Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2939   2009. 09. 09. szerda 01:33
X Törölt felhasználó (451890)
Nekem kb 14 cm...én mindig panaszkodok de a barátnőm nem smile
#2938   2009. 09. 08. kedd 23:32
X Törölt felhasználó (426306)
Ja, már én is elgondolkodtam hogy a 7-10 cm eres vaginában miért tünik el a 20cm (nem mindegyikben sőt kevés van ilyen,) de akkor is? Most akkor vagy a vagina a nagy vagy a farkunk megy össe olyan sokat a nyomás miatt....
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 21:10
..már csak azt nem értem ,hogy azzal ,hogy az átlag méret akkor amekkora mit akarunk kifejezni? Azt kéne lemérni milyen mély egy átlagos felizgult vagina smile Mert már kissé unom az taszöveget ,hogy egyátag vagina 7-10 cm mély há akko minek neki a nagy broki ... szoval?
#2937   2009. 09. 08. kedd 21:22
lyuk78 lyuk78 VIP
Akkor a Görögök az egyetlenek akik nem kamuznak smile ))
(Ez egy válasz katicika üzenetére (2009. 09. 08. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 20:19
Friss hírek!

Ma hallottam a rádióban, hogy felmérték az európai pasik büszkeségét.
1. franciák 15,4 cm
2.-3. svédek és az észtek (ismeretlen mérettel)
4. magyarok 14,9 cm
utolsók a görögök 12,0 cm-rel.
#2936   2009. 09. 08. kedd 21:10
bazzeg bazzeg
..már csak azt nem értem ,hogy azzal ,hogy az átlag méret akkor amekkora mit akarunk kifejezni? Azt kéne lemérni milyen mély egy átlagos felizgult vagina smile Mert már kissé unom az taszöveget ,hogy egyátag vagina 7-10 cm mély há akko minek neki a nagy broki ... szoval?
#2935   2009. 09. 08. kedd 20:19
katicika katicika
Friss hírek!

Ma hallottam a rádióban, hogy felmérték az európai pasik büszkeségét.
1. franciák 15,4 cm
2.-3. svédek és az észtek (ismeretlen mérettel)
4. magyarok 14,9 cm
utolsók a görögök 12,0 cm-rel.
#2934   2009. 09. 07. hétfő 18:55
GUMMIMACI GUMMIMACI
a lankadt állapotú hossz kicsit csalóka..
pl. tételezzük fel, hogy "gézáé" lankadtan 9 cm - ám ebből 4-et a "sörhas" takar...
ha feláll, 22 - ám ebből is 4cm rejtőzik...
Na ugyanezt számoljátok ki 9/7 és 22/7-tel... na ugye....
#2933   2009. 09. 07. hétfő 12:38
X Törölt felhasználó (399158)
Számunkra is ismerős a játék, noha a képeket elnézve van köztünk egy tízes életkorban. Hasonló életkorban játszottuk mi is TV nézés híjján. Egyszer osztálykiránduláson le is buktunk vele és az osztályfőnök irgalmatlanul elkalapálta a fiúkat. A lányokat bezzeg nem.
Mennyi az átlag? Felmérések szerint 14. Ha bárki magának méri, akkor 17 -18 buck Ez persze többnyire ÁFÁ-s méret smile
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 10:58
Ugye nem akarod azt mondani, hogy ti ilyet sosem csináltatok? A mi köreinkben elég nagy divat volt. Kiittunk egy két üveg pezsgőt vagy nyolcan, aztán körbe ültünk a földön és pörgettük. Akire mutatott, levett egy ruhadarabot. A végén a fél brancs meztelen volt. Ilyenkor a lányok úgy próbáltak ülni, hogy legalább részben takarják egymást. Volt akit ez nem nagyon érdekelt már. Ilyenkor mód nyílik megnézni a másik nemet alaposan. Van annyi szemmértékem, hogy meg tudjam állapítani, hogy a tenyerem hosszához képest mekkora a szemközti fiú himbilimbije. Meg aztán 16 évesen ilyen helyzetben gyorsan felállt. De centit nyilván nem vitt senki. De azért mi lányok kibeszéltük, hogy kinek mekkora, milyen vastag vagy milyen görbe. Egyáltalán szép-e. Gondolom a skacok sem tettek másként. Kivesézték, hogy kinek milyen a melle, meg egyebek.
