Nekem csak 15/5 cm de ez valós legalább

15 cm És akivel szexeltem mind szerelmes lett .
hmm...hogy mennyi az átlag? nem tudom---->enyém 17/5 akit érdekel vannak fotok az albumba
Az enyém 18cm és ( elvileg
) még nem volt rá panasz... Hogy mi az átlag azt nem tudom, de mindenhol azt olvasom, hogy csak a 22-es az igazi! Ezt már csak azért sem értem mert már a 18cm-nél is a legtöbben azt mondjak, hogy szúr.

Bármit amit szeretnél...azzal már lehet mit csinálni!!

Mert elvesztették a centijük,és rossz a szemük,vagy abban hisznek,hogy Ti nem látok reálisan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 31. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 31. kedd 07:24

Törölt felhasználó (755417)

Engem csak az szokott idegesíteni, hogy a pasik szerint 18 az átlag, a lányok (igazság!) szerint pedig 14.
Nem az a baj ha valakinek 13-14. Hanem az, amikor 18-20nak mondja. Miért kell minket hülyének nézni??
Nem az a baj ha valakinek 13-14. Hanem az, amikor 18-20nak mondja. Miért kell minket hülyének nézni??
Engem csak az szokott idegesíteni, hogy a pasik szerint 18 az átlag, a lányok (igazság!) szerint pedig 14.
nekem 15 cm hosszú és 4 cm vastag
14 cm-vel rengeteg csajt elégítettem ki. Senki nem panaszkodott.
És hány évesen ? Ha nem titok.
az enyem 14 es de jol lovet
19 cm, hölgyek jó lenne valakinek?
halika én a 22 centimmel meg vagyok elégedve igaz van amikor nagyon finoman kell bánnom vele atto függ hogy szereti a hölgyemény
Reggel van, ébredj fel.
Hát nekem nem nagy a farkam.... 18as de sztem elég!
Az már nekem is tetszenne

Szép nagy péniszed van akkor.
OFF: A mennyiség nem függ össze a topik címével, itt a méretet beszéljétek meg, ne azt hogy bevallása szerint ki hányszor szexelt már.
ON
ON
Szóval hivatásos. Értem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 25. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 25. vasárnap 11:57
Törölt felhasználó (881136)

Nem beteg...munkájából adódik
ugye?és sztem nem gáz,én csípem a hozzászólásait

Nem beteg...munkájából adódik
ugye?és sztem nem gáz,én csípem a hozzászólásait
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2013. 08. 25. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 25. vasárnap 10:59

Minden nap mással kefélsz? Én csak hússzal voltam, de az se kevés. De 400?!!
Persze, ha igaz. Ha meg igaz, akkor **************** személyeskedő jelzőket mellőzzük
(moderálva:extraxl).
Persze, ha igaz. Ha meg igaz, akkor **************** személyeskedő jelzőket mellőzzük
(moderálva:extraxl).