Rendben! Neked mekkora pöcsöd van, átlagos? Na nem mintha különösebben érdekelne, csak hogy ne kanyarodjunk el a topik témájától.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 12:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
"Anya" van már olyan mobil ami megnöveszti ?
a tipus neve ?
szeretnék vásárólni a barátomnak karácsonyra !
a tipus neve ?
szeretnék vásárólni a barátomnak karácsonyra !
Én rá szoktam tekerni a lábamra, a végét meg belehúzom a zokniba, akkor elkerülhetőek az ilyen balesetek.
Kánya (varjú) állás. A két marok után még egy kánya rá tudjon állni a végére.
Mi vagyunk a "Bránermájszterek"!!!
De igen. (msot már tényleg megyek aludni, mert "agymenésem" lesz)
Hű vazz...!!! A kánya az egy olyan személy , aki a "suttyók" péniszének méretét ellenőrizte a "Bor-day" -házakban belépés előtt, nehogy túl vékony pöccsel akarjon valaki "szüzességelveszíten" . Általában 25cm-s volt a lábfejszélessége egyenként. A dolog úgy történt , hogy kétmarokra kellett fogni a "dornit" és a kánya ha még rá bírt állni két lábbal, és legalább bsörösüvegüveg (mielőtt megkérdezned: régi fajta sörösüveg)vastagságú volt a "szerszám", akkor be lehetett lépni. Akkor ez volt a péniszátlag.
Neked is ,és mindenkinek.
Igen ugy veszel egy cérnát köré tekered egyszer leméred és osztod 3.14 el
rendben! Ettől eltekintve a sortüzet kicsit erősnek ítélem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 21:57
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ahogy a férjem is mondja: a pénisz mérete kizárólag a közös zuhanyzóban számít!
Nőként igazolhatom, hogy kisebb fütyivel is ugyanolyan élvezetet lehet okozni, mint nagyobbal. Sőt! A nagy néha olyan fájdalmat okoz, ami lehetetlenné teszi, hogy felhőtlenül örömködjek rajta.
Szóval, srácok, elég legyen a hisztiből!
Akkora, amekkora. Azzal kell gazdálkodni. Méghozzá okosan! A szex nagy része nem a fütyin, hanem az agyon múlik.
Ha folyton a méreten paráztok, nem élhetitek meg a szeretkezést, csak végigizguljátok. Kinek jó ez? Csak lazán és ügyesen!
Nőként igazolhatom, hogy kisebb fütyivel is ugyanolyan élvezetet lehet okozni, mint nagyobbal. Sőt! A nagy néha olyan fájdalmat okoz, ami lehetetlenné teszi, hogy felhőtlenül örömködjek rajta.
Szóval, srácok, elég legyen a hisztiből!
Akkora, amekkora. Azzal kell gazdálkodni. Méghozzá okosan! A szex nagy része nem a fütyin, hanem az agyon múlik.
Ha folyton a méreten paráztok, nem élhetitek meg a szeretkezést, csak végigizguljátok. Kinek jó ez? Csak lazán és ügyesen!
Na, erre befizetek..
ehhe
Náluk egy picit kisebb a kilengési együttható!

Üdv!

Üdv!
barrró, fantasztikusan tudományos magyarázat
15 évesen 15 centi milyennek számít?
Vivi?
Vivi?
Kutyának való.
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Erről vitázni...ehehehe...arról vitázzunk inkáb bmennyi az átlag vagina mélység
Nekem 17 sztem az már jó vayg nem?
Társaloghatunk itt a méretekről, lövöldözhetünk a nagy közhelyekkel is. Szerintem egy a lényeg; hogy a nő és a pasi méretben is összeillőek legyenek. Viszonylag kicsi az esély arra, hogy a pont legmegfeleőbbel hozzon össze a sors, de ha megtalálta az ember, ennek az összeillőségnek fontos szempontnak kell lenni. Szerintem.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
kabbe!
Nőtt a pöcsöd azóta?
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 14. kedd 16:04
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Elmesélek nektek valamit: sok barátnőm volt már, és mindegyik meglepődött a méretemen. Nem azért mert nagy, hanem, mert kicsi. Kb: 10 centi. Egyszer egy lány csak belenyúlt a boxerembe, és elkezdte simogatni. Illetve, csak akarta, mert nem nyúlt elég mélyre. Nyugalmi állapotában 5 centis. Kinevetett, de nagyon. Szégyeltem magam, de tudtam, hogy nem tehetek róla. Összedobtuk amink van. Éreztem, hogy nem töltöttem ki a 10 centimmel. Próbáltuk minden pózban, de sehogy nem tudtam kielégíteni, így hát szóltunk még valakinek. Amikor a másik letolta a nadrágját, akkor a csaj nagyon megörült. Az enyémhez képest hatalmas volt neki, pedig mint kiderült, az is "csak" 16 centi volt. Vastagabb volt mint az enyém. Az én átmérőm, 2,5-3 cm. A másiké min. 4. Szóval, elég kínosan éreztem magam, miközben a lány a másikon élvezte. A lány egyszer csak az enyémet a szájába vette, és elkezdte szopogatni. Húzott rajta néhányat, és már sültem is. Kis idő múlva be akartam rakni neki, de azt mondta, hogy inkább a nagyobbal szeretné, azt érzi. Így vesztettem el a szüzességem. Már több lány is panaszkodott, hogy pici, meg hogy nem érzi igazán, és hogy hamar elmegyek, de ez van. Szóval, kibékültem az akkori barátnőmmel, és nyitott kapcsolatban élünk. Amit én nem tudok neki megadni, azt megadja neki más. ő pedig mindent meg tud adni nekem. Legalább nem nevetnek ki a fiatalabb lányok, akik már sokkal nagyobbat is láttak, illetve volt vele dolguk.

rilu