#2932   2009. 09. 07. hétfő 11:07
Sherpa11 Sherpa11 VIP
személy szerint 17 cm-rel élek...és eddig nem volt rá panasz.Illetve egyszer hogy túl hosszú nem dugjam be tövig mert fáj neki...ennyi.
#2931   2009. 09. 07. hétfő 11:02
Lencsy Lencsy
Nem tudsz meggyőzni ..én sem ma jöttem le a falvédőről . smile Az 1-2 centis pénisz állva sem fogja soha elérni az átlagot ..de még a 4-5 centis sem.. rolleyes
De mindegy is ..ezen nem fogunk összeveszni worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142)
2009. 09. 07. hétfő 10:22
Lankadtam, lógva van amikor összehuzodik 1-2 centire.de ha megnő eléri az átlagot.......
#2930   2009. 09. 07. hétfő 10:58
Lillus Lillus
Ugye nem akarod azt mondani, hogy ti ilyet sosem csináltatok? A mi köreinkben elég nagy divat volt. Kiittunk egy két üveg pezsgőt vagy nyolcan, aztán körbe ültünk a földön és pörgettük. Akire mutatott, levett egy ruhadarabot. A végén a fél brancs meztelen volt. Ilyenkor a lányok úgy próbáltak ülni, hogy legalább részben takarják egymást. Volt akit ez nem nagyon érdekelt már. Ilyenkor mód nyílik megnézni a másik nemet alaposan. Van annyi szemmértékem, hogy meg tudjam állapítani, hogy a tenyerem hosszához képest mekkora a szemközti fiú himbilimbije. Meg aztán 16 évesen ilyen helyzetben gyorsan felállt. De centit nyilván nem vitt senki. De azért mi lányok kibeszéltük, hogy kinek mekkora, milyen vastag vagy milyen görbe. Egyáltalán szép-e. Gondolom a skacok sem tettek másként. Kivesézték, hogy kinek milyen a melle, meg egyebek.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 09:51
Ezekről az üveges szeánszokról mesélj részletesen, összehasonlítottátok a farkakat vagy mit történt ilyenkor?
#2929   2009. 09. 07. hétfő 10:22
X Törölt felhasználó (142)
Lankadtam, lógva van amikor összehuzodik 1-2 centire.de ha megnő eléri az átlagot.......
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 09. 04. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 19:06
A 4-6 centi csak sacc ..nem mértem ..és lógott . Szerintem .. ..bár csak gondolom mert kis kukival nem volt még dolgom ,de szerintem a 4 centis izgalmi állapotban sem lesz nagyobb 7-9-nél .. smile Én sem vagyok feltétlenül nagy péniszre vágyó ..nade az átlagot azért érje már el smile Mielőtt még valaki félreértené ..nem nézem le a kis szerszámú férfit és ha szerelmes lennék egy olyan férfibe biztosan nem dobnám ki ezért ..de azért meg kell mondjam örülök,hogy eddig csak átlagossal illetve felettivel volt dolgom smile
#2928   2009. 09. 07. hétfő 09:51
kandurmarci kandurmarci VIP
Ezekről az üveges szeánszokról mesélj részletesen, összehasonlítottátok a farkakat vagy mit történt ilyenkor?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 09:02
Megesett az is nem egyszer, lévén a lányokon sem volt addigra sok cucc.
#2927   2009. 09. 07. hétfő 09:02
Lillus Lillus
Megesett az is nem egyszer, lévén a lányokon sem volt addigra sok cucc.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 09. 04. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 17:55
Nem akarok kötözködni meg hasonlók, de az említett üvegezéskor a fiúk farka izgalmi állapotban volt?
#2926   2009. 09. 06. vasárnap 22:17
vazelinator vazelinator VIP Admin
PSZT
#2925   2009. 09. 05. szombat 01:09
X Törölt felhasználó (426306)
Egészen új megvilágításba helyezted a témát.....
