Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 108 109 110 111 112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2453   2008. 06. 18. szerda 00:13
X Törölt felhasználó (301360)
Ti nem nyomtok képeket? Nehogy már csak az "enyém" diszelegjen itt smile
#2452   2008. 06. 17. kedd 15:33
tisza-tó tisza-tó
Én még mindig azt mondom. Nem a méret a lényeg!
#2451   2008. 06. 17. kedd 15:22
X Törölt felhasználó (232354)
Elterjedt nálunk is,hogy vibri van lassan mindenütt. Ha egy 14-15-éves lány kinövi anyuci kb.20-centis vibrijét, miről beszélünk?
Átlag az már nenkik kevés!!!!!!!!!!!!!
#2450   2008. 06. 11. szerda 20:39
X Törölt felhasználó (301360)
Hát nekem ilyet adott a természet...
#2449   2008. 06. 07. szombat 18:02
Gabi890 Gabi890

A hímvessző /pénisz/, a férfiak számára nemcsak egyszerűen a nemi szervet jelenti, hanem sokkal többet annál: a férfiasságuk, férfias erejük szimbólumát . Nem csoda tehát, hogy sokat foglalkoznak a méretével is. Ez az érdeklődés természetesen a kamaszkorban kezdődik. A fiúk az öltözőkben, zuhanyzókban szinte önkéntelenül is hasonlítgatják péniszüket a többiekéhez. Különösen a kollégium, majd a katonaság ad erre lehetőséget. Volt olyan páciensem, aki csak fürdőnadrágban mert zuhanyozni, mivel szégyellte kicsinek vélt hímvesszőjét.

Egy fontos kérdéshez érkeztünk: mi számit kicsinek, és mi normális hosszúságúnak? A hímvessző méretei igen változatosak, és eléggé függetlenek a testalkattól, tehát nagydarab, magas férfinak is lehet kis pénisze ill. alacsony férfinek pedig nagy. A hímvessző nagysága 10-23 cm között változik. A férfiak legtöbbjének 12-17 cm-es. A 10 cm alatti és a 22 cm feletti méretek viszonylag ritkán fordulnak elő.

Figyelem! Nem szabad összehasonlítani a pénisz méretét attól függetlenül, hogy milyen állapotban van. A méret különbségek férfiak közt igazából ernyedt állapotban vannak /uszoda, edzőterem stb./ , merev állapotban sokkal elenyészőbbek. Ez abból adódik, hogy két típusú pénisz létezik az un. "vér pénisz", amikor többszörösére is nő a hímvessző, ugyanakkor a másik típusú un. "hús pénisz" szinte csak megkeményedik növekedés nélkül.

Beszélnünk kell egy másik méretről is, a pénisz átmérőjéről is. A férfiak számára ez kevésbé szokott téma lenni, pedig ez sokkal fontosabb, mint a hosszúság! /átlag méret: 3-4 cm/

Nem mindegy az sem , hogyan mérik meg a péniszt. Legcélszerűbb, ha a merev hímvesszőt a testtel derékszögbe állítják, és a szeméremcsonttól mérnek. Azt is kalkulálják be az eredménybe, hogy a pénisz gyakran veszít a merevségéből a mérés alatt, így kevesebb lesz az eredmény.

Nem egyszer kérdezték meg tőlem, lehetséges-e , hogy a fájdalmas közösülés vagy a kisebb szexuális izgalom oka az össze-nem illés. Az, hogy egy nő és egy férfi nem illik össze, annak számtalan oka lehet, de legkevésbé a nemi szervek nagysága. A szűk hüvely nagy pénisz, ill. tág hüvely, kis pénisz találkozás igen ritka. A hüvely nagyon rugalmas szerv, ami jól tud alkalmazkodni a hímvessző méretéhez.

