak vele de én iigy gondolom
sziasztok nekem 13 cm, az elég nekektek csajok???
en ugy tudom, hogy akorul van az atlag, megha mikor ez a tema szoba is kerul, sokan reflexbol 17-20 cm-rel dobaloznak is
nekem is kb. annyi (nem mericskeltem, az semmin nem valtoztat
)
amugy ugy hallottam, hogy a meret nem befolyasolja az idegvegzodesek szamat, ezert van az, hogy minel hosszabb, annal lassabban mesz el (persze nagy egyeni kulonbsegek lehetnek, de atlagban igy van), viszont minel rovidebb, annal intenzivebben eled meg az orgazmust, csak hogy a "nagyfarkuak" is irigykedhessenek :P en azt mondom, ezert jo az "atlag"-ba tartozni ezen e teren, mint mindig, itt is az arany kozeput a nyero
(Ez egy válasz eroboy üzenetére (2008. 05. 23. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 18:42

amugy ugy hallottam, hogy a meret nem befolyasolja az idegvegzodesek szamat, ezert van az, hogy minel hosszabb, annal lassabban mesz el (persze nagy egyeni kulonbsegek lehetnek, de atlagban igy van), viszont minel rovidebb, annal intenzivebben eled meg az orgazmust, csak hogy a "nagyfarkuak" is irigykedhessenek :P en azt mondom, ezert jo az "atlag"-ba tartozni ezen e teren, mint mindig, itt is az arany kozeput a nyero

Hi!
Nekem csak 14 cm, de van benne cucc elég. Szerintem ez ezerszer klasszabb, mint még vagy 6 centi. Bár ha lenne, nem lenne rossz :P
Nekem csak 14 cm, de van benne cucc elég. Szerintem ez ezerszer klasszabb, mint még vagy 6 centi. Bár ha lenne, nem lenne rossz :P
Nézd, nekem tényleg nem fontos, hogy XXL-es legyen. Nem szoktam nagy farokról álmodozni, ugyanúgy lehet 10 centivel jó, mint ahogy 20 centivel rossz.
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 05. 23. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 20:24

Kikerülted a választ...Néha azért csak előkerül gondolatban az a cerka...Nincs kétségem hogy az olyankor jóval átlag feletti.
Kikerülted a választ...Néha azért csak előkerül gondolatban az a cerka...Nincs kétségem hogy az olyankor jóval átlag feletti.
(Ez egy válasz Desdemona üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 14:36

Nem igazán szoktam masztizás közben farokra gondolni
Bár igaz az is, hogy én inkább orálcentrikus vagyok, tehát jobban izgat a pasi nyelve, mint a farka.
Viszont igaz az is, hogy ez egy olyan téma, amit évekig lehet boncolgatni, akkor sincs eredmény. Mindenki mást mond, mindenkinek más a lényeg.

Viszont igaz az is, hogy ez egy olyan téma, amit évekig lehet boncolgatni, akkor sincs eredmény. Mindenki mást mond, mindenkinek más a lényeg.
Hi!
szerintem mindenkinek a saját farka az átlag

nem írtad a kép alá, hogy melyiket kedveled jobban, vagy esetleg egy köztes darab az ideális, ill. neked az átlagos?
tudod Te azt jól, csak poénkodsz a témán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 23. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 11:00

nem is tudom ???

tudod Te azt jól, csak poénkodsz a témán!

Törölt felhasználó (29760)

nem is tudom ???

szép játékod van , tényleg vastagabb mint az újjad
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 23. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 11:00

nem is tudom ???

Törölt felhasználó (29760)

nem is tudom ???

nem is tudom ???

van póz ahol bőven , de van amelyiknél nem érek végig pedig nekem az jön be a legjobban , hogy ütközésig megy
Szia,ez k.nagy hülyeség.....18 mindenkinek(nőknek)elég.ha nem az már gáz.....
(Ez egy válasz parow üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 15:39

Azért szerintem akkora kell hogy a méhszájat elérje az ember, volt egy partnerem aki olyan magas volt mint én és , benne rövidnek éreztem magam , nem tudom biztosan de szerintem az alacsonyabb lányok rövidebbek is , eddig nekem így tűnt , 175 alatt van az én célcsoportom ott a 18 még mindig elég volt .
szerintetek ez hülyeség?
szerintetek ez hülyeség?