Legalább képeket ne mutogass ha ekkorát kamuzol...
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2005. 11. 13. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 13. vasárnap 13:13

Sziasztok, 28 éves fiú vagyok. Képeim vannak a G.G.-n az amatőr-fiúk 730-as, 1381-es és 1613-as sorozat. A farkam teljesen kopasz és 21*6 cm. Írjatok, köszi. donaldo@freemail.hu
gyááá:D
Nekem 19/5 a farkam, akit érdekel megnézheti az amatör fiúk rovatban 526 és 1151-es sorozat. Az átlag egyébként szerintem 13-15 cm, akinek ennél nagyobb az már átlag felettinek számít. Nálam sajnos már nem egy csaj kezdte úgy hogy ez lehet, hogy nagy lesz. Bár általában azért, ha nehezen is de elnyelte a punci a farkam. Az igazából nagy fasz az 20/6 fölött kezdődik szerintem
Sziasztok, 28 éves fiú vagyok. Képeim vannak a G.G.-n az amatőr-fiúk 730-as, 1381-es és 1613-as sorozat. A farkam teljesen kopasz és 21*6 cm. Írjatok, köszi. donaldo@freemail.hu
na jah,a csaj,akivel először voltam,egy éjszakán át dicsérte a szerszámom(ami max átlag méretü sztem) hogy milyen nagy,hogy ő még ekkorát nem látott,pedig volt dolga pár emberkével,nálam idősebbekkel főleg... aztán utána a puncija ugy elnyelte a farkam... alig éreztem... A Kedvesem puncija jobban passzol hozzá:) nameg közben azért tanultam/tunk egyet s mást:)
Hi!
Csajok !
Nekem 22cm van és volt olyan barátnöm aki annyira szük volt hogy nagyon sokáig nehezen tudtunk szeretkezni sajnos ! Nem mindig jo a nagy farok !
Csajok !
Nekem 22cm van és volt olyan barátnöm aki annyira szük volt hogy nagyon sokáig nehezen tudtunk szeretkezni sajnos ! Nem mindig jo a nagy farok !
jó
duuurva
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 23:56

Én sosem gondolkoztam fiatalon (húúú,de öreg vagyok:))azon,hogy kicsi-e,vagy sem.Talán azért,mert nem volt netem!
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
Mióta van,lassan"szégyenlem":)a 16-17 centimet.
Pedig a bnőm-nek néha még ez is sok!Van amikor szól,hogy óvatosabban,mert túl mélyen vagyok.Arról nem is szólva,hogy szájjal nem tudja sokáig kényeztetni,mert kiakad az álkapcsa:))ÉS,ez nem függ össze a női "méretekkel",mivel a 170 centijével,és mellé 75 kilóval nem tartozik(hál istennek)a vékony csajok közé!Tehát teljesen mindegy mekkora a farkad,a lényeg,hogy megtaláld hozzá a megfelelő nőt!!!(Tudom,ez közhelynek hangzik,de így van!)
21, mint atlag... maximum egy feketek lakta kornyeken...
21
16 cm
Huuu, nem hiszem el, ekkora fütyi a világon nincs

Milónka
Erre varjál gombot!
1224 (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 14. kedd 16:04
Erre varjál gombot!
1224 (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Elmesélek nektek valamit: sok barátnőm volt már, és mindegyik meglepődött a méretemen. Nem azért mert nagy, hanem, mert kicsi. Kb: 10 centi. Egyszer egy lány csak belenyúlt a boxerembe, és elkezdte simogatni. Illetve, csak akarta, mert nem nyúlt elég mélyre. Nyugalmi állapotában 5 centis. Kinevetett, de nagyon. Szégyeltem magam, de tudtam, hogy nem tehetek róla. Összedobtuk amink van. Éreztem, hogy nem töltöttem ki a 10 centimmel. Próbáltuk minden pózban, de sehogy nem tudtam kielégíteni, így hát szóltunk még valakinek. Amikor a másik letolta a nadrágját, akkor a csaj nagyon megörült. Az enyémhez képest hatalmas volt neki, pedig mint kiderült, az is "csak" 16 centi volt. Vastagabb volt mint az enyém. Az én átmérőm, 2,5-3 cm. A másiké min. 4. Szóval, elég kínosan éreztem magam, miközben a lány a másikon élvezte. A lány egyszer csak az enyémet a szájába vette, és elkezdte szopogatni. Húzott rajta néhányat, és már sültem is. Kis idő múlva be akartam rakni neki, de azt mondta, hogy inkább a nagyobbal szeretné, azt érzi. Így vesztettem el a szüzességem. Már több lány is panaszkodott, hogy pici, meg hogy nem érzi igazán, és hogy hamar elmegyek, de ez van. Szóval, kibékültem az akkori barátnőmmel, és nyitott kapcsolatban élünk. Amit én nem tudok neki megadni, azt megadja neki más. ő pedig mindent meg tud adni nekem. Legalább nem nevetnek ki a fiatalabb lányok, akik már sokkal nagyobbat is láttak, illetve volt vele dolguk.
Nőtt a pöcsöd azóta?
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 14. kedd 16:04

Elmesélek nektek valamit: sok barátnőm volt már, és mindegyik meglepődött a méretemen. Nem azért mert nagy, hanem, mert kicsi. Kb: 10 centi. Egyszer egy lány csak belenyúlt a boxerembe, és elkezdte simogatni. Illetve, csak akarta, mert nem nyúlt elég mélyre. Nyugalmi állapotában 5 centis. Kinevetett, de nagyon. Szégyeltem magam, de tudtam, hogy nem tehetek róla. Összedobtuk amink van. Éreztem, hogy nem töltöttem ki a 10 centimmel. Próbáltuk minden pózban, de sehogy nem tudtam kielégíteni, így hát szóltunk még valakinek. Amikor a másik letolta a nadrágját, akkor a csaj nagyon megörült. Az enyémhez képest hatalmas volt neki, pedig mint kiderült, az is "csak" 16 centi volt. Vastagabb volt mint az enyém. Az én átmérőm, 2,5-3 cm. A másiké min. 4. Szóval, elég kínosan éreztem magam, miközben a lány a másikon élvezte. A lány egyszer csak az enyémet a szájába vette, és elkezdte szopogatni. Húzott rajta néhányat, és már sültem is. Kis idő múlva be akartam rakni neki, de azt mondta, hogy inkább a nagyobbal szeretné, azt érzi. Így vesztettem el a szüzességem. Már több lány is panaszkodott, hogy pici, meg hogy nem érzi igazán, és hogy hamar elmegyek, de ez van. Szóval, kibékültem az akkori barátnőmmel, és nyitott kapcsolatban élünk. Amit én nem tudok neki megadni, azt megadja neki más. ő pedig mindent meg tud adni nekem. Legalább nem nevetnek ki a fiatalabb lányok, akik már sokkal nagyobbat is láttak, illetve volt vele dolguk.
kabbe!

Társaloghatunk itt a méretekről, lövöldözhetünk a nagy közhelyekkel is. Szerintem egy a lényeg; hogy a nő és a pasi méretben is összeillőek legyenek. Viszonylag kicsi az esély arra, hogy a pont legmegfeleőbbel hozzon össze a sors, de ha megtalálta az ember, ennek az összeillőségnek fontos szempontnak kell lenni. Szerintem.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem 17 sztem az már jó vayg nem?
Erről vitázni...ehehehe...arról vitázzunk inkáb bmennyi az átlag vagina mélység

Kutyának való.
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

15 évesen 15 centi milyennek számít?
Vivi?
Vivi?