Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 226 227 228 229 230
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#59   2004. 10. 16. szombat 15:53
yanee84 yanee84
jajjmáááá, ne legyé má ilyen, én nem megyek a strandra a 17 centisemmel se, mert ugyse kell senkinek, meg joképü se vagyok... probáld meg jol használni azt ami van! nem minden csajnak csak az számit!
(Ez egy válasz gyurcsi üzenetére (2004. 10. 16. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 16. szombat 15:42
Sziasztok :kicsi: vagyok én már tényleg nagyon sokat olvastam az átlagos méretről de ahány felmérés annyi féle kimutatás készűl. Én nem tudom,hogy itt mindenki igazat mond e,de az tény ,hogy az enyém tényleg eléggé kicsi és mivel már 29éves vagyok nemis igen lessz nagyobb:az én méreteim 10,5/3,5-ös és a goldengate.hu/amatőr oldalán van a 487 es sorozat.Kiváncsi lennék az első reakciótokra,hogy mit gondoltok a képeim láttán. Sajnos ez az élet fintora pl. amikor kimegyek a strandra soha nem veszek fel testhez simuló fürdőruhát mert ,olyan érzésem van mintha egy ötéves kissrác lennék. -különben-abszolút nem beképzeltségből de egy eléggé jóképű srác vagyok csakhogy az a "bizonyos"ami a lányoknak kellene az nekem elég kicsikére sikerült bárcsak lenne erre is valami egyszerű orvosság!!! gonosz3
#58   2004. 10. 16. szombat 15:42
gyurcsi gyurcsi
Sziasztok :kicsi: vagyok én már tényleg nagyon sokat olvastam az átlagos méretről de ahány felmérés annyi féle kimutatás készűl. Én nem tudom,hogy itt mindenki igazat mond e,de az tény ,hogy az enyém tényleg eléggé kicsi és mivel már 29éves vagyok nemis igen lessz nagyobb:az én méreteim 10,5/3,5-ös és a goldengate.hu/amatőr oldalán van a 487 es sorozat.Kiváncsi lennék az első reakciótokra,hogy mit gondoltok a képeim láttán. Sajnos ez az élet fintora pl. amikor kimegyek a strandra soha nem veszek fel testhez simuló fürdőruhát mert ,olyan érzésem van mintha egy ötéves kissrác lennék. -különben-abszolút nem beképzeltségből de egy eléggé jóképű srác vagyok csakhogy az a "bizonyos"ami a lányoknak kellene az nekem elég kicsikére sikerült bárcsak lenne erre is valami egyszerű orvosság!!! gonosz3
#57   2004. 10. 16. szombat 13:49
yanee84 yanee84
nekem saccra átlag a méretem, de nem megyek vele semmire... dehát ezt dobta a gép :D
#56   2004. 10. 16. szombat 12:49
rilu rilu
Úristen Krobi!

Nem szoktál szédülni amikor feláll???
#55   2004. 10. 16. szombat 08:49
krobi81 krobi81
Sziasztok az enyém 17x4,5! szerintetek csajok milyen?
#54   2004. 10. 16. szombat 00:41
dancika dancika
Bocsi kissé késő , illetve korán (nézőpont kérdése) van azért a sok helyesírási hiba oooo
#53   2004. 10. 16. szombat 00:40
dancika dancika
Na hogy én is beleszólak a legutóbbi felmérések szerint (világátlag, tetát a 40 cm néger, és a 3 cm kínai is beletarozik), "mindössze" 12 cm, úgyhogy jelenlevők többsége, ha nem mindenki, átlagon felüli, legyetek boldogok én is az vagyok a 15-el! vigyor3
#52   2004. 10. 15. péntek 23:15
rilu rilu
ehe-ehe... nyes
#51   2004. 10. 15. péntek 18:41
lótusvirág lótusvirág
Pucér képet? Hol lehet sorban állni érte? crazya vigyor2 crazya
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 16. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 16. szerda 20:45
Hát, ha 3 cm az átlag, akkor én sem!
#50   2004. 10. 15. péntek 17:46
rilu rilu
Bennyámin!

Pucér képet szeretnél?
#49   2004. 10. 14. csütörtök 01:41
Dokesz007 Dokesz007
Szereto #39 | 2004.09.20
babykill: igencsak elasztikus anyagból lehet a tiéd(valódi egyáltalán??), ha ilyen tág határok között mozog. Erre még azt sem lehet mondani, hogy mérési pontatlanság. Amúgy mitől függ a mérete? Ha bombanőt látsz 17 cm-es, ha csak egy 'átlagost', akkor 14 cm. Ez valami olyan, mintha, ha a csap alá tartott kezedre hideg vizet folyatnál, és akkor csak 8 cm-es lenne az ujjad, ellenben ha meleg vizet engedsz, akkor 11 cm. Vagy ha jó zenét hallgatsz, ami tetszik neked, akkor a füled 3 cm-re nagyobb lesz, ha pedig rosszat, akkor összetöpörödik dió nagyságúra. Bocs, de nem értem ezt a 'nőfüggő' dolgodat. Azt szokták mondani, vagy feláll, vagy nem :)

Ezt olvasván eszembe jutott saját magam:))))Nekem is van ilyen mikor sokkal kisebb de ugyan olyan merev.Ez viszont érzelemfüggő(nálam),mindenki tudja milyen az mikor az ember olyan nővel van akit szeret imád, és vannak esték mikor lángol a lepedő annyira jó a szerett hölgyel, na ilyenkor fordult elő h a hölgyem mondta h mennyira nagy vagyok:))))S mikor pózt váltottunk a kezembe került mikor visszavezettem a barátom és nem tapasztalt méretet érzékeltem....Szerintem ez érzelmektől, hölgytől,lelkiállapottól és 10000000000000 dologtól függhet,de a szerelmes ágycsata nálam cm ben is jelentkezett VAGY NAGY FASZSÁG AMIT ÍRTAM,DÖNTSE EL AZ AKINEK EZ SZAKTERÜLETE, KÍVÁNYCSI LENNÉK EGY SZAKEMBER VÉLEMÉNYÉRE, HOZZÁSZÓLÁSÁRA Éredekes módon egyre több a 007 es végződésű emberke, de jó h én voltam az első DOKESZ007 néven, bebebe
#48   2004. 10. 14. csütörtök 01:27
Dokesz007 Dokesz007
tom1019[VIP] én 195cm vagyok 105 kg és csak éppen 44-es a lábam:)))))))))))))))Ja kit nem érdekel a méret,akkora van h nem volt még rá panasz:)))))))))))))Pontos méreteket még nem láttam így én sem írok, de egy felmérés szerint a magyar átlag 16,5 és 17,5 között mozog ha jól emlékszem, de ebből az iromyányból kiderült h a négereknek az átlaga olyan 13-14 cm...Igen, ezt beszívták, h mégis hogyan láthatunk 40cm-es néger faszt azt nem tudom, úgy látszik senki sem tévedhetetlen....
#47   2004. 10. 12. kedd 18:04
rilu rilu
Szerintem a farkunk mérete genetikai adottságunktól is függ. Természetesen, aki magasabb annak nem csak a lába nagyobb, hanem esetleg a farka is... Viszont lehet másképp is, hogy a lába nagy, a farka kicsi, vagy a farka nagy, a lába kicsi, esetleg magas és kicsi a lába is meg a farka is...

crazya

Az biztos, hogy a legnagyobb farkat is überelni lehet egy nagyon kifinomult nyelvtechnikával...

A másik meg, hogy érzelmek is kellenek -szerintem- egy szexuális aktus megvalósulásához. Tehát, ha nagy a farkad viszont a "csajod" cseppet sem szeret, csak a nagy bránert látja "benned", akkor lehet, hogy el sem fog menni. Viszont egy közepes méretű farok, hatalmas, lángoló szerelemmel -és a csajod lelkivilágának, és testének teljesmértékű ismeretével- párosítva óriási orgazmusokhoz vezethet...

wink
#46   2004. 10. 12. kedd 17:44
tibi33 tibi33
gun zavart1 vigyor2 zavart2 merges2 kocsog confused violent worship boxer [#el jen] levele idiota vigyor3 vigyor zavart2 beka2 mf1 mf1 mf1
#45   2004. 10. 12. kedd 17:41
rilu rilu
Tom Báttya!

Eléggé idős lehetsz, ha az elmúlt 100 évben nem olvastál még ehhez hasonlót...
crazya
#44   2004. 10. 06. szerda 02:39
Crazy-Baby Crazy-Baby
Igor!
Háááát akkora átlag nem kééééne mint a fotodon!
Abba ééééén belehalnééééék!
Ááááááááááúúúúúúúúúúúúúúú
Mááááá ránézésre fááááj! vigyor5 hehe
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vigyor5
(Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 10. 01. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 01. péntek 20:44
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Űbereljétek eplus2
#43   2004. 10. 01. péntek 21:09
IGOR IGOR
eh eh!! és milyen igazad van!!! még1sze köszi a segítséget!!! eplus2
#42   2004. 10. 01. péntek 20:44
IGOR IGOR
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Űbereljétek eplus2
#41   2004. 09. 28. kedd 22:57
IGOR IGOR
ehhh izéjjj őőő 180,5464574634352mm mf1 csak vicz( hehe )
#40   2004. 09. 28. kedd 16:55
eros007 eros007
Szivesen.

... 226 227 228 229 230
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!