Attól függ, hogy milyen módszerrel vizsgáljuk. Ha "mély interjúkkal" tudakoljuk akkor közel 18-20 cm, ha colstokkal mérjük 13-14 cm.
szerintem ha valakinek van 30 cm-es farka még nem biztos hogy el tudja juttatni a csucsra a nöt nem a mérettöl függ minden szerintem,bár ez az én meglátásom csa lehet valaki másként gondolja!
Nekem egyszer egy nő ismerósöm azt mondta, hogy őt a férfi elégíti ki nem a farka .Akkor most mekkora kell???????
hát nem is tudom talán ha december 10-én lennél 19 éves akkor jo méret lenne de így hogy 20. -án leszel szerintem kicsi
(Ez egy válasz Slauka üzenetére (2008. 10. 19. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 19. vasárnap 16:21

Nekem 16-17 centi. és 18 éves vagyok. most leszek 19 dec.20-án. Nem tudom hogy ez jó méret e..
Nekem 16-17 centi. és 18 éves vagyok. most leszek 19 dec.20-án. Nem tudom hogy ez jó méret e..
Ez nagy volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 16:29

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Ezt én nem árulom el neked. Igaz nem is tudom, fiatal koromban nem méregettem ( nem volt vonalzóra pénzem ) most meg már nem tudom felállítani, hogy megmérjem. Elégedj meg ennyivel, gondolom döglött állapotban meg nem vagy rá kíváncsi..

Ha elküld a fenébe akkor van két kezed és befejezed magadnak.
Ennyi. Lásd Vadkanok című film. Remélem nem kell bemutatnom a filmet.
(Ez egy válasz picur333 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 21:48

te mit szólnál, ha beindult állapotod közepén közölné veled a hölgy, hogy "Drágám, neked olyan picike, hogy szóba sem állok veled, menj a francba" Ellentétben a hozzád hasonló pasikkal, a nők szoktak figyelni rá, hogy ne sértsék meg a partnerüket, mert olyan érzékeny erre a témára a férfilélek...főként ha még szereti is a nő az illető pasit, megpróbál mélyen koncentrálni, hogy érezzen valamit, de nem fogja a fenébe küldeni...tisztelet (vagy nem?) a kivételnek.
A rossz vicc jut eszembe:
Nő: Szerinted ki fog ezzel a kicsi micsodával kielégülni?
Férfi: Hogyhogy ki? HÁT ÉN!!!
(Ez egy válasz picur333 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 21:48
Nő: Szerinted ki fog ezzel a kicsi micsodával kielégülni?
Férfi: Hogyhogy ki? HÁT ÉN!!!

te mit szólnál, ha beindult állapotod közepén közölné veled a hölgy, hogy "Drágám, neked olyan picike, hogy szóba sem állok veled, menj a francba" Ellentétben a hozzád hasonló pasikkal, a nők szoktak figyelni rá, hogy ne sértsék meg a partnerüket, mert olyan érzékeny erre a témára a férfilélek...főként ha még szereti is a nő az illető pasit, megpróbál mélyen koncentrálni, hogy érezzen valamit, de nem fogja a fenébe küldeni...tisztelet (vagy nem?) a kivételnek.
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 10. 11. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 18:08

Ez egy fontos területe egy átlag férfi szorongásának.
Talán azt kellene fölfognunk, hogy miután nem élvezhetünk a partnerünk helyett, úgy az élvezetéért nem mi vagyunk a felelősek. Ráadásul ha lefekszik velünk annak ellenére, hogy kicsinyli a szerszámunk, hát így járt...
Talán azt kellene fölfognunk, hogy miután nem élvezhetünk a partnerünk helyett, úgy az élvezetéért nem mi vagyunk a felelősek. Ráadásul ha lefekszik velünk annak ellenére, hogy kicsinyli a szerszámunk, hát így járt...

Ez jó volt öregSam

Mondasz valamit PAOC
Ez egy fontos területe egy átlag férfi szorongásának.

Ezt én nem árulom el neked. Igaz nem is tudom, fiatal koromban nem méregettem ( nem volt vonalzóra pénzem ) most meg már nem tudom felállítani, hogy megmérjem. Elégedj meg ennyivel, gondolom döglött állapotban meg nem vagy rá kíváncsi..
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 11. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 16:20

És Te melyikbe tartozol?? Természetesen a vastagság is fontos , nem??
És Te melyikbe tartozol?? Természetesen a vastagság is fontos , nem??
Egy statisztikai felmérés ami magyarországon készült: (957 megkérdezett)

az átlag a 12-16 cm ,de rohadt nagy félreértés ,hogy ez garancia az élvezetre ,mert a pina meg vagy szük vagy tág és a nő is változó ,hogy mit szeret ha szétfesziti a farok vagy a Gpontját ingerli ...
ki ért velem egyet ebben?
ki ért velem egyet ebben?
hát ha az átlag tényleg 15-16 cm, akkor azt bőven ütöm, mégis inkább a vastagságomra szoktam büszke lenni.
igaza van a párodnak. egyébként meg lehet kicsi, de ügyes és nagy, de balfék ( a fék helyettesitendő a férfi nemi szerv köznapi nevével).
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 30. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 30. szombat 08:56
Törölt felhasználó (338297)

Sziaszto.Egy érdekes tény:még jó múltkor vettünk közösen az asszonnyal egy vibrit,ami hosszab és vastagabb a farkamnál(átlagos méretem van)Kiegészitésként elkezdtük használni néha ha ugy voltunk begerjedve és az esik neki igazán jól ha csak a feléig tolom be.Pedig nincs óriási hüvelye.(szült már 1 gyereket)tehát a hossznak nem igazán van nagy jelentőssége,a vastagságnak inkább.A legjobb hogy az én farkamtól is nagyokt élvez nyöszörog és boldogság van az arcán szex után.Azt mondja nem baj hogy nem vagyok lof..sz méretü mert az igazi élvezet a nő fejében dől el.....
nem kamu, van ilyen. betegség, a nemi szerve majnem térdig lóg. de ez inkább átok, mert soha nem tudja használni, nincs annyi vér a szervezetébe, ami erekciót váltana ki anélkül, hogy elájulna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 16:34
Törölt felhasználó (182417)

hallottam, hogy egy csávónak akkora farka volt, hogy amikor elkezdett meredezni akkor kiszállt a vér a fejéből és elájult. XD de lehet hogy csak kamu, nem tudom. akkor is poénos szerintem