Sokkal gyakoribb, hogy a lány igazából nem is vonzódik a fiúhoz szexuálisan, igy az izgalom hiánya miatt a hüvely nem nedvesedik. "Túl nagy a hímvessző! -mondja. Ha a behatolás teljesen lehetetlen, ezt nevezzük vaginizmusnak. Gyakoribb, hogy a lány fájdalmat érez a behatoláskor. Természetesen a hüvelygörcsnek, a nedvesedés hiányának számtalan oka lehet. Sokszor tudattalan szorongás a szextől, a terhességtől , a fájdalomtól stb.

Ha a fiúnak komplexusa van a vélt kis pénisze miatt, a merevedése eleve nem lesz teljes a szorongása miatt, elsieti a behatolást, aminek következtében a lánynak nincs elég ideje felizgulni. Így a száraz hüvely miatt a pénisz bevezetése nehéz, ettől az eleve bizonytala
#2448   2008. 06. 05. csütörtök 15:44
eroboy eroboy
OFF megint, amiért bocs, csak válaszolok. Már leírtam korábban, de leírom megint: 18 + néhány hónap
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 05. 30. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 10:08
és mennyi idős Vagy, ha meg szabad kérdezni...?
#2447   2008. 06. 02. hétfő 13:03
tom1019 tom1019 VIP Admin
a jövőben, aki nem a témához szól hozzá, csak a saját méretének közlésével, és a hozzá tartozó (jó, v. kevés?) kérdésével van elfoglalva azt figyelmeztetés nélkül moderálni fogom!
(ma 2 ilyen hsz-t töröltem + egy felesleges választ rá!) ejnye1
#2446   2008. 06. 02. hétfő 08:17
sixbibus sixbibus
Szerintem nem feltétlenül a méret a lényeg. A nőknél fontosabb az érzelem, lehet kis mérettel is örömet szerezni a partnernek. A fontos az, hogy a nő érezze szeretik. Ilyenkor tényleg mindegy a méret. Ha partnerednek kevés vagy éppen sok a méreted, akkor sajnos azt kell mondanom a partnered nem fogadott el teljesen, ergo talán nem is szeret. De ez csak az én véleményem.
#2445   2008. 05. 30. péntek 10:08
T-A-M T-A-M
és mennyi idős Vagy, ha meg szabad kérdezni...?
(Ez egy válasz eroboy üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 22:51
Én elégedett vagyok ezzel.. Még nem voltam lánnyal, de elég sokszor masztizom, eddig tökéletesen működik:P Bár kipróbálnám már lánnyal is.
Bocs a topic OFFolásáért!
#2444   2008. 05. 30. péntek 08:41
uratti uratti
(kimoderálva, ez a topic nem a saját méretedről szól! :tom)
#2443   2008. 05. 30. péntek 08:41
uratti uratti
mindenkinek különböző kis mérettel is lehet csodákat tenni
#2442   2008. 05. 29. csütörtök 22:51
eroboy eroboy
Én elégedett vagyok ezzel.. Még nem voltam lánnyal, de elég sokszor masztizom, eddig tökéletesen működik:P Bár kipróbálnám már lánnyal is.
Bocs a topic OFFolásáért!
#2441   2008. 05. 28. szerda 13:39
MilkMan MilkMan
az 5 cm-t átmérőnek gondoltam... smile
#2440   2008. 05. 28. szerda 12:43
hegyimenyet hegyimenyet
Jól van na! Egyébként nem barátnőm, hanem nejem
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2008. 05. 28. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 28. szerda 12:20
Gondolkozz, ha a kerülete 5cm nem csoda hogy nem élvezhetsz a barátnőd szájába, hisz nem érzi hogy otvan.
#2439   2008. 05. 28. szerda 12:20
orsi19 orsi19
Gondolkozz, ha a kerülete 5cm nem csoda hogy nem élvezhetsz a barátnőd szájába, hisz nem érzi hogy otvan.
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2008. 05. 28. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 28. szerda 11:37
Egy kérdés: 5 cm az átmérő vagy a kerület? Ezt sose tudom, hogy hogy mérik
#2438   2008. 05. 28. szerda 11:37
hegyimenyet hegyimenyet
Egy kérdés: 5 cm az átmérő vagy a kerület? Ezt sose tudom, hogy hogy mérik
