hmm...hogy mennyi az átlag? nem tudom---->enyém 17/5 akit érdekel vannak fotok az albumba
15 cm És akivel szexeltem mind szerelmes lett .
Nekem csak 15/5 cm de ez valós legalább
Én még nem mértem,de megfogom !
Kinek mi az átlag az szerintem elég relatív és vélemény megosztó.
Volt olyan barátnőm ki kíváncsi volt rá, hogy nekem mekkora ezért meg is mérte. (19/6)
Nekem ez a normális méret, da a tapasztalatom az , hogy volt olyan hölgí aki pont ez miatt nem akart velem semmit de volt olyan aki pont a méret miatt volt kíváncsi velem a sexre.
Volt olyan barátnőm ki kíváncsi volt rá, hogy nekem mekkora ezért meg is mérte. (19/6)
Nekem ez a normális méret, da a tapasztalatom az , hogy volt olyan hölgí aki pont ez miatt nem akart velem semmit de volt olyan aki pont a méret miatt volt kíváncsi velem a sexre.
Már bocsáss meg, de ha az 19, akkor az enyém 22.
(Ez egy válasz nagyfarku85 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 05:53
(Ez egy válasz nagyfarku85 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy nem 19/6 az biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 03. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 09:22
Törölt felhasználó (69371)
Már bocsáss meg, de ha az 19, akkor az enyém 22.
szép vastag, de 16cmnél nem nagyobb
2014. 01. 03. péntek 05:53
Én is kb. annyira saccolom. Maximum 17/5. De ez már teljesen jó méret.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 01. 04. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen! A nők állítólag ezért nem tudnak tolatni sem! Mert a "férfiak" elhitették, hogy a 10 centi, az valójában 30!
Ez több okból is hülyeség. Egyrészt, hogy a "nők" nem tudnak tolatni. Ha egy pasi szerencsétlenkedik az nem baj, csak ha egy nő. Másrészt ha 30 centinek gondolja a tízet, akkor is ugyanaz a távolság marad, így nem azon múlik, hogy neki megy-e a másiknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:28
Törölt felhasználó (54313)
Hát igen! A nők állítólag ezért nem tudnak tolatni sem! Mert a "férfiak" elhitették, hogy a 10 centi, az valójában 30!
???
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!! (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:36
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!! (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez több okból is hülyeség. Egyrészt, hogy a "nők" nem tudnak tolatni. Ha egy pasi szerencsétlenkedik az nem baj, csak ha egy nő. Másrészt ha 30 centinek gondolja a tízet, akkor is ugyanaz a távolság marad, így nem azon múlik, hogy neki megy-e a másiknak.
Én csak a hülye hímsoviniszta vicceket nem szeretem. Na, meg a logikátlanokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 16:44
Törölt felhasználó (54313)
???
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!!
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!!
Az a baj, hogy nem érted a viccet. Szerethetnéd, csak nem érted
Sajnos még mindig nem. Ha ebben a viccben nem volt logika, akkor kár is magyarázni.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 17:21
Sajnos még mindig nem. Ha ebben a viccben nem volt logika, akkor kár is magyarázni.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak a hülye hímsoviniszta vicceket nem szeretem. Na, meg a logikátlanokat.
Vannak jó viccek, azokat értelmes emberek találják ki értelmes embereknek meg vannak idióta viccek, az olyan seggberúgás kategória. Azt ti biztosan élvezitek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 17:26
Törölt felhasználó (69371)
Az a baj, hogy nem érted a viccet. Szerethetnéd, csak nem érted
Az enyém 14 cm de még nem panaszkodott senki és nem szégyenlem EZ VAN
és az enyém mekkora???
17-18 cm.Kép alapján.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 17:59
Törölt felhasználó (88044)
és az enyém mekkora???
Átlagról annyit, hogy a valós átlag szerintem kevesebb a sokak által vélttől. Én nem szoktam szépíteni mert hát nem az én hibámból olyan amilyen.
14köüli az átlag

rilu

kétférfiegyfeleség
Karen 2