#2924   2009. 09. 04. péntek 20:59
X Törölt felhasználó (69371)
az én párom 158 centi magas és 43-45 kg, és én érzem, hogy odabent valamit böködök, sőt vannak pózok, ahol nem is tudok teljesen behatolni, jelzem 16-17-es szerszámommal, sosem panaszkodtak, bár köszönhető ez a vastagságnak, amit sokkal jobban díjaztak
(Ez egy válasz thickandtall üzenetére (2009. 09. 04. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 11:05
Nos ez a "magas nő - nagy kuki" dolog nem állja meg a helyét nálam, sőt...Az összes barátnőim közül csak a magasabbak panaszkodtak a méreteimre (20/5.5), a jelenlegi párom is közéjük tartozik (sajnos).

A két alacsony barátnőm (160 cm körül) viszont odavoltak érte, sőt az egyik azt imádta, ha tövig belenyomtam a fenekébe. Nagyon durván nézett ki, mert a leányzó igencsak filigrán volt, tesmagasságához arányos popsival, amelybe nézni is fájt tövig nyomni a szerszámot.

Szóval nekem fordítva van. Akibe elférne annak fáj, akibe meg kínzásnak tűnt az meg imádta smile
#2923   2009. 09. 04. péntek 19:06
Lencsy Lencsy
A 4-6 centi csak sacc ..nem mértem ..és lógott . Szerintem .. ..bár csak gondolom mert kis kukival nem volt még dolgom ,de szerintem a 4 centis izgalmi állapotban sem lesz nagyobb 7-9-nél .. smile Én sem vagyok feltétlenül nagy péniszre vágyó ..nade az átlagot azért érje már el smile Mielőtt még valaki félreértené ..nem nézem le a kis szerszámú férfit és ha szerelmes lennék egy olyan férfibe biztosan nem dobnám ki ezért ..de azért meg kell mondjam örülök,hogy eddig csak átlagossal illetve felettivel volt dolgom smile
(Ez egy válasz Siculus üzenetére (2009. 09. 04. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 13:54
4-6 centis ? Merevedett allapotban,vagy "lecsüggedve"? Mert ha merevedve,hat az bizony nagyon termeszetellenes es biztosan ritka is mint a feherhollo. A lehangolt 4-6 centis kb. haromszorosara "mereszkedik",igy lepik be az atlagba. A 7-10 centis fütyik,pöttyedten biztosan latvanyosabbak,mint a "negyesek"...de urologus haverem szerint csak ketszeresere "agaskodnak",mi ugyancsak az atlagos keretek közt marad. Persze,hogy van kivetel is,jo hogy nem vagyunk mind egyformak. A Big (22-ön felül) is majdnem olyan ritka madar,mint a 4-5-ös. Tacsko korban meregeti az ember,ha kesöbb is,hat valami baj van fejben. A legtöbbje hazudik sajat maganak,igy erösitve önbizalmat confused . Elölröl merik,a tojcsikat hatratolva,es igy gond nelkül be lehet merni 20-25 centit. Nem beszelve arrol,hogy sokan összetevesztik az atmeröt a kerülettel.
#2922   2009. 09. 04. péntek 17:55
bazijoe19 bazijoe19
Nem akarok kötözködni meg hasonlók, de az említett üvegezéskor a fiúk farka izgalmi állapotban volt?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 04. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 08:17
Igen, sokan azt írják ide, hogy mi a vágyuk, nem pedig a tényleges átlagot. Véleményem szerint az átlag nem éri el a 17,5-öt. Valaki a nyolc fős közvéleménykutatásomra azt írta, hogy nem reprezentatív. Nos pucuban lényegesen reprezentatívabb a mintám smile Mielőtt bárki lekurváz, nem dugtam mindegyik dákótulajdonossal. De 16-18 évesen játszottunk üvegpörgetőset nem egyszer. Onnantól már olyan nagyot nem nőhet. És egyéb vizuális tapasztalataim is vannak későbbről. Szóval jó az az átlag 15-nek.
Másodsorban én is találkoztam 22-essel tartósan. Azért arra nekem legalábbis rá kellett melegíteni. Vannak dolgok, amiket szeretek. Pl, ha a párom éjjel vagy hajnalban felébred arra, hogy áll neki és jólesne kielégülnie; imádom, ha ilyenkor rámfordul és előkészítés nélkül bevágja. Na ez 22-es esetén nálam kivitelezhetetlen.
