Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2839   2009. 04. 12. vasárnap 05:32
X Törölt felhasználó (170512)
Hát ez egy nagy marhaság!
Pszihésen biztos jobb a nőnek ha egy szép termetes rokit lát vagy tart a kezében de nagyon nagyonkevés az aki tud is vele valamit kezdeni.
Én a nagy átlaghoz tartozom tehát a 13-16 cm közé.
Van egy nagyon jó cimborám nem egy kalandot átéltünk már együtt de még nem talált olyan nőt akivel olyan igazi csattogós sexet csinálhatott vona mikor a golyói a popsit verik
Nem gyenge a srác a maga 23/7 centiével., de eddig még minden csaj a 2 harmadánál kiakadt.
A hátrahajló méh pedig a sexben nagyon nem játszik szerepet csak a teherbe esést nehezíti.
Amúgy meg nem csak tőlünk kéne nagy méretet várni hanem Ti is adhatnátok szűk puncit ( intim torna).
Erről csak egy vicc jut eszembe.
Megy nagyban a sex a nő kéri a párját:
Édesem dugd be az egyik kezed
ohh ez az
most a másikat is
igen igen nagyon jó
most tapsolj
mire a férfi
nem tudok Kedvesem
erre a nő
ugye milyen szűk vagyok.

ezzel csak arra akarok utalni, hogy mi meg a szűk puncit keresük mert egyikünk sem templomszolga, hogy harangozni járjunk oda.
#2838   2009. 04. 12. vasárnap 00:32
videkipar videkipar
Ez egy baromság, hogy a 2X-hez alkalmazkodik. Esetleg egy jó kövér nőé, akinek eleve 10-15 cm a zsír a seggén, oda kicsi még a nagy is, mert ha levonod a hájat, alig van bent belőle valami. Több 2X méretű barátom panaszkodott, hogy nem talál magának megfelelő (vékony!) partnert, mert mind nyüszög, hogy fáj neki, ha rendesen megküldi. Az enyém 15 felett, és 21 alatt, de ha nem átlagos lenne, hanem választanom kellene, akkor inkább a 14-es méretből kérnék, mint a 22-esből. Ha vékony nő vagy, pm-ben szívesen kiközvetítelek a havernak vékony, sportos, jóképű hatalmas termetű és óriási farka van. Eddig nem talált még vékony nőt, akit rendesen megdughatott volna.
#2837   2009. 04. 11. szombat 23:47
X Törölt felhasználó (330620)
Te nem semmi fehérnép lehetsz! smile Azért azt szerintem jobb ha elhiszed, hogy amennyire eltér mondjuk az átlagtól (az általam ismert, olvasott statisztikák alapján az átlag 13-16 cm között van), az általad kívánt 21 centis méret, úgy az olyan hölgyek is eltérnek az átlagtól akik csak a 20 (bocs, 21) centi feletti mérettől tudnak egy tisztességeset élvezni!
A hölgyek többségének a hüvelye alap helyzetben 10-12 cm hosszú, viszont valóban rendkívül rugalmas! Nem tudom, hogy volt-e szerencséd puncihoz már életedben, de pl a méhszájat simán eléred az ujjaddal! Hogy ez mennyire így van arról kérdezd meg legközelebb a nőgyógyászod! smile Az úgynevezett G-pont (Grafenberg pont) az pedig a hüvely elülső falán 2-3 centire a bejárattól helyezkedik el! Tehát mivel a méhszáj van egy ujjnyira eleve nem lehet senkinek "hátul" a G-pontja!
Az anális szexben igazat adok, abban hogy ha nem lehetne élvezni akkor nem csinálná senki, de nem is élvezi mindenki! Az én páromnál pl, erősen hangulatfüggő, hogy élvezi-e! Nyilván én tudok ráhatással lenni a hangulatára, de ettől még igaz, hogy nem minden esetben fogadja el a "hátsó szándékot", pedig amikor beenged, akkor bizony elég intenzíven élvezi!
Arról hogy egy 15 centis farokkal milyen produkciót lehet előadni, arról annyit, hogy bár én nem vitatom, hogy neked mondjuk a 20 centi feletti ad csak megfelelő "töltést", de mivel én is 15 centis vagyok, saját tapasztalatból tudom, hogy rengeteg más dolog is kell ahhoz hogy egy nőt rendesen ki tudjon elégíteni egy pasi! Én például még soha nem nyaltam azért, hogy a farkam méretét ellensúlyozzam! Azért nyaltam mindig, mert imádom a puncit nyalni! smile
Egyébként meg félre ne érts, én nem szándékozlak meggyőzni arról, hogy a 15 centis farok az igazi, de azért azt is butaság mondani, hogy akinek nincs 20 centis farka az nem is tud kielégíteni egy nőt!
#2836   2009. 04. 11. szombat 21:56
yanee84 yanee84
hát akinek már ezen múlik, hogy ha 21cm alatt van,akkor meg se érzi,az szerintem gáz.
amúgy meg úgy ismerkedsz, pl. egy szórakozóhelyen, hogy: "ha 21cm feletti a farkad,akkor meghívhatsz egy italra"??? vagy mi? bezzeg a férfiak bunkók, mikor a "nem baj,deszkába is lehet szöget verni", meg a "jó a kövér nő, ott hajtok rajta pinát ahol akarok" szövegekkel nyomulnak... eplus2
#2835   2009. 04. 11. szombat 14:18
Freddy_K Freddy_K
Nem teljesen mindeggy? A z a lényeg, hogy örömet okozz vele a partnerednek...
#2834   2009. 04. 11. szombat 11:56
bazzeg bazzeg
Erre irtam azt,hogy minden elmélet jolhangzik ,csak a gyakorlatban más ...
viszont a pina nem csak tágulni tud ,hanem szűkülni is ha a nő tudja kontrollálni , ha meg nem akkor keres nagyot .
A nőknél kb annyira fontos ez a farok méret dolog mint nálunk a mellméret, egyénenként változik és nem lehet azt kijelenteni ,hogy csak a nagy a jó vagy csak a kicsi ...mer faszság :-P
Nekem pl 15cm a faram és volt már rá példa ,hogy egy két centi plusz hányzott mert mondjuk a hölgyeménynek kicsit nagyobb volt a segge , de ha mondjuk 22cmes lenne a farkam akkor is lehetnének problémáim,mert mondjuk a nekem tetsző hölgynek nem tetszik a dolog ,mert fáj neki .
Tény ,hogy könnyebb lenne ez a szex dolog ,ha nem csak tőlünk várnák el a teljesítést hanem a nők is odatennék magukat és gyúrnának pinára úgymond , vagy tán nem jól gondolom? nyes
#2833   2009. 04. 10. péntek 16:59
dzivka dzivka
ha mar az asszony ki fecsegte a titkom hozza teszem "serdulo koromban a hazas elet abc je es hasonlo szakkonyvek olvasasa soran azt hittem hogy a 10,8cm es merettel az atlagba beleferek de gyorsan ki abranditottak a lanyok ugyanis mikor szeretkezni akartunk ki nevettek sot nem egy gunyosan hozzatette ne haragudj csikket nem szivok. ugyhogy szerintem az atlag ettol nagyobb de hogy pontosan mekkora azt en is szeretnem tudni.
#2832   2009. 04. 04. szombat 07:59
k.d.k k.d.k
Bocs, hogy beleszólok, de 10 centivel is teljesen jól lehet szexelni, persze vannak hátrányai, lásd később. Nekem olyan 13 körül van, mondjuk relatív vastag, de a barátnőm teljesen odavan érte smile Sőt kimondottan örül neki, hogy nem túl hosszú, mivel a hüvelye rövid, és nem a legkellemesebb érzés, mikor ott bent döngölik. A hátránya azon kívül, hogy esztétikalilag elég vicces (mint egy bumszli virsli nyes ) az, hogy nem lehet akármilyen pózban együtt lenni, mivel pl ha állva akarnánk szexelni, akkor nem férnék hozzá rendesen. Ilyenkor jönne jól egy hosszabb farok, de őszintén, ez amolyan megszoksz/megszöksz dolog (nem árulok el újdonságot, hogy hasonló a nőknél a mellméret, nem tehet róla mekkora, ez adottság, de nem hiszem, hogy emberi és női voltából ez fog levenni). Mondjuk ha valaki kisebb szerszámmal rendelkezik, akkor nem árt, ha nem dagadt, mert akkor tényleg semmi esélye, gondold el mennyit levesz belőle, meg hát hiába mérik a szeméremcsonttól, azért odáig elég nehéz bedugni nyes És azért ne feledjük, hogy ahány férfi annyi féle nő, valakinek fontos, hogy a partnerének nagy farka legyen, mert másképp nem tud kielégülni, de meglehetősen sok nő van, aki a mutatóujjamtól épp úgy élvezett el, mint egy hatalmas faroktól, nem ezen múlik. És ahogy a közmondás mondja: "Anything more than a mouthful is a waste" :P
#2831   2009. 04. 04. szombat 07:54
X Törölt felhasználó (427062)
Nem igazán a méret számít. Persze szép látvány amikor két marokra fogja az ember lánya és még mindig kilóg a vége, de szex közben kellemetlen tud lenni ha túl mélyre nyomja. Akkor inkább egy 15 körüli mint egy 25ös.
#2830   2009. 04. 03. péntek 16:20
MilkMan27 MilkMan27
A mostani mérettel sincs gond, használni kell tudni.
Sőt ha esetleg egy kicsit fogysz a párnádból is megy le, 1-2 centivel még nagyobb is lehet...
(Ez egy válasz kisfarku üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 21:41
Nekem 11-12 cm (mereven, penyhüdten 5-7 cm), ami persze nem tesz boldoggá egy csöppet sem, és nem mondom hogy nem vagyok egy idegroncs és pszichiáteri eset emiatt (meg más dolog miatt is, de az nem ide tartozik). De volt (elég hosszútávú) partnerem, igaz eddig csak egyetlen egy eddig (zárkózott, és önértékelési gondokkal küzdő valaki vagyok talán érthető, hogy 30 éves korom után voltam először nővel), ráadásul telt (jó mondjuk ki: duci, dagadt, szerencsére a segge nem volt akkora mint egy ház azért), és tudtam vele dugni. Ha ő volt felül, akkor el is tudott élvezni elég gyorsan. Ha misszionárius pózban dugtam, akkor is közel tudott jutni az orgazmushoz, csak nem bírtam ki olyan sokáig sajnos a reszelést hogy elmenjen akkor is. Hátulról is be tudtam tenni neki, bár akkor bizony homorítania kellett, hogy ne csússzon ki folyton. Szóval lehet, más kérdés hogy a legtöbb nőnek nyilván kevés. Már csak a látvány miatt is, a technikai kérdésektől eltekintve.
Az ex-kedvesem egyébként saját elmondása szerint kb. 30 fickóval volt már előttem, volt köztük olyan is akinek az enyémnél is kisebb volt. Vagy legalábbis azt mondta. wink
#2829   2009. 03. 29. vasárnap 22:41
X Törölt felhasználó (141068)
Hidd el, hogy ez normális, aztán már csak hencedés van!
(Ez egy válasz kisfarku üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 21:41
Nekem 11-12 cm (mereven, penyhüdten 5-7 cm), ami persze nem tesz boldoggá egy csöppet sem, és nem mondom hogy nem vagyok egy idegroncs és pszichiáteri eset emiatt (meg más dolog miatt is, de az nem ide tartozik). De volt (elég hosszútávú) partnerem, igaz eddig csak egyetlen egy eddig (zárkózott, és önértékelési gondokkal küzdő valaki vagyok talán érthető, hogy 30 éves korom után voltam először nővel), ráadásul telt (jó mondjuk ki: duci, dagadt, szerencsére a segge nem volt akkora mint egy ház azért), és tudtam vele dugni. Ha ő volt felül, akkor el is tudott élvezni elég gyorsan. Ha misszionárius pózban dugtam, akkor is közel tudott jutni az orgazmushoz, csak nem bírtam ki olyan sokáig sajnos a reszelést hogy elmenjen akkor is. Hátulról is be tudtam tenni neki, bár akkor bizony homorítania kellett, hogy ne csússzon ki folyton. Szóval lehet, más kérdés hogy a legtöbb nőnek nyilván kevés. Már csak a látvány miatt is, a technikai kérdésektől eltekintve.
Az ex-kedvesem egyébként saját elmondása szerint kb. 30 fickóval volt már előttem, volt köztük olyan is akinek az enyémnél is kisebb volt. Vagy legalábbis azt mondta. wink
#2828   2009. 03. 29. vasárnap 21:41
kisfarku kisfarku
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 03. 25. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 19:58
Én csak azt nem értem ,hogy 10cmes fasszal lehet egyáltalán kurni? Nekem kókadtan akkora kb és hát azzal nem hiszem hogy bárkit kitudnék elégiteni ha csak akkora lenne mereven smile
A másik kérdés meg az ,hogy minek mész hozzá egy ekkora faszú emberhez ha közben félrekúrsz? Vagy valamit félreértem a sztoriban?
Ez olyan mintha szeretném a jól markolható ciciket és aformás fenekeket de hozzámennék egylapos sovány csajhoz és közben félrekúrnék... kérdem én minek?
#2827   2009. 03. 29. vasárnap 21:38
bazzeg bazzeg
nem mondtam ,hogy van ami nem álllja meg a helyét smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (330620)
2009. 03. 29. vasárnap 19:19
Oké, de szerinted mi az ami nem állja meg a helyét a leírtakból? Szerintem elég pontos a leírás!
#2826   2009. 03. 29. vasárnap 19:19
Oké, de szerinted mi az ami nem állja meg a helyét a leírtakból? Szerintem elég pontos a leírás!
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 17:04
minen elmélet jólhangzik ,de más a gyakorlatban smile
#2825   2009. 03. 29. vasárnap 18:23
gbtiger gbtiger VIP
én úgy hallodtam,hogy 10-22 cm-ig átlagosnak mondható a pénisz mérete.
ezek fölött/alatti érték igen ritka.
és idézek,hogy hogyan kell lemérni a méretet:"Legcélszerűbb, ha a merev hímvesszőt a testtel derékszögbe állítják, és a szeméremcsonttól mérnek. Azt is kalkulálják be az eredménybe, hogy a pénisz gyakran veszít a merevségéből a mérés alatt, így kevesebb lesz az eredmény."
kb. ennyit érdemes tudni szerintem.
#2824   2009. 03. 29. vasárnap 17:04
bazzeg bazzeg
minen elmélet jólhangzik ,de más a gyakorlatban smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 10:54
Ez így egész korrektnek nevezhető!
#2823   2009. 03. 29. vasárnap 10:54
Ez így egész korrektnek nevezhető!
(Ez egy válasz bé-el üzenetére (2009. 03. 28. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 28. szombat 21:12
Megtaláltam az okosságot!
A pénisz átlagos hossza felnőtt férfinél ernyedt állapotban kb. 7,5 és 10 cm között, merevedés után pedig 13 és 18 cm között van. Mindenesetre jelentős egyéni különbségek fordulnak elő. A pénisz nagyságának azonban semmi köze sincs a testmérethez, a bőr színéhez, vagy a szexuális teljesítőképességhez. Egy kis termetű férfinek akár nagyobb pénisze lehet, mint egy nagyra nőttnek (és megfordítva is!); egy „fehér” férfinek nagyobb pénisze lehet, mint egy „feketének” (és megfordítva is), és egy kis péniszű férfinek több orgazmusa lehet, mint egy igen nagy péniszűnek (és megfordítva is). Azonkívül: egy pénisz, amely ernyedt állapotban kicsinek tűnik, mereven ugyanolyan nagy lehet, mint az, amelyik ernyedten sokkal nagyobbnak látszott.
A péniszméret szerepe a közösülésnél?
Egy kis méretű, merev pénisz ugyanazt a funkcót tölti be, mint egy nagyobb pénisz. A női hüvely bármely péniszérethez alkalmazkodik, s minthogy a hüvelyfalak alig tartalmaznak idegvégződéseket, a nők élvezete nem annyira a péniszmérettől függ, mint inkább a hüvelyt körülvevő izmok erősségétől, valamint pszichogén tényezőktől. Ugyanez érvényes az anális közösülés élvezetére. A végbélnyílás záróizmain túl, a végbélben már semmit nem lehet érezni. (Ez az oka annak is, hogy miért nem érzik az esetleges sérüléseket, amikor hosszú és kemény tárgyakat vezetnek a végbélbe.)
Forrás:http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU1/a_penisz.html
A hitelességhez nézzétek meg ezt is.
Üdv mindenkinek!
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/88140-Itt-a-farkam
#2822   2009. 03. 28. szombat 21:12
bé-el bé-el VIP
Megtaláltam az okosságot!
A pénisz átlagos hossza felnőtt férfinél ernyedt állapotban kb. 7,5 és 10 cm között, merevedés után pedig 13 és 18 cm között van. Mindenesetre jelentős egyéni különbségek fordulnak elő. A pénisz nagyságának azonban semmi köze sincs a testmérethez, a bőr színéhez, vagy a szexuális teljesítőképességhez. Egy kis termetű férfinek akár nagyobb pénisze lehet, mint egy nagyra nőttnek (és megfordítva is!); egy „fehér” férfinek nagyobb pénisze lehet, mint egy „feketének” (és megfordítva is), és egy kis péniszű férfinek több orgazmusa lehet, mint egy igen nagy péniszűnek (és megfordítva is). Azonkívül: egy pénisz, amely ernyedt állapotban kicsinek tűnik, mereven ugyanolyan nagy lehet, mint az, amelyik ernyedten sokkal nagyobbnak látszott.
A péniszméret szerepe a közösülésnél?
Egy kis méretű, merev pénisz ugyanazt a funkcót tölti be, mint egy nagyobb pénisz. A női hüvely bármely péniszérethez alkalmazkodik, s minthogy a hüvelyfalak alig tartalmaznak idegvégződéseket, a nők élvezete nem annyira a péniszmérettől függ, mint inkább a hüvelyt körülvevő izmok erősségétől, valamint pszichogén tényezőktől. Ugyanez érvényes az anális közösülés élvezetére. A végbélnyílás záróizmain túl, a végbélben már semmit nem lehet érezni. (Ez az oka annak is, hogy miért nem érzik az esetleges sérüléseket, amikor hosszú és kemény tárgyakat vezetnek a végbélbe.)
Forrás:http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU1/a_penisz.html
A hitelességhez nézzétek meg ezt is.
Üdv mindenkinek!
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/88140-Itt-a-farkam
#2821   2009. 03. 28. szombat 17:49
bé-el bé-el VIP
A téma örökzöld, de ha már méretekről van szó, akkor hogyan mérjük?
- A hasfaltól a felső hosszot?
- A zacskótól az alsó hosszot?
- Oldalt az átmérő felezésénél a hosszot?
- Az átmérőt a makknál vagy a tövénél kell mérni?
- Van valahol szabványkönyvben ez előírva?
- Vagy inkább ne mérjük csak döntse el a partner hogy elég-e Neki.
Szerintem az utóbbi az ideális méretvétel.
Egyébként a méret "probléma" a nőkre is érvényes, kicsi a mellem - nagy a mellem címszó alatt.
Tapasztalatom és hallomásaim alapján a problémák az ágyban nem a méret hanem a képesség miatt adódnak.
Én még nem mértem és mérettem meg mert a fenntiek miatt nem tudom hogy hol mérjem, aki meg használta nem a centiért nyúlt először. wow1
#2820   2009. 03. 27. péntek 18:14
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Nem erről van szó HA-RI! Amint láttad eléggé eltértetek a témától, és ez egyre jobban elcsúszik. Valóban milliószor ki lett tárgyalva az átlag, de nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy állandóan jönnek új fórumozók akiknek szintén lehet hozzászólása a témához. Na most ha valaki ilyenkor kapcsolódik bele a témába, és ránéz a topic címére nem fogja tudni, hogy valójában mihez is kéne hozzászólnia. Javasolom annak akinek már nincs ebben a témában véleménye, az látogasson másik topicot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 17:59
Bocs, de én nem értem, hogy miért kell ezt ennyire mereven kezelni? Szóval úgy őszintén mit lehet ragozni azon, hogy mennyi az átlag? Szerintem max 10 kommentel ki lehet meríteni az összes lehetséges álláspontot! Miért baj az ha néha egy kicsit más is szóba kerül? Amúgy szerintem ha az átlag cerka méretet feszegetjük, akkor ehhez a témához szorosan kapcsolódik az is ami eltér az átlagtól, valamint az átlagtól eltérő méretekkel kapcsolatos élmények tapasztalatok!
Szóval ezzel a marha nagy "frakció" fegyelemmel csak unalmassá teszitek a fórum topicjait, jónéhány téma döglődik is rendesen, illetve alig akad olyan ami valóban izgalmas tud maradni.
Bocs a kritikáért, de én ezektől a rendszeres figyelmeztetésektől nem érzem jobban magam! Tudom, ha nem tetszik elhúzhatok más oldalakra! Na mindegy!

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!