(Ez egy válasz MilkMan üzenetére (2008. 05. 28. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 28. szerda 09:32
Véleményem szerint ezt az egész "elég hosszú-e az adott farok" témát személyenként külön kell értelmezni. Úgy gondolom, hogy akárcsak a farkak, a hüvely mérete és eltér emberenként, így teljesen érthető, hogy egy nő miért szereti kizárólag a nagy farkakat, és melyik lány elégedett tökéletesen akár a 12 cm hosszú pénisszel. Mivel a topic az átlagról szól, az valahol sztem is kb 15 cm környéként lehet, bár eddig nem túl sok erektált péniszhez kerültem közel (hála Istennek, de nem mintha bajom lenne a melegekkel). Saját példa: nekem 16 cm hosszú és 5 cm vastag, volt olyan lány, aki igencsak keveselte, volt olyan, aki egy erőteljesebb (nem durva) behatolásnál felszisszent és kérte, hogy ne tövig lécci. Szóval, szerintem nincs olyan, hogy mennyi az elég vagy a kevés, vagy a sok, mert annyira sokfélék vagyunk ilyen téren, hogy nem igazán lehet egy konkrét "igazságot" ebben a témában kikiáltani. Persze, ettől még lehet és érdemes erről beszélgetni.
#2437   2008. 05. 28. szerda 10:30
tudat tudat
Ez szerintem sem igaz, legalábbis az én tapasztalatom szerint. A nők magaságától nem függ, milyen mélyek, mint ahogy a férfiak magasságától sem, hogy milyen nagy nekik.
Olyat kell találni, aki a te méretedhez illik, de ez persze csak próbálgatással megy...
(Ez egy válasz parow üzenetére (2008. 05. 22. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 22. csütörtök 15:39
Azért szerintem akkora kell hogy a méhszájat elérje az ember, volt egy partnerem aki olyan magas volt mint én és , benne rövidnek éreztem magam , nem tudom biztosan de szerintem az alacsonyabb lányok rövidebbek is , eddig nekem így tűnt , 175 alatt van az én célcsoportom ott a 18 még mindig elég volt .
szerintetek ez hülyeség?
#2436   2008. 05. 28. szerda 09:32
MilkMan MilkMan
Véleményem szerint ezt az egész "elég hosszú-e az adott farok" témát személyenként külön kell értelmezni. Úgy gondolom, hogy akárcsak a farkak, a hüvely mérete és eltér emberenként, így teljesen érthető, hogy egy nő miért szereti kizárólag a nagy farkakat, és melyik lány elégedett tökéletesen akár a 12 cm hosszú pénisszel. Mivel a topic az átlagról szól, az valahol sztem is kb 15 cm környéként lehet, bár eddig nem túl sok erektált péniszhez kerültem közel (hála Istennek, de nem mintha bajom lenne a melegekkel). Saját példa: nekem 16 cm hosszú és 5 cm vastag, volt olyan lány, aki igencsak keveselte, volt olyan, aki egy erőteljesebb (nem durva) behatolásnál felszisszent és kérte, hogy ne tövig lécci. Szóval, szerintem nincs olyan, hogy mennyi az elég vagy a kevés, vagy a sok, mert annyira sokfélék vagyunk ilyen téren, hogy nem igazán lehet egy konkrét "igazságot" ebben a témában kikiáltani. Persze, ettől még lehet és érdemes erről beszélgetni.
#2435   2008. 05. 28. szerda 08:40
X Törölt felhasználó (43750)
sziasztok én uugy vagyok vele, hogy lehet jooo az ha nagy van valakinek, de nekem elég ez a 15-ös is
hmmm....ráadásul a csajom nagyon is élvezi smile ))))
a többi meg szertintem már nem is lényeg!!!!
Nem tudom mások hogy vannak vele de én iigy gondolom
#2434   2008. 05. 27. kedd 22:33
mityike mityike
sziasztok nekem 13 cm, az elég nekektek csajok???

... 108 109 110 111 112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4633db
Utolsó üzenet: 2026. 07. 06. hétfő

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!