oszd el 3.14-gyel, és az kb jó lesz:) ha kör keresztmetszethez hasonlitjuk a faszt. K=D*pí
K=kerület, D=átmérő
K=kerület, D=átmérő
ha valaki le akarja mérni: 1097-es sor :)
~22cm, 7cm :)
~22cm, 7cm :)

14 évesen biztos jó, sőt, de inkább a lányokat kérdezd:)
kizárt hogy az átmérője 13 cm legyen!!!!! tudod mi az az átmérő??? amit te mondsz az kerület!!!!
nem látjátok,hogy hülyít titeket?
Ne legyetek már ennyire hiszékenyek.
Ez csak internet.

Én már vagy két hete erősen tornáztatom a szóban forgó testrészemet, a netről ismert módszerrel! Amikor kezdtem 8,25cm volt erektáltan, de mára...

De neked minek, te maxikuki vagy, nem?

De neked minek, te maxikuki vagy, nem?
Pedig egyszerű a megoldás: ha a "Válasz erre" után következő kis borítékra kattansz, máris írhatod a nekem szóló szerelmetes szavakat, mert biztosan meg is kapom azokat, és még válaszolhatok is....ha akarok:)))ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 26. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 26. szerda 10:28
Törölt felhasználó (29760)

nem haragszom, de nem nagy

Törölt felhasználó (29760)

nagyot, nagyot, táncoltam volna,
és kiproszáltam volna ezt a stilust ( olyat már csináltam, hogy lassú közben fogtam, nacin keresztül )
az is jó volt, de ez klassz.

és kiproszáltam volna ezt a stilust ( olyat már csináltam, hogy lassú közben fogtam, nacin keresztül )

Ez meg a hím...

Szerintem te "nem vagy normális" Félsz a saját te- nyeredtől? üdv.!

Na , nem megmondtam: MÁR KI IS VESZETT!!!!
Az említett kékbálna egyik alfajának, a hájasbálnának a nőstényét kapták nemrég lencsevégre a kiveszőben lévő fajok védangyalai, a Greenpeace-esek. A hímbálna péniszének mérete megközelíti a 0,340 cm-t!

Az átlagos pénisz mérete 8 és fél centi, ami izgalmi állapotban 13-16 centire nő. A legkisebb mért pénisz 1,6 centiméter (arról nem szól a fáma, hogy ezt erekció közben mérték-e), a legnagyobb 29 centiméter. Az 'átlagos' péniszméret felfedezésének köszönhető, hogy a szabvány óvszerek túl kicsik, avagy lötyögnek bizonyos férfiakon. A legnagyobb pénisszel rendelkező élőlény a kék bálna, 3 méter 40 centivel.
Nehogy teherbe essen a tenyere...
De lehet, hogy latexfétise van...
vagy csak lusta zsepit használni... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 16:42
De lehet, hogy latexfétise van...
vagy csak lusta zsepit használni... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Minek óvszerbe maszturbálni???!!! Itt mindenki kezd ....?

Minek óvszerbe maszturbálni???!!! Itt mindenki kezd ....?

Pétya88 13 évesen nem lehet 19cm farka senkinek ha igen akkor naqgyobb a farka mint az egész gyerek. Az ilyet szájba kéne rugni az erőszak mindenre megoldás amire meg nem arra ott az ügyvéd.
Petya88 + t-omi: Ha ezt az én üzimre írtátok akkor. Ez nem jelzés nem beszolás nem lenézés csak érdeklöttem nem tudtam hogy már aztse szabad. Alázatos elnézéseteket kérem. BOCS
A férj hazaérkezik, és feleségét ágyban találja a fiatal szomszéddal.
-Tudtam...tudtam! - szól szomorúan a megcsalt férj.
A menyecske felpaprikázva nyelvel vissza:
-Tudtál, tudtál, de ő még most is tud! (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
-Tudtam...tudtam! - szól szomorúan a megcsalt férj.
A menyecske felpaprikázva nyelvel vissza:
-Tudtál, tudtál, de ő még most is tud! (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
hi