Komolyan kisebb a nigróknak átlagban
?Ez nekem új információ
.De honnan tudod?Mert,hogy tényleg mindenhol őket ajnározzák:S
(Ez egy válasz jasonbiggs üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 23:16

Állítólag az átlag méret 15-16 centi, az ázsiaiaknál 12, a feketéknek pedig a hiedelemmel ellentétben 1 centivel kisebb mint a fehéreknek átlagban... Szerintem a 17-emmel jó vagyok
Egyébként a 30 tényleg nagy, nem tudtok összebújni

Állítólag az átlag méret 15-16 centi, az ázsiaiaknál 12, a feketéknek pedig a hiedelemmel ellentétben 1 centivel kisebb mint a fehéreknek átlagban... Szerintem a 17-emmel jó vagyok
Egyébként a 30 tényleg nagy, nem tudtok összebújni

Mehet itt sokminden, azért nem egy nőtől hallottam azt ,hogy "Biztos jó nagy van neki". Még ha tagadják is, azért kell a nagyobb nekik.
Attól függ, hogy milyen módszerrel vizsgáljuk. Ha "mély interjúkkal" tudakoljuk akkor közel 18-20 cm, ha colstokkal mérjük 13-14 cm.
szerintem ha valakinek van 30 cm-es farka még nem biztos hogy el tudja juttatni a csucsra a nöt nem a mérettöl függ minden szerintem,bár ez az én meglátásom csa lehet valaki másként gondolja!
Nekem egyszer egy nő ismerósöm azt mondta, hogy őt a férfi elégíti ki nem a farka .Akkor most mekkora kell???????
hát nem is tudom talán ha december 10-én lennél 19 éves akkor jo méret lenne de így hogy 20. -án leszel szerintem kicsi
(Ez egy válasz Slauka üzenetére (2008. 10. 19. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 19. vasárnap 16:21

Nekem 16-17 centi. és 18 éves vagyok. most leszek 19 dec.20-án. Nem tudom hogy ez jó méret e..
Nekem 16-17 centi. és 18 éves vagyok. most leszek 19 dec.20-án. Nem tudom hogy ez jó méret e..
Ez nagy volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 16:29

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Ezt én nem árulom el neked. Igaz nem is tudom, fiatal koromban nem méregettem ( nem volt vonalzóra pénzem ) most meg már nem tudom felállítani, hogy megmérjem. Elégedj meg ennyivel, gondolom döglött állapotban meg nem vagy rá kíváncsi..

Ha elküld a fenébe akkor van két kezed és befejezed magadnak.
Ennyi. Lásd Vadkanok című film. Remélem nem kell bemutatnom a filmet.
(Ez egy válasz picur333 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 21:48

te mit szólnál, ha beindult állapotod közepén közölné veled a hölgy, hogy "Drágám, neked olyan picike, hogy szóba sem állok veled, menj a francba" Ellentétben a hozzád hasonló pasikkal, a nők szoktak figyelni rá, hogy ne sértsék meg a partnerüket, mert olyan érzékeny erre a témára a férfilélek...főként ha még szereti is a nő az illető pasit, megpróbál mélyen koncentrálni, hogy érezzen valamit, de nem fogja a fenébe küldeni...tisztelet (vagy nem?) a kivételnek.
A rossz vicc jut eszembe:
Nő: Szerinted ki fog ezzel a kicsi micsodával kielégülni?
Férfi: Hogyhogy ki? HÁT ÉN!!!
(Ez egy válasz picur333 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 21:48
Nő: Szerinted ki fog ezzel a kicsi micsodával kielégülni?
Férfi: Hogyhogy ki? HÁT ÉN!!!

te mit szólnál, ha beindult állapotod közepén közölné veled a hölgy, hogy "Drágám, neked olyan picike, hogy szóba sem állok veled, menj a francba" Ellentétben a hozzád hasonló pasikkal, a nők szoktak figyelni rá, hogy ne sértsék meg a partnerüket, mert olyan érzékeny erre a témára a férfilélek...főként ha még szereti is a nő az illető pasit, megpróbál mélyen koncentrálni, hogy érezzen valamit, de nem fogja a fenébe küldeni...tisztelet (vagy nem?) a kivételnek.
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 10. 11. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 18:08

Ez egy fontos területe egy átlag férfi szorongásának.
Talán azt kellene fölfognunk, hogy miután nem élvezhetünk a partnerünk helyett, úgy az élvezetéért nem mi vagyunk a felelősek. Ráadásul ha lefekszik velünk annak ellenére, hogy kicsinyli a szerszámunk, hát így járt...
Talán azt kellene fölfognunk, hogy miután nem élvezhetünk a partnerünk helyett, úgy az élvezetéért nem mi vagyunk a felelősek. Ráadásul ha lefekszik velünk annak ellenére, hogy kicsinyli a szerszámunk, hát így járt...

Ez jó volt öregSam

Mondasz valamit PAOC
Ez egy fontos területe egy átlag férfi szorongásának.

Ezt én nem árulom el neked. Igaz nem is tudom, fiatal koromban nem méregettem ( nem volt vonalzóra pénzem ) most meg már nem tudom felállítani, hogy megmérjem. Elégedj meg ennyivel, gondolom döglött állapotban meg nem vagy rá kíváncsi..
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 11. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 16:20

És Te melyikbe tartozol?? Természetesen a vastagság is fontos , nem??
És Te melyikbe tartozol?? Természetesen a vastagság is fontos , nem??
Egy statisztikai felmérés ami magyarországon készült: (957 megkérdezett)

az átlag a 12-16 cm ,de rohadt nagy félreértés ,hogy ez garancia az élvezetre ,mert a pina meg vagy szük vagy tág és a nő is változó ,hogy mit szeret ha szétfesziti a farok vagy a Gpontját ingerli ...
ki ért velem egyet ebben?
ki ért velem egyet ebben?