Ne húzd fel magad első nap ilyen semmiségeken, mert később már nem lesz elég csúnya szókincsed az ennél durvább hozzászólások megválaszolására. Én is összevesztem valakivel az első nap, és nagyon ronda beszélgetés kerekedett ki belőle. De már lehiggadtunk. Szóval csak lazán és poénra venni a baromkodást!
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 21:48

Nem, hanem valaki farkára. Tudod te egyáltalán mi az a csöcs, te beteg????????
Válasz bazzeg üzenetére
Válasz bazzeg üzenetére
Nem, hanem valaki farkára. Tudod te egyáltalán mi az a csöcs, te beteg????????
Válasz bazzeg üzenetére
Válasz bazzeg üzenetére
csöcsre gondolsz?:-D
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 20:35
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Kapd be valakijét mert nekem nincs!!!!:)
Válasz bazzeg üzenetére
Válasz bazzeg üzenetére
Kapd be valakijét mert nekem nincs!!!!:)
Válasz bazzeg üzenetére
Válasz bazzeg üzenetére
Ez nem fitymaszűkület, mert arról lefelé nem jön le a bőr!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:28

Pacsi Neked is!
Mehetünk együtt uszodába nekünk legalább ugyanakkora!

Csatlakozom, szintén vérrépa, de még milyen, 10 cm a különbség a 2 állapot között...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:06

Nekem is vérrépa. Eleinte engem is zavart, hogy az átlagosnál kisebb nyugalmi állapotban a látványa,de aztán rájöttem, hogy aki nézi és lenézi hiába nagyobb neki lehet, hogy semmire nem megy vele és ha 20 élete lenne akkor sem lenne annyi nővel együtt amenyivel én voltam, szóval nem a méret a lényeg!

és ülve?:-D
A barátomnak 19cm felállva! nagyon élvezetes
Helló! Nálam az átlag normál állapotban legyen mondjuk 17cm beindulva 20-22cm. A barátomat megáldotta az Isten ilyennel!!!
Kerdeznem en: ebbol mi lesz, ha felall?
Ezt egy masik Topic-ban talaltam, de szerintem itt is meg kell mutatni!

Hát úgy értem h csak félig tudom felhúzni mikor akció van és ez egy kicsit zavaró
OK! Úgysem szeretek egyedül úszni járni. :)
djdave:
A kérdésed nem telljesen értelmezhető. Mindenki fitymaszűkületre gondol, de mit értesz az alatt, hogy nem tudod rendesen felhúzni?
Mert pl. nekem is van hasonló problémám. Ezredes úr nem tudja, hogy hölgyek jelenlétében illik levenni a kalapot. :) De ez méreteimből fakadó probléma, mivel kézzel segítve már ledobja a fejfedőt.
Egyébként a fitymaszűkület orvoslását a TB állja. Legalábbis ez hozzátartozik az alapvető egészséges élethez így gondolom, hogy állja. :S (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:28
djdave:
A kérdésed nem telljesen értelmezhető. Mindenki fitymaszűkületre gondol, de mit értesz az alatt, hogy nem tudod rendesen felhúzni?
Mert pl. nekem is van hasonló problémám. Ezredes úr nem tudja, hogy hölgyek jelenlétében illik levenni a kalapot. :) De ez méreteimből fakadó probléma, mivel kézzel segítve már ledobja a fejfedőt.
Egyébként a fitymaszűkület orvoslását a TB állja. Legalábbis ez hozzátartozik az alapvető egészséges élethez így gondolom, hogy állja. :S (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Pacsi Neked is!

ha az ujján... :)
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 18:05

Azt nem tudom,hogy mennyi az átlag de sajnos az enyém nagyon alatta van.11.3cm.:-(((

Basszus, de igen! Ott van a gyűrűm is az ujján.
(Edgar-öltöny
. Na mi a helyzet, őstermelő?)
(Edgar-öltöny

Nekem egyszer volt egy fickóm, akinek ernyedten is nagy volt, és merevedés közben még jó sokat nőtt. Most, hogy látom, hogy egyik kategóriába sem tudom besorolni, gyanakodni kezdtem, hogy egy ufonautával szexeltem.
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 17:54

Nézzétek! Akinek ernyedten nagyobb, azé kevesebbet növekszik mire merev lesz. Akié ernyedtem kicsi, azé többet nő merevedésig. Az eredmény kb. ugyanaz lesz. Ha történetesen jeges vízben lubickoltok egy kicsit, akkor pedig mindegyikőtök azt fogja majd keresni, hogy mivel is pisilt eddig? :)))))
Nem akarok morbid dolgokat emlegetni, de a függöny legördülése után alig marad belőle látható valami. A pénisz egy szivacsos szerkezetű test, s a mérete a pillanatnyi vérellátástól és az erei állapotától függ, ez utóbbi természetesen a többi körülménytől. Vérnyomás, hőmérséklet, páratartalom, van-e huncutkodó nő jelen, ingerek, stb, stb... Hogy ernyedten mekkora, annak jóformán semmi jelentősége nincsen.
Nem akarok morbid dolgokat emlegetni, de a függöny legördülése után alig marad belőle látható valami. A pénisz egy szivacsos szerkezetű test, s a mérete a pillanatnyi vérellátástól és az erei állapotától függ, ez utóbbi természetesen a többi körülménytől. Vérnyomás, hőmérséklet, páratartalom, van-e huncutkodó nő jelen, ingerek, stb, stb... Hogy ernyedten mekkora, annak jóformán semmi jelentősége nincsen.
Az ernyedt méretnek még annyiban van jelentősége, hogy ha vérpénisz akkor kényelmesebben elfér a gatyában és ha biciklizni mész akkor nem kell attól tartani, hogy ráülsz véletlenül vagy hamar elzsibbad a kényelmetlen nyeregtől!
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 17:54

Nézzétek! Akinek ernyedten nagyobb, azé kevesebbet növekszik mire merev lesz. Akié ernyedtem kicsi, azé többet nő merevedésig. Az eredmény kb. ugyanaz lesz. Ha történetesen jeges vízben lubickoltok egy kicsit, akkor pedig mindegyikőtök azt fogja majd keresni, hogy mivel is pisilt eddig? :)))))
Köszönöm akkor sztem útbaejtem amúgy ezt a TB-fedezi? juteszembe
Pontosan. Meg annyi sem kell.
(Ez egy válasz djdave üzenetére (2006. 06. 07. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 13:31

Akkor annyi h elmegyek és ott helyben nyissz- és vmi kötés és mondjuk 2-hét után el is van felejtve?