Életem legjobb szexuális élménye egy kb. 14 centis farokhoz kötődik, de bizonyos pózokban panaszkodott (és még most is panaszkodik crazya ), hogy böködi őt a spirál.
Pont azt mondta ő is, amit kismalac írt. Nem érdekli, hogy nem nagyobb, ha olyan nő jutott neki, mint én. Ezzel most nem magamat akarom dícsérni, de tény, hogy elég sokan cserélnének vele, akár csak egy órácskára is.
#2921   2009. 09. 04. péntek 13:54
Siculus Siculus
4-6 centis ? Merevedett allapotban,vagy "lecsüggedve"? Mert ha merevedve,hat az bizony nagyon termeszetellenes es biztosan ritka is mint a feherhollo. A lehangolt 4-6 centis kb. haromszorosara "mereszkedik",igy lepik be az atlagba. A 7-10 centis fütyik,pöttyedten biztosan latvanyosabbak,mint a "negyesek"...de urologus haverem szerint csak ketszeresere "agaskodnak",mi ugyancsak az atlagos keretek közt marad. Persze,hogy van kivetel is,jo hogy nem vagyunk mind egyformak. A Big (22-ön felül) is majdnem olyan ritka madar,mint a 4-5-ös. Tacsko korban meregeti az ember,ha kesöbb is,hat valami baj van fejben. A legtöbbje hazudik sajat maganak,igy erösitve önbizalmat confused . Elölröl merik,a tojcsikat hatratolva,es igy gond nelkül be lehet merni 20-25 centit. Nem beszelve arrol,hogy sokan összetevesztik az atmeröt a kerülettel.
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 03. csütörtök 18:32
Igazad van !! Pontosan ezért írtam én jó pár oldallal hátrább,hogy minden péniszhez megvan a hozzávaló "lyuk"
Egyet azonban had tegyek hozzá ..vannak sajnos nagyon szélsőséges esetek ..mármint ami a kis méretet illeti . Én láttam már felnőtt férfinál kb 4-6 centist ..(addig azt hittem ilyen csak a vicces show műsorokban van )..nem tudom azzal lehet -e mit kezdeni még egy tapasztalt nőnek is smile ugyanis hiába a hüvely szük vagy tág ha a kuki el sem ér odáig ! Egy biztos ..én nem szeretnék vele semmit kezdeni ..tapasztalat ide vagy oda smile
#2920   2009. 09. 04. péntek 13:46
Iro82 Iro82 VIP
Egyet értek veled.
Jelenlegi páromnak átlagos a mérete, de mégis csak vele volt eddig orgazmusom.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 04. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 08:17
Igen, sokan azt írják ide, hogy mi a vágyuk, nem pedig a tényleges átlagot. Véleményem szerint az átlag nem éri el a 17,5-öt. Valaki a nyolc fős közvéleménykutatásomra azt írta, hogy nem reprezentatív. Nos pucuban lényegesen reprezentatívabb a mintám smile Mielőtt bárki lekurváz, nem dugtam mindegyik dákótulajdonossal. De 16-18 évesen játszottunk üvegpörgetőset nem egyszer. Onnantól már olyan nagyot nem nőhet. És egyéb vizuális tapasztalataim is vannak későbbről. Szóval jó az az átlag 15-nek.
Másodsorban én is találkoztam 22-essel tartósan. Azért arra nekem legalábbis rá kellett melegíteni. Vannak dolgok, amiket szeretek. Pl, ha a párom éjjel vagy hajnalban felébred arra, hogy áll neki és jólesne kielégülnie; imádom, ha ilyenkor rámfordul és előkészítés nélkül bevágja. Na ez 22-es esetén nálam kivitelezhetetlen.
Életem legjobb szexuális élménye egy kb. 14 centis farokhoz kötődik, de bizonyos pózokban panaszkodott (és még most is panaszkodik crazya ), hogy böködi őt a spirál.
Pont azt mondta ő is, amit kismalac írt. Nem érdekli, hogy nem nagyobb, ha olyan nő jutott neki, mint én. Ezzel most nem magamat akarom dícsérni, de tény, hogy elég sokan cserélnének vele, akár csak egy órácskára